Çeldirici İmplantlar

 

ÇELDİRİCİ İMPLANTLAR

Çağrı Katılımcısı: Öfkem ve gücüm karışıyor. Babam her şeye kızardı, küçük önemsiz şeylere bile. Ben de sinirleniyorum ve bazen öfkeden kurtulmakta zorlanıyorum. Bunu atlattığımı sanıyordum ama son zamanlarda sözde bir arkadaşıma çok kızdım. Ona hayatımdan çıkmasını söyledim ve yanıma geldiğinde çok sinirlendim ve ona vuracağımı düşündüm!



Gary: Çeldirici implantların implante edilmiş bakış açısından öfke yaptığınızda, tepkisel bir durumda olduğunuz için öfkenin gitmesine izin veremezsiniz. Kişiyi her düşündüğünüzde, yaptıklarına ya da söylediklerine gitmenize neden olan tepki veriyorsunuz. Ama senin gitmene neden olan onların söyledikleri ya da yaptıkları değil. Bunun bir çeldirici implant olduğu gerçeği sizi tetikledi. Büyüdüğün şey bu. Her fırsatta seni tetikleyen biriyle büyüdün ve şimdi, doğru şartlar altında, mecburen öfkeye, hiddete, kin ve nefrete gitmelisin. Burası tam olarak arkadaşınla gittiğin yer.

Dain: Bu şeyleri mantıklı bir şekilde anlamaya çalışma eğilimindeyiz ve bundan alınacak çok şey var, ancak burada yapabileceğiniz, mantık veya çözmeyi gerektirmeyen bir şey var. Sizi tetikleyen şeyin ortasındayken kendinize şunu söyleyin:

Yaratılan bütün çeldirici implantları şimdi yok ediyorum ve yaratımını iptal ediyorum. POD and POC.

Enerjinizin kaydığını ve değiştiğini fark edeceksiniz.

Bu çeldirici implantlar sizi yapıştırmaya devam ediyor. Yapışmaktan kastım ne? Öfkeden kurtulmak istedin ama “Hey, git hayatımdan!” deme özgürlüğüne sahip olmak yerine çeldirici implanta takılıp kaldın. Eğer söylenecek uygun şey oysa onu söyle ve sonra devam et. Devam edemediğinizde, bir çeldirici implantın ortasındasınız.

Gary: Onu düşündüğün için, onunla ilgili takıntılı olduğun için, seçme, olma ya da farklı bir şey yapma özgürlüğüne sahip değilsin. Bir çeldirici implant bunu yapmak için tasarlanmıştır. Size başka seçenek bırakmaz.

Living Beyond Distraction kitabından alıntılanmıştır.

 

Halis ŞAHİNER

Daha fazla soru ve yaratım aracı için kitaplarımı edinebilir veya atölye çalışmalarıma katılabilirsiniz.

 

İletişim: 0 553 06 00 464

www.halissahiner.com

0 yorum: