EFT ile iyileşin, iyileştirin

Duygular, bir şekilde bedende bozuk bir enerji olarak biriktiği için enerji kanalları tıkanmaktadır. EFT, duyguları boşaltmak için uyguladığımız bir tekniktir. Enerji kanalları olumsuz enerjiden arınınca zihin-beden yeniden düzgün çalışmaya ve işlemeye başlar. Bu açıdan EFT hızlı ve etkin sonuç veren bir tekniktir.
  EFT bedende birikmiş duyguları temelizleme aracıdır. Bu nedenle duyguların ne olduğunu, bedende nasıl işlediğinianlamadan yapılacak EFT çalışmalarının verimi düşük ve etkisiz olacaktır.
EFT’nin temel amacı iyi hissetmeyi sağlamaktır. İyi hissetmeyi sağlamak, düşünce düzeyinde olmaz. Duyguları hissederek ve boşaltarak olur. Duyguların onaylanması iyileşme yolunda atılmış önemli bir adımdır. Hislerinize saygı gösterin. Onlar size sorunu çözmek için gerekli olanları söyleyecektir.
Birikmiş duyguların enerji, kanallarımızı tıkadığını ve bu birikmiş duyguların, bu gün yaşadığımız sorunları yarattığını, aynı zamanda bu duyguların, problemlerimizin hem nedeni, hem de bizi çözüme götürecek işaretler olduğunu anladığımızda, duygularımızın bedensel hislerimizle bağlantısını kurduğumuzda, olumsuz duyguları boşaltmak daha kolay ve etkili olacaktır.

EFT Nedir?

EFT Birikmiş duyguları boşaltmayı sağlayan bir tekniktir

Bir değişim sağlamak için, meseleye duygu boyutundan yaklaşmak gerekir. Değiştirmek istediğimiz halde, irademizi kullanarak değiştiremediğimiz, bütün problemlerimizin temeli, bilinçaltında geçmişten beri birikmiş duygu yüküdür.
  İster duygusal, ister fiziksel olsun, bütün problemler birikmiş duygu yüküdür. Bu duyguları boşaltmaya odaklandığımızda, problemleri bilinçaltı düzeyde ele alıyoruz demektir.

Duygularla iletişim kurmak, bilinçaltı ile iletişim kurmaktır.
  EFT, bilinçaltında değişim yapmayı sağlayan bir tekniktir. Çünkü olumsuz duygu yükü bilinçaltındadır. Problemi hangi yönüyle ele alırsak alalım arka planda duygular titreşir ve bu tekniği uygularken, bu olumsuz birikimini boşaltmaya başlarız.

EFT nin temeli bedenin enerji sistemine dayanır.
Bedende enerjinin aktığı kanallara meridyen denir. Bildiğimiz Çin akupunktur sistemi bu meridyen sistemine dayanır. Bir meridyenin tepe ile parmak ucu arasında birbirine bir bağlantısı vardır.

   Bilinçli irademizle değiştiremediğimiz bütün problemlerin arka planında birikmiş duygu yükü vardır ve bu yük enerji sisteminde tıkanmalara yol açar. Bu enerji sistemi üzerinde yapılacak çalışmalar, birikmiş duyguları boşaltmamızı sağlayacağı için, değişimi beraberinde getirir.
EFT’yi uygulamak için, meridyen sistemi hakkında özel bir bilgiye ihtiyacımız yoktur. Sistem bir bütün olarak ele alınırsa ve tüm meridyenlere enerji gönderen noktalara vuruş yapılırken, problem net olarak ifade edilirse olumsuz duygu bedenden akmaya ve boşalmaya baslar.
 
   EFT ile ilgili örnek videoları görebileceğiniz  www.eft-turk.com sitesine ücretsiz abone olduktan sonra site içerisinde Dr.Bülent Uran hazırlamış olduğu örnek videoları seyredebilirsiniz.

Ayrıca konu ile ilgili bağlantılı sayfalara alttaki linkten ulaşabilirsiniz.


 http://hls-cekimyasasi.blogspot.com/2011/06/kendinizi-ozgurlestirmeye-hazrmsnz.html
http://hls-cekimyasasi.blogspot.com/p/eft-nedir.html
http://hls-cekimyasasi.blogspot.com/p/eft-nedir-nasl-uygulanr_7144.html


EFT Turkey tarafından İngilizcesinden Türkçeye Çevrilmiş EFT- Duygusal Özgürlük Tekniği kitabının pdf versiyonuna ulaşmak için burayı tıklayın 

0 yorum: