Daha Fazla Paraya ve Zamana Nasıl Sahip Olunur?




İnsanların hiçbir zaman tartışamayacağınız iki bahanelerinin ‘zamanım yok’ veya ‘param yok’ olduğunu hiç fark ettiniz mi?
Bunlardan herhangi birini daha önce kullanmışsanız, neden bahsettiğimi biliyorsunuzdur. İşe yararlar. Zamanım yok ve param yok, hayatınızda istediklerinizi neden yapmadığınızın ve yaratmadığınızın zeki haklı çıkartmalarıdır.  Onlar aynı zamanda üstesinden gelemeyeceğiniz gerçek bariyerlermiş gibi görünürler.
Access Consciousness‘un araçlarına başlayın. Gary’nin dediği gibi “ Access’in araçlarını bu realitenin sizin için çalışması için kullanabilirsiniz. Access ile ilgili olan şudur, bütün bu araçlar işe yararlar, fakat korkunç bir şey değil mi, onları gerçekten “KULLANMANIZ” gerekmektedir.
Aşağıda sizlere, zamana veya paraya sahip olmadığınızı düşündüğünüzde,  bakış açılarınızı değiştirebileceğiniz ve böylece seçmek istediklerinizi seçebileceğiniz 5 soru veriyoruz.

 1.    Hayatıma hayal edebileceğimden de fazla parayı şu anda yaratacak ve oluşturacak neyi ekleyebilirim?

2.    Tüm gün ve her gün, kendimin toplam kolaylıkla ötesine geçecek, hangi enerji alan ve bilinç olabilirim?

3.    Cüzdanınızda zengin bir insanın taşıdığını düşündüğünüz paranın toplamı kadar para taşıyın ve onu harcamayın. Her zaman, paraya sahip olduğunuzu bilmenize izin verin. ( Bunu daha önce denememiş iseniz, pek çok şeyi değiştirir)

4.    Mümkün olan fakat şimdiye kadar dikkate almadığım hangi olası gelir kaynaklarına sahibim?

5.    Hayal edebileceğimin ötesinde çabukluk ve kolaylıkla bunun yapılabilmesi neyi gerektirir?


NOT: Bu araçlardan fazlasının sizde olmasını ister miydiniz? Foundation sınıfı istediğiniz herhangi bir şeyi değiştirebilmek için kullanabileceğiniz yüzlerce Access aracına sahiptir. 

Alıntıdır. 

 Daha fazla bilgi için Buraya Tıklayınız.  


************************************************

KONTROL SENDE kitabımı satın alarak hayatınıza  katkıda bulunmak ister misiniz?

KENDİ KENDİNİZİN YAŞAM KOÇU OLUN


***********************************************



0 yorum: