Olumlu Düşünce

Olumlu duygu ve düşüncelerin oranı ne kadar yüksek olursa ortak bilincin görüşü de o derece etkilenecek ve ortaya çıkan görüş birliği istenen olumlu sonuçlara yaklaşacaktır.

Sorumluluklarınızın ne kadar çok ve ne kadar önemli olduğunun farkındasınız. Ben tek başıma neyi değiştirebilirim ki demeyin. Siz tek başınıza tüm dünyanın değişimine muazzam katkıda bulunabilirsiniz.

Sizin kendi duygu ve düşüncelerinizde yapacağınız değişim ve duruşunuzdaki güç, önce çevrenizi güçlendirecek ve çevrenizle birlikte artan gücünüz de ortak bilinci güçlendirecektir. Çevrenizin çevresini de dikkate alın, farkedebiliyor musunuz sizin ufacık bir tohum olan duygu ve düşünceleriniz ne kadar genişliyor, büyüyor ve ne büyük sonuçlara sebep oluyor. Bir tohum sadece bir tohum değildir, içinde binlerce tohum barındıran yüzlerce tohumu saklar ve sonuçta milyonlarca tohumun çıkış noktası olarak devleşir.

Farkına varın gücünüzün ve değerini bilin. Siz ne kadar ayakta, canlı, neşeli, sevgi ve aşk dolu iseniz ortak bilince bunları katmaktasınız.

Ve biliyorsunuz ki sevgide, aşkta kalan neşeli canlar hiçbir cana zarar veremez, vicdanı uyanıktır ve hiçbir can zerresine kıyamaz. Neşe, sevgi, aşk daha fazla canın kurtulması, daha fazla uyanışın gerçekleşmesi demektir.

Tüm dert, tasa, kaygıların geçici olduğunu, kalanın sevgi, aşk, neşe olduğunu unutmayın.

Tüm tasaların kaygının ilacı neşedir, tüm düşmanlıkların ilacı sevgidir, aşktır. Bunlar hep bildiğiniz, hep söylediğiniz gerçekler ve şimdi bu gerçekleri daha fazla uygulama daha fazla hissetme zamanı.

Sevgi ve aşk yok etmez, sevgi ve aşk besler tüm duyguları ve düşünceleri ve her beslenen duygu ve düşünce daha da fazla sevgi ve aşk ile ortak bilince katılır ve büyür büyür ve sonunda sizi acıtan, yüreğinizi kanatan her şeyin eriyip gittiğini yok olduğunu görürsünüz.

Evet bunun için henüz zaman var ama bilin ki başladınız, eritmeye başladınız ve çok da zaman yok artık bitmesine.

Sizlere sevgide aşkta kaldığınız, huzur ve neşe dolu duruşlar diliyoruz.
Yazan:Nilgün Doğan
İndigo Dergisi

0 yorum: