Lütfen, Virüsü Rahat Bırakın, Fiziksel Dünyada Kalsın.



Virüs olayı ortaya çıktığından bu yana spritüal âlemdeki çalışmalar havada uçuşmaya başladı. Her gün bir yerde bir platformda virüsle ilgili enerji veya spritüal çalışmalar yapılıyor.
Benim ilginç bakış açıma göre bu çalışmalar ondan daha tehlikeli, neden mi?
Öncelikle fiziksel dünya ile soyut dünya ayırımını iyi yapmamız gerekiyor. Olayların temeline baktığımızda virüs fiziksel bir olgudur. Fiziksel olduğu için yok edilmesi için fiziksel tedbir gerekir.


Evet, oda bir enerjiden oluşmuştur. Enerji tarz çalışmaları ona etki eder mi? İnsan zihninin enerjiyi yönetme kabiliyeti nedeniyle edebilir.
Farkında olunması gereken, insan beyninin çalışması ve bağlantılama yeteneğinin oluşturacağı yaratımların onu yok etmeyip daha karmaşık ve daha da kalıcı hale getireceğidir.


İnsan beyninin çalışması ilginçtir. Pembe fili düşünme dediğimizde zihnimiz önce pembe fili düşünür sonrada onu yok etmeye çalışır. Yani onu yok edebilmesinin şartı önce onu yaratması gerektiğidir.
Virüsü yok etme çalışması yaptığınızda da aynısını yaparsınız. Yok etmek için yok edilecek üzerinde çalışacak virüse ihtiyaç duyarsanız.  Onun için de onu yaratmaya devam edersiniz.
Ona fiziksel olgu olarak yaklaşıp gerekli hijyen tedbirlerini almak onu daha dar alana sıkıştırıp onun yaşam alanını yok edecektir. Ve kısa sürede yok olmasına neden olacaktır.
Ancak zihin işin içine girdiğinde muhteşem yeteneği ile onu olmadığı her şeyle bağlatılamaya başlayacaktır ki bu durum onu yok etmek yerine daha güçlendirecektir.
Dünya üzerinde farklı formlarda birçok canlı vardır. Virüsler de bunlardan birisi. Her canlı yaşamına devam etmek istiyor. Yaşamına devam için evrim geçiriyor. Zaten evrim geçirmese yaşamına devam edemez.
Bu biz A düşüncesine inansak ta canlılar evrim geçiriyor B düşüncesine inansak ta canlılar yine evrim geçirmeye devam edecek. Bu durum insandan bağımsız gerçekleşen bir şeydir. Önce bunu anlamak gerekiyor.

Dünya gezegeninin de yaptıklarımızın bu değişime doğrudan ya da dolaylı bir etkisi olabilir mi? Olabilir de, olmayabilir de? Çünkü onlar da bizden bağımsız olarak yaşam mücadelesi veren canlı organizmalardır. Kendi bilinçleri vardır. Hayatta kalmak için uyguladıkları stratejiler vardır. Gezegende olan değişime göre yeni stratejiler bulup ve yaşamına devam etmek için mutasyonlar geçiriyorlar. Bu geçmişte oldu, şimdi de oluyor ve gelecekte de olmaya devam edecek.
O nedenle fiziksel dünya ile zihinsel dünya arasındaki neden sonuç dengesini kurarken bu duruma dikkat etmemiz ve yanlış bağlantılar yapmamamız gerektiğini düşünüyorum.
Zihinsel dünya için yapılan çalışmaların bir kısmı da insanların zihnindeki endişe ve kaygıları gidermek için yapılıyor. Sorun şu ki virüs çok tehlikeli,  ama sakın endişelenme, sakın kaygılanma diyerek yapılan çalışmalar endişe ve kaygıları gidermek yerine daha fazla korku, endişe, kaygı ve hatırlatıcı çapalama yaratıyor.
Bunları yok etmek virüsleri yok etmekten daha zordur.
Bu nedenle benim düşünceme göre adı ve amacı her ne olursa olsun yapılan bu tarz çalışmalar onun bu dünyada tutunması için daha fazla bağlantı yaratacak ve onu daha da güçlendirecektir.
Yapılan her çalışma sayesinde yok edilenden daha fazla virüs ve virüs korkusu evrene yayılacaktır.
Onun için lütfen, virüsle ilgili enerji ve spritüal çalışmalar yapmayın.
Lütfen, virüsü rahat bırakın, fiziksel dünyada kalsın.”
Olayı daha fazla karmaşık hale getirmeyin.
Fiziksel tedbirleriniz alın, endişe ve kaygılarınız için ise sizi iyi hissettirecek normal olumlama cümleleri kullanın.
Zihnimde huzur, sakinlik ve dinginlik hakim.
Her şey yolunda. Güvendeyim.
Zihni sakinleştiren güzel olumlama cümleleridir. Bol bol tekrarlamanızı tavsiye ederim.
Bundan daha iyi nasıl olur?
Başka neler mümkün?


Halis ŞAHİNER

************************************************


 Daha fazla yaratım aracı ve bilgi için kitaplarımı satın alarak hayatınıza  katkıda bulunmak ister misiniz?



Kontrol Sende - Çekim Yasası ve Bilinçaltı Dönüşüm Rehberi Kitabı - 2019 - 2 nci Baskı


 KONTROL SENDE
İzin Ver GELSİN, İzin Ver OLSUN
Çekim yasası ve Bilinçaltı Kayıt Dönüşüm Rehberi

Düzenlemiş İkinci Baskı


************************************************


Bilinçli Yaratma Sanatı Kitabı


Daha İyi Bir yaşam için

BİLİNÇLİ YARATMA SANATI


******************************

Kitapları Temin İçin : cekimyasasi@hotmail.com

Tel/Whatsapp : 0 553 06 00 464

www.halissahiner.com


1 yorum :