İçsel Temizlik-Başarı Öyküsü

İçsel temizlik çalışması yaptığımız bir hanımın hayatını anlatacağım. İsmi Özlem olan hanımefendi evli ve 2 çocuğu var.
Özlem hanım oldukça sıkıntılı bir çocukluk geçirmiş. Kardeşi olduğunda bir anda ikinci planda atıldığını düşünmüş. Ailesi okuması için okula göndermiş ama aynı zamanda oldukça fazla sıkmışlar. Kimseyle arkadaşlık yapamamış. Hiç erkek arkadaşı olmamış. Babası ve abisi oldukça tutucu oldukları için buna söz hakkı vermemişler. Sonuçta okul biter bitmez de mevcut durumdan kurtulmak için  hemen ilk gelen kişi ile evlenmiş bir hanımefendidir.
 Ve hayatın sürpriz bitmemiş ve evlendiği kişide babasının huylarına fazlasıyla sahip olarak, baskı, şiddet taciz ne dersen Özlem’in üzerinde uygulamış. İş yeri açmışlar Özlem sabah erkenden gidip dükkânı açmış eşi çocukları öğleye kadar yatıp öğleden sonra dükkana gelmişler. Evde baskı şiddet dövme taciz hakaret son sürat devam etmiş. Devamında işler ters gitmeye başlamış. İflas noktasına gelmişler. Özlem intiharın eşiğine gelmiş ilaç kullanmaya başlamış. Adam yerine kimse koymamış herkes hor görmüş. Çocukları ile bağı bile pamuk ipliğine bağlı hale gelmiş.

Sitem aracılığıyla bana ulaştı. İşleri toparlamak için internet üzerinden bir şeyler yapıp para kazanmayı düşünüyordu. Bu şekilde kendini eşine çocuklarına ispat edeceğini düşünüyordu. Özlem kendini ifadede oldukça zorlanıyordu. Ama bir taraftan da düşmüş olduğu durumdan çıkmaya çalışıyordu. Sonrasında yaptığımız sohbetler sonrasında gerçek konunun bu olmadığı aslında olayların oldukça vahim olduğunu keşfettik ve kendisine kişisel gelişim çalışmaları önerdim.


Bütün bunları altı aylık bir süre içerisinde başardı. Kendisini  bu başarısından dolayı gerçekten kutluyorum. 

İlk olarak kendisini sevmediğini fark ettiğim için öncelikli olarak kendini sevdirme egzersizleri verdim. Her sabah aynanın karşısına geçip kendini sevdiğini söyleme egzersizleri önerdim. Egzersizleri gün içerisinde tekrarını tavsiye ettim. Devamında bilinçaltındaki olumsuz kayıtları temizlemek amaçlı kendimin de yaptığı EFT - Duygusal Özgürleştirme tekniği alıştırmalarını önerdim. Ve Tespit ettiğimiz konularla ilgili olarak çalışmalara başladık.
Bu sırada kendimde kendimle ilgili çalışmalara devam ediyordum. Bir arkadaştan içsel temizlik denen bir yöntemin olduğunu öğrendim. İstanbul’da bulunan Nilgün Avunduk hanımın bulduğunu belirttiği bir teknik olduğunu internet araştırmalarımdan öğrendim. Sonrasında çalışmalarla ilgili dokümanlar ulaşıp videolarını satın aldım. Ayrıca bu işi yapıp başaran kişinin yazmış olduğu kitabı satın aldım ve çalışmalara başladım. Devamında sistemin oldukça etkili olduğunu gördüm. Ben daha önce EFT, Reiki gibi sistemlerle bilinçaltı temizliğimi yapmıştım.
Ancak bu sistemle çalışmaya başladığımda olayın oldukça farklı olduğunu gördüm EFT ve Reiki çalışmaları benim bilinçaltımın sadece tozunu almışlar. Altta bir çok olumsuz duygu hala duruyor. Bu sistemle herhangi bir olaydaki olumsuz bilinçaltı kayıtlarımın ana çıkış noktasına ulaşabiliyor ve temizleyebiliyordum. Bu benim için gerçekten güzel bir şeydi. Devamında Özlem hanımla çalışmaya başladık.  Kendisi yaptığımız konuşmalarda olayları kendisinin nasıl çektiğini göstermeye başladım. Çünkü Egomuz her zaman devredeydi. Yukarıda giriş bölümünde yazdığım konularla ilgili bir çok tespite bu çalışmalar sonrasında ulaştık.
Eşi ile evlenmeden önce “Yeter ki evleneyim ben, gerekirse ben yorulmadan çalışırım, soğan ekmek yemeğe razıyım” demiş. Evrende bu isteğini kırmamış ve kendisine Kdv ‘ si ile beraber getirmiş vermiş. Devamında içsel temizlik sistemi ile onun yaşadığı olayları sorgulamaya başladık. Maruz kaldığı birçok hareket için ben kendisine geçmişine bak bakalım senin bu hareketi yaptığın bir dönem var mı? diyordum. İlk başlarda hemen itirazlar gelmeye başladı. Ben hiç öyle değilim. Ben o şekilde hiç davranmadım diye bende kendisine çalışmalara devam etmesini söyledim. Bir gün sonra dökülmeye başlıyordu. Başkalarında gördüğü birçok hareketi aslında çocukluğunda kendisinin yaptığını, bir kısmını da ailesinden aldığını görmeye başladı. Olaylara bakış açısı değişmişti.
Karşısına çıkan kişiler buna aynalık yapıyorlardı. Yani bilinçaltı, Özlem'in sahip olduğu olumsuz davranışı yapan kişileri kendisine çekiyordu. Oldukça enteresan konuydu. Onunla bu yaşadığı olayların olduğu sahnelere giderek bu olayı yapma sebebi olan korkuları bulduk ve temizlemeye başladık. Her çalışma onu daha fazla rahatlatıyordu. Ama bilinçaltında oldukça fazla kayıt vardı.
Çalışmalar devam ederken ilaçları bırakmış kendine güveni artmıştı ama eşinin ona karşı hakaret, şiddet ve hor görme baskısı devam ediyordu. Çalışmalarda bir eksiklik olduğunu farkındaydım ama bütün bunları internet ve telefonla yaptığım için yüz yüze gerçek psikolojik durumu göremiyordum sadece ses ve ruh halinden tahminde bulunuyordum. Bana çalıştığını söylüyordu ama çalışmalarda gerçekten neler yaptığını bilmiyordum. Devamında bir şeyi fark ettim, eşi ile ilgili çalışma yapmaktan kaçıyordu. Eşi ile ilgili çalışmalarda hep kaçak güreşiyor, alakasız yerlere çekiyordu çalışmayı. Bunu birkaç kez fark edince kendisini uyarmak zorunda kaldım. Ve o zaman şunu fark ettim o çalışmalar sonrası ortaya çıkacaklardan korkuyordu. Eşi ile ilgili çalışırsa, ondan ayrılmak zorunda kalacağından korkuyordu. Eşinden ayrılma cesareti yoktu. Kendini eşine bağımlı hissediyordu. Eşinin ekmeğini yediğini ayrılırsa ihanet etmiş olacağını düşünüyordu, aynı zamanda ailesi ile ilgili sorunlarda mevcuttu. İki arada sıkışmış ve temizlik sonrası olacaklardan korktuğu için eşinin, baskı, şiddet zulüm, hakaret ve tacizlerine razı oluyordu. Çok enteresan bir durumdu. Durumu farkedince üzüldüm. Bir taraftanda yeniden ilaçlara başlamak istemediğini söylüyordu. Eski tükenmiş haline dönmek istemiyordu.
Konuşmalarında sürekli eşinin yaptıklarından yakınıyordu. Bende kendisine eşi ile çalışmasını söylüyordum. Sonunda bir gün canına tak etti ve eşi ile ilgili konuların bir kısmını çalıştı. Çalışma sonrasında oldukça ilginç bir olay yaşadı. Eşi ile o gün tartıştıklarını eşinin küçük oğlunu dövmesi sonrasında eşine karşı çıktığını, evi terk etme cesaretini gösterdiğini belirtti.  Benim için sürpriz olmuştu ben böyle bir sonucu beklemiyordum. Ben kendisine eşi ile ilgili çalışmasını, bu çalışma sonrasında kendinde ayrılma cesareti bulabilirsin veya eşinin hareketleri değişebilir demiştim.  Ama olayı bu kadar çabuk beklememiştim. Bir anda suçluluk duygusu kapladı beni. Sanki Özlem'in eşinden ayrılmasına sebep olmuşum gibi.  Ancak Özlem cesaretini toplamış kendine yapılan zulüme karşı dur diyebilme cesaretini gösterebilmişti. Ancak sonraki günlerde yapmış olduğu çalışmayı tam yapmadığını fark ettim. Hala kendisinde eşine karşı bağımlılık duygusu mevcuttu. Eşi evi toplamaya vb. şeye çağırdığında bu hala kendisini sorumlu hissedip gidiyordu.  Gerekçede ekmeğini yemiş olmaktı. Aslında o ekmeği kendisinin sabah erken kalkıp dükkânı açıp çalışıp kazandığının farkında değildi.Kendini hala değersiz görüyordu.
Bu bağımlılık duygusu nedeniyle  birkaç gün sonra eşinin yanına geri döndü. Ancak şiddet ve hakaret aynı şekilde devam ediyordu. Bende kendisine sen eşinle ilgili konuları çalıştım diyorsun, o zaman neden bu şiddet ve hakarete maruz kalıyorsun bu işte bir eksiklik var, dediğimde aslında bu konu ile yeterince temizlik yapmadığı, baskı ve şiddet korkularını temizlemediğini öğrendim. Israrlarım sonucunda bu konuyu çalışmak zorunda kaldı.
Bu konuda yapmış olduğu çalışmalar sonrasında sistem yine çalıştı ve o çalışmalar sonrasında eşinin Özlem’e uyguladığı baskı ve şiddet bir anda kesildi. Özlem baskı ve şiddetle ilgili korkularını temizleyince evrene yaydığı enerjiyi değiştirmişti. Evrende ona karşılığını vermişti. 
Bu arada eşini, ailesini ve çevresindeki kişileri affetti ve olan olayları yargılamadan kabul etmeye başlamayı öğrendi.
Hayatı sakinleşmişti ama halletmesi gereken başka bir sorun bekliyordu. Borçlar sorunu, zamanında evlenirken söylemiş olduğu sözün diyetini ödüyordu. yani “Yeter ki evleneyim ben, gerekirse ben yorulmadan çalışırım, soğan ekmek yemeğe razıyım”  sözünün. İyi bir iş kurmuşlardı ama eşinin sorumsuz davranışları ile borçlar oldukça artmış ve iflas noktasına gelmişti. Bununla ilgili çalışmalar önerdim.Yaptığı çalışmalr sonucunda olumlu gelişmeler yaşadı.
Kişinin kendi içsel temizliğini gerçek anlamda yaptığında olayların nasıl değiştiğini keşfetti. Zaman zaman takılsa da istediği gibi bir yaşamın kendisine nasıl çekileceğini öğrendi.
Bunu nasıl yaptığı dersiniz. Sadece kendi korkularını çalışarak. Başka bir kesime, eşine ailesine ve çocuklarına herhangi bir etkide ve telkinde bulunmadı. Kendi içerisindeki korkularını temizledikçe etrafındaki kişilerin kendisine karşı hareket ve tutumları değişti. Kendini ifade edebilme yeteneği kazandı. Kendisinin evrene yaydığı olumsuz  enerjiyi temizledi ve evrene olumlu enerji yaymaya başladı. Devamında ise artık yaratıma geçti. 
Şimdi sevdiği bir iş yapmak üzere yeni bir işyeri açma çalışmalarına devam ediyor. İhtiyacı olan para da ihtiyacı olan zamanda kendisine geliyor. Evren onun için çalışıyor.

Umarım Özlem'in yaşam yolculuğu  sizinde yaşam yolculuğunuzda size rehber olabilir.
Sevgiyle kalın.

Halis Şhnr

************************************************

KONTROL SENDE kitabımı satın alarak hayatınıza  katkıda bulunmak ister misiniz?

KENDİ KENDİNİZİN YAŞAM KOÇU OLUN


***********************************************

2 yorum :

  1. Cok guzel ve bir cok kisiye rehber olacak bir basari hikayesi, paylasim icin cok tesekkkurler ve insallah bir cogumuz korkularimizin farkina varir ve bunlarin esiri olmaktan kurtuluruz.

    Basarinizin ve paylasimlarinizin devamini diliyorum.

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil