Yaşamımızı Gölgemizle Savaşarak Yaratmak



Bir çoğumuzun yaptığı şeylerden biriside yaşamımızı gölgemizle kavga ederek yaşamaktır. Bu ne anlama geliyor?
Ne yaparsak yapalım ondan keyif almak yerine onu yapmaya direnmek yapmaktan mutlu olmamayı seçmek. Yaptığımız şeyi bir zorunlulukmuş gibi yapmak. Bunu yaparken de asık suratlı olup kendimize ve etrafımıza surat asmak.
Bu durumda olmak ne yaratır?  İnsanların bize sundukları sevgiyi, verdikleri katkıyı ve oldukları hediyeyi reddeden olmak. Ve insanlarla aramızda sürekli mesafe olan etrafımızda büyük duvar ve bariyerlerle dolaştığımız yalnız ve mutsuz bir yaşam.
Bu benimde uzun dönem sahip olduğum bir yaşam biçimiydi.
Bunun ötesine geçmediğimiz sürece hayatımız da kolaylık ve neşeyi oluşturamayız. Yaşamdan zevk alan olmayız.
Yaşadığımız hayat bize ait. Yaptığımız her şeyi kendi yaşamımız için yapıyoruz.  Yaşamız daki insanların hepsi bizim sahip olmayı arzu ettiğimiz yaşamı oluşturmak için bize hizmet eden kişilerdir.
Buradaki en büyük sıkıntılardan biri de kendimiz le ilgili kabulsüzlüklerimiz ve onları yansıtmamızdır. Kendimizle ve yaşamımızla ilgili sahip olduğumuz ne olmamız, ne yapmamız, neye sahip olmamız, nasıl davranmamız gibi bakış açımız ve tanımlamalarımızdır. Kendimiz hakkında sahip olduğumuz iyi şeyi hak etmeyen ve layık olmayan olduğumuz düşüncesidir.

Kendimizin de bu dünyada yaşamayı ve bu dünyada ki her şeyi en az diğer insanlar kadar layık olduğumuzu kabul edip kendimizi reddetmeyi bırakmadıkça değiştiremeyiz.
Kendimizle ilgili sahip olmamız gereken ilk şey kendimizin bu dünya gezegeninde tamda olmamız gerektiği gibi bulunduğumuzdur. Bütünü tamamlayan bir parçayız.
Yapmamız gereken tek şey kendimiz olmayı seçmek ve Bize sunulan imkânları sevgiyle kabul edip verene teşekkür etmektir.
Yaşamımızın ne kadarında enerjimizin büyük çoğunluğunu hayatımıza katkı olacak şeylerin reddi için kendimize karşı kullanılıyoruz?
Böyle olan her şeyi yıkıp yaratımlarını iptal edelim mi?
Evet
Pod&Poc
Kendi gölgemizle savaşan olmak adına yaptığımız şeyleri kendimiz için yapmamıza rağmen bunun farkındalığında olmayı ve görmeyi red etmek için hangi icatları kullanıyoruz?
Böyle olan her şeyi yıkıp yaratımlarını iptal edelim mi?
Evet
Pod&Poc

Kendimizle barışık olmamız ve yaşamımıza sahip çıkmamız için neye ihtiyaç duyuyoruz?
Bunun için ihtiyacımız olan şey sadece kendimize özen gösterme, şefkatli davranma ve kendimizi sevmekse bunu kendimize vermeye gönüllü olsaydık bu hayatımızda ne yaratırdı?
Nasıl bir hayatımız olurdu?
Daha başka neler mümkün?

Halis Şahin



***Not : "POD & POC  " Access Counsiciousness' in patentli enerji temizlik cümlesinin kısaltmasıdır. 
Daha fazla bilgi için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.
 Access Consciousness® Temizleme Cümlesi


************************************************

KONTROL SENDE kitabımı satın alarak hayatınıza  katkıda bulunmak ister misiniz?

KENDİ KENDİNİZİN YAŞAM KOÇU OLUN


***********************************************

0 yorum: