Geri Dönüşümler

    Kişisel gelişim çalışmalarına başladığım zamandan, Bireysel danışmanlık yaptığım ve sitemde yayınlanan yazılardan sonra bir çok kişinin bu bilgilerden faydalanıp hayatında değişimler yaşadığını gelen mesajlardan görmek güzel bir duygu. 
   Gelen bir kaç mesajı burada paylaşmak istiyorum.


   Çekim yasası her zaman çalışır. Yeterki siz net bir şekilde elde edebileceğinize ve onu taşıyabileceğinize inanarak isteyin.  
  Çalışmaları yaparken temel hedef kişilerin ne istediklerinin farkına varmaları ve istedikleri önündeki engellerin kaldırılmasıdır. 



    Bu çalışmaların başarılı olma şartı kişinin değişime istekli olması ve kendi içindeki duygu ve inançların farkına varıp onlarla yüzleşmeyiş kabul etmesidir.
     İşin en zor kısmıda budur. Çünkü bilinçaltı mevcut duruma tutunur. Muhafazakardır. Değişimi sevmez. Bilinmeyenden korkar. Ve bu nedenlede sürekli, mazeret üretir. 
   Hepimiz yetişkin çocuklarız. Fiziksel yaşımız ne olursa olsun akıl yaşımız çocukluğumuzda nerede takılıp kalmışsak o yaştadır. 
     Kimimiz 5 yaşında, kimimiz 10 yaşında, kimimiz 12 yaşındayız. Değişim için önce o çocukla iletişime geçip onu sevgiyle tanıştırıp, korkularından arındırıp emniyet ve güvende olduğunu göstermemiz gerekiyor.
   Bunu yaptığımızda gerçekten istediğimiz herşeyi elde edebileceğimizi farkında olmak güzel bir şey.
     





Sevgiyle
Herşey gönlünüzce olsun.

Halis Şahin




************************************************

KONTROL SENDE kitabımı satın alarak hayatınıza  katkıda bulunmak ister misiniz?

KENDİ KENDİNİZİN YAŞAM KOÇU OLUN


***********************************************


0 yorum: