Regresyon Uygulaması Ses Kaydı- Geçmişte Yaşanan Olumsuz Duyguları Dönüştürmek.

Regresyon geçmişte yaşanmış olayların zihinde yeniden canlanması halidir. Bu durum herkesin başına her an gelebilir. Bir çağrışım bir anda geçmiş bir olayı hatırlamamıza neden olur. Hipnotik ortamda telkinle bu durumu yaratmaya hipnotik regresyon diyoruz. Hipnotik ortamda regresyon yaşama şansı daha fazladır. Aksi de geçerlidir. Yani kişi bir şekilde bir an herhangi bir ortamda reg­resyon yaşamışsa, regresyonu yaşadığı anda içinde bulunduğu durum hipnotiktir diyebiliriz. 
Bir olayın zihinsel düzeyde canlanması ne demektir?
Kişi geçmişte bu olayı ya­şarken beş duyusu tarafından kaydedilen algıların yeniden zihin tarafından can­landırılması demektir. En sık olan görüntü şeklinde olan canlanmalardır. Kişi o olayı sanki yeniden bir rüya görür gibi görmeye başlar. Bu görme bazen kendisi kamera gibidir ve etrafındaki olayları görür şeklindedir. Bazen de kendisini de olayın içinde seyreder. Bu ikinci şekilde canlanmalar daha geçmişte olan, çocuk­lukla olan olaylar için daha geçerlidir. Bilinçaltı bir şekilde olayları kaydetmekte ve yeniden canlandırırken kişinin anlayacağı görüntüler haline getirebilmektedir. Bazen regresyonlar ağırlıklı olarak sesler şeklinde kendini belli eder.

Telkin ses kaydında önce tüm vücudun gevşetme telkinleri devamında ise transa geçirme telkinleri bulunmaktadır. Trans telkinlerinden sonra ise aşağıda metni bulunan regresyon telkini bulunmaktadır. Devamında ise transtan çıkarma telkinleri bulunmaktadır.

Verimli bir çalışma için sessiz, sakin bir ortamda bir sandalye ya da koltukta oturarak dinlemeniz etki için daha uygun olacaktır. Uzandığınız zaman uykuya dalabilme olasılığınız vardır. İster uzanmış, ister oturmuş olun herhangi bir pozisyonda bacak bacak üstüne atmamanız ve/veya kollarınızı kavuşturmamanız sizi çalışma sırasında sizi en rahat pozisyonda tutacaktır.
En az yarım saat kadar dingin kalabileceğinizden emin olun!
Başlangıçta düşüncelerin akınına uğradığınızı düşünebilirsiniz. Size huzur vermediklerini hissedebilirsiniz. Onlardan kurtulmaya çabalamayın. Direnmeyin. Bırakın ve Sadece izleyin. Bir süre sonra akıp gideceklerdir.
Seans sonrasında, daha önce sizi rahatsız eden olayla ilgili olarak yaşamında bir olayı canlandırıp ve tepkilerinize bakmanız telkinin etkili olup olmadığının kontrolünü sağlayacaktır.  Olayı tüm duyularınızla hissederek canlandırma yaptıktan sonra içinize dönüp tepkilerinize bakın.  Ne hissediyorsunuz. Sizi rahatsız eden duygularınızda azalma var mı?
Bu telkin tek başına bir hastalık tedavi yöntemi değildir. 
Ses kaydındaki tüm konuşmalar duyulabilir, açık ve nettir. 
Ses kaydını dinlerken rahatsızlık hissederseniz (nefes alamama, panik atak vb.) telkini dinlemeyi bırakın. 
Uzun süre yüksek sesle dinlemek işitme bozukluklarına yol açabilir. 
Olabilecek rahatsızlıklardan dolayı tüm sorumluluk telkini dinleyen kişiye aittir.

     Dikkat : Tibbi tedaviye ihtiyaç duyan psikolojik rahtasızlığı olan (Panik Atak vb.) kişiler için uygun olmayabilir.
 
Sevgilerle
Halis Şahiner




***********************************************
İçinde bir duygu var, bugün seni buraya getiren duygu, seni bu çalışmayı yapmaya zorlayan, rahatsız eden duygu. Şimdi ben 1' den 10' a doğru sayarken bu duyguyu gittikçe güçlü hissetmeye başlıyorsun. 1, işte sorununu yaratan duygu­yu hissetmeye başladın. 2, bunu gittikçe güçlü hissediyorsun. 3, sanki bir barajın kapakları açıldı da bu duygu bedenine sular seller gibi dolmaya başladı. 4, işte duygu bu duygu. 5, şimdi bedeninin belli bölgesinde bunu daha güçlü hissediyor­sun. 6, duygunun şiddetinin artmasına izin veriyorsun. 7, bu duygu ile beraber bu duyguyu yara­tan geçmiş olaylarda canlanıyor. 8,güçleniyor.
9, yaşamında hissetmediğin ka­dar şiddetli hissediyorsun. 10, işte duygun bu duygu.
 Bu duyguyu nerende hisse­diyorsun?

Şimdi vucüdünda bu duyguyu hisettiğin parçana odaklanmanı istiyorum. Bu parçanın dili olsaydı sana ne anlatma isterdi. Bunu ona sorarmısın?
Bu duyguyu hissettiğin, geçmişinde yaşadığın değişik olaylar var. Bu duygu geçmişe bir köprü oluşturuyor, geçmişte böyle hissettiğin her olay ile bağlantısı var.

"5' den 1' e doğru saymaya başladığımda, sen yaşamındaki eski bir tarihe, bu duyguyu ilk hissettiğin geçmiş bir zamana gideceksin.
Ve olayı sanki şu anda oluyormuş gibi yeniden yaşamaya ve hissetmeye başlayacaksın... 5, geçmişe doğru gidiyorsun. Bu duyguyu hala içinde taşıyan bir an bir olay, bir sahne yavaş yavaş zihninde canlanıyor. 4, gittikçe olayın içine giriyorsun, sanki şu anda yaşı­yormuş gibi hissetmeye başlıyorsun. 3, işte şimdi sahne gittikçe açılmaya ve belirginleşme başlıyor. 2, gittikçe daha net görmeye başlıyorsun."
"1, şimdi oradasın... İlk izlenim."

Ne hissediyorsun?
................................................................................
Oradaki kendine şunu sormanı istiyorum. Orada hatalı algıladığı şey neymiş. Bunu görsün
.....................................................................
Evet şu anda seni rahatsız eden duygunla ilgili ilk sahneye ulaştık. Ve ondaki duygularını gördün. Şimdi bu duygunla ilgili başka sahneler varmı bunu görmek için yeniden bir seyahate çıkacağız


"Dikkatini duyguna yoğunlaştır ve ben 5' den 1' e doğru sayarken sen daha ön­ceki bir zamana, aynı duyguyu hissettiğin daha önceki bir tarihe doğru gideceksin."
5, geçmişe doğru gidiyorsun. Bu duyguyu hala içinde taşıyan bir an bir olay, bir sahne yavaş yavaş zihninde canlanıyor. 4, gittikçe olayın içine giriyorsun, sanki şu anda yaşı­yormuş gibi hissetmeye başlıyorsun. 3, işte şimdi sahne gittikçe açılmaya ve belirginleşme başlıyor. 2, gittikçe daha net görmeye başlıyorsun."
"1, evet şimdi oradasın... İlk izlenim neler."
Şimdi ayaklarına bakmanı istiyorum. Ayaklarında ne var?
Ayakkabın var mı, Varsa ne renk?
Harika yere bakmanı istiyorum döşemeleri hisset, döşemeleri hissetmeye başladığında yavaş yavaş bulunduğun yer netleşmeye etraftaki ayrıntıları görmeye başladın değimli?
"Gündüz mü, gece mi?"
"İçerde misin, dışarıda mı?"
"Yalnız mısın, yanında birisi var mı?"
Eğer birisi varsa, " Kiminlesin?"
Eğer yalnızsa "Ne hissediyorsun yalnız?"
Kaç yaşlarındasın?
Ne hissediyorsun, ne görüyorsun, ne duyuyorsun?
Duyguyu bedeninin neresinde hissediyorsun?
……………………………….
Çok güzel. Şimdi seni rahatsız eden duygunun kaynağına ulaştık. Şimdi senden istediğim bu olayın olduğu zamanın biraz daha ilerisine gitmen birkaç saat ya da birkaç gün öncesine. Harika
……………
Eğer yaşamında seni orada bekleyen gibi bir çocuğun olsaydı onu sever miy­din?
Harika
Öncelikli olarak oradaki küçük çocuğa sevgilerini sunmanı istiyorum. O küçük çocuğa iyi ki varsın de, sen olduğun sen bu deneyimleri yaşadığın için ben şu anda varım de. Seni çok seviyorum. Her zaman senin yanındayım de. Ve gelecekten aldığın tüm özellikleri o çocuğa aktar. Bir şey yapmana gerek yok sadece o çocuğa sıkı bir şekilde sarılmanla o özelliklerin hepsi o küçük çocuğa geçti artık. O çocuk daha güçlü ve onda da güzel bir koruma kalkanı oluştu.
Artık o küçük çocuk yaşamış olduğu olayla yüzleşmeye hazır. 
Çok güzel.
Şimdi senden o küçük çocuğun elini tutarak birlikte rahat ve kendinizi güvenli bir yere oturmanızı ve seni rahatsız eden olayı gözünüzün önünden bir film şeridi gibi geçmesini seyretmenizi istiyorum. Yanındaki küçük çocukla birlikte filmi üçüncü göz olarak izleyin.
Olan olayları ve hissettiklerinize bakın.
……………………………..
Harika film bitti. Şimdi yeniden içindeki duygulara bakmanı istiyorum.
 Ne hissediyorsun?
Şu anda hislerinde bir azalma var mı?
……..
Harika
Şimdi senden o filmi geriye sarmanı ve yeniden seyretmeni istiyorum.
Filmi geriye sararken eski videolarda malum görüntü ekrandayken sarılıyor film.
Hareketler geri geri çok ilginç değil mi?
Aynı zamanda sesler çok garip. Çok komik değil mi?
……………………………………….
Filmi başa sardık.
Biliyorsun ki hiçbir film ikinci kez seyredildiğinde ilk seyredilişindeki kadar heyecan yaratmaz? Çünkü filmin sahnelerini biliyorsundur?
Şimdi film yeniden oynamaya başladı. Yanındaki çocuğun ve kendinin tepkilerine bak. Tepkilerin çok değişti. Seni eskisi kadar rahatsız etmiyor değil mi?
………………………
Çok güzel film bitti.

************************************************

KONTROL SENDE kitabımı satın alarak hayatınıza  katkıda bulunmak ister misiniz?

KENDİ KENDİNİZİN YAŞAM KOÇU OLUN



***********************************************
Ama artık seni rahatsız eden duygu çok azaldı hatta yok gibi.
Şimdi senden filmi yeniden geri sarmanı isteyeceğim. Geri sararken ilginç bir şey oluyor. Filmin ileri geri hareketinden dolayı film yıprandığı için görüntüler siyah beyaz hale gelmiş.
Ve geri sararken bunları da fark ediyorsun. Hareketler geri geri konuşmalar anlaşılmaz komik. Yandaki küçük çocuk kahkahalarla gülüyor.
…………………………………………..
Ve filmi son olarak yeniden izlemeye başlıyorsunuz. İlginç bir şey oluyor. Film siyah beyaz ve hareketler çok garip sanki bir komedi filmi izliyorsunuz. Ve kahkahalarla seyrediyorsunuz.
Ve o filmde sizi rahatsız eden en önemli olayın olduğu görüntüye geldiğinizde filmi durdurup bir fotoğraf haline getiriyorsunuz. 10-15 ebadında siyah beyaz bir resim.
Şimdi o resme bakıyorsunuz resmi geriye doğru sizden uzaklaştırırken duygularınıza bakıyorsunuz. Artık sizi rahatsız eden bir şey kalmadı o sadece bir kağıt parçasından ibaret. Resmi yeniden kendinize yaklaştırıyorsunuz ve o resimde sevdiğiniz bir şey yada birisi varsa o resimden makasla kesip çıkartıyoruz. Geriye kalan fotoğrafın etrafına kartondan bir fon yapıp etrafına da bir çerçevede yapıp kenara koyuyoruz. Bu güne kadar sizi rahatsız eden olay bir kağıt parçasının içinde değimli?
O zaman sizi rahatsız eden olayı hayatından ilelebet çıkartmak ister misin?
Harika o zaman o resmi istediğin bir şekilde yok edebilirsin değil mi?
Yakarak ya a kağıt kıyma makinesine atarak yada başka bir şey.

Şimdi o olaya baktığınızda orada hiçbir şey yok değil mi?
Şimdi senden bilinçaltının yardımı ile oradaki olayı senin kendini mutlu huzurlu hissedeceğin ve sana olumu yönde katkıda bulunacak o filmden çıkardığın kişiyi de ekleyerek bir senaryo yazıp film olarak oynatmanı istiyorum.
Ve o küçük çocukla beraber seyretmeni istiyorum
………
Harika
Renkleri  capcanlı bir film.
Çok güzel
………………..
Şimdi film bittiğinde o küçük çocukta sende kendinizi rahatlamış huzurlu ve mutlu hissediyorsunuz değil mi?
Çok güzel.
İşte böyle.
Şimdi senden o çocuğun elinden tutup o filmin içine girmenizi istiyorum. Ve o küçük çocuk yeni yaratmış olduğunuz filmi içinde oynarken filmdeki tüm olayları kendi gözünden ve hissederek oynamasını seyret.
O çocuk kendine çok güvenli ve rahat değil mi?
Harika.
Şu anda o çocuktaki algı değişikliği tüm yaşamında bir kelebek etkisi yaratarak şimdiki sana kadar geliyor.
Harika bir duygu değimli?
Oradaki çocuk sana şunları söylerken sen bu durumu tüm bedeninde ve ruhunda hissediyorsun:
“Ben değiştim. Değişirken, sen de değiştin... Çünkü ben senim. Ben senin kalbin­de yaşıyorum. Tüm duygularının kaynağı olan yerde. “

Harika şimdi senden o çocukla el ele tutuşup geleceğe bakmanı istiyorum
Ne görüyorsunuz?
Aydınlık güzel bir yol?
 Ya da başka bir şey.
Eğer önünüzde sizi rahatsız eden başka bir olay varsa kaydı burada durdurup onu da  yukarıda yaptığımız teknikle dönüştürmeniz gerekmektedir.

Şimdi sizden istediğim şey seni geçmişe getiren bu aracınıza binmeniz ve bu güne gelirken yaşamınızın tüm evrelerinden geçmeniz.  Ve üzerinden geçerken kendinizi seyretmeniz.
Kendinizdeki değişikliği görürken aynı zamanda sahip olduğunuz tüm özellikleri ve deneyimlerinizi bir perinin çubuğunu sallayıp etrafındaki her şeyi peri tozlarıyla kaplaması gibi sizde yaşamınızdaki tüm kendinize sahip olduğunuz özellikleri aktarın. Ve tüm zamanlardaki kendinizin üstüne sahip olduğunuz o özellikleri yükleyerek bu güne gelin.
Harika değimli.
Tüm yaşamınıza uçaktan bakar gibi bakarak seyretmek.
Çok güzel.
İşte böyle
Şimdi buradasın.
 Ve senden şunu yapmanı istiyorum.

 Daha önce seni rahatsız eden olayla ilgili olarak yaşamında bir olayı canlandırmanı ve tepkilerine bakmanı istiyorum. Olayı hissederek canlandır. Görüntü, ses ve dokunma tüm temsil sistemlerini kullanarak  olayı canlandır ve İçine dön ve hislerine bak neler hissediyorsun
……………………………..
Harika, kendini çok iyi hissediyorsun değil mi?

Çok güzel artık yeni bir davranış kalıbına sahipsin. Yeni bir seçeneğin var.
Şu andan itibaren yepyeni bir hayata başlıyorsun.
Her gün her alanda daha iyi daha iyi oluyorsun.
Farkında olarak her gün ve her gün daha iyiye doğru. Olayları daha berrak görerek. Her gün iyileşme gösterdiğini bilerek.  
Kendini gelecekte hayal etme kapasiten var. Bolluk ve bereket içinde, huzurlu, sağlıklı, başarı ve mutlulukla yaşadığının hayali.
Tüm bu söylediklerimi senin hatırlamana gerek yok. Ama bilinçaltın ve koruyucu meleğin seni idare etmeye devam edecek. Bu her saat sürecek, her saat, her gün hatta her yıl.
Ve sen gelişme gösterirken ilerlerken kendinden çok eminsin. Güvendesin.
İstediğin her şeyi hayatına kolayca kabul ediyorsun. Yaratıcılığını kullanarak istediğin her şeyi hayatına çekebiliyorsun. Yaratıcılığını kullanarak istediğin şeylerin hayatına gelmesine izin veriyorsun

Harika bir duygu değil mi?

     Halis Şahiner



************************************************


 Daha fazla yaratım aracı ve bilgi için kitaplarımı satın alarak hayatınıza  katkıda bulunmak ister misiniz?



Kontrol Sende - Çekim Yasası ve Bilinçaltı Dönüşüm Rehberi Kitabı - 2019 - 2 nci Baskı


 KONTROL SENDE
İzin Ver GELSİN, İzin Ver OLSUN
Çekim yasası ve Bilinçaltı Kayıt Dönüşüm Rehberi

Düzenlemiş İkinci Baskı


************************************************


Bilinçli Yaratma Sanatı Kitabı


Daha İyi Bir yaşam için

BİLİNÇLİ YARATMA SANATI


******************************

Kitapları Temin İçin : cekimyasasi@hotmail.com

Tel/Whatsapp : 0 553 06 00 464

www.halissahiner.com


80 yorum :

  1. halis bey uygulamak istediğim farklı bir konuyken ben annemin ölüm gününü hatırladım neden acaba yanlış bişey mi yaptım kilo için uygulamak istemiştim halbuki nolur bi cevap yazın bana

    YanıtlaSil
  2. Buyuk ihtimalle Aşırı yemek yemenizle annenizin ölümü arasında bir bağlantı var. Bir şekilde annenizin ölümünu kabul etmemiş olabilirsiniz. Veya kendinizi bir şekilde sorumlu yada suçlu hissediyor olabilirsiniz. Bunu sorgulayin.
    Mailimden bana ulaşabilirsiniz.
    Hakkımda sayfasında bulabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  3. Öncelikle bilgilendirmeniz ve paylaşımınız için teşekkürler. Ben kendimde uygulamak istiyorum ama tek başına uygulama yaparsam acaba bir şey olur mu, etkisinden kurtulamayacağım bir şeyler kalır mı diye çekindiğimden uygulayamıyorum. Ne önerirsiniz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uygulama sırasında geçmişinizdeki hangi olaya gideceginizi ve bu olayla yüzleşmeye hazır olup olmadıginizi bilemem. Secim size kalmış. Isterseniz mailimden ulaşir canlı seans yapabiliriz.
      Ne yaşadığınizi ve sizdeki etkisini sncak kendiniz bilebilirsiniz. Çok basit bir olay olabilir. Yada yüzleşmek istemediginiz bir konu. Deneyebilir rahatsız eden yerde çalışmayi kesebilirsiniz.
      Seçim size kalmış.

      Sil
  4. Allah sizden razi olsun,o kadar güzeldi ki bu:) beni etkileyen her olayin listesini cikartip hepsi için yapicam,o küçük cocuk hep kahkahalar aticak ve kendi kendine yetmeyi bilecek:) arkadşlarim tarafından dislandigimi hissetme duygum için yaptim ve sebebi yillar önce iki kardeş olan kuzenlerinin tek çocuk olan beni dislayarak kendi aralarında gülüp eğlenmeleri cikti bu benim çok gücüme gitmiş:))

    YanıtlaSil
  5. Merhaba ,
    regresyon terapisinde illa yasanilmis birsey mi hatirlanir yani bilinçalti o duyguyu yasatacak bir hikaye uyduramazmi , birde bazilarinda orta cagda rahibeyim savasciyim olduruldum vb durumlar oluyormus buda regresyon'a giriyormu ? anne karnindaki bebekligi hatirlamalar bunlar gerçekten olan durumlarmi kafam karisti bir çikis ariyorum umarim faydalabilirim sitenizi yeni kesfettim faydali bilgiler var tesekkurler sevgiler fransa'dan

    YanıtlaSil
  6. Regresyonda geçmiş yaşamlarada gidebilirsiniz, bu yaşamınızdaki çocukluğuda bu tamamen Çalışma yaparken geçmişe göndermede kullanılan tekniğe bağlı.
    Önemli olan şey temizlenecek duyguya odaklanmak ve o duygunun kaynağına ulaşmak.-
    Yani geçmiş yada çocukluğa gitmekten esas amaç bizi rahatsız eden duygu ve korkunun enerjisini dönüştürmektir.
    Geçmiş yaşamlar olarak adlandırılan hikayelerin vermiş olduğu mesaj ve verilen anlam önemlidir.
    Burada benim dikkatimi çeken şey kitaplarda geçmiş yaşam hikayesi okuduğum kişilerin % 80 yada 90 hanım olmasıdır. Bunun da duygusal bir kişilik yapılarına sahip olmalarından geldiğini düşünüyorum.
    Zihin hikaye uydurabilirmi? Evet. Uydurabilir.
    Sorularınız için mailimden ulaşabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  7. Sitenizde subliminal telkinler yok mu acaba?

    YanıtlaSil
  8. Telkinlerin hepsi açık. İçeriğinin açık olmasını tercih ediyorum.
    Subliminal isteyen olursa isme özel yapıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Halis bey iki kez denedim fakat Ben bir turlu bir olaya gidemedim gözümde hiçbirşey canlanmadi transa da gecemedim ortasında kapadim o yüzden neden olabilir bu

      Sil
  9. Merhaba,
    Öncelikle cömertçe paylaştığınız içeriğiniz için çok teşekkür ederim.
    Ses kaydıyla ilgili bir eleştirim olacak.Bilinçaltı düzeyde çok güzel bir açılma yaşamışken,filmin geriye sarma efektiyle ciddi bir sarsılma yaşadım ve aniden gözümü açtım.Sonrasında gelen çocuk kahkahası efekti ve yüksek volümdeki neşeli müzik tam bir korku filmi yaşattı bana.Dolayısıyla da çok sağlıksız bir çalışma oldu benimki.Geri sarma efektinden başlayarak kalbimde lüzumsuz bir batma ve kararma duygusu yaşadım ve çalışmayı tamamladıktan sonra bu duygudan arınmaya çalıştım.Bu bence hiç doğru değil herkesin nasıl bir eşleşme yaşadığını bilmeden bu efektleri kullanmamalıydınız.Çünkü rutin gevşetici bir ritmde devam eden bir müziğe alışmışken zaten hiç normal değil birden arka planda bir şeylerin değişmesi.Bilinçaltı zaten açık ve siz geriye sar dediğinizde zaten filmi otomatik olarak sarıyor,bunun için ekstra bir katkıya gerek yokki..
    Bunu çok tedirgin olmuş birinin masumane bir eleştirisi olarak alın,aklınızda bulunsun.
    Tekrar içten teşekkürlerimle..

    YanıtlaSil
  10. Regresyon telkini ile eleştirilerinizde haklısınız. Sizin indirdiğiniz telkin ilk hazırladığım telkindi.
    Bu hafta içerisinde telkini güncelledim zaten. Yeni telkinde sadece geri sarma efekti var diğer dediğiniz konuları iptal ettim. Telkini yeniden indirmenizi tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  11. Halis Bey çok teşekkürler, bu tekniği uyguladım sanırım başarılı da oldu. Yaşadığım bir konuyu birebir açıklayan ama aklıma asla gelmeyen bir olaya uzandım. Bu farkındalık çok ilginçti, bu tekniği sizin sayenizde tek başıma uygulamış olabilmek çok mutluluk vericiydi. Tespit tamam, sıra affetmek ve geçmiş negatif inançları silmekte.bunu da başarmak için elimden geleni yapacam yine de bu konuda özellikle şunu yap derseniz yanıtınızda bu bilgiyi almak minnet duymamı sağlayacaktır. Teşekkürler tekrar. Syg

    YanıtlaSil
  12. Sitemde bulunan bilinçaltı kayıt temizlik rehberini ve içsel temizlik konularındaki yazıları okumanızı tavsiye ederim.
    Kendi olumlamanızı kendiniz bulabilirsiniz.
    Bilinçaltı kayıt Temizlik rehberi

    İçsel temizlik çalışmaları

    YanıtlaSil
  13. Merhaba halis bey terapide zihnimizdeki filmi geriye sarma denilen bir olay vardı orada yüksek sesli sanki bi kaseti sararmış gibi bir ses geliyor ben o sesten bir anda ürktüm terapi yarım kaldı bu bir sorun yaratır mı?

    YanıtlaSil
  14. Bir şey olacağını düşünmüyorum.

    YanıtlaSil
  15. Merhaba Halis bey Ben Murat 25 yaşındayım bende 5-6 yaşlarından beri başlayıp halen devam eden bir KEKEMELİK sorunu var. lisedeyken bununla ilgili bir panik atak geçirdim sonrasında depresyon ve sosyal fobi birçok hastanaye gittik.fakat fazla bir irerleme olmadı kanatimce bilinçaltına inilemedi.bunun için tum kişisel gelişim yöntemlerini deniyorum özellikle SEDONA yönteminle epey bir irerleme sağladım fakat bir türlü bende kekemeliğe neden olan bilinçaltı kaydını ve duygusunu bulamıyorum.bana yardımcı olursanız inanın hayatımı kurtarırsınız.şimdiden tşkler...

    YanıtlaSil
  16. Yukarıdaki ses kaydını indirip çalışma yapabilirsin bu sana yardımcı olacaktır.

    YanıtlaSil
  17. Merhaba halis bey bu yukarıdaki ses kaydını her deneyişimde belli bir süreden sonra uyuyorum. sanırım güçlü bir direnç var. bu ses kaydını subliminal şekilde yapabilirmisiniz.Birde ''çekirdek inancı'' bulmaya yönelik bir çalışmanız var mı?.Çekirdek inancın çok önemli olduğuna inanıyorum tüm soruların cevabı bunda gizli olabilir.tşkler

    YanıtlaSil
  18. En kolay yöntem seni rahatsız eden duyguya odaklanıp regresyon kaydı ile kaynak olaya ulaşmak.
    Gündüz koltukta oturarak dinleebilirsin. Ses kaydı size kendi içinize bakmanıza için yönlendiriyor. Subliminal olsa etkileşim olmaz.
    İstersen Byron Kate nin olanı sevmek kitabı var onda çok güzel sorgulama yöntemi var onu alıp çalışmayı deneyebilirsin.

    YanıtlaSil
  19. Halis bey; Çalışma yaparken bilinçaltımda şunu farkettim. Mücadele-zorluk-engel-direnç acı vb negatif kelimeler var ve Bunlar olmazsa hayatın anlamı yok,zorluklar beni geliştirir ve olgunlaştırır,mücadele zorluk olmazsa hayatın renksiz olacağı,zorluklar hayatı renklerdirir.mücadele yoksa yaşamın anlamı olmaz,kolayı herkes başarır önemli olan zorlukları başarmak,hayat zorluklarla güzeldir.zorlukdan zevk almak gibi vb inançları farkettim.Bu durumu nasıl çözebilirim?.
    Hayatımda zorluklarla geçti para kazanmakta çok zorlanıyorum.sürekli karşıma zor insanlar çıkıyor...tşkler

    YanıtlaSil
  20. Yan Tarafta linki bulunan Bilinçaltı Kayıt temizlik Rehberini Okumunanızı Tavsiye ederim.Size yardımcı olacaktır.

    YanıtlaSil
  21. Merhaba,

    Terapistimle yaptığımız ilk hipnoterapi seansından sonra merakıma yenik düştüm ve internette araştırarak sizin kaydınıza ulaştım.

    Öncelikle bu deneyimi yaşattığınız için teşekür etmek isterim. Size sormak istediğim şeyler var.

    1- Düzeltmek istediğim duyguyu yoğun yaşadığım ana döndüğümde aklıma ilk gelen olay kaydı dinlemeden önce tespit ettiğim olay oluyor. Siz daha eski bir olaya gitmemi istediğinizde asıl olaya ulaştığımı farkediyorum. Bu iki olayın açıklaması nedir. İlkinin yaşadığımız zamanda mı olması gerekiyor. Düzeltmemiz gereken ikinci olayda yaşadıklarımız mıdır?

    2- Geçtiğimiz iki günde iki farklı duyguma yoğunlaşarak başarılı çalışmalar gerçekleştirdim. Kalıcı sonuçlara ulaşmak için kaç seans daha çalışmam gerekiyor. İnsan ilk başta tamamen düzelttiğini düşünüyor ancak sanki zaman geçtikçe unutacakmışım gibi geliyor.

    3- Terapistimle görüşmeyi daha verimli hale getirmek adına bu seansları yazılı hale getiriyorum. Başka bir öneriniz var mıdır? Onunla da benzer/aynı duygular üzerinde durup tekrar mı yapmalıyım?

    4- Kayıt sırasında "film bitti!" dediğiniz anda gözlerimi açıyorum ve devamını dinlemiyorum, kendimi çok rahatlamış ve farkına varmış hissediyorum. Bu normalmidir?

    Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

    Son olarak bir de eleştiride bulunmak isterim. Kayıtları yumuşak sesli bir bayana yaptırsanız sanırım daha etkili olur. (Benim terapistim bayan olduğu için de böyle düşünüyo olabilirim.)
    Bir de kaydın başında betimlemesini bize bıraktığınız rahat hissettiğimiz tatil yeri vb. yeri somutlaştırırsınız bir karmaşadan kurtarmış olcağınız düşünüyorum.

    İyi çalışmalar.

    YanıtlaSil
  22. Telkinde sizi rahatsız eden olaya odaklandığınızda akla ilk önce genellikle yakın olaylar geliyor. Bazen bir kaç olay birbirleri ile bağlantılı olabiliyor. Aynı korku bir çok olayla pekiştirilmiş olabildiği gibi aynı sahne birden fazla korku barındırabiliyor. Olay tamamen bilinçaltının olaya konsantre olarak geçmiş kayıtlarına ulaşmak için izin vermesine bağlı olarak değişebiliyor. Bir korkunun tamamen temizlenmesi için o korkuyu içeren tüm olayların temizlenmesi gerekmektedir.
    Hedeflene konu kaynak olaya ulaşıp, korkularınızla yüzleşip geçmişle barışmak.
    Bu bir çalışma çalışma sonrasında olumlamalarla çalışmayı desteklemeniz önemli. Çalışmanın başarılı olup olmadığını hayatınıza bakarak duygu ve düşüncelerinizi sorgulayarak kontrol edebilirsiniz tepkilerinin değişmişse çalışma başarılı olmuş demektir.
    Başarılı sporcuların sırrı sürekli antrean yaparak kendilerini hazırlamalarında yatmaktadır. Aynı şekilde zihinsel çalışmalar sizi dahada geliştirecektir.
    Yazmak etkili bir bireysel gelişim tekniğidir.
    Telkin sonrasında rahatsız olmuyorsanız film bitti denen yerde bırakmanızda bir sakınca olmaz.

    YanıtlaSil
  23. Hiç inanmayarak uzandim koltuga ama gevsemeye basladikca goruntuler canlandi ilgincti, kusma kaygisi vardi bende ve trans sonrasi bunun cekingenlikle, sehirlerarasi otobuse bindigim zamanlardaki yolculuk bulantisiyla ilgili oldugu cikti. Sonunda 3.goz olarak seyrederken ise agladim. Bu asamadan sonra neler yapsam bu olumsuz duygumdan kurtulurum acaba?

    YanıtlaSil
  24. Duyguların içine girerek aynı sahneyi bir kaç kez seyretmek sizi rahatlatacak olayın etkisini yok edecektir.

    YanıtlaSil
  25. Kalktigimda aglamaya devam ettim, hem terlemis hem usumustum, bi daha kaldiramam o hali ama sonradan insan rahatliyo gercekten, bunu yasattiginiz icin tesekkurler. Sitenizi inceledim olumlama metinleri hazirladim kendime, sesimi dinlendirici bi fon muzigine kaydettim, kisik seste dinliniyorum telkin etkisi yaratsin diye, insallah muvaffak olup bu kusma kaygisindan kurtulurum.

    YanıtlaSil
  26. Merhaba kaydınız gerçekten çok yararlı oldu ben çok kaygılı ve merakliydim konuyu söylemek istemiyorum ama bende bir şey oldu siz geçmişe gidin dediğinizde flash patlamalari gibi gozumun onunde bir seyler gorunmeye basladi orman agac guzel.huzurlu bir yer falan bide daha da gecmise gidince( yemin ederim ki gordum ) ingiltere ve ya amerikadaydim bi adam vardi daha dogrusu ben bi mezarlik gibi bir yere bakiyor kaygilaniyordum neyden kaygilandigimi anlamadim ama sonra adam beni yere itti (galiba) ve ben o an çok korkmuştum ve gerçekti bunu biliyorum ne diyeceksiniz olabilir mi ha bu arada ben bir kızım

    YanıtlaSil
  27. Kayıdın amacı sizi rahatsız eden konuyla ilgili geçmiş bağlantıları ortaya çıkartıp oradaki duyguları ortaya çıkarmak. Kimisi çocukluğuna giderken kimiside geçmiş yaşamlara gidebilir.

    YanıtlaSil
  28. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  29. merhaba halis bey hayatımda bir zamanlar sorun olarak görüp şuan üzerini kapattığım fakat çözmediğim konuyla ilgili resgesyon terapisi aldım ve hiç birşey göremedim hissedemedim. internette araştırma yaparken sizin regresyon ses kaydını dinleyerek yapmak istedim ve yine geçmişte hiçbir ana gidemedim. bunun bir açıklaması olabilir mi. bu kadar örneği varken inancımı kaybetmek istemiyorum. yardım edin lütfen

    YanıtlaSil
  30. Yeterince derinleşmeyi yaşayamadığınız için gidememiş olabilirsiniz.Derinleşmeyi engelleyen şeyde olay her ne ise yüzleşmekten korktuğunuz için gitmek istemiyor olmanızdır. Sürekli kontrollu kalarak derinleşmeyi engelliyor olabilirsin. Sabırla gevşeme ve derinleşme çalışmalarına devam etmeni tavsiye ederim. Hakkımda sayfasında telefon numaram var oradan bana ulaşabilirsin.

    YanıtlaSil
  31. merhaba halis bey ben sizin bu çalısmayı yaptım fakat bende işe yaramadı sebebi nedir etraf sesiz odaklanmaya çalıstım ama olmadı bir türlü

    YanıtlaSil
  32. Kontrolü bırakmak istemediğiniz için yeterince derinleşememişsinizdir.
    Tekrar deneyin. Çalışma öncesi nefesinize odaklı rahatlama çalışmaları yapın.

    YanıtlaSil
  33. Merhaba bu ses kaydını hergün dinleyebilir miyiz? yoksa belli aralıklarla mı dinlemeliyiz?

    YanıtlaSil
  34. Arada bir kaç gün zaman vermeniz iyi olacaktır.

    YanıtlaSil
  35. Parayla girdim annemden ve babamdan özür ve af dileyerek çıktım, katıla katıla ağlarken. Doğru yolda mıyım yoksa birşeyleri yanlış mı yaptım acaba? Teşekkürler

    YanıtlaSil
  36. Halis bey yalan söyleyen birini bu saensa sokarak doğruyu söyletebilirmiyiz

    YanıtlaSil
  37. Sizin kendi sorunlarınız sandığınız herşeyin ane ve babayla bağlantısı vardır. Şu anda ben diye tanımladığımız kimliğimizin temelde referans aldığımız kişiler onlardır. Yaptığınız her çalışmanın ucu bir şekilde onlara dayanacaktır. Aslında derin bir nefes alıp kendinize bir sorun para ile ilgili sorunum olmasa ilişkilerle ilgili sorunum olmasa kim olurdum diye?
    Cevap çok ilginç olacaktır. Bu sorunlar size ait değil sizin referans aldığınız kişilerin sorunları, onlarda bu sorunları kendi anne ve babalarından almıştır.
    Bütün bu sorunların hepsini varlığımızın farkına varmak var olduğumuzu anlayabilmek adına sahiplenmişizdir.

    YanıtlaSil
  38. Hipnozdada olsa insalara istemedikleri bir şeyi söyletemezsiniz.

    YanıtlaSil
  39. Halis bey uzaktan aile dizimi için terapi yapabilir miyiz sizinle? Antalya'da yaşıyorum çünkü

    YanıtlaSil
  40. Ben aile dizimi yapmıyorum.
    Aşağıda linkini verdiğim kişi ile irtibata geçebilirseniz size yardımcı olacaktır.


    Ebru Deniz Mavi


    YanıtlaSil
  41. Geri sarma efekti o kadar korkunç ki kalp krizi geçiriyordum nerdeyse. Dinleyeni o derinlikte ve gevşeklikte o korkunç ötesi sesle yerinden fırlatmanızın sebebi ne? Üstelik size geri bildirim de vermiş insanlar yorumlarda. Keşke baştan okusaymışım. Kalp atışları yavaşlamış bir insanın birden böyle bişeye maruz kalmasıyla oluşacak ritm bozukluğu nelere sebep olabilir biliyor musunuz? Yavaşlama ve ani yükseliş pıhtı atımıyla felce bile sebebiyet verebilir. Çok başarısız ve amatörce hazırlanmış bir kayıt

    YanıtlaSil
  42. Halis bey çok önemli bir problemin var size nasil ulasabilirim

    YanıtlaSil
  43. Halis Bey bir çok problemim var ses kaydını dinlerken birden bire ağlamaya başladım ancak geçmişteki anıma dönmeye çalıştığımda o anıda acı çektiğimi görmedim ya da kötü bir olayla karşılaştığımı da sadece boş boş oturuyordum sorunun neyden kaynaklandığını anlayamadım sadece sebepsiz ağladım yaşadığım acıya odaklanamıyorum o hisse odaklanamıyorum onla ilgili detaylara inemiyorum bu konuyla ilgili ne önerirsiniz

    YanıtlaSil
  44. İletişim sayfamda telefon numaram mevcut.
    Yan taraftaki formuda doldurup göderebilirsiniz

    YanıtlaSil
  45. Hislerinize odaklanamazsanız birşey temizleyemezsiniz.
    Yeniden deneyin.

    YanıtlaSil
  46. merhabalar halis bey...uzun zamandır beni cok rahatsız eden öfke sinirlilik durumum için çözümler arıyordum..bu arayışı 2 yaşındaki kızımın edaha fazla etkilenmemesi adına daha da hızlandırdım...bu teknik içinde bulunduğum durumu çözermi başka bır katkıda sağlayabilirmiyim

    YanıtlaSil
  47. Bu teknikler yardımcı unsulardır. Herkesin bilinçaltı keydı kendine özeldir.Deneyip sonucunu görebilirsiniz.
    Durumunuza odaklı çalışırsanız sizi kaynak olaya götürecektir.

    YanıtlaSil
  48. Teşekkürü bir borç bilirim :)) Uyguladığım konu ile ilgili sonuç mükemmel. Bu da tamamlayıcı ve önemli bir basamak oldu benim için. Engeli farkındalık ışığında erittim ve konu ile ilgili hayat bana tüm kapılarını açtı. Teşekkürler... sonsuz, içten...

    YanıtlaSil
  49. Halis Bey merhaba,
    Öncelikle yüklemiş olduğunuz regresyon çalışması için teşekkür ederim. Daha önce bu terapiyi bir seans denemiştim. Umarım herkese yardımı olur.
    Sadece şu kaydı geri sarma bölümü korkutucu geldi ve istemdışı gözlerimi açarak, olaydan kısa bir süre uzaklaştım.
    Yine de herkesin faydalanacağı bir çalışma yapmanız beni mutlu etti.
    Sevgi, huzur ve mutluluk dolu günler dilerim.

    YanıtlaSil
  50. Geri dönüşüm için teşekkür ederim. Aynı konu daha öncede gündeme gelmişti o bölümü kayıttan çıkarttım.
    Saygılar.

    YanıtlaSil
  51. Halis bey merhaba ben verdiğiniz linkten indirme yapamıyorum yardimci olurmusunuz ?

    YanıtlaSil
  52. Linkte bir sıkıntı yok.
    İndirime açık.

    Açılan sayfada indir butonunu tıklarsanız indirme sayfası açılıyor.

    YanıtlaSil
  53. kekemelik için regresyonu denedim bi türlü neden olduğunu çözemedim.SEDONA YÖNTEMİ BİLİYORSANIZ YARDIM EDERMİSİNİZ

    YanıtlaSil
  54. Sedona yöntemi hakkında bilgim yok.

    Tavsiyem profesyonel destek almanız.

    YanıtlaSil
  55. Halis Bey merhaba,
    Ben ilk defa böyle bir şey denedim ve benim için çok sıkıntılı oldu. Deneme sebebim ilişkiye bağlanma ve aldatılma korkumdu. Tam olarak sizin tarif ettiğiniz olayları takip etmedim fakat çok karmaşık birçok yere girdim. En sonunda da bana zarar vereceğini düşündüğüm insanlardan kaçıyordum. Genel olarak yalnızım ve hep birilerinden korkarak kaçıyorum. En son olarak geriye sarma kısmında korkarak sıçradım (Bu arada özellikle o kısmını kaldırmanızı önereceğim size). Şu an tekrar böyle bir şeyi denemeye korkuyorum fakat görünen o ki aşmam gereken çok önemli konular var.

    YanıtlaSil
  56. Ne önerirsiniz bana?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çalışmayı bir kaç kez tekrarlayın çözülmezse destek almanızı tavsiye ediyorum

      Sil
  57. Bu regresyon calismasinin aynisi degilmi hayatimizda sifalanmayan seyleri ve onumuze cikan engelleri sifalandirabiliriz

    YanıtlaSil
  58. İletişim bölümünde bilgilerim mevcutoradan ulaşabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  59. Halis bey çok teşekkür ederim gerçekten Harika bi iş çıkartmışsınız yalnız arkadaşlara katılyorum 40. Dakikadaki geriye sarma efekti gerçekten ürkütücü oluyor. Bir çözüm bulursanız çok mutlu olurum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba o bölümü daha önce çıkarmıştım ancak yüklemede hata olmuş.
      O bölümü çıkartıp yeniden yükledim.

      Yeniden indirebilirsiniz.

      Sil
  60. Halis bey öncelikle teşekkür ederek başlamak istiyorum. Seansı uyguladım ve yanlızlık hissiyle ilgili üç farklı ortam gördüm. Seans sırasında zaten ağladım ve gördüğüm kişilerle de konuştum. Dedikleriniz dışında bilinçaltımda yaşanılan o olaydan sonra ki kısımları da gördüm. Ve geriye doğru sarmaya başladığım da bilinçsiz bir şekilde o üç kişi ne yapsaydı bu histen diye düşünüp onları da bu histen arindirdim. Yani kafamda artık yalnız değildiler. Fakat bazı noktalarda seansinizi eksik buldum. Fotoğraf çekme kısmını her gittiğin yerden sonra yaptirsaydiniz daha verimli olacağını düşünüyorum çünkü üçü içerisinden en üzücü kısmın fotoğrafını çektim. Keşke aynı işlemi hepsine uygulasaydım. Sizce verimli bir çalışma yapmayı becerebilmişmiyim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her çalışma etkili olur. İlerleyen günlerde yeniden yapabilirisiniz.

      Sil
  61. halis bey merhabalar ben bu regresyonu denedim üç farklı ruhumu gördüm ve sorunlarımı gördüm ama aklıma takılan bir şey var bu gördüklermiz zihnimizin bize bir oyunu olabilir mi ya da biz bilinçaltımızda yatan suç ve ya bir korkuyu varsa bu gördüğümüz şeyleri kendimiz hayal ediyor olabilir miyiz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Önemli olan hayatınızdaki yansıyamasıdır. Ona bakın.

      Sil
  62. Ben bolluk ve bereket niyetiyle gşrdim ilkokuldaki öğretmenimin beni herkes içğndeki küçük düşürüşüyle karşılaştım çok ağladım o anıyla karşılaşınca yalnızlık çaresizlik duygumla yüzleştim

    YanıtlaSil
  63. Yaklaşık 30 dkdir dinledim uykum geldi daldım uyandim neden öyle oldu ki

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilinçaltı bazı konularda yüzleşmek istemeyebilir.
      Yatarak yapılan çalışmalarda uyku halinin oluşması daha yüksek, bir koltukta oturarak yeniden deneyin.

      Sil
  64. Merhaba halis bey benim çok zor içinden ckamyacagim bi durumum var bana iletisim no verirmisiniz

    YanıtlaSil
  65. Bu seansı tek başıma yapma cesaretim yok

    YanıtlaSil
  66. Yardimci olursaniz sevinirim

    YanıtlaSil