Çekim Yasasını Kullanarak İstediğiniz Seyi Çekmek


Evrensel çekim yasasını kullanarak rüyalarınızı süsleyen şeyi çekebilirsiniz. Belki de uzun zamandır daha pratik şeyleri çekmenin yollarını arıyorsunuz. Aşağıda sizin için derlediğim olumlamaları kendi isteğinize göre değiştirerek kullanabilirsiniz. Günde ikişer defa olmak üzere denemenizi tavsiye ederim. Tabi bunun için en uygun zamanlar, sabah uykudan kalktığınız ve akşam yatmadan önceki dakikalar. Pozitif olumlamalar, istediğiniz şeyi çekmek için ihtiyaç duyduğunuz mükemmel duruma ulaşmanızda size yardımcı olacaktır.
Bu olumlamalar pozitif düşüncenin gücüne, derin inanca ve fiziksel tezahüre bağlanmanıza yardımcı olacak. Yeni bir şey yaratmanızı engelleyen sınırlayıcı düşüncelerin üstesinden gelecek ve istediğiniz şeye zihninizi odaklayarak, sekronize edebileceksiniz. Kısa zamanda sonuçları göreceğinizi umuyorum.

ŞİMDİKİ ZAMAN OLUMLAMALARI
Limon sarısı BMW Coupemi kendime çekiyorum
Rüya arabamı tezahür ettirmek için çekim yasasını kullanıyorum
BMW Coupe çekim gücüne sahip olduğuma derinden inanıyorum
BMW Coupe zaten benim
Zihnim tamamen rüya arabamı çekmeye odaklandı
Ben ve rüya arabam arasında derin bir bağlantı var
BMW Coupe hakkında tam olumlu düşüncelerim var
Yeni bir BMW Coupe arabaya sahip olduğuma bilinçaltı zihnimle hem fikiriz
Kendi rüya arabama sahip olmaya hakkım var
Rüya arabama derin bir bağlantı hissediyorum
Birinci el orjinal rüya arabamı neredeyse kelepir fiyatına aldım
Bir haftada 20000 amerikan doları kazandım
Kendimi, hayalimdeki BMW Coupe’nin sürücü koltuğunda hissedebiliyorum
Aston Martin’imi aldığım gibi yeni bir BMW Coupe alabilirim


DOĞAL OLUMLAMALAR
Rüya arabamı çekmek kolaydır
Kendimi yeni bir BMW Coupe kullanırken kolaylıkla hayal edebilirim
Yeni bir araba tezahür ettirmek sadece yapabildiğim bir şeydir
Rüya arabama sahip olmanın olasığı hakkında olumlu düşünmeyi kolay buluyorum
Rüyalarımın arabasının sadece benim olduğunu hayal ediyorum
Yeni bir arabaya sahip olmayı hak ediyorum
Olumlu düşünmeyi ve arzularımı tezahür ettirmeyi kolay bulurum
Yeni bir araba alacak olma inancı bana doğal geliyor
Süslü bir spor araba sahibi olmak hayatımın sadece normal bir parçasıdır
Rüya arabamı doğal olarak tezahür ettiriyorum

KISA AÇIKLAMALAR
Olumlama 1: Aston Martin’imi aldığım gibi yeni bir BMW Coupe alabilirim/istiyorum.
Açıklama: Hedefiniz, hedefinizdir. “Büyük” hedefiniz değildir. İstediğinizi aldıktan sonra başka bir hedef belirleyeceksiniz. Evrene ve çekim yasasına güvenin. Yeni bir araba veya ev isteyin ve alın. Şu ana kadar üç gitarım oldu. Şimdi de bir yenisini istiyorum. Bu sonu olmayan bir döngüdür. Katılın ve gurur duyun.

Olumlama 2: Yeni bir araba istiyorum.
Açıklama: Hiçbirşey asla “gerekmez”. “İstemek” ile “gereklilik” arasında belirgin bir fark vardır. “İhtiyaç” daima yoksunluğun bulunduğu, “istemek” gücün bulunduğu yerden gelir. “Yeni bir araba istiyorum” arabanız yok anlamına gelen (acınası) “yeni bir arabaya ihtiyacım var” olumlamasından çok daha güçlüdür. Olumlamalarınızda güçsüzlüğü simgeleyen “gereklilik” ASLA kullanmayın.

Sakın unutmayın, çekim kanunu “isterseniz” çalışır ya da çalışmaz. Hiçbirşey realitenize çekmek için çok büyük ya da çok küçük değildir. Hepsi aynı ağırlıkta ve hepsi görecelidir. Star Wars filminden Yoda ile Luke Skywalker’in konuşmasını hatırlayın. Yoda, Luke’un uçağını sudan çıkardıktan sonra Luke ona doğru yürür,  “Ben… ben inanamıyorum!” Yoda: “Başarısızlığının sebebi de bu zaten.”

Olumlama 3: BMW Coupe’ye zaten sahibim.
Açıklama: O şey zaten sizin olmuş gibi davranmalısınız. Her gün bakkala giderek nasıl ekmek alabiliyor olduğunuzu düşünün. Bunun için zorlanmadığınızı yiyecek ve içeçeklerin gün içinde kendiliğinden sizin ayağınıza geldiğini anımsayın. Bu inancınızı çekmek istediğiniz şeye uygulayın. Zaten tüm olması gereken basitçe budur. O şeyin gerçekleştiği hissiyle hareket edin.

Olumlama 4: Benim bir BMW Coupe kızım var ve her zaman olacak!
Açıklama: Bu olumlamanın Newage bir yaklaşıma mı sahip olduğunu düşünüyorsunuz? İsteklerinizi zihninizde görselleştirirken onları kişiselleştirmek iyi bir yaklaşımdır. Güçlü olan yanınızı kullanın. Eğer onu çekmek için bir özelliğini vurgulamak istiyorsanız, yapın gitsin. Sevdiğiniz özelliklerinizi o şey için kullanın, yapıştırın, eşleştirin. Limonu seven bir kişinin de “Limon sarısı bir BMW Coupe’m var” demesi sevdiği bağlantıların gücünü kullanarak yaratımı hızlandırmasına sebep olur. Yaratım eşittir sevgidir. Sadece azami spesifik olun.

Olumlama 5: Bir haftada 2000 dolar yaptım.
Açıklama: Ne istediğinizi tam olarak ifade edin. Eğer yazdığınız olumlama uzun ise zamanla siz onu zaten yeterince kırpacaksınız. Bu olumlamanın hatası spesifik bir para birimi belirtmeyişinde görünüyor. Yarın öbür gün elinize 2000 vietnam doları geçerse şaşırmayın. Spesifik olabildiğiniz kadar olun. İkibin doları nasıl yaptığınız bile önemlidir. (bu olumlama sizin döviz büfesinde iş bulmanıza bile sebep olabilir) Hatta bir olumlamayı tersinden de ifade edin. Tüm yaptığım haftada 2000 amerikan doları kazanmak.

ÖZETLE
- Çekim yasasını kullanarak yapabileceklerinizin sınırı yoktur.
- Çekim yasasının kuantum fiziği ile alâkası yoktur.
- Zaman dilimlerini aklınızdan çıkarın. Hedefinize ve istediğiniz şeyi tam olarak ne zaman alabileceğinize odaklanın. Hatta şu olumlama işinize yarayabilir; “Ben, Çekim Yasasını nasıl kullanacağımı biliyorum.”
- Kendi olumlamalarınızı yazın.
- Olumlamalarınızın gerçekleşme işaretlerine hassas olun ve daima bu işaretler belirdikçe şükredin.

Alıntıdır. 


Yazar: Erdinç Gürsözer

0 yorum: