Huzurlu Uyku için Telkin Kullanmak.



Huzurlu bir yaşam istiyorsak yapmamız gereken şey düşüncelerimizi kontrol etmektir. Zihin filtremizi kontrol etmek düşüncelerimizin zihnimizde gelişigüzel kısır döngüye girerek kontrol dışına çıkmasını önlemektir.
Zihnimiz sürekli bir şeylerle meşgul olmak istediği için içinde düşünceler sürekli dolaşır. Sürekli zihnimizi meşgul eden düşünceleri kontrol altına almadığımızda bu düşünceler bizi esir eder ve onlar bizi kontrol altına alır.
Yıllarca her gece yatarken bana hiç faydası olmayan düşüncelerle zihnimi meşgul ettiğimi fark ettim. Bu konuda bilgi birikimi sonrasında zihnimi kontrol etmenin yollarından birisininde telkin olduğunu anladım.  Ve gece yatarken zihnime ihtiyacım olan düşünce tohumları ekmeyi ve beslemeyi öğrendim.
Gece yatmadan önce ve sabah kullandığım telkin metnini ve bu konudaki ses kaydının linkini aşağıda paylaşıyorum. 
Telkin ses kaydı ikinci tekil şahsa yönelik hazırlanmıştır.  Telkin ses kaydının başından sonuna kadar subliminal telkin vardır. Uyku öncesi zihnimin başka düşüncelerle meşgul olmasını önlemek üzere aynı zamanda ilk yarım saatlik bölümde açık ses kaydı bulunmaktadır.


Bu telkin tek başına bir hastalık tedavi yöntemi değildir. Ses kaydındaki tüm konuşmalar duyulabilir, açık ve nettir. Ses kaydını dinlerken rahatsızlık hissederseniz (nefes alamama, panik atak vb.) telkini dinlemeyi bırakın. Uzun süre yüksek sesle dinlemek işitme bozukluklarına yol açabilir. Olabilecek rahatsızlıklardan dolayı tüm sorumluluk telkini dinleyen kişiye aittir.



Buna benzer telkin hazırlamak isteyenler için kullanabilecekleri ses kayıt programı ve kullanım kılavuzu aşağıdaki linkten indirilebilir.


Yeni sürüm ses kayıt programını aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.




***********************************************************************
 Telkin Metni.

İlk bölüm vücudu gevşetmeye yönelik telkinler üçer kez tekrar edilmiştir. Bu bölümde her tekrar öncesi derin nefes alıp verilmesi vücudun daha çabuk gevşemesini sağlayacaktır.
Ayak parmaklarım gevşedi ve rahatladı.
Ayak bileklerim gevşedi ve rahatladı.
Bacaklarım gevşedi ve rahatladı.
Karın kaslarım gevşedi ve rahatladı.
Kalbim ve ciğerlerim gevşedi ve rahatladı.
Ellerim ve kollarım gevşedi ve rahatladı.
Omuzlarım ve boynum gevşedi ve rahatladı.
Yüzüm gevşedi ve rahatladı.
Gözlerim gevşedi ve rahatladı.
Beynim gevşedi ve rahatladı.
Bütün zihnim ve bedenim gevşedi ve rahatladı.


Bu bölümden itibaren telkinde subliminal kayıt bulunmaktadır.
Zihnimde huzur, sakinlik, dinginlik, ayıklık, denge, uyum, bolluk bereket ve güven hakim.
Her gün her anlamda daha iyi daha iyi oluyorum.
Yaşamın tam merkezindeyim. Sevgiye sıkıca bağlıyım.

Bugün benim genel af günüm. Bugün ve geçmişimde beni incitmiş olan herkesi ve her şeyi herkesi affediyorum bağışlıyorum. Onları zihinsel ve manevi olarak azat ediyor serbest bırakıyorum. Her biri için sağlık, mutluluk, huzur ve hayatın nimetlerini diliyorum. Bunu özgürce, keyifle ve sevgiyle yapıyorum. Ne zaman beni incitmiş olan kişi ve ya kişileri düşünsem “Sizi azat ettim. Hayatın bütün iyilikleri sizinle olsun.” Diyorum. Ben özgürüm, onlarda özgür bu harika.
Annemi affediyorum ve bağışlıyorum.
Babamı affediyorum ve bağışlıyorum.
Abilerimi affediyorum ve bağışlıyorum.
Yengelerimi affediyorum ve bağışlıyorum.
Yeğenlerimi affediyorum ve bağışlıyorum.
Herkesi özgür ve serbest bırakıyorum.
Herkesi tamamen ve özgürce affediyorum. Onlar için uyum ve huzur diliyorum. Ben huzurluyum, dengeliyim, sakin ve soğukkanlıyım. Güvenlik ve huzur içindeyim. İçimdeki ilahi varlığı hissederken, üzerime bir durgunluk çöküyor, bir sükûnet tüm varlığımı sakinleştiriyor. Hayatı fark etmenin ve sevginin beni iyileştirdiğini biliyorum.
Kendimi affediyorum kendimi bağışlıyorum.
Kendimi olduğum gibi seviyor, kabul ediyor ve onaylıyorum.
Kendimi seviyor ve takdir ediyorum.
Neşe, mutluluk ve bereket dolu bir yaşamı yaşamayı seçiyorum. Huzurluyum.
Yaşama güveniyorum. Gereksinimlerim her zaman karşılanıyor. Güvendeyim
Ben değerliyim.
Ben hak ediyorum.
Hayatı dolu dolu yaşıyorum.
Yaşadığım anın farkındayım.
Bilmem gereken her şey bana açıklanır.
İhtiyacım olan her şey bana mükemmel bir zaman-uzay sıralamasıyla ulaşır.
Hayat mutluluktur ve sevgiyle doludur.
Ben seviyorum ve seviliyorum.
Güçlü ve sağlıklı bir bedenim var.
Sağlıklıyım enerji doluyum.
Nereye yönelsem zenginleşip değişiyorum.
Evren bolluk içinde.
Evrenin bolluğu bana akıyor.
Para bana çoğalarak geliyor.
İhtiyacım olan her şeyi ihtiyacım olduğu anda evren bana verir.
Ben çok parayı hak ediyorum.
Ben çok paraya layığım.
Değişmeye ve gelişmeye istekliyim.
Benim dünyamda her şey yolunda.
Allahın bana verdiği her şeyi sevgiyle kabul ediyorum.
Kendim ve bütünün hayrı için kabul ediyorum.

Zihnim huzur ve dengeyle dolu,:İçimde sükunete sahip sınırsız zeka var. Geçmişe bugüne ya da geleceğe dair hiçbir şeyden korkmuyorum. Bilinçaltımın sınırsız zekâsı beni her anlamda yönlendiriyor; bana öncülük ediyor, bana yol gösteriyor.
Şimdi her durumu, inançla, dengeyle sükûnetle ve güvenle karşılıyorum. Beni rahatsız eden alışkanlığımdan tamamen kurtuldum. Zihnim iç huzurla, özgürlükle ve keyifle dolu. Kendimi affediyorum, sonra başkalarınca affediliyorum. Zihnimde huzur, ayıklık ve güven hakim.
Sonsuz zekâ her alanda bana öncülük ediyor ve beni yönlendiriyor. Sağlığım mükemmel; Uyum yasası zihnimde ve bedenimde faaliyet gösteriyor. Güzellik, sevgi, huzur ve bolluğa sahibim. Doğru eylem ve ilahi düzen prensipleri bütün hayatımı yönetiyor. Büyük terimin temelinde hayatın ezeli ve ebedi gerçeklerinin olduğunu biliyorum. Bilinçaltımın, bilincimin düşünme biçiminin doğasına göre tepki verdiğini biliyor, hissediyor ve inanıyorum
Yüce varlığın kusursuzluğu şu anda benim içimde ifade buluyor. Bedenim ve bütün organlarım, bilinçaltımdaki sınırsız zekâ tarafından yaratıldı. O beni nasıl iyileştireceğini biliyor. Mükemmel sağlık fikri şu anda bilinçaltımı dolduruyor. Bana biçilen imaj, kusursuz bir imaj. Bilinçaltım, yüce varlığın zihnindeki mükemmel imajla uyum içinde bedenimi yeniden yaratıyor.
Parayı seviyorum. Onu bilgece, yapıcı adil bir şekilde kullanıyorum. Para hayatımda sürekli dolaşıyor. Onu keyifle serbest bırakıyorum ve bana harika bir biçimde artarak geri dönüyor. Bu çok çok güzel. Para bana bol bol, bir çığ gibi büyüyerek geliyor. Parayı sadece iyi nedenler içi kullanıyorum. İyi durumda olduğum ve zihnimin zenginliği olarak gördüğüm için şükran duyuyorum.
Ben, bilinçaltımın sınırsız zenginliklerine sahibim. Zengin, mutlu ve başarılı olmak benim hakkım. Para bana özgürce, bol bol ve durmadan akıyor. Gerçek değerimin sonuna kadar bilincindeyim. Yeteneklerimi özgürce kullanıyorum ve maddi açıdan harika bir biçimde ihya oluyorum. Bu harika.
İlahi düzen bugün ve her gün hayatımın kontrolünü eline alıyor. Bugün her şey benim iyiliğim için çalışıyor. Bu benim için yeni ve harika bir gün. Bir daha asla böyle bir gün olmayacak. Bütün gün ilahi olarak yönlendiriyorum ve yaptığım her şey bana refah getirecek. İlahi sevgi beni çevreliyor, sarıyor. Huzur içerisinde ilerliyorum.
 İşyerimde çalışan herkes dürüst samimi, işbirliğine yatkın ve bize karşı iyi niyetle dolu. Tüm iş arkadaşlarıma karşı düşüncelerimde ve hareketlerimde sevgi, huzur ve iyi niyet var.
Huzur, sevgi ve iyi niyet elçilerini benden önce işyerime gönderiyorum. Ben de dahil olmak üzere işyerindeki herkesin yüreğinde ve zihninde huzur ve uyum var. Her yeni güne inançla ve güvenle başlıyorum.
Kendimi sevgiyle destekleyip olduğum gibi kabul ettikçe kendimi çok daha değerli hissediyorum. Daha değerli hissettikçe daha iyi oluyorum… Daha değerli hissettikçe daha da güvende oluyorum… Daha değerli hissettikçe daha değerli oluyorum…
Ben kendimi daha değerli hissettikçe gücüm ve yeteneklerim ortaya çıkıyor… Gücüm ve yeteneklerim ortaya çıktıkça ben kendimi daha değerli hissediyorum… Bütün bunlar bende eşsiz bir harmoni oluşturuyor. İşte ben bu harmoniyim…
Benim kendimi değerli hissetmem için dünyada belirli şartların oluşmasına gerek yok. Ben sadece nefes aldığım için bile kendimi değerli hissedebilirim. Ben kendimi olduğum gibi kabul edip değerli hissettiğimde bütün dış şartlar bana ayak uydururlar ve bana ne kadar değerli olduğumu kanıtlarlar… Ben kendimi olduğum gibi seviyorum ve kabul ediyorum… hayat benim için değerlidir… ve bende hayat için…
Geçmişte kendimi değerli hissetmemiş olabilirim. Ama buna bağlı yaşadığım tüm durumlarım sorumlusu benim. Tüm bu kararları sevgiyle değiştiriyorum… Bilirim ki özdeğer kişinin kendi iç dünyasında kazanılabilir bir olgudur. Şimdi içime dolan öz değerin ışığını hissediyorum…
Ben öylesine değerliyim ki, hayatın tüm güzel olasılıklarına açık ve layık olduğumu anlıyorum… Ben bunu anladıkça hayat tüm güzel olasılıklarını bana açıyor. Bu ne de güzel bir harmonidir…
Ben kendimi değerli hissedebilirim… Ben her an kendimi daha da değerli hissedebilirim… Ve bu benim için bir alışkanlıktır… kendimi sevmek ve değerli hissetmek benim en güzel alışkanlığımdır… Bu beni daha da değerli ve güvende kılar.
Ben kendimi öyle değerli hissederim ki, her ismimi duyduğumda kendime verdiğim değer iki kat artar. Ve iki kat daha… iki kat daha…
Ben kendimi değerli hissettikçe başkalarındaki değeri görmeyi de bilirim... Onlardaki bu değeri her an onlara hissettiririm. Onlardaki mükemmeli görmeyi seçerim… Çünkü onlardaki mükemmel, benim içimdeki mükemmeldir… Ben onları değerli buldukça, onlar beni fazlasıyla bulur bilirim... Bu harmoni ile bir bütün olurum…
Ben değerliyim, ve bunu deneyimlemeyi seçiyorum… Şimdi hızla değişiyorum....
Kendimi sevgiyle anıyorum ve iyi niyetle dopdolu olarak uykuya dalıyorum. Bütün gece boyunca huzurumu koruyorum. Sabahleyin hayat ve sevgiyle dolu olacağım. Etrafımı bir sevgi çemberi kuşatacak. Sen benimle birlikte olduğun için kötülüklerden korkmayacağım. Huzurla uyuyorum, keyifle uyanıyorum.

Halis Şhnr


************************************************

KONTROL SENDE kitabımı satın alarak hayatınıza  katkıda bulunmak ister misiniz?

KENDİ KENDİNİZİN YAŞAM KOÇU OLUN



***********************************************

13 yorum :

  1. Bu ses kaydını nereden indirebiliriz?

    YanıtlaSil
  2. İndirme Linkini Görünür hale getirdim.

    YanıtlaSil
  3. Telkini kulaklık ile mi dinlemem gerekiyor yoksa sesi dışarı veren bir cihazdan mı dinlemeliyim?

    YanıtlaSil
  4. Programın google drive linki iptal olmuş

    YanıtlaSil
  5. Linki güncelledim.
    Altta programın anasayfa linki var. Oradan yeni versiyonu indirebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  6. Bunun etkili olması için 21 gün dinlememizmi gerekiyor

    YanıtlaSil
  7. İhtiyacın olduğu kadar dinleyebilirsin.

    YanıtlaSil
  8. Bende özgüven kaybı hızursuzluk rahatsızlık problemleri de var sadece rahat uyku için mi yoksa aynı anda bu sorunlar için de bir çözüm mü? Şimdiden teşşekkürler :)

    YanıtlaSil
  9. Çok teşekür ederim dinedim ilyaç gibi geldi niyet ediörum senden terapi alayïm👏👏👏🤗🤗

    YanıtlaSil