Access nedir? Nasıl çalışır?



Access nedir?
Nasıl çalışır?
Ne işe yarar?
Kişisel gelişimle ilgilenen arayış içerisinde olan birçok kişinin sordukları sorulara yardımcı olabileceğini düşündüğüm bir yazıyı paylaşmak istiyorum.
Yazıyı okumadan önce aşağıdaki videoyu izlemenizi tavsiye ederim. Video Türkçe altyazılı olup ayarlar simgesinden Türkçe altyazıyı seçebilirsiniz.

 
Bilinçaltı kayıt temizliği ile ilgilenen birçok kişinin en çok rahatsız olduğu konu bu çalışmaların uzun ve yorucu olduğu konusudur. Ve bu konuda bende rahatsız olan kişilerden biriydim. Ve bu konuda talepte bulundum.
Nasıl daha kolayca bu işlemi yapabilirim? 
Bu işlem nasıl daha kolay olabilir diye? 
Ben soruları sordukça çekim yasası çalıştı evren talebime karşılık verdi ve Accessle tanıştım. Tanıştıktan sonra ise bu işin kadar basit olamayacağı düşünerek uygulamaya direndim. Kontrolcü bir yapım vardı. Ben sonuç odaklı ve noktasal atışla çalışma yapmayı seviyordum. Çalışmalarda elle tutulur gözle görünür deliller arıyordum. Yoğun bir direnç gösterdim. Bütün bunlara rağmen alet çantamda bulunması için öğrenmeye karar verdim. İlk Access Bars eğitimini aldığımda çok fazla bir şey hissetmedim.
Bars başın üzerinde bulunan 32 noktaya dokunarak yapılan bir çalışmaydı. Ve o noktalara dokundukça o noktalardan enerji akışı yaratarak bilinçaltındaki kayıtları temizlediği söyleniyordu. Enerjiden bahsediliyordu. Ama ben hissetmiyordum.
Bars çalışmasının bilinçaltında temizlik yaptığı söyleniyordu ama neyi temizlediğimiz konusunda net bilgi yoktu. Ben süreci kontrol etmek istiyordum. Bu konuda sorduğum sorulara hep aynı cevap veriliyordu. Sonuç sürprizdi.  Ne çıkacağı çalışma sonrasında belli oluyordu.  Analitik ve sonuç odaklı bir kişilik yapım olduğu için bir süre accesse uzak durdum. 
Devamında bir eğitici arkadaşın tanıtım çalışmasına katıldım. Kısa bir Access bars uygulamasında daha önce hissetmediğim farklı bir şey hissettim. Uygulamayı aldıktan sonra enerjimin değiştiğini hissettim. Neşeli, keyifli bir kişi olmuştum. İstesem de olumsuz bir şeyle ilgilenemiyordum. Bu bir kaç gün devam etti. Bu anlatılamayan deneyimlenen bir durumdu.
Accessin nasıl etkili olduğu konusunda sorduğum sorulara eğitmenlerin veremediği cevaptı.
Bu deneyimlenen bir durumdu.
Eğitimlerde bu konuda aslında bilgi veriliyordu. Enerjinin kimilerinde ilk seansta ortaya çıkabileceğini, kimi kişilerde ise onuncu seansta ortaya çıkabileceği söyleniyordu. En az 10 seans alınması tavsiye ediliyordu. Ben aceleci ve sonuç odaklı olduğum için direk yargıdan işlev yapıp etkili olmadığını düşünmüştüm. 

Deneyimlediğim durum aslında çekim yasasının temelinde olan bir şeydi. İsteklerinin neşeli keyifli bir şekilde yapılması isteğin çok hızlı yaratımına büyük etki yapıyordu. İnsan kendini sürekli neşeli enerjik hissettiğinde hiçbir şey onun önünde duramaz, hiç bir şey onu üzemezdi.
Devamında iki Access Bars eğitimi daha alarak Access Bars eğitimcisi oldum. Bu süreçte iki şeyin farkında oldum. 
Access Consciousness bir araçlar topluluğuydu. Ve sadece bars'tan oluşmuyordu. Benim aldığım bars eğitimi ise sistemin başlangıcıydı. 

Barsın sağladığı en güzel şey enerjileri ortaya çıkartıp insanı neşeli keyifli bir moda sokmasıydı. 

Access Consciousness  bir alet çantasıydı. İçinde sizin hayatınızda size yardımcı olacak sizi güçlendirecek araçları barındırıyordu. 
 Esas güçlü araçları akıllı sorularla enerjiyi ortaya çıkartan sözlü prosesleri ve temizleme cümlesiydi. 
 Günlük hayatta sürekli soruda olup talepte bulunmak daha önce hiç farkında olmadığım seçeneklerin ortaya çıkmasını sağlıyordu.
Operasyon noktası bakış açılarını değiştirme üzerineydi. Diğer sistemler gibi mevcut bir inancı yıkıp yerine farklı kısıtlayıcı başka bir inanç yerleştirmiyordu.  
************************************************

KONTROL SENDE kitabımı satın alarak hayatınıza  katkıda bulunmak ister misiniz?

KENDİ KENDİNİZİN YAŞAM KOÇU OLUN


***********************************************
Sınırlı, öğrenilmiş, kısıtlayıcı bakış açılarını yıkıp yerine sonsuz ve sınırsız varlık olduğun ve sınırsız seçeneğe sahip olduğun şeklinde seni özgürleştiren ve genişleten yeni bakış açılarından işlev yapman için seni teşvik ediyorlardı.

Ve bu durum doğal olarakta hayatınızda farklı yaratımlar için kapılar açıyordu. Sizin şimdiye kadar farkında olmadığınız sınırsız seçenkleri ortaya çıkartıyordu.
 Çekim yasası üzerine çalışan kişilerin en çok takıldığı şey isteği yaptıktan sonra bunun nasıl gerçekleşeceği konusunda sürekli bir arayış içinde olmalarıdır.
 Örneğin bir ev istediğinizde o evin nasıl geleceği konusunda zihin sürekli bir yargılama içerisinde olmaya başlar. Sürekli olumsuz düşünceler zihni meşgul ederek isteğinizin tezahür etmesini engeller. 
 Gelecekte bir şey yaratıyorken zihin bunu bugünkü imkânlarınızla ve sahip olduklarınızla karşılaştırıp ona göre bir varsayımda bulunur.
Ve çoğunluklada sınırlı bakış açısı ile bu günkü sahip olduklarınla ona sahip olamayacağını düşünür ve yaratımını sabote eder. 
Sınırlı bakış açısında olduğunda gelecekte o evi yaratacak paraya sahip olabilme seçeneğine zihin izin vermez. Ve bu durumu  kıramadığı içinde birçok insan istediğini elde etme konusunda hep hayal kırıklığına uğrar. 
Accessin açık uçlu soru sistemi ve sözel prosesleri bu durumun bypass edilmesinde  büyük bir kolaylaştırıcı unsur. Onları kullanmaya başladıkça bakış açılarınızın genişlediğini daha fazla şey için elde edebileceğiniz konusundaki kendinize özgüveninizin arttığını fark edeceksiniz.

Gelecekte farklı seçeneklere sahip olabileceğini ve şu anda engel olarak gördükleri şeyin gelecekte değişebileceğini kişilere söylediğimde insanların zihinlerinde parlayan kıvılcımı çok seviyorum.
İnsanlara farklı bir seçeneklere sahip olabileceğine ikna ettiğimde gerçekten de o kişilerin hayatlarında bir şeyler değiştiğini görmek eğlenceli bir şey. Ve bunu yaparken de büyük keyif alıyorum.
Yaşadığım ilginç bir olayı anlatmak istiyorum. Bundan yaklaşık 1.5 sene önce bir danışanım çalışmaya gelmişti. Ve ne istediğini sorduğumda devlet memuru olmak istediğini söylemişti ama yaşının 39 olduğunu devlet memuru olmak için yaş engeli olduğunu ve bu yaştan sonra devlete giremeyeceğini söylemişti. Bende kendisini ya devlette çalışman için yaş sorun olmasa ne olur demiştim. Yaşla ilgili bir sorun olmadığını bu durumun değiştiğini ve devlette istediğin tarzda bir işte çalıştığını imgelemesini söyledim. Ve bu konuşmadan bir kaç ay sonra devlet memuru olmak için yaşla ilgili konunun kalktığını öğrendik. Yakın zamanda bazı durumlar ortaya çıktı ve bu kişi şu anda bir devlet okulunda öğretmen olarak göreve başladı. 

Çekim yasasında yaratımın temelinde istediğiniz şeye sahip olabileceğiniz konusunda zihinsel kabul yatar.

Hayatınızda ne yaratmak istiyorsanız isteyin önce o isteğinizin olabilirliğine zihinsel olarak izin verme alanından geçmeniz gerekiyor. İstediğinizin olabilirliğinine, yapılabilirliğini, sahip olunabilirliğine önce kendinizi ikna etmeniz kendinizi inandırmanız gerekiyor. 
 
    Zihinsel olarak onun olabilirliğini kabul etmek onun yaratılması için en önemli ve en kritik adımdır. 
   Çünkü zihinsel olarak olabilirliğine izin vermediğiniz hiç bir şeyi fiziksel dünyanızda yaratamazsınız

 Zihinsel yargı ve kısıtlamaların dışına çıkıp isteğin olabilirliğine izin veriş alanına girildiğinde evren sizin için çalışmaya başlar ve önünüze sayısız seçenek çıkartır. 
Ve access burada da akıllı sorularla bu alandan kolayca geçmemize yardımcı oluyor.

………………… için sonsuz olasılıklar nedir?
………………. nın  olabilmesi için ben ve bedenim hangi enerji, alan ve bilinç olabiliriz?
 Burada başka hangi seçeneklere sahibim? 
  Bu konuda başarısız olan insanların yaptıkları şey sürekli istediklerini elde edemeycekleri konusunda bahaneler bulup  mazeretler üretmeleridir. 
Sürekli olarak istedikleri şeyin nasıl olamayacağını anlatırlar. Ve odaklarını onlarla doldururlar. 
Ve bende genelde şu soruyu sorarım. 
Siz sonsuz ve sınırsız seçeneklere sahip bir varlıksınız. istediğiniz şeyi olabilen, istediğiniz şeye sahip olabilen, istediğiniz şeyi yapabilen kişi olsaydınız neyi seçerdiniz?  
Kim olurdunuz?
Hayatınız nasıl olurdu?

 Ve soru sonrasında birçok insan aslında nasıl seçmediklerini dökülmeye başlar. İstediğini olmamak, yapmamak ve sahip olmamak için bir sürü mazeretler anlatmaya başlarlar. Kurban olduklarına, çaresiz olduklarına beni inandırmak için harika şeyler bulurlar.
 Ve bende bütün bunlara rağmen olsun derim. Odağını olması yönüne çevir. Nasıl olacağına takılma ve olduğuna odaklan derim. Ve bunu anlayıp hayatına uygulayanlardan harika dönüşümler alırım. 
Hayat seçimlerden oluşur. Burada bir çok kişinin yaptığı şey seçimsiz olduğuna yada kısıtlı seçimlere sahip olduğuna kendilerini ve etrafındaki kişileri inandırmaktır.
Seçmemek için seçimlerimizin sorumluluğunu almamak için kendimizi kandırırız. 
Bakış açımızı seçenek olmadığı konusuna çevirmek yerine seçeneklerin olabileceğine yönlendirdiğimizde mucizelerin hayatımızda oluşmasına izin veririz.   
Ve Access te en sevdiğim şey de bu.
Sürekli olarak sınırsız seçenekleri olduğuna insanları ikna edici motive eden bir sistem olması. 
Olaya şöyle bakın. Siz küçük çocukken hiçbir şey yapamazken birleri sizi hep destekledi. Yürüyebilirsin, yapabilirsin, başarabilirsin. Ve o destekler oldukça siz yürüdünüz, konuştunuz. Yapamayacağınızı düşündüğünüz birçok şeyi yaptınız. Ve bu arada yapamayacağınızı söyledikleri bir çok şeyide yapmaktan vazgeçtiniz.
İşte accessin alet çantasıda böyle bir şey. Aradaki fark sizi sınırlayan sizi kısıtlayan yapamayacağınızı söyleyen şeylerin olmaması. Sizi sürekli olarak teşvik edici bir yapıya sahip olması.
Ve bunu yaparken diğer sistemler gibi geçmişe gitmek ya da geçmişteki durumla yüzleşmek gibi şeylerle uğraşmaması. Sizi sonsuz ve sınırsız seçeneğe sahip olduğunuz bakış açısına odaklaması.
Aslında biz insanoğlu olarak yaratanın yaratmış olduğu muhteşem varlıklarız. Ve gerçekten de her istediğimizi olabilme, yapabilme ve sahip olabilme gücüne sahibiz.
Çünkü evrendeki her şey enerji ve biz insanoğlu olarak düşüncelerimizle enerjiyi dönüştüren varlıklarız.
Düşüncelerimizle yaratan varlıklarız.
Kendimiz için iyi şeyler yaratmak için düşüncelerimizi kontrol etmemiz gerekir. Zihin bir makine gibidir. Sürekli düşünce üretir. Onu susturamazsınız ancak ona kullanacağı hammadde olarak malzemeyi siz verirseniz sonuçta yaratacağı şey sizin istediğiniz olacaktır.
Sınırlı güce sahip alanından işlev yaparsanız zihin size sürekli sınırlamalar ve engellemeler yaratırken, sonsuz ve sınırsız olduğunuz yerden işlev yaparsanız özgürlük, bolluk ve bereketi hayatınızda yaratırsınız.
Ve size bunu algılayabilmeniz için harika bir fırsat. Yukarıdaki videodaki Access prosesleri hayatınızın birçok alanında kullanılabilirsiniz. 
Noktalı yerlere istediğiniz şeyi (Yaşam/sanatçı/eş/ilişki vb.) yerleştirin ve cümleyi tekrar edin. 
Enerjilerin ortaya çıkmasını hissedin. Devamında enerjileriniz hafifleyene kadar Access temizlik cümlesini tekrar edin.  Birkaç gün bunu yoğun şekilde çalıştırın. Ne hissettiğinize ve enerjinize bakın. Önünüzde hiçbir engelin olmadığını hissetmek sizin kendinize olan özgüveninizi artırıp istediğiniz konuda adım atmanızı sağlayacaktır.

   Harika bir .... olamayacağını sana düşündüren her şeyi, nasıl yeterince iyi olmadığınla ilgili sana söylenen her şeyi, nasıl yeterince iyi olmadığınla ilgili satın almaya çalıştığın her şeyi, söyleyeceğin/yapacağın/olacağın şeyde  sıra dışı olmadığını düşündüren her şeyi ve olası şekilde algılayabildiğinden gerçekte daha muhteşem olamadığını sana düşündüren her şeyi geri alır, cayar, geçersiz kılar, düzeltir, feragat eder, ihbar eder, yıkıp yaratımını tümüyle iptal eder misin?
Evet
 POC and POD,
Bu olan herşeyi, seni gergin yapan her şeyi, sana "bunu yapamam" diye düşündüren her şeyi ve sana "Aman Tanrım, başarısız olacağım ve herkes benimle eğlenecek ve herkes gülecek" diye düşündüren her şeyi - onlar her şekilde gülecekler, bu sebeble değil- bu olan her şeyi geri alır, cayar, geçersiz kılar, düzeltir, feragat eder, ihbar eder, yıkıp yaratımını tümüyle iptal eder misin?
Evet
POC and POD, 

Harika değil mi?

Wooow..  Bundan daha iyi nasıl olur?
Daha başka neler mümkün?

Ve hayatınızda çözüm aradığınız her konuda kullanabileceğiniz harika bir başka araç daha ;

 “ Şunu en az üç gün, günde 30 kere tekrarlayın;  Algılamayı, bilmeyi, olmayı ve almayı kabul etmeyi reddettiğim, algılamaya, bilmeye, olmaya ve almaya kabul etmeye asla cesaret edemediğim, ancak algılamam, bilmem, olmam ve almam gereken şey nedir ki onu algıladığımda, bildiğimde, olduğumda ve aldığımda kabul ettiğimde ………… sorunuma tam bir açıklık ve çözüm/kolaylık getirebileyim?
  Boşluklara istediğiniz her şeyi koyabilirsiniz. Bu soru sizin orada olmadığınız her şeyi çözmeye baslar.
 Eğer bunu 3 gün üst üste 30 defa yapmayı isterseniz üçüncü günün sonunda veya dördüncü günün ortasında şeylere daha farklı bakmanızı sağlayacak bir ilham almaya başlarsınız. Birden bire kendinize ben bunu neden daha önce düşünmedim diye sorarsınız. Daha önce düşünmediniz çünkü ret ettiniz veya cesaret edemediniz veya asla bir şeyi algılamamalısınız veya kabul etmemelisiniz diye düşündünüz veya bunu başarabilmek için bir şeyi algılamak ve kabul etmek zorundaydınız seklinde düşünürsünüz.”

Kişisel gelişim çalışmaları ile profesyonel olarak ilgilenmeye başladıktan sonra sürekli birçok insanla temas etmeye başladım. Sürekli hüzünlü, çaresizlik, yetersizlik ve kurban hikâyelerini dinledikçe ve bunları çözümlemeye çalıştıkça enerjimin düştüğünü ve yaptığım işten mutlu olmadığımı fark ettim.  Çok fazla hikâye dinlemek ve soruna çözüm bulmak için hikâyede moda girmek ve bunun için çaba sarf etmek enerjimi aşağıya çekiyor ve yoruyordu.
Accesle tanıştıktan sonra hikâyelerle özdeşleşmek yerine insanlara çalışmalar sonrasında ne olmak istediklerini, hayatlarında hangi değişiklik yapmak istediklerini soruyorum. Bu soru çoğunlukla gerçekte olanı ortaya çıkartıyor. Daha kısa ve öz hikayeler anlatıyorlar. Ve bende çok fazla hikaye ile özdeşleşmek zorunda kalmıyorum. Şimdi de ihtiyaç duyduğumda regresyon ve benzeri çalışmalarla geçmişe gidip temizlik yapıyorum ama bu beni eskisi rahatsız etmiyor ve enerjimi düşürmüyor.
Daha önce kendi üzerimde bilinçaltı kayıt temizlik çalışmalarımda EFT, Hooponopono gibi benzeri birçok tekniği kullanırken şu anda artık bu işlemi Access soruları sorup ortaya çıkan enerjiler için temizlik cümlesini söyleyip temizlemek ve devamında ise isteğimin olması için açılım yapacak soruları sormak olarak değiştirdim.
 Ve bu işin eğlenceli ve keyifli olabileceğini fark ettim.

Accesin mantrasıda zaten bunun üzerine kurulu.
Hayatın tümü bana kolaylık, neşe ve ihtişamla gelir.

Ve size açılım yaratacak birkaç soru

Burada farklı hangi seçeneklere sahibim?
Daha başka neler mümkün?
………………… için sonsuz olasılıklar nedir?
………………. nın  olabilmesi için ben ve bedenim hangi enerji, alan ve bilinç olabiliriz?
Bugün kendim olmayı seçseydim kim olurdum?

Daha fazla soru ve yazı için aşağıdaki linkleri tıklayınız

Yaşamımın nasıl olması hoşuma gider?

Yaşamı Ciddiye Almayı Bıraksak Nasıl Olur

Kaos'un İçinden Çıkmak

Daha Hafif, Daha Mutlu, Daha Kendin Olmak için 21 Soru.

 


Access şu anda 173 ülkede uygulayıcısı bulunan bir sistem. Ben kolaylığı seven bir insanım. Ve bir çok sistemi kullandıktan sonra accessi daha eğlenceli ve kolay buldum.
Kişisel gelişim çalışmaları bir süreçtir.  Her insanın bilinçaltı kendine özeldir. Her insanın algılama biçimi farklıdır. Her insanda etkisi farklı olacaktır. Kimisinde çok hızlı etki yaratabilirken kimisinde benim gibi zaman alabilecektir. Kimi insanda alıp kabul etmeye gönüllü olamayacağı için etkisini fark etmeyecektir. 

Ancak şunu söyleyebilirim ki eğer sizde bir çok insan gibi mutsuzluktan ve kurban rolünden beslenen biriyseniz size kötü haberim var. Accessle tanıştıktan ve çalışmalara devam ettikten sonra farkındalığınız artacağı ve enerjinizin değişeceği için bir daha eskisi gibi mutsuzluktan beslenemeyeceksiniz. Aç kalabilirsiniz dikkat edin.

Accesle tanışmanız için neler mümkün?

Access Bars® Uygulayıcı Eğitimi

Bireysel Danışmanlık


Hayatınıza katkı olmasını diliyorum.
Sevgilerle
Halis Şahiner

     
* Access Enerji Temizleme Cümlesi hakkında daha fazlasını ve nasıl kullanacağınızı BURAYI TIKLAYARAK öğrenebilirsiniz.

************************************************


 Daha fazla yaratım aracı ve bilgi için kitaplarımı satın alarak hayatınıza  katkıda bulunmak ister misiniz?



Kontrol Sende - Çekim Yasası ve Bilinçaltı Dönüşüm Rehberi Kitabı - 2019 - 2 nci Baskı


 KONTROL SENDE
İzin Ver GELSİN, İzin Ver OLSUN
Çekim yasası ve Bilinçaltı Kayıt Dönüşüm Rehberi

Düzenlemiş İkinci Baskı


************************************************


Bilinçli Yaratma Sanatı Kitabı


Daha İyi Bir yaşam için

BİLİNÇLİ YARATMA SANATI


******************************

Kitapları Temin İçin : cekimyasasi@hotmail.com

Tel/Whatsapp : 0 553 06 00 464

www.halissahiner.com


3 yorum :

  1. Peki hiç korku temizleme, izin iptal çalışması yapmadan sadece soru sorma ve temizleme çalışması işe yarar mı?

    YanıtlaSil
  2. Accessin temel dayanağı bunun üzerine kurulmuştur. Kolaylık üzerine kurulmuştur. Hedefe hızlı ve rahat ulaştırıcı aletlere sahiptir.

    Sen aile ortamında yaşıyorsun, büyüdükçe bazı şeyler seni rahatsız eder, hayatında yeni bir şeyler deneyimlemek istersin bunun için o evden ayrılıp kendi hayatını kurmayı istersin. Bunun için yapman gereken şey o evden çıkmaktır.

    Birinci seçenek; Karar alırsın uygularsın. Eyleme geçersin. O kapıdan çıkar farklı bir yaşama yelken acarsın.

    İkinci seçenek ise bütün bu rahatsızlıklara rağmen o evde yaşamayı sürdürürsün. Ayrılmamak için bir sürü mazeret bulursun.Kendini kendi sorumluluğunu alacak yeterli donanımlara sahip hissetmezsin. Anne baba ve diğer kişiler senin evden ayrılman için seni ittikçe. seni taciz ettikçe sen o evde kalabilmek için mazeretler ararsın. Bunlar geçmişte oluşan senin korkuların ve kısıtlamalarından kaynaklanır. Fiziksel ve yaşşal olarak yetişkin gözüksende geçmişte bu konuda gelişmemişsen cocuk gibi hissedersin.
    O evden ayrılmak için bu korkularını temizlemeye ihtiyaç vardır.
    Bunun için geçmişe gidip o kısıtlamların, yargıların oluştuğu çöplükle uğraşıp onları temizlemen gerekir. Doğal olarakta bu rahatsız edici bir durumdur.

    Buradaolaya geniş açıdan bakabilirsek daha rahat karar veririz.İki seçenektede hedef o evden ayrılıp bireysel özgürlüğümüz elde etmek kendi hayatımızı kurmak vardır.

    Hangi yöntemi seçeceği kişinin kendisine ve donanaımına kalmıştır.

    Her ikiside işe yarar.
    Kimisi kolay yolu seçip direk hedefe gider.
    Kimisi dolambaçlı yoldan gider.



    YanıtlaSil
  3. Teşekkür ederim

    YanıtlaSil