Kendine Güven Telkini ve Ses Kaydı


Kendimizi çirkin görürsek başkaları da bizi çirkin görür. İnsan kendinde bir şeyin olduğuna inanırsa, ister olumlu ister olumsuz bunu yansıtacak biçimde davranır. Sürekli onu başkalarına gösterir. Bu başlangıçta ruhun yaratımı olduğu bir şey olsa bile, önce başkaları için gerçek olur sonrada kendi için.
Bir şeye inandığımızda o gerçek olur, o bizim gerçeğimiz olur. Herkes kendine dair kendine özgü şeylere inanır.




 Herkes dünyayı kendi gözünden ve düşünce yapısından tanımlar. Bu nedenle de herkes farklı şey görür ve hisseder. Biz diğer kişinin beynine girip onun ne gördüğünü gördüğüne ne anlama verdiğini bilemeyiz. Ancak biz kendi düşünce yapımızdan onun ne görebileceği konusunda varsayımlarda bulunuruz. Bu varsayımlar bizim yeni gerçekliğimizi oluşturur. Daha sonra bu gerçekliğimizi o kişinin kendisine özgü yaptığı davranışlara anlam vererek kuvvetlendiririz. Onu suçlarız, yargılarız veya güçlendiririz onu otorite kabul ederiz. Bu aslında en tehlikeli olanıdır. Bir kişiyi otorite kabul ettiğimizde ona kendimizi kontrol etme izni vermiş oluruz. Yani artık o kişinin düşüncesi sözleri bizim için önemlidir. O düşüncelere uygun davranmazsak kendimizi suçlu hissederiz. Kendimizi kapana kısılmış kafese kapatılmış hissederiz. Ama ne yazık ki gerçek şudur ki kendimizi kafese kapatan ne yazık ki kendi düşüncelerimiz ve düşüncelerimizde başkalarına verdiğimiz izindir. Bunun farkında olmadığımız içi diğer kişinin bizi kafesten çıkarmasını bekleriz.
İnsanlar inandıkları şeye çok bağlıdırlar. Hakikati aramazlar, yalnızca belli bir tür dengeyi korumak isterler ve inançlarının temelinde aşağı yukarı bağdaşık bir dünya inşa etmeyi başarırlar. Bu onları teskin eder ve farkında olmadan bağlanırlar.


Önemli olan inançtır, davranış değil. Ritueller inancı beslese bile bir önemi yoktur. Din adamları bunu iyi bilir.

Bir şeyi yapmaya yeteneğimiz olmadığına nasıl inanıyoruz biliyor musunuz?
Her hangi bir yerde, çoğu zaman bilinçli olarak ifade edilmemiş ve cevabı olmayan bir soru var olduğunda.
Bu projeyi somut olarak nasıl gerçekleştirebilirim? Sorusuna cevap vermeyi bilmiyorsanız, bu durumda ‘Onu gerçekleştiremem’ diye düşünebilirsiniz. Ki bu kısıtlayıcı bir inançtır.
Bunun çözümü için daha fazla ayrıntıya inmeniz gerekir, çünkü projenize dair çok genel bir görüntüyü koruduğunuz sürece, onu biraz soyut, dolayısıyla gerçekleşmez bir şey algılarsınız.
Gerçekleştirmek için yapmanız gereken her şeyi listeleyerek, sonra her bir görev için yapabileceklerinizi ve henüz yapamayacaklarınızı not ederek bu projeyi erişilmez olmaktan çıkarırsınız. Ardından sizde olmayan yetenekleri nasıl edineceğinizi bulmak gerekir.
Bunun için uygun kişilerden yârdim isteyebiliriz. Reddedilmekten korktuğumuz için risk almaktan korkuyoruz. Korkumuz bir talebin reddi ile bir kişinin reddi arasındaki bulanıklıktan, karmaşadan kaynaklanmaktadır. Sizden gelecek bir talebin reddedilmesi sizin sevilmemenizden ya da size saygı duyulmamasından değildir. Başkaları yerine düşünüp cevap vermemiz bizi engelleyen en büyük engelimizdir.
Reddedilmekten korkan insanlar başkaları tarafından reddedilmenin nadir bir durum olduğunu anlamaktan çok uzaktırlar. Hatta reddedilmek nerdeyse imkânsızdır. İnsanlar genelde sizi hayal kırıklığına uğratmamaya, sizi onlardan beklediğiniz yönde davranmaya eğilimlidirler. Artık bildiğiniz inanç mekanizmasına göre, özellikle reddedilmekten çekindiğinizde reddedilirsiniz.
İhtiyaç duyulan şeyi istemek için başkalarına yönelmeyi öğrendiğimizde, bütün evren önümüzde açılır. Hayat başkalarına açılmaktır. Kendi içimize kapanmak değildir.
Bunun için en önemli şey bilinçaltımızı ikna etmemizden geçmektedir. Bilinçli aklımızda yapacağımız değişiklikler bilinçaltına etkili olmamaktadır.
Bilinçaltına ulaşmak için en kolay yol ise tüm vücudu gevşedip trans haline geçmektir. Trans halinize geçtiğinizde bilinçaltınıza yeni inanç kalıplarını yükleyebilirsiniz. 
Aşağıda kendinize güven konusunda bilinçaltımıza yükleyebileceğimiz telkinin metni ve altında ise ses kaydı linki bulunmaktadır.
 Telkin ses kaydında önce tüm vücudun gevşetme telkinleri devamında ise transa geçirme telkinleri bulunmaktadır. Trans telkinlerinden sonra ise kendinize güveninizi artıracak telkinler bulunmaktadır. Devamında ise içimizde sevgiyi ortaya çıkartacak sevgi telkini ve transtan çıkarma telkinleri bulunmaktadır.
Verimli bir çalışma için sessiz, sakin bir ortamda bir sandalye ya da koltukta oturarak dinlemeniz etki için daha uygun olacaktır. Uzandığınız zaman uykuya dalabilme olasılığınız vardır. İster uzanmış, ister oturmuş olun herhangi bir pozisyonda bacak bacak üstüne atmamanız ve/veya kollarınızı kavuşturmamanız sizi çalışma sırasında sizi en rahat pozisyonda tutacaktır.
En az yarım saat kadar dingin kalabileceğinizden emin olun!
Başlangıçta düşüncelerin akınına uğradığınızı düşünebilirsiniz. Size huzur vermediklerini hissedebilirsiniz. Onlardan kurtulmaya çabalamayın. Direnmeyin. Bırakın ve Sadece izleyin. Bir süre sonra akıp gideceklerdir.
Seans sonrasında, daha önce sizi rahatsız eden olayla ilgili olarak yaşamında bir olayı canlandırıp ve tepkilerinize bakmanız telkinin etkili olup olmadığının kontrolünü sağlayacaktır.  Olayı tüm duyularınızla hissederek canlandırma yaptıktan sonra içinize dönüp tepkilerinize bakın.  Ne hissediyorsunuz. Sizi rahatsız eden duygularınızda azalma var mı?
Tüm dikkatinizi telkine verip odaklanarak dinlenmeniz etkisini artıracaktır. Telkinin etkisi bazı kişilerde bir dinlemede görülebilirken bazı kişilerde daha uzun süre dinlemede görülebilir.
Israrla 21 gün dinlenmesinin faydalı olacağını değerlendiriyorum.


KENDİNE GÜVEN / KORKU
İçinde sessizce bekleyen kendine güvenin farkına varıyorsun. Sen kendine güvenli, bağımsız ve kararlılık ile dolu bir bireysin. Zih­nini uyandırdın ve içindeki içsel güvenlik hissi de seninle birlikte uyandı. Değişim başladı ve devam ediyor. Kendine güvenin arta­rak devam ediyor. Artık kendine güven hayatında etkilerini gös­termeye başladı. Düşünme biçimin, konuşman, her halin, kendini ifade ediş tarzın, kendine güvenli bir insan olduğunu belli ediyor. Bağımsızsın ve kendi içinde güven ile dolusun. İçin yeterince güven duygusu ile dolduğu için dışarıda güveni aramıyorsun. İçindeki güven o kadar fazla ki bu duygu dışarı da yansıyor. Senin olduğun her yer, adımını attığın an güven ile doluyor. İçinde­ki güven gün geçtikçe daha belirgin bir şekilde ortaya çıkıyor.
Olumsuz duygular yerini olumlu duygulara bırakıyor. Olumsuz duygular etkilerini kaybettikçe hayatın daha eğlence­li bir hal almaya başladı. Şu andan itibaren her olayın olumlu tarafını görüyorsun.
Bu düşünce tarzı hayatım da daha olumlu hale getiriyor. Zihinsel olarak muhteşem bir dinginlik ve rahatlık hissediyor­sun. Kendinle barışıksın ve kendini koşulsuz seviyorsun. Her geçen gün olumlu düşüncenin etkileri belirgin bir şekilde arta­rak devam ediyor.
Özsaygın artıyor, kendine güvenin artıyor, kendine değer veriyorsun. Hayatın eğlenceli ve huzur verici bir hal aldı. Geleceğe ve hayatında karşına çıkabilecek mücadelelere ilgi ve istek ile bakıyorsun. Yeterince donanımın ve fazlasıyla kendine güvenin var olduğu için her mücadeleye koşarak gidiyorsun çünkü onlar daha fazla huzur ve eğlence demek.
İçindeki mutlu ve kendine güvenli sen ortaya çıktı. Olumlu düşünen ve problemleri fırsat olarak gören, kendine güve­ni artarak devam eden bir insansın. Sabırlı, rahat ve dengeli olman kendine güvene ek olarak sahip olduğun muhteşem özellikler ortaya çıktı. Şimdi geride kırıntıları kalan utanma, kıskançlık, suçluluk, kızgınlık, sahiplenme ile ilgili korkuları­nın gitmesine izin veriyorsun. Bu olumsuz duygular geçmişte kaldı. Bu korkuların da gitmesiyle içinde uyanan kendine güven duygusu daha fazla yer buldu ve bu duygulardan boşa­lan yeri doldurdu. Şu anda tüm bedeninde kendine güven duygusunu hissediyorsun. İçinde güvende olduğun için dışa­rıda bulunduğun yer her neresi olursa olsun güvendesin. Dışarıda güven aramıyorsun.
Zihnin sakin ve parıl parıl parlayan bir su gibi. Her zaman fiziksel ve duygusal olarak rahat olmana rağmen zihinsel olarak uyanıksın. Zihnin berrak ve sana cevapları kolaylıkla veriyor. Doğru zamanda doğru yerde bulunuyor, doğru şeyi söylüyor­sun. Zihnin senin rehberin ve sen de değiştiremeyeceğin şeyler için endişelenmeyerek onun rehberliğine karşılık veriyorsun. Rahatsın, huzurlusun, kendi içinde güvendesin.
Bu telkin tek başına bir hastalık tedavi yöntemi değildir. Ses kaydındaki tüm konuşmalar duyulabilir, açık ve nettir. Ses kaydını dinlerken rahatsızlık hissederseniz, nefes alamama, panik atak vb. telkini dinlemeyi bırakın.uzun süre yüksek sesle dinlemek işitme bozukluklarına yol acabilir. Olabilecek rahatsızlıklardan dolayı tüm sorumluluk telkini dinleyen kişiye aittir.


Sevgilerle
Halis Şahiner



************************************************


 Daha fazla yaratım aracı ve bilgi için kitaplarımı satın alarak hayatınıza  katkıda bulunmak ister misiniz?



Kontrol Sende - Çekim Yasası ve Bilinçaltı Dönüşüm Rehberi Kitabı - 2019 - 2 nci Baskı


 KONTROL SENDE
İzin Ver GELSİN, İzin Ver OLSUN
Çekim yasası ve Bilinçaltı Kayıt Dönüşüm Rehberi

Düzenlemiş İkinci Baskı


************************************************


Bilinçli Yaratma Sanatı Kitabı


Daha İyi Bir yaşam için

BİLİNÇLİ YARATMA SANATI


******************************

Kitapları Temin İçin : cekimyasasi@hotmail.com

Tel/Whatsapp : 0 553 06 00 464

www.halissahiner.com


19 yorum :

  1. merhaba bu telkinden hiç geri dönüş aldınız mı?

    YanıtlaSil
  2. İnanarak yapacağın herşey faydalı olur.

    YanıtlaSil
  3. hayırlı günler Halis Bey.. bu gibi çalışmalarda telkin cümlelerinin duyulmaması gerekli degil mi?

    YanıtlaSil
  4. Telkinler açık yada subliminal olabilir. Subliminal telkinde ses duyulmuyor ancak bilinçaltının onu duyacağı iddia ediliyor.
    Sonuçta duyulsada duyulmasada şifa bulunacağı yardımcı olacağına inandığınızda plesoba etkisi çalışacak faydalı olacaktır.

    YanıtlaSil
  5. Telkini indirme konusunda başarılı olamadım. bu indirme işlemi için ücret ya da üyelik mi gerekli?
    gerekli değilse indirme adımlarını yazar mısınız?

    YanıtlaSil
  6. Telkin indiriminde bir üyelik sistemi mevcut değil.
    Telkinler google drive da yüklü ve linke sahip olan herkes indirebilir.
    Açılan linkte telkini indir butonuna basarak indirebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  7. Halis bey uykuya dalarsam da faydalı olur mu?

    YanıtlaSil
  8. Dinlerken herşey iyi gidiyordu ve bi süre sonra kalbim hizla atmaya başladı sakinleşmeye çalıştım başım ve etrafın döndüğünü hissettim bu daha çok rahatsızlık verdi bana korktum yarıda bıraktım devam etmek istiyorum faydası olacagini düşünüyorum ama trans olayından korkuyorum sanırım bunun bi tehlikesi var mı

    YanıtlaSil
  9. Trans odağınızın belli noktaya yoğunlaştırılmasıdır.
    Telkin açık olarak kaydedilmiştir.
    Telkini dinlerken ne hissettiniz bilmiyorum.
    Rahatsızlık hissediyorsanız yapmamanızı tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  10. Acaba telkini dinlerken uyuya kalırsak gene fayda edermi cunku telkin baya bi uykumu getiriyor.

    YanıtlaSil
  11. hocam bu ses kaydını tekrar daha temiz bir şekildeçekmeniz mümkünmü? arkapaldaki sesle çok gürültülü

    YanıtlaSil
  12. Halis dediğiniz görsel imgeleri zihnimde canlandıramıyorum yada çok puslu ve saniyelik resimler şeklinde oluyor. Google da yaptığım kısa araştırmaya göre bu duruma zihin körlüğü deniyormuş. Bu sorun telkinin etkisini azaltır mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Herşey zihinsel bu dünyada.

      İstedikleriniz sahip olmak sana ne sağlayacak onları listele
      Sonra onları düşün önce teker teker duygusunu hisset netleştir sonra hepsi bir film haline dönüştür.

      Sil
  13. Halis bey diyecektim. bey kelimesini sanırım yanlışlıkla silmişim. Özür dilerim

    YanıtlaSil
  14. Günaydın benim oğlumda dürtüsel bazı davranışlar var bunları düzeltmek istiyorum kardeşiyle yaşadığı birtakım uyuşmazlıklar ve kavgaları yüzünden ona zaman zaman sözlü ve fiziksel şiddet gösterdim Buda onu inanılmaz öfkeli ve saldırgan yaptı herşeyi düzeltmek istiyorum çocuğuma yardımcı olmam için ne yapabilirim ilaç kullanmasını istemiyorum lütfen yardımcı olun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Herkesin bilinç altındaki kendine özeldir.
      Mevcut durumu yaratan konuların geçmiş bağlantılarının sorgulanıp yanlış algılamaların düzeltilmesi gerekiyor.

      Profesyonel destek almanızı tavsiye ediyorum

      Sil
  15. Sizden alacağım cevap umarım hayatımı değiştirir Halis bey çok teşekkür ederim

    YanıtlaSil