Access Enerji Temizlik Prosesi Nasıl Çalışır?




Sizi Access Consciousness’da kullanılan temizleme prosesi ile tanıştırmak isterim. Böylece başkaları, kendiniz ve işiniz hakkında olabilecek yargılarınızı temizlemeye başlayabilirsiniz. İşte şöyle çalışır.
Basit bir cümle ile başlayacağız:
Kendiniz ve işiniz hakkında hangi yargıyı sonsuz olasılıklardan daha gerçek yaptınız?
Bu soruya bir cevap aramanız gerekmiyor. Bu soru aracılığıyla bir cevabı değil bir farkındalığı arıyorsunuz. Farkındalık size kelimeler şeklinde gelmeyebilir. Size bir enerji ya da his şeklinde de gelebilir. Bu sorunun cevabını bilişsel olarak bilmeniz mümkün dahi olmayabilir. Onun size ne yolla geldiğinin hiç bir önemi yok. Sizin sadece soruyu sormanız yeterli. Daha sonra da bu sorunun ortaya çıkardığı enerjiyi tamamen alıp kabul etmeye olan gönüllülüğünüzü ( eğer gerçekten onu alıp kabul etmeye gönüllüyseniz) ve aynı zamanda onu yıkıp yaratımını iptal etmeye olan gönüllülüğünüzü de ifade edin:
Bununla ilgili var olan her şeyi, godzilyon kere yıkıp yaratımını iptal ediyorum.
  Bir sonraki adım ise temizleme cümlesini kullanmaktır. Temizleme cümlesi, hayatınızda ve işinizde daha başka olasılıklara sahip olabilmeniz için, kısıtlı bakış açılarınızı siler. Almış olduğunuz karar, yargı ve kısıtlamanın hemen öncesindeki düşüncelerin, duygu ve hislerin yıkım noktasına (POD) veya yaratım noktasına (POC) gider. İskambil kâğıtlarından yapılmış bir evin en altındaki kartı çekip almaya benzer. Bütün yapı çöker. Yıkım noktasının (POD) veya yaratım noktasının (POC), geçen hafta içinde ya da yüz milyon yıl önce olması hiç fark etmez. Temizleme cümlesi, bu bakış açılarının ilk yaratıldıkları noktaya gider ve almış olduğunuz kararları temizler. Bu süreç soruyu ve temizleme cümlesini kullandığınız zaman enerjetik olarak meydana gelir.

  Temizleme cümlesini anlamanın bir başka yolu da, onun enerjinin dili olduğudur. Onu aklınızla anlayıp anlamamanız fark etmez; kullanmanız yeterlidir. Eğer her şeyi mantıklı akıl yoluyla halledebilseydiniz, daha önce arzu ettiklerinizin tamamını zaten elde etmiş olurdunuz. Sizi arzu ettiklerinizin tamamını elde etmekten alı koyan şey mantıksal bir şey değildir. O yıkmak istediğimiz delice bakış açılarıdır. Temizleme cümlesi, farkındalığınız ve bilişinizden işlemeye başlayabilmeniz için bütün bakış açılarınızı yakıp yıkmak için tasarlanmıştır.

   Farkındalık ve biliş, sizin gerçekten olduğunuz şeylerdir. Siz sonsuz bir varlıksınız ve sonsuz bir varlık olarak her şeyi algılayabilir, her şeyi bilebilir, her şey olabilir ve her şeyi alıp kabul edebilirsiniz. Eğer seçecek olursanız, hayatınızın tüm alanlarında, buna işiniz de dâhildir, toplam farkındalıktan, toplam bilinçten işleyebilirsiniz.
Olasılıklar, seçim, değişim, talep ve katkıdan işleyebilirsiniz. Bugün, sizin, işiniz, hayatınız ve gezegen için olası olan şeylerin kapısını açabilirsiniz. Eğer gerçekten olduğunuz sonsuz bir varlık olarak işlemeye gönüllüyseniz, dünyayı değiştirmeye ve işinizi genişletmeye davet edebilirsiniz. Ve yaşamınızda ve yaşantınızda daha çok keyif, mutluluk ve minnettarlık yaratabilirsiniz. İşte bu nedenle yargılarınızı temizlemek bu kadar güçlüdür!

Temizlik Cümlesi
Sorunun ortaya çıkardığı enerjiyi alıp kabul etmeye olan gönüllülüğünüzü ifade ettikten sonra, temizlik cümlesini söylersiniz:
POD & POC 

Bu cümleyi aynen burada verdiğim şekilde kullanabileceğiniz gibi “Bununla ilgili var olan her şeyi POD ve POC’luyorum” diyebilir veya “Kitapta okuduğum her şey” de diyebilirsiniz. Bu enerjiyi bir araya toplar ve söz konusu bakış açıları her neyse onları iptal etmeye ve yaratımını tersine çevirmeye başlar. Sadece bir kere deneyin!
 Bu kitapta birçok soru ile karşılaşacaksınız ve onlardan bazılarını okurken enerjetik karşılıklar edinebilirsiniz. Açığa çıkacak enerjiyi temizlemek için temizlik cümlesini kullanın. Hatırlayın: burada söz konusu olan enerji, kelimeler değil. Enerji kelimelerden önce gelir. Bunu önemli hale getirmeyin. Sadece enerjiyi ve bakış açılarınızı ve yaratmış olduğunuz kısıtlamaları veya yargıları temizliyorsunuz. Eğer bu işinize yararsa, harika! Olabilecek en kötü şey ne? Ha o mu! Sizin tüm işinizi ve hayatınızı değiştirebilir. Size daha çok para kazandırabilir. Ve sizi daha da keyifli birisi yapabilir!

Evet, şimdi prosesi yapmaya hazır mısınız? Kolaydır.

Kendim ve işim hakkında hangi yargıyı sonsuz olasılıklardan daha gerçek yaptım?
Bununla ilgili olan her şeyi ve onu alıp kabul etmeye gönüllü olmadığım heryeri godzilyon kere yıkıp yaratımını iptal ediyorum.
POD and POC 


Başkalarını Yargılamak

Hayatınızdaki ve işinizdeki yargılarınızın daha da fazlasını temizlemek ister miydiniz? İşte, size kendinizi başkalarını yargılarken bulduğunuz zamanlarda kullanabileceğiniz harika bir soru. Harikadır, çünkü bütün zamanlar boyunca her şeyi yaptık ve her şeyi olduk ve herhangi bir şeyi yargılayabilmek için daha önce onu olmuş veya yapmış olmanız gerekir. Örneğin, eğer beraber çalışmakta olduğunuz birisi bir şey söylediğinde veya yaptığında onları yargılıyorsanız.

Daha önce nerede o oldum ya da onu yaptım?

Bununla ilgili olan her şeyi ve onu alıp kabul etmeye gönüllü olmadığım her yeri godzilyon kere yıkıp yaratımını iptal ediyorum. 

POD & POC 

Kaynak : İşin Neşesi Kitabından 


***Not : "POD & POC  " Access Counsiciousness' in patentli enerji temizlik cümlesinin kısaltmasıdır. 
Daha fazla bilgi için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.



************************************************


 Daha fazla yaratım aracı ve bilgi için kitaplarımı satın alarak hayatınıza  katkıda bulunmak ister misiniz?



Kontrol Sende - Çekim Yasası ve Bilinçaltı Dönüşüm Rehberi Kitabı - 2019 - 2 nci Baskı


 KONTROL SENDE
İzin Ver GELSİN, İzin Ver OLSUN
Çekim yasası ve Bilinçaltı Kayıt Dönüşüm Rehberi

Düzenlemiş İkinci Baskı


************************************************


Bilinçli Yaratma Sanatı Kitabı


Daha İyi Bir yaşam için

BİLİNÇLİ YARATMA SANATI


******************************

Kitapları Temin İçin : cekimyasasi@hotmail.com

Tel/Whatsapp : 0 553 06 00 464

www.halissahiner.com


4 yorum :