Access Bars’ı Etkin Kullanmak




Access Bars seansların yaratmış olduğu enerjik ve iyi hissetme hali çok güzel bir durum olmasına rağmen çoğunlukla kişinin psikolojik sorunlarının iyileşmesi için tek başına yeterli değildir.

Geçenlerde kişisel gelişim çalışmaları üzerinde sohbet ederken bir şey dikkatimi çekti. Konuştuğum kişi Access Bars’ın yaşamında dönüm noktası olduğunu ve yaşamına oldukça fazla katkı sağladığından bahsetti. Aynı zamanda ablasının da aynı kolaylaştırıcıdan seans almasına rağmen çalışmadan başarılı sonuç elde edemediği ve memnun olmadığını söyledi.





Bu aslında birçok kişinin kişisel gelişim çalışmalarında yaşadığı bir durumdur. Çalışmalar bazı kişilerde olumlu etki yaratırken bazı kişiler yerinde saymaya devam ederler. Başarısızlığı çalışma yapan kişiye atfederler.

 Aslında sonucu belirleyen şey, kolaylaştırıcının mucizevi enerjiye sahip olması değil kişilerin çalışmalar sonrasında adım atmaya, hareket etmeye ve sorumluluk almaya gönüllü olup olmamalarıdır. Kolaylaştırıcının ön yargısız orada bulunması ve kişiyi doğru yönlendirmesi etkiyi artırır.


Çalışmalarda olumlu katkı alan kişi zaten yaşamında yaşadığı sarsıntı öncesinde bir şeyler başarmış, özgüveni yüksek olan bir kişiydi. Access bars seansı sonrasında konuşan zihni sustuğunda oluşan boşluk durumunda olayları daha rahat analiz edip ve ne yapacağını daha rahat görüp durumu değiştirmek için harekete geçti. 

Ablası ise onun tersine mağduriyetten işlevsel olan, gücünü kullanmak yerine zayıflıkla etrafındaki kişileri kontrol etmeye çalışan bir kişilik yapısına sahipti.   Seans sonrasında oluşan boşluk durumunda ne yapacağı ile ilgili bir stratejisi olmadığı için eski alışkanlığına geri dönmeyi seçiyordu. Adım atmak yerine yine bildik kurban modundan işlemeye geri döndüğü için gelişme kaydedememişti.

Sonucu belirleyen ikisinin seans sonrasında seçtiği davranış biçimleriydi.

Bars seansı sürekli konuşan zihninizi susturup size nefes alacağınız bir alan sunar. O alanı nasıl değerlendireceği tamamen kişinin kendisi ile alakalıdır.

Barsın etkisi vitamin etkisi gibidir. Enerjiniz düştüğünde kendinizi güçsüz ve halsiz hissettiğimizde vitamin takviyesi aldığımızda vücudumuzun enerjisi bir süreliğine yükselir.

Vitamin takviyesi enerjimizi düşüren şeyi tedavi etmez. Bize onunla mücadele için fırsat verir. Tam iyileşme için o durumu yaratan şeyi giderecek tedbir almak gerekir.

Tek başına barsın yaratacağı durumda bu olur. Kalıcı bir değişim için ilave çalışma ve ilave çaba gerekir.

Kişiyi iyi analiz edip bars seansı sonrasında oluşan durumu etkili kullanmasını sağlayacak, kurban modundan çıkaracak çalışmalarla desteklemek ve beslemek gerekir.

Çalışmanın kolay olması ve kolay para yaratım kapısı olarak görünmesi nedeniyle bars birçok kişinin iştahını kabartıyor.

Eğitimler konusunda tavsiyem devamında destek alabileceğiniz ve koçluk konusunda tecrübeli kişileri tercih etmeniz olacaktır. Kimden alırsanız alın bars eğitimin içeriği aynıdır. Standart dokümandan verilir.

Farkı yaratan eğitimi veren kişinin bilgi donanımı ve tecrübesidir.

Bundan daha iyi nasıl olur?

Başka neler mümkün?

Ben ışığım. Işığımın parlamasına izin veriyorum.

Halis ŞAHİNER

************************************************


 Daha fazla yaratım aracı ve bilgi için kitaplarımı satın alarak hayatınıza  katkıda bulunmak ister misiniz?



Kontrol Sende - Çekim Yasası ve Bilinçaltı Dönüşüm Rehberi Kitabı - 2019 - 2 nci Baskı


 KONTROL SENDE
İzin Ver GELSİN, İzin Ver OLSUN
Çekim yasası ve Bilinçaltı Kayıt Dönüşüm Rehberi

Düzenlemiş İkinci Baskı


************************************************


Bilinçli Yaratma Sanatı Kitabı


Daha İyi Bir yaşam için

BİLİNÇLİ YARATMA SANATI


******************************

Kitapları Temin İçin : cekimyasasi@hotmail.com

Tel/Whatsapp : 0 553 06 00 464

www.halissahiner.com


0 yorum: