Geçmişte Yaşananları Affetme Telkini


Yaşamımızda karşılaştığımız en büyük sorunların kaynağı geçmişimizde yaptığımız olayların etkilerini sürekli olarak yanımızda taşımamızdır. 
Geçmişte bir olay yaşamışızdır. Yaşadığımız o olay sonucunda bir şeyler hissetmişizdir. Özellikle kötü bir sonuç aldıysak -ki bilinçaltımızın asli görevi bizi korumak olduğu için sürekli hep bu durumu ön planda tutar- ömür boyu sürekli o olayın etkileri yapmak istediğimiz şeyler önünde bizi frenleyen tutan bir inanç kalıbına dönüşür.
Farkında olmadan tüm hayatımız boyunca o inanç kalıbını sırtımızda taşımaya devam ederiz. Ve en önemli olan şey yaşanan olayla ilgili sürekli olarak kendimizi suçlar ve aşağılarız. Sonuçta kendimizi sevemeyiz. Kendimizi sevemediğimiz için de sevgi eksikliği hissederiz. Ve bu eksikliğimizi dışarıdan birilerinin doldurmasını bekleriz.
Ve hayatımızın tüm kontrolünü başka insanların davranışlarına bağlı tutarız. Diğer insanların sürekli bize mutluluk vermelerini bekleriz. Tabiî ki onlarda kendi beklentileri istekleri doğrultusunda davrandıkları için hiçbir zaman tam anlamıyla tatmin olmayız. 
Beklentiler içinde dalgalı bir denizde dümensiz bir gemi gibi oradan oraya savruluruz. Yapmamız gereken tek şey gemideki aslında var olan dümeni fark edip hangi istikamete gitmek istiyorsak o tarafa doğru dümeni çevirip hedefimize yolculuğa başlamamız. 
Bunun için öncelikle ne istediğimizi bilmemiz gerekiyor. Devamında o dümeni tutacak güce ihtiyacımız var. Aslında o güç bizim içimizde mevcut. O güç sevgi. Bunun farkına vardığımızda o gücümüzle dümeni istediğimiz yöne çevirebileceğimiz için dışarıdaki dalgalar gemiyi artık istedikleri gibi etkileyemeyecektir. Çünkü geminin burnunu belli açıda tuttuğumuz sürece o dalgalar üzerinden kayıp yolumuza devam edebiliriz. 

Gemiyi istediğimiz yöne çevirebilmemiz ve hedefimize doğru hızlı bir şekilde ilerleyebilmemiz için geminin içindeki bize ait eski duygu, düşünce inanç kalıbı vs. işe yaramaz ne yük varsa hepsini atıp gemiyi hafifletmek ve aynı zamanda geminin dümenini açığa çıkarmamız gerekir. 
Geminin içindeki fazlalıkları boşalttığınız anda hem dümen ortaya çıkacak hem de gemi suyun üzerinde daha rahat yüzecektir. 
Bunun için yapmanız gereken şey geçmişte yaşadığınız ve sizi rahatsız eden tüm bu olaylardan dolayı kendinizi suçlamayı bırakıp içimizdeki gücün farkına varmamız yeterli olacaktır. 


Bunun için en önemli şey bilinçaltımızı ikna etmemizden geçmektedir. Bilinçli aklımızda yapacağımız değişiklikler bilinçaltına etkili olmamaktadır. 
Bilinçaltına ulaşmak için en kolay yol ise tüm vücudu gevşedip trans haline geçmektir. Trans halinize geçtiğinizde bilinçaltınıza yeni inanç kalıplarını yükleyebilirsiniz. 
Aşağıda geçmişte yaşanan olaylardan dolayı kendimizi suçlamayı bırakıp affetmemiz için bilinçaltımıza yükleyebileceğimiz telkinin metni ve altında ise ses kaydı linki bulunmaktadır. 
 Telkin ses kaydında önce tüm vücudun gevşetme telkinleri devamında ise transa geçirme telkinleri bulunmaktadır. Trans telkinlerinden sonra ise geçmişte yaşadığımız olaylardan dolayı kendimizi suçlamayı bırakıp affetmemiz konusundaki telkin bulunmaktadır. Devamında ise içimizde sevgiyi ortaya çıkartacak sevgi telkini ve transtan çıkarma telkinleri bulunmaktadır. 
Verimli bir çalışma için sessiz, sakin bir ortamda bir sandalye ya da koltukta oturarak dinlemeniz etki için daha uygun olacaktır. Uzandığınız zaman uykuya dalabilme olasılığınız vardır. İster uzanmış, ister oturmuş olun herhangi bir pozisyonda bacak bacak üstüne atmamanız ve/veya kollarınızı kavuşturmamanız sizi çalışma sırasında sizi en rahat pozisyonda tutacaktır.

En az yarım saat kadar dingin kalabileceğinizden emin olun!

Başlangıçta düşüncelerin akınına uğradığınızı düşünebilirsiniz. Size huzur vermediklerini hissedebilirsiniz. Onlardan kurtulmaya çabalamayın. Direnmeyin. Bırakın ve Sadece izleyin. Bir süre sonra akıp gideceklerdir. 
Seans sonrasında, daha önce sizi rahatsız eden olayla ilgili olarak yaşamında bir olayı canlandırıp ve tepkilerinize bakmanız telkinin etkili olup olmadığının kontrolünü sağlayacaktır.  Olayı tüm duyularınızla hissederek canlandırma yaptıktan sonra içinize dönüp tepkilerinize bakın.  Ne hissediyorsunuz.Sizi rahatsız eden duygularınızda azalma var mı? 
Tüm dikkatinizi telkine verip odaklanarak dinlenmeniz etkisini artıracaktır.  Telkinin etkisi bazı kişilerde bir dinlemede görülebilirken bazı kişilerde daha uzun süre dinlemede görülebilir. 
21 gün dinlenmesinin faydalı olacağını değerlendiriyorum.

GEÇMİŞ YAŞAM VE SUÇLULUK METNİ

Şimdi geçmişte yanlış yaptığını hissettiğin şeyler için kolayca kendini affedebiliyorsun. Hatalı olan suçluluk hissettiren şey­ler gerçek ya da hayali hiç fark etmez. Onların bilincinde ya da bilinçaltında gömülü olması da bir şey değiştirmez. Tüm suçlu­luk duyguları için kendini kolaylıkla affedebiliyorsun.
Normal duygulara sahip olan bir insan olduğun için tüm diğerleri gibi insana özgü hatalar yapman çok doğal. Fakat bu hatalar geçmişte kaldı. Ve geçmişi yemden yazmaya çabalamayı saçma buluyorsun.
Geçmişte yaşananlar bizim parçamızdır ve bizi insan yapar. Hata yapmasaydık insan olmazdık. Suçluluk duygusu hisset­mek de bize insan olduğumuzu hatırlatır.
Suçluluk duygusu insancıl ve duyarlı bir insan olduğumuzu anlatır. Hiç suçluluk duygusu hissetmeseydik insan olmazdık. Şimdi kendine karşı bir parça nazik olmanın zamanı geldi.
Hissettiğin suçluluk duygusunun bilinçaltının yanlış yapıl­dığım düşündüğü şeyler için kendi kendini cezalandırma biçi­mi olduğunu kabul et.
Fakat yapılan yanlış şeylere karşılık ihtiyaç duyulan cezalan­dırma için daima bir sınır vardır. Her duyarlı insan bunu bilir. Ve bu sınıra ulaşıldığında cezalandırmanın devam etmesine daha fazla ihtiyaç ve bahane yoktur.
Duyarlı bir insan başkalarını kolaylıkla hataları için affe­debilir. Öyle ise şimdi kendini affedebilirsin. Tıpkı diğerlerini hataları, yanlış yaptıkları için bağışladığın gibi...
Çünkü yanlış davrandığını hissettiğin şeyler sadece hataydı. Öyle ise kendini daha fazla cezalandırmaya ihtiyaç duymuyor­sun.
Çoğu zaman hatta neredeyse her zaman bu hataları yapmı­yorsun. Yaklaşık olarak her zaman doğru şeyi yapıyorsun. Ve bu yüzden şu anda şu dakikada kendini kolayca bağışlıyorsun. Bağışlıyorsun. Bağışlıyorsun.
Geçmişte yanlış yaptığını düşündüğün şeyler ile ilgili his­settiğin suçluluk duygularının gitmesine izin ver. Bu hisler bilincinde ya da bilinçaltının derinliklerinde gizlenmiş de olsa. Şimdi bu hislerin gitmesine izin veriyorsun. Kendini bağışladın ve bütün olarak değerli bir insan olduğunu kabul ediyorsun.

Bu telkin tek başına bir hastalık tedavi yöntemi değildir. Ses kaydındaki tüm konuşmalar duyulabilir, açık ve nettir. Ses kaydını dinlerken rahatsızlık hissederseniz,( nefes alamama, panik atak vb.) telkini dinlemeyi bırakın. Olabilecek rahatsızlıklardan dolayı tüm sorumluluk telkini dinleyen kişiye aittir.


https://docs.google.com/file/d/0B98ejKf_SWphN2d2YzRRXzFSOUk/edit?usp=sharing


Sevgilerle
Halis ŞAHİNER


************************************************


 Daha fazla yaratım aracı ve bilgi için kitaplarımı satın alarak hayatınıza  katkıda bulunmak ister misiniz?



Kontrol Sende - Çekim Yasası ve Bilinçaltı Dönüşüm Rehberi Kitabı - 2019 - 2 nci Baskı


 KONTROL SENDE
İzin Ver GELSİN, İzin Ver OLSUN
Çekim yasası ve Bilinçaltı Kayıt Dönüşüm Rehberi

Düzenlemiş İkinci Baskı


************************************************


Bilinçli Yaratma Sanatı Kitabı


Daha İyi Bir yaşam için

BİLİNÇLİ YARATMA SANATI


******************************

Kitapları Temin İçin : cekimyasasi@hotmail.com

Tel/Whatsapp : 0 553 06 00 464

www.halissahiner.com


18 yorum :

  1. Merhabalar, bu telkini daha önce yapanlar oldu mu acaba? Ben bugün başlıyorum ve inşallah 21 gün aralıksız yapıcam. Halis bey çok teşekkürler, acaba hiç geri bildirim aldınız mı bu telkinle ilgili?

    YanıtlaSil
  2. keşke bi cevap yazsanız:)

    YanıtlaSil
  3. Bu telkini bir çok kişi kullandı. Çalışmalarımda zaman zaman aynı telkini kullanıyorum.
    Bu bir çalışma odaklanırsanız en iyi verimi alırsanız, odaklanmazsanız bir şey olmayabilir.
    Size bilinçaltınızda ikinci bir kapı ve ikinci bir seçeneğe sahip olduğunuzu göstermeyi amaçlar. Siz yeni açılan kapıdan geçmeyi tercih edersiniz yada etmezsiniz. Tamamen seçim size kalmıştır.

    YanıtlaSil
  4. Çok teşekkür ederim:)

    YanıtlaSil
  5. Merhaba bir gunde birkac farkli telkini uygulayabilir miyiz,bilincaltina fazla gelir mi?

    YanıtlaSil
  6. Bence günlük bir tane uygun olabilir. Telkinin kabulü ve sindirlmesi için zaman vermenin iyi olacağı kanatindeyim.

    YanıtlaSil
  7. Merhabalar Halis bey sitenizi begenerek inceliyorum telkinler icin cok tesekkur ederim bir sorum olcak gece uyumadan once telkin dinlemeye basliyorum fakat 5 dakika sonra uykuya daliyorum o sirada neler oluyor farkinda olmuyorum yinede faydasi olurmu yoksa dinginkenmi dinlemeliyim ?

    YanıtlaSil
  8. Telkinleri yatarak dinlemek yerine oturararak dinlemeniz sizin için daha etkili olacaktır. Özellikle regresyon telkinlerinde uyumanız size fayda sağlamaz. Çünkü temel amaç geçmişteki o duyguyu hissetmektir Uyurken o olayın içine giremez ve duyguyu hissedemezsiniz.

    YanıtlaSil
  9. Merhaba halis bey keşke sitenizle daha önce karşılaşsaydım ama doğru zaman bugünmüş benim için. Hayatımı yoluna koymayı düşünürken Ön araştırma yapmaya başladım ve ilk adımı affetme telkininizle attım biraz sersemledim ve telkine başladığımda korktum. Sürekli odaya biri girecek ve gözümü açtığımda karşımda biri benimle dalga geçecek gibi hislere büründüm. Küçüklükten gelen annemden kaynaklanan bazı korkularım var. Onları hissettim. Gökyüzüne bakarken tam anlamıyla rahatlayamadım evde tek başımayım halbuki. Ama işte beni sürekli rahatsız eden dürtüler... Sonra aktılar gittiler telkinden sonra mutlu hissettim 21 gün yapacağım ve işe yarayacağına inanıyorum. Daha sonra diğer telkinlere başlayacağım. Size teşekkür ederim. Hayatın çok pahalı geçinmenin zor olduğu şu günlerde terapiye gitmek hayalken bu imkanı bize sunduğunuz için.. Başarılarınızın devamını dilerim.. Gülşah

    YanıtlaSil
  10. Merhaba halis bey. Bu çalışmayı başkasının geçmişini affetmek içinde yapabilir miyiz?

    YanıtlaSil
  11. Merhaba halis bey. Bu çalışmayı başkasının geçmişini affetmek içinde yapabilir miyiz?

    YanıtlaSil
  12. Burda sorulmak istenen başkalarını da affetmek olaraksa evet kullanabilirsin.
    Başkasının geçmişini ise hayır. Herkes kendi hayatından sorumludur. Herkesin kendi özgür iradesi vardır..

    YanıtlaSil
  13. Halis bey merhaba, sizin sitesinizi keşfeden her kişinin hayatında mutlaka bir olumlu değişim olacaktır.bilgilerinzi bonkorce paylaştığınız için teşekkürler.mp3lerin faydalarını 1 haftadır yavaş yavaş görüyorum yaptığın işe inanmakta %50 si bu işin iyiki varsınız iyiki sizi keşfetmişim. Sizinle olmaya devam....

    YanıtlaSil
  14. Merhabalar halis bey, 14 gündür geceleri uyumadan önce kendine güven telkinini dinliyorum kendimde birşey dikkatimi çektim son 1 haftadır gün içinde gözlerim çok dalıyor bilinç altımın telkine verdiği bir tepki olabilir mi? Teşekkürler saygılar.....

    YanıtlaSil
  15. Neye inanırsanız değişiklik o yönde olacaktır. Hayatınızdaki değişiklikleri analiz edin. Mutlaka bir fark vardır öncesine göre.

    YanıtlaSil
  16. Bu telkinleri subliminal biçimindede yaparsanız, etki dahada artabilir.Çünkü bilinçaltı yapısı gereği herşeyi korumaya çalışıyor.Affedip yükü bırakmaya çalıştıkça, o kendine tehdit olarak algılayıp direnç oluşturuyor ve değişimi sabote ediyor.

    YanıtlaSil