Mevcut Realitenin Ötesine Geçmek



MEVCUT REALİTENİN ÖTESİNE GEÇMEK
Yaşamımızda yaptığımız şeylerden biriside gerçekten değişimi ve özgürlüğü seçerek ve o olan, ona sahip olan kişi olmak yerine özgür olmak istediğimizi ve değişim istediğimizi söyleyen ve bununla kendimizi oyalayıp bununla kendimizi meşgul eden kişi olmayı seçmektir.
Mevcut konfor alanından çıkıp yeniye kucak açmak yerine o konfor alanında kalabilmemize yardımcı olacak engeller icat ediyoruz. Ve sonrasında da olmuyor deyip kendimize yalan söylüyoruz.
Burada yaptığımız şey mevcut realitemizin ötesinde bir şey oluşturmayı seçmek yerine mevcut realitedeki engellere takılmak.
Doğru yapma, doğru ilişki ve doğru para kazanma yöntemini arama bunlardan bazıları.
Mevcut realitenin ötesine geçip her şeyi yapman her şeyi olan özgürlüğüne sahip olmak yerine, neyi doğru yaptığımızı söylemeye çalışıyoruz. Neyi doğru yaptığımızı göstermeye çalışıyoruz. Özgürlükten korkuyoruz.
Böyle davranmamızın altındaki engellerden birisi istediğimiz şeyi gerçekten istememektir. Olacağımız şeyle, sahip olacağımız şeyle ilgili kabulsüzlüklerimizdir.

Bu görmenin yolu ise mevcut realitenin ötesinde istediği şey olan, istediğine sahip olan kişi olmayı imgelemek, olduğu enerjisel durumu hissetmek, enerjisel olarak üzerimde nasıl durduğunu görmek ve oradaki ağır enerjiyi fark etmek gerekir.
Bu size oradaki direndiğiniz şeyi size gösterir. Bu bir dini inanç kalıbı, anne ya da babanızın yaşamla ilgili bakış açısı yada başka bir şey olabilir.
Buradaki düşünceyi sorgulayıp oradaki enerjiyi dönüştürdüğünüzde size bir alan açılmaya başlar.
Unutmayın her inanç bir fikirdir. Doğru olduğuna inanılması için kanıta ihtiyaç vardır. Aslında oradaki kanıtta onun gibi bir fikirdir. Oluştukları zaman ve duruma göre geçerlidirler.  Bunun farkında olup ötesine geçip oradaki gerçekleri gördüğünüzde geçerlilikleri kalmaz.
İstediklerinize sahip olan insanların yaşama biçimlerini istediğinize sahip olduğunuzda yaşamak durumunda değilsiniz. Bu tamamen bireysel tercihtir. Bu bir seçimdir.
Yapmanız gereken şey bunun ötesine geçip hem istediğine sahip olan hem de keyifli bir şekilde yaşayan olma konusunda kendinize izin vermektir.
Yaratıcı enerji buradadır.
Gerçekten değişimi talep etmek ve ne gerekiyorsa yapmaya gönüllü olmak yerine sürekli bir şeyleri değiştirmek istediğimizi söyleyip bununla kendimizi oyalamamızın değeri nedir?
Böyle olan her şeyi yıkıp yaratımlarını iptal edelim mi?
Evet
Pod&Poc
İstediğimiz şeyle ilgili görmeyi ret ettiğimiz gerçek nedir?
Bununla ilgili var olan her şeyi yıkıp yaratımlarını iptal edelim mi?
Evet
Pod&Poc
Kendimiz için bir şey yaptığımız yalanını kendimize inandırmak için istediği olan ve ona sahip olan olmayı ret etmek için farkındalıklarımızı kapatmamızda bize değerli gelen şey nedir?
Bununla ilgili var olan her şeyi yıkıp yaratımlarını iptal edelim mi?
Evet
Pod&Poc
Gerçek, bu realitenin ötesinde neleri olmaya, neleri yapmaya, nelere sahip olmaya muktediriz? Bunları kolaylıkla yaşamımızda oluşturmak için ne gerekir?
Daha başka neler mümkün?

Halis Şahin



***Not : "POD & POC  " Access Counsiciousness' in patentli enerji temizlik cümlesinin kısaltmasıdır. 
Daha fazla bilgi için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.
 Access Consciousness® Temizleme Cümlesi

************************************************

KONTROL SENDE kitabımı satın alarak hayatınıza  katkıda bulunmak ister misiniz?

KENDİ KENDİNİZİN YAŞAM KOÇU OLUN


***********************************************

0 yorum: