40 Günlük Bereket ve Zenginlik Planı



Hayatınızda daha fazla para ve bereket olmasını mı istiyorsunuz? O zaman etkilerin (maddiyat) bilincinden, neden (maneviyat) bilincine geçin. Bir etkiye güç verdiğiniz zaman, ona kendi gücünüzü veriyorsunuz. Gerçek anlamda üzerinizdeki etki gücünü veriyorsunuz. Paranın gücü var mıdır? Eğer evet diyorsanız, ona kendi gücünüzü veriyorsunuz ve onun kölesi haline geliyorsunuz. Rolleri değiştirmişsiniz.
İç varlığınız -Siz'in kendisi- gerçek para getirendir. Düşünceleriniz ya da mantık yürütmeniz değil. Tek kaynağınız kendi içinizdeki Tanrı'nın varlığıdır. Eğer aklınız Kaynak'ta yani neden üzerinde ise, o zaman beslenme özgürce akar. Eğer aklınız etkilerdeyse, bu akışı engellemiş olursunuz. Paranızın nereden geldiği ile ilgili ne kadar kişisel değilseniz (işiniz, maaşınız, primleriniz, yatırımlarınız, eşiniz vb.), paranızın kaynağı ile olan ilişkinizde o kadar çok kişisel olabilirsiniz ve böylece hayatınızdaki gerçek ve daha büyük olan bereketle, yani kendi Tanrı Benliğiniz ile daha yakın bir ilişki kurabilirsiniz.


John Randolph Price ait Bolluk Kitabında geçen 40 günlük bereket ve zenginlik planını aşağıda paylaşmak istedim.


40 Günlük Bereket ve Zenginlik planı

Bu sizin hayatınızdaki ve ilişkilerinizdeki bolluk ve bereketin farkına varmanız için geliştirilmiş bir program. Bir gerçeğin farkına varmak için bilinçli olarak 40 gün geçirmek gerekir. 40 günlük süreç içinde herhangi bir mola vermek, fikir etrafında biriken enerjiyi serbest bırakır; dolayısıyla 40 gün boyunca her gün bu planı inançla uygulamak için kesin adanmışlık olması gereklidir. Eğer sadece bir gün bile atlarsanız, en baştan başlayın ve tüm bu süreci kusursuz bir devamlılık geçirene kadar devam edin. İşte yol haritanız:
Programa başlamak için, belirli bir haftanın başı gibi özel bir gün belirleyin. Ajandanızda 40 gün sayın ve bitiş gününü işaretleyin.
Programın ilk gününde manevi günlüğünüze aşağıdaki ifadeyi yazın:

Bugün ( gerçek tarihi kaydedin)  görünür olan paranın, kaynağım ve desteğim olduğuna inanmaya son veriyorum ve etkinin dünyasını gerçekten olduğu haliyle görüyorum: sadece benim eski inançlarımın resmedilmiş hali olarak.  Paranın gücüne inanıyordum; dolayısıyla somutlaştırılmış bir inanç için bana Allah tarafından verilmiş olan güçten ve yetkiden vazgeçtim. Eksikliğin olası olduğuna inandım ve ihtiyaçlarımı karşılayacak kaynağımın bilincinden ayrılışa neden oldum. Fani insana ve dünyevi durumlara inandım ve bu inançla insanın ve durumların üzerimde güç sahibi olmalarına neden oldum. Hatalı düşüncelerin müşterek bilinci tarafından yaratılan fani yanılsamaya inandım ve bunu yaparak sınırsız olanı kısıtladım. Daha fazla yapmayacağım! Bugün sözde insanlığımdan feragat ediyorum ve Allah’ın bir halifesi olarak kutsal mirasımı talep ediyorum. Bugün Allah’ın doğruluğunu ve Allah’ın benim tek özüm, tek kaynağım ve tek desteğim olduğunu kabul ediyorum.

Aşağıda bu ilkenin 10 bildirimi bulunuyor. Her gün bir ifadeyi okuyun. Bu 40 günlük süreçte tüm listenin üstünden dört kez geçeceğiniz için anlamına geliyor.
Günlük ifadeyi okuduktan sonra  -isterseniz sabah uyandığınızda, isterseniz akşam uyumadan önce- ifadede belirtilen her fikir üzerinde büyük bir dikkatle düşünerek ve bir şeyler hissederek ve düşüncelerin bilincinizi doldurmasına izin vererek en azından 15 dakika meditasyon yapın.
Her meditasyonun ardından aklınıza gelen düşünceleri günlüğünüze yazın. Bunu her gün yaptığınızdan emin olun.

Kaynak ile ilgili tam yeterliliği almış çoktan almış olduğunuz için ( o sonsuz zihnin sahip olduğu her şey sizin)  planınız üzerinde çalışırken düzenli bir şekilde kaynağınızı paylaşarak bu gerçeği zihninizin derinliklerinde ispatlayabilirsiniz. Verici olmak sevgi ve keyifle yapıldığı zaman güzel sonuçlar doğurmak konusunda asla başarısız olmayan ezoterik bilimdir.  Çünkü kanun size yaptığınızın karşılığında bastırılmış ve çoğalmış kazançlar yağdırır. Ancak Allah’ı memnun etmek, suçluluk yükünüzü boşaltmak bir çeşit yükümlülük duygusunu karşılamak ve kanunla takas oyunu oynamak için sadaka gibi ( aslında gerçekten paylaşmak kelimesini sadakaya tercih ediyorum) mekanik ve hesaplı bir şekilde bunu yaparsanız, hiç kimse bundan yararlanamaz. – alacak olan kişi bile. Sevgi keyif ve eğlence hissiyle bir şeyler verin ve cennetin bütün kapıları büyük bir patlamayla açılacaktır.

İlkenin bildirimleri:

1.              Allah bolluktur, tükenmez bir berekettir, kâinatın zengin, her zaman her yerde olan özüdür. Bu sonsuz bereketin tam yeterlilik sağlayan kaynağı, ben olarak bireyselleşmiştir. – benim gerçeğim olarak.
2.             BEN olan kutsal varlığın, benim için iyi olan her şeyin kaynağı ve özü olduğunun farkına varmak, bunu anlamak ve bilmek için zihnimi ve kalbimi yükseltiyorum. (açıyorum)
3.             Benim bolluk ve bereketim olan iç varlığımın bilincindeyim, bu sonsuz bereketin zihninin daimi faaliyetlerinin bilincindeyim. Bu nedenle, bilincim gerçeğin ışığı ile dolu.
4.             Yaradansal benliğimin bilinci, içimdeki Allah’ın özü üzerinden ve kaynağım olarak, zihnimin içine giriyorum ve Allah’ın özünün doğasını hissediyorum. Bu öz benim sağlayanım; bu sayede benim kaynak sağlayanım içimdeki Allah’ın varlığının bilincinde olmam.
5.             Benim kaynağım para değil. Hiçbir insan yer ya da durum benim kaynağım değil. Benim kaynağım içimdeki kutsal zihnin tam sağlayıcı faaliyetlerinin farkında olmam, onları anlamam ve bilmem. Bu gerçek ile ilgili bilincim sınırsız; dolayısıyla kaynağımda sınırsız.
6.             İç kaynağım, ihtiyaçlarım ve isteklerim doğrultusunda anında ve daimi olarak şekillere ve deneyimlere bürünür ve ihtiyaç karşılama ilkeleri eylem halinde iken, herhangi bir ihtiyacımın yada gerçekleşmemiş ihtiyacımın olması imkansız.
7.             Ben olan kutsal bilinç, bereketin gerçek doğasını sonsuza kadar beyan ediyor. Bu onun sorumluluğu benim değil. Benim sorumluluğum bu gerçeğin farkında olmak. Dolayısıyla kendimi bırakmak ve rabbimin hayatımda ve ilişkilerimde tam yeterli bereket olarak ortaya çıkmasına izin vermek konusunda kendimden eminim.
8.              Sınırsız kaynağım olarak içimdeki özün bilincinde olmam; çekirgelerce yenip bitirilmiş olan yılları yeniden canlandırmak her şeyi yeni bir hale getirmek ve beni bolluk ve bereketin yüce yoluna çıkarmak için çalışan kutsal güçtür. Özün bu şekilde farkında olmam, anlamam ve bilmem, isteyip isteyebileceğim her türlü görünür şekil ve deneyim olarak karşıma çıkıyor.
9.             Tam olarak beni tatmin eden şey içimdeki Yaradansal benliğin farkında olduğum zaman, istediğim her şey gerçekleşiyor. Artık bu gerçeğin farkındayım. Hayatın gizemini buldum ve kutsal bereketin faaliyetlerinin ebediyen benim hayatımda olduklarını bilerek rahatlıyorum. Sadece bu yaratıcı enerjinin akışının ve ışınlarının, benim kutsal bilincime doğru devamlı olarak, kolaylıkla ve çaba harcamadan yağdığının farkında olmalıyım. Artık ben akışın içindeyim.
10.           Zihnimi ve düşüncelerimi “bu dünyadan” uzak tutuyorum ve bereketimin tek sebebi olarak odak noktamı tamamen içimdeki Yaradan üzerinde tutuyorum. İç varlığımın, görünür olan her şeyin özü olarak, finansal ilişkilerim ve eylemlerimdeki tek kuvvet olduğunu kabul ediyorum. Bereket ilkelerinin benim içimde eylemde olduklarına inanıyorum.



Bolluk Kitabı
John Randolph Price


************************************************


 Daha fazla yaratım aracı ve bilgi için kitaplarımı satın alarak hayatınıza  katkıda bulunmak ister misiniz?



Kontrol Sende - Çekim Yasası ve Bilinçaltı Dönüşüm Rehberi Kitabı - 2019 - 2 nci Baskı


 KONTROL SENDE
İzin Ver GELSİN, İzin Ver OLSUN
Çekim yasası ve Bilinçaltı Kayıt Dönüşüm Rehberi

Düzenlemiş İkinci Baskı


************************************************


Bilinçli Yaratma Sanatı Kitabı


Daha İyi Bir yaşam için

BİLİNÇLİ YARATMA SANATI


******************************

Kitapları Temin İçin : cekimyasasi@hotmail.com

Tel/Whatsapp : 0 553 06 00 464

www.halissahiner.com


27 yorum :

  1. Halis Bey deneyimlerinizi 40 günün sonundamı paylaşacaksınız?

    YanıtlaSil
  2. Tabiki ancak benim başarılı yada başrısız olmama sizin başarılı yada başarısız olmayacağınızın garantisi değildir.
    Tamamen kişinin ruh hali ile tam bir teslimiyete girip inanması ile ilgili.

    YanıtlaSil
  3. İlginize teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  4. Üst yazıyı hayatıma bir geçirebilsem hepsi olacak.

    YanıtlaSil
  5. Çalışmam 17.08.2014 akşamı son buluyor.
    Son bir haftadır meyvelerini sürprizlerle topluyorum.18.08.2014 de hepsini paylaşacağım.İnanarak yapılan her çalışma sonunda başarıya ulaşmaya muktedirdir.
    Vesile olduğunuz için teşekkür ederim.
    Saygı ve Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  6. Bugün 17 Ağs 2014 ve bu yazıya rastladım yola çıkanlara başarılar dilerim.Ben de bugün başlıyorum:)
    SU Aksu

    YanıtlaSil
  7. Bütün yapılan çalışmalar hayatınızı değiştirmek için atılmış tohumlardır. İnanamak o tohumun en büyük besin kaynağıdır. Bir tohum için su ve güneş ne ise inanamakta bizim düşüncelerimizin olmazsa olmazıdır. Ancak körü körüne değil içten gelerek inanmak gerekir. İçten gelerek inanarak ektiğiniz her tohum meyvesini verir.
    Kimisinin meyvesi elma olur kimisi kiraz, kimisininki ise üzüm. Bu da tamamen sizin inanç seviyenizdeki zenginlik tanımınız ve kendinize neyi layık gördüğünüzle alakalıdır.
    Kimisi etrafından gelen küçük ikramlara sevinirken, kimisi ise milyonları varken yokluk korkusu çeker.
    Öncelikli olarak sizi mutlu edecek zenginlik seviyesi sorgulayın.
    Şu anki seviyenize bakın sahip olduklarınızı ve hayatınızdaki değişiklikleri fark edin..En önemliside onların yaratılmasına bizi vesile eden yaradana şükredin.
    Zihninizdeki zenginlik seviyenizi sizi gerçekten mutlu edecek şeylere göre yeniden dizayn ettiğinizde hayatınızda bir çok şey kolayca cözülecektir.

    YanıtlaSil
  8. Ve 17.08.2014 Çalışmam 24.00 de bitti.
    Süprizlerle dolu yaşadıklarımı yazıyorum.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  9. Uygulayan arkadaşlar, Lütfen yaşadıklarınızı bizimle paylaşın.

    YanıtlaSil
  10. Bu çalışma ile maddi ve manevi açıdan bolluk ve bereket yağdı hayatıma.Önce uzun zamandır aramayan dostlar aradı.Hediyeler üst üste gelmeye başladı.Sıradan günlerde hediyeler almak beni çok mutlu etti. Para akışında hep bir artma kazanç veya kazanılan şeylerde bolluk yaşadım.Yiyecek içecek kısmında ise herşeyi bir mahalle ile paylaşarak yedik:) Çok şükür.
    Sonsuz hamd ile...
    sevgiler

    YanıtlaSil
  11. Bu arada süprizlerle dolu geçen günlerimde çiçeklerimi unutmuşum.Aldığım çiçekler mor ötesi çiçeklerim :) çok güzel idiler.....

    YanıtlaSil
  12. Kendimle ilgili bir paylaşımda ben yapayım.
    Bugün özel okul destek sonuçları açıklandı. Oğlumu özel okula kayıt yaptırmayı planlıyordum. Yardıma hak kazansada kazanmasada ben yazdıracaktım. Desteğe hak kazanmış.Benim için güzel bir sonuç oldu

    YanıtlaSil
  13. Biraz önce başladim bende Rabbim hayirlarla sonuclandirsin İnsallah.

    YanıtlaSil
  14. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  15. Bende bugün öğrendim.okudum ve bereket inanırım.okuduğumda içimde çok güzel hisler oldu ve bugün başladım allahım dualarimizi duyar.size.Teşekkürler

    YanıtlaSil
  16. Bende bugün öğrendim.okudum ve bereket inanırım.okuduğumda içimde çok güzel hisler oldu ve bugün başladım allahım dualarimizi duyar.size.Teşekkürler

    YanıtlaSil
  17. Dun basladim sonucu yazacagim
    Tesekkurler

    YanıtlaSil
  18. İki kere aralıklarla yaptık eşimle beraber. Sonuçlar harika:)) teşekkür ederiz. Sevgilerimile,

    YanıtlaSil
  19. Bundan daha iyi nasıl olur?
    Daha başka neler mümkün?

    YanıtlaSil
  20. Bende başlayacağım inşallah hayırlı sonuçlarımız olsun . Çok ihtiyacımız var.değişimi sevgiyle inanarak kabul ediyorum çok şükür herşey çok güzel oluyor...

    YanıtlaSil
  21. Çalışmanın orjinal halini değiştirip kendi fikirlerinize göre yorumlamışsınız. ben tesadüfen bir şeyler araştırırken bu sitede yazılanı gördüm ne şanslıyım ki orjinali de buldum. kendi fikirlerinizi orjinalmiş gibi göstermek de hak yemektir. böyle haktan sevgiden bahsedilen bir yere asla yakışmıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlginç bakış açısı.
      Bu kitap yurtdışında yazılmış be oradaki kişilerin inanç sistemine uygun cümleler vardı.
      Ben onları kendi inanç sistemine göre çevirdim.
      Bundanda rahatsız değilim.

      Sil
  22. Merhaba öncelikle yıllar önce kitabını alıp yapmıştim. Çok faydasını gördüm. Ama kitapta inancıma uymayan şeyler vardı oturmuyordu. Hocamızın netten benim inancıma göre cevirisini çok hoş buldum. Ondan sonra burdan devam ettim şimdi de ara ara yaparım faydasını görüyorum Allah'ın izniyle. Ayrıca hocamız başta belrimis kime ait olduğunu hatta kitabın kapağı bile aynısı. Teşekkür ederim 💐

    YanıtlaSil