Bilinçaltı Kayıtlarını Değiştirme- İçsel Temizlik-3

Bugün yine bilinçaltı kayıtları temizliği yazılarına devam edeceğim. Bugünkü yazı bilinçaltı kayıtlarını temizleme çalışması yapan Zülfikar beye ait. Zülfikar bey, yapmış olduğu çalışma detaylarını ve yaşamış olduğu deneyimleri benimle paylaşma inceliğini göstermiş. Bende size çalışmalarınızda referans olabileceğini umarak sizinle paylaşmak istedim
 “Halis merhaba,
Az önce kaç zamandır hazırladığım gerek senin sitenden gerekse seninle sohbetlerden ve Nil Hanım’ın sitesinden derlediğim ve benim daha önce para ile ilgili üstbene sorduğum ve aklıma gelen veya bana hatırlatılan tüm sahneleri yazdığım listemi önüme aldım ve tekrar her şeyi bir daha gözden geçirdikten sonra benim listemde yazdığım ilk maddeyi çocukluğumda ki o anıma giderek çalışmaya başladım. Ne tesadüf ki o korkum bana gönderdiğin senin EFT’den korku çalışmasına çevirdiğin ilk maddede deki korkum olduğunu gördüm, “korkum param olursa elimden alırlar korkusu“ idi.

Korkuyu o halime yani 8 yasındaki Zülfikar’a sordum, o bana korkusunu söyledi ve korku çalışması yapmaya başladım. Başta dilim dolaştı, cümleleri söyleyemedim ve 5- 6 tekrardan sonra garip bir şekilde ağlamaya başladım ama bu değişik bir durumdu benim için, yani gözümün önünde 8 yasındaki halim ve ben o halimi baya iyi anımsıyordum. Neyse korku çalışmasını içimden bir olumlu cümle çıkıncaya kadar çalıştım. Belki 10 defa kadar, bu korku çalışmasından sonra olumlu cümle geldi. O Zülfikar dedi ki: “Bu para benim”, ben de bunu olumlama beşliğine koydum ve o şekilde o Zülfikar’ın yüzü gülünceye kadar ve parayı harcayıncaya kadar ve pembe ışıkları görünceye kadar söyledim belki 5- 6 defa kadar.



Sonra donup tekrar baktım simdi içimi o kadar acıtmıyor o halimin o yastaki halimin duyguları. Bu benim ciddi anlamda ilk çalışmam oldu  sayende :)
Listemde yaklaşık 50 madde var yani benim para ile tüm ilişkilerimde üstbenin ya da içimdeki Zülfikar’’ın bana hatırlattığı tüm anılar tüm yasadıklarım hepsi içinde.
Bu listeyi oluşturmamada ilginç oldu, bir gün isteyken kendi kendime " Zülfikar hadi para ile ilgili tüm anılarımızı hatırlayalım "dedim ki, dememle birlikte bir suru ani arka arkaya akmaya başladı hızlı hızlı yazdım hepsini hatırlatıcı kısa cümlelerle, simdi de o listeyi tamamen temizleyinceye kadar tek tek çalışacağım. Bugün ancak 1. maddeyi çalışabildim ki bu bile benim için bir büyük adim oldu açıkçası.
Simdi düzeneğimi kurdum, her fırsatta madde madde temizleyeceğim, bu liste bitince de ya da çalışma esnasında aklıma gelen başka hatırlalar olursa da onları da çalıştıracağım kendime.
Evet, biraz direnç ve halsizlik oluyor haliyle ama senin bana gönderdiğin tüm dokümanlar işimi kolaylaştırıyor açıkçası, yani senin verdiğin korku listesinde hemen hemen bana ait tüm korkular var ama dediğim gibi ben bendeki ani karşılıkları ile listedeki sıra ile çalışacağım.
Bendeki son durum şimdilik  bu, sanırım bunlar bende temizlenmeyi bekleyen olaylardı çünkü ağlama ile başladı olay, hani sulu göz bir herifte değilimdir aslında.:)
Görüşmek üzere. Şimdilik bu kadar. Allaha emanet ol

Zülfikar”

Zülfikar beye yapmış olduğu çalışmaları bizimle paylaştığı için teşekkür ederim. . Bu çalışmaların sizinde hayatınızdaki farklılıkları görmenizi sağlayacağını umuyorum.
Herşey gönlünüze göre olsun. Saygı ve sevgilerimle .  
Halis Şhnr



************************************************

KONTROL SENDE kitabımı satın alarak hayatınıza  katkıda bulunmak ister misiniz?

KENDİ KENDİNİZİN YAŞAM KOÇU OLUN


***********************************************

Diğer yazılar

 Çekim Yasasının Sırrı
 Bilinçaltı Kayıtlarını Değiştirme- İçsel Temizlik
 Bilinçaltı Anlamak ve Temizleme çalışmaları
 Bilinçaltı Kayıtlarını Değiştirme- İçsel Temizlik-2
Bilinçaltı Kayıtlarını Değiştirme- İçsel Temizlik-3
 İlişkilerde Çekim Yasası

6 yorum :

  1. Cok etkileyici bir yazi kendi cocuklugum 've korkularim aklima geldi gozlerim doldu bogazimda bir seyler dugumlendi ... sanirim cocukludandan beri soyleyemediklerimdi...

    YanıtlaSil
  2. cox deyerli melumatlardi
    cox sag olun ve var olun

    YanıtlaSil
  3. bunu kendim yapabilir miyim acaba..boyle bir temizlenmeye cok ihtiyacim var

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deneyebilirsiniz.
      Deneyerek bir şey kaybetmezsiniz.

      Sil