Z-point ve Ho'oponopono Yöntemi


Z-Point Grant Connolly tarafından “Be Set Free Fast “ (BSFF) den geliştirilmiş bir yöntemdir.
Grant Connoly der ki “gördüğümüz, duyduğumuz, düşündüğümüz, hissettiğimiz ve imgelediğimiz her şey bireysel ve toplumsal olarak bilinçaltımızda birikir ve bu kayıtlar benzer deneyimlerle karşılaşınca tetiklenir, tekrar çalmaya başlar. Sonuç olarak ta hayatımızda istenmeyen durumlar yaratır.
“Z Point” ile sildiğimiz kalıplar yaşadığımız bazı olaylarda çok önceden kaydettiğimiz unuttuğumuz ama artık bize zarar veren kalıplardır.
Sigara içmek, çok yemek yemek, tembellik, fobiler, parasal sıkıntılar, ilişki problemleri bunların hepsi önceden bilinçaltımıza stokladığımız kalıplar ve anılardır.

Bazı içsel ve dışsal olaylar bu kalıpları dürtükleyince aynı playback gibi bu kalıplar tekrar çalmaya başlar.
Birçoğumuz anda spontane tavırlar sergilemek yerine bilinçaltımızda depolanmış bu eski kayıtlara ve anılara göre hareket etmekte ve tepki göstermektedir ve gerçek özümüz devre dışı kalmıştır.


Bugün dünya üzerindeki her sorun işte bu eski ve zarar verici kayıtlarımıza göre hareket etmemizden kaynaklanmaktadır. Gerçek benimiz devre dışı kalmıştır.
“Z Point” uygulamaya başladıktan sonra bu eski kalıplar tümüyle ve güvenle temizlendiği için Z Point uygulayanlar sanki uzun süren bir uykudan uyanmış gibi olur.
Bir kere temizlenme ve arınma başladığında asla eski zararlı kalıplara geri dönmezsiniz. Kendi seçimlerinizi yapmakta özgür olur ve andaki fırsatları daha kolayca fark edersiniz.
Bilinçaltınızdaki bu eski ve zararlı kalıplar aynı bilgisayarınızdaki virüsler gibidir. Hep hata yapmanıza neden olur. Bunun içinde bu virüslerin temizlenmesi ve antivirüs programı yüklemek gerekir.
İşte Z Point aynı bu anti virüs programı gibi işlev görür. Z Point ile arınma yaparken bilinçaltınıza basit, etkili tümüyle güvenli bir program yüklersiniz.
Z Point uygulanırken öncelikle bilinçaltınıza bu kalıpları silmek için kuyruk kelime dediğimiz bir kelime yükleriz . Bu kuyruk kelime anlamını bildiğimiz veya bilmediğimiz herhangi bir kelime olabilir.
Daha sonra her karşılaştığımız eski ve zararlı kalıplar, duygular, anılar için özel cümleler kullanarak her cümleden sonra mantra gibi bu kuyruk kelimeyi kullanırız. Böylece bu kuyruk kelime bu eski zararlı kalıpları, duyguları ve anıları temizler.
Bilinçaltınıza verdiğiniz diğer talimatlar ve kuyruk kelime aynı bir sihirli değnek gibi iş görür ve bu zararlı kalıpları siler.
Kısaca Z Point kendimizin ve başkalarının çatışan yönlerini tümüyle iyileştirmek ve arınmak için geliştirilmiş çok basit bir yöntemdir.
Bizim kendimize veya başkalarına yönelttiğimiz yargılama, eleştirme, utanç, suçluluk, hayal kırıklığı, nefret, korku gibi güçlü duyguların kolayca temizlenmesini sağlar.
Z Point uyguladığınızda evrensel enerjiyi belirten bedensel hisleri deneyimlersiniz. Bu aynı Reiki şifa dokunuşu ve diğer kanallık yaklaşımlarında hissedilen enerji ile aynı enerjidir ve Z Point işlemi sırasında arınmayı kolaylaştırır.
Bir çok kişi Z Point uygulandıktan sonra enerjiyi ellerde, ayaklarda, çakra noktalarında karıncalanma ve hareketlilik olarak hissettiklerini belirtmişlerdir.
Eğer büyük bir temizlenme oluşuyorsa bu enerjiyi bütün vücutta titreşim halinde hissedilir. Bazen bu duyumlar o kadar çok güçlü olmaktadır ki iç organlarda bile bu titreşimin hissedilebilmektedir. . Enerjiye hassas kişiler bu deneyimleri daha yoğun yaşamaktadır.
Daha önce ve evrensel enerji konusunda deneyimi olmayan kişilerde alınlarında ve kafalarında karıncalanma hareketlilik ve sıcaklık hissettiklerini belirtmişlerdir.
Bir çalışmada bir duru görü medyumu ile Z point uygulandı. Duru görü medyumu enerjiyi holografik ışık köprüsü şeklinde gördüğünü bu köprünün Z point uygulayıcısı ile danışan arasında kurulduğunu ve bazı Z point cümlelerinde ise dünyanın derinliklerine ve evrene giden vorteksler gördüğünü ve bu enerji sadece Z Point uygulayıcısı ile değil dünyadaki herkesle bağlandığını ve bütün insanlıkla birleştiğini belirtmiştir. Görünüyor ki bilinçaltı iş başındayken çok daha güçlü bir şeyler oluyor..
Ben Z point ile hem kendi üzerimde hem de danışanlarım üzerinde çalışıyorum ve çok iyi sonuçlar aldım.
Kişi zamanla hayatın en zor koşullarına bile huzurla çözüm getirecek duruma geliyor. Hayatınız daha kolay, daha sevgi dolu ve çok zevkli oluyor.
Seminerde Zero Limit ile Z Point arasındaki farkın sorulacağını düşündüğüm için Joe Vitale ve Dr.Len'in yazdığı Zero Limit kitabını okudum
Bir kitap kurdu ve iyi bir araştırmacı olduğumu düşünüyorum . İyi bir kütüphanem vardır. Bu güne kadar okuduğum kitapların hepsinden çok yarar sağladım, hepsinden bir şeyler öğrendim, hepsi benim için çok değerlidir ama bütün bu kitapların arasında farkındalığımda açılım yapmış birkaç kitap vardır işte Zero Limitte bu kitaplardan biri oldu.
Bu kitaplar aynı hani bir kimya deneyinde mavi bir suya berraklaştırıcı solüsyondan bir damla damlatırsınız ve mavi su birden durulaşır. İşte bu birkaç kitapda farkındalığımın üzerinde böyle etkiler yarattılar.
Özelliklede Zero Limitteki cümleler uyguladığım Z point ile birleşince farkındalığımdaki açılım beni çok şaşırttı ve daha sonra Zero limit ve ho’oponopono yöntemi ile ilgili araştırmaya giriştim.
Ho’oponopono yöntemini dünyaya tanıtan Dr.Len'in bir çok konuşmasını dinledim ve Joe Vitalenin bu konudaki bir çok yazısını okudum. Ihaleakala Hew Len'in bir konuşmasında bir feneri bir cam parçasına tutarak şöyle diyor “bu cam parçası arınmış sizsiniz bu fener de Tanrı, gördüğünüz gibi Tanrının ışığını nasıl yayıyorsunuz” diyor.
Sonra camın arkasına siyah bir karton koyuyor ve diyor ki bu siyah kartonda bilinçaltınızda depolanmış anılar, duygular, kalıplar, düşünceler ve inançlar. Bunu camın arkasına koyunca artık Tanrısal ışığı yayamıyor esinle hareket edemiyorsunuz. İşte sizin tek seçiminiz bu siyah kartondan kurtulmak isteyip istemediğinizdir. Bugüne kadar uyguladığım bir çok yöntem arasında Z point ve ho’oponopono yöntemi kendimizi arındırmanın en kolay ve en etkili yöntemi olduğunu gördüm.
Bu konuşmayı dinledikten sonra “Z point” te kullandığım arınma cümlelerinin ardına ho’oponoponadaki bu 4 cümleyi “özür dilerim, beni affet, teşekkür ederim ve seni seviyorum “ kelimelerini kullandığımda Z-Pointten daha iyi sonuçlar aldım.
Hemen Bilinçaltımdaki eski kuyruk kelimemi silip kuyruk kelime olarak Ho’oponopono yönteminden öğrendiğim “özür dilerim, beni affet, teşekkür ederim ve seni seviyorum” kelimelerini yükledim.
Danışanlarıma da bunu uygulayarak eski kuyruk kelimelerini bilinçaltından sildim ve arınmak için onlara da Ho’oponopono yöntemindeki bu 4 cümleyi yükledim…
Bizler artık her karşılaştığımız rahatsız edici durumlarda önce kısa bir meditasyon yaparak durumla ilgili bilinçaltımızın arşivlerinde depolanmış bütün kalıpları, inançları, uyguları, düşünceleri, anıları Z Point cümleleri ve kuyruk kelimelerle temizliyoruz.
Sizlere de tavsiye ederim .
Teşekkür ederim, Sizleri seviyorum
Ecz. Sevinc Sultan


************************************************


 Daha fazla yaratım aracı ve bilgi için kitaplarımı satın alarak hayatınıza  katkıda bulunmak ister misiniz?



Kontrol Sende - Çekim Yasası ve Bilinçaltı Dönüşüm Rehberi Kitabı - 2019 - 2 nci Baskı


 KONTROL SENDE
İzin Ver GELSİN, İzin Ver OLSUN
Çekim yasası ve Bilinçaltı Kayıt Dönüşüm Rehberi

Düzenlemiş İkinci Baskı


************************************************


Bilinçli Yaratma Sanatı Kitabı


Daha İyi Bir yaşam için

BİLİNÇLİ YARATMA SANATI


******************************

Kitapları Temin İçin : cekimyasasi@hotmail.com

Tel/Whatsapp : 0 553 06 00 464

www.halissahiner.com


8 yorum :

  1. merhaba halis bey,ben funda hanımın mp3 z-point çalışmasını dinliyorum.bunu dinlerken gözlerimi kapatmam ve sırt üstü uzanmam gerekiyor mu?bir bilginiz var mı bu konuda.

    YanıtlaSil
  2. Telkinlere tepki verebilecek şekilde rahat ancak aynı zamanda uyumayacağınız bir pozisyonda bulunmak iyi olur.

    YanıtlaSil
  3. 9 aydır eşimle küsüz aynı evde yaşıyoruz ben onunla barışmak istiyorum ayrılık boşanma felan yok ama belli olan tam bir nedenin olmaması için yapabilirmiyim

    Örneğin
    "Sevgili bilinçaltım  şimdi; bu ve bundan sonraki her temizlik çalışmasında mümkün olan en iyi sonuç ve faydalara ulaşmak için seni çok güçlü bir niyetle programlıyorum.

    Belirli insanlar  durumlar  olaylar ve hatıraları düşündüğümde  bunların bana kötü hissettirdiği duyguyu  ben kuyruk kelimemi sürekli tekrar ederken  sen nazik bir şekilde ve kolayca  tümüyle temizleyecek ve sileceksin. Çalıştığım konuyla bağlantılı olarak hissettiğim tüm duyguları ve bundan kaynaklı olarak ortaya çıkan bütün olumsuz duygusal kalıpları  bunların bendeki tüm uzantılarıyla birlikte temizleyecek ve yok edeceksin. Bu temizliği çok kolay ve nazik bir şekilde yapacaksın  ayrıca temizlenen bu kalıpların bir daha asla geri gelmemesini de garanti edeceksin."

    Dedim diyelim eşimle olan kısmı nerde söylicem

    "anahtar sözcüğüm artık "ya allah" şeçtim diyelim bunu anlımıza geldikçe söylesek olurmu 

    YanıtlaSil
  4. Tabiki. Dünyada yedi milyar insan yedi milyar dünya var. Herkesin bilinçaltı kaydı kendine özeldir. Siz kendiniz için istediğiniz şekilde program yapabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  5. benim anlayamadığım kısım şu

    "Sevgili bilinçaltım şimdi; bu ve bundan sonraki her temizlik çalışmasında mümkün olan en iyi sonuç ve faydalara ulaşmak için seni çok güçlü bir niyetle programlıyorum.

    Belirli insanlar durumlar olaylar ve hatıraları düşündüğümde bunların bana kötü hissettirdiği duyguyu ben kuyruk kelimemi sürekli tekrar ederken sen nazik bir şekilde ve kolayca tümüyle temizleyecek ve sileceksin. Çalıştığım konuyla bağlantılı olarak hissettiğim tüm duyguları ve bundan kaynaklı olarak ortaya çıkan bütün olumsuz duygusal kalıpları bunların bendeki tüm uzantılarıyla birlikte temizleyecek ve yok edeceksin. Bu temizliği çok kolay ve nazik bir şekilde yapacaksın ayrıca temizlenen bu kalıpların bir daha asla geri gelmemesini de garanti edeceksin."

    kısmında eşimle aramın üzelme kısmını neresinde söylemem gerek yada bir şey söylemen yukardaki niyeti yaparak beynimiz otamatik buluyormu sorunu onu anlayamadım ilaki eşimle aramın üzelmesi kısmını eklemem gerekmi gerekirse nereye eklemem gerek yada nasıl olaması gerek onu anlayamadım LÜTFEN YARDIM EDİN çok ihtiyaçım var

    YanıtlaSil
  6. Sistemin nasıl kullanıldığı kitapta anlatılmış. Önce anahtar tanımlamayı bir kez yapıp kabul ettikten sonra değiştirmek istediğin cümleyi söyleyip bunu siliyorum temizliyorum iptal ediyorum dedikten sonra silme cümlesi olarak tanımladığın kelime yada cümleyi bir süre tekrara edeceksin.

    YanıtlaSil
  7. "Sonra konu ile ilgili temizleme cümlelerini söyleyerek her cümle sonunda 15-20 saniye
    anahtar cümleleri söyleyin."

    Burada anahtar cümlelerin neler olduğunu anladım fakat temizleme cümleleri derken ne demek istiyor açıklar mısınız lütfen

    YanıtlaSil
  8. Kitapta belirtmiş silmek için: özür dilerim, Lütfen beni affet,
    Yüklemek için: teşekkür ederim ve seni seviyorum
    Bu bir tanımlama yada seçim.
    Sizde kendiniz için cümle yaratbilirsiniz.
    Örneğin esmalardan Silmek için Estağfurallah gibi.

    YanıtlaSil