İstediğimiz Kişiyi, Hayatımıza Çekebilir miyiz?

 

Birçok insan, bunun peşinde. Bu mümkün mü? Hem mümkün hem de değil.

Çekim yasası ile yaydığınız enerjiye uygun nesneleri hayatınıza kolayca çekerken, konu insan olduğunda, olay biraz daha farklı bir boyutta gelişiyor. Bizim kendi enerjimiz olduğu gibi karşımızdaki insanda değişken bir enerjiye sahiptir. Eğer o kişinin enerjisi ile kendi enerjimiz uyumlu değilse bizim alanımıza yaklaşamayacaktır.






Bizim bu konuda yaptığımız en büyük hata, enerjiye değil, kişiye odaklanmamızdır. Burada, göz ardı edilmemesi gereken bir faktör, devreye giriyor.

İnsanların özgür iradesi.

İnsanların özgür iradesi onların enerjilerini yönlendiren ana etkendir.

Hayat bir seçimler sürecidir.


Odaklandığınız kişinin, sizin hayatınıza gelmesi, onun özgür iradesi ile sizi seçmesine veya istemesine ve enerjisinin, sizinle aynı frekansta olmasına bağlıdır.

İstedikleriniz, birçok kanaldan, size gönderilmektedir. İsteğinizin, hangi kanal üzerinden size ulaşacağının kararı, yaratıcıya kalmıştır.

Eğer siz, duygularınıza odaklanarak, hayatınıza, düşüncelerinize uygun bir kişiyi çekmek ister ve geleceğine inancınız tam olarak beklerseniz; sizin duygularınıza uygun bir kişi, kesinlikle hayatınıza gelir. 

Ancak, işin istek boyutunu, biraz daha ileriye götürüp, daha fazla detaya girerek, A kişisi ya da B kişisi olsun diye istek yaparsanız; olayın doğal akışını bozup, oyuna müdahale etmeye çalışmanız nedeniyle, bambaşka sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Burada, başka bir faktör devreye girecektir.

İstek yaptığınız kişinin özgür iradesi, duyguları ve düşünce yapısı.





Eğer o kişi, sizinle aynı duygu ve düşüncelere sahipse ve aynı frekanstaysanız, istediğinizi elde eder, o kişiyi hayatınıza kolaylıkla çekebilirsiniz. Ama o kişi, sizinle aynı düşünce ve frekansta değil ise, istediğinizi elde etme ihtimaliniz çok zayıf olacaktır. İstediğiniz kişiyi, bir şekilde, hayatınıza çekseniz dahi, o kişide, farkında olmadığınız sizin istemediğiniz birçok huy ya da davranış biçimiyle yüz yüze kalmanız kaçınılmaz olacaktır.

Aslında, günümüzde en çok yaşanan ilişki ve evlilik problemlerinin kaynağı da budur. İnsanlar, detaylı şekilde duygularına odaklanıp, nasıl bir ilişki ya da hayat istediklerini belirlemeden,  “bir ilişkim olsun” ya da “bir an önce evleneyim” diyerek, hayatlarına çektikleri kişilerle birlikte olmaya başladıktan sonra, bilinmeyen birçok davranış biçimi ortaya çıkmakta, şiddete ve baskılara maruz kalarak, yaptıklarından pişman olmaktadırlar.

Şunu da belirtmek istiyorum, odaklandığınız kişi, kesinlikle bir şekilde sizin karşınıza gelecektir. Çekim yasası, gerçekten çalışıyor. Buna inanın. Çok istemişseniz, odaklandığınız kişiyle aynı ortamda bulunma ya da karşılaşma ihtimaliniz, oldukça yüksek bir durumdur.

Ancak, aynı ortamda bulunma şartlarının ne olacağını ise, enerjiler belirler.

Sonuç sürprizdir. Hiç ummadığınız bir yerde, o kişi ile karşılaşabilirsiniz. Aynı frekansta duygulara sahipseniz, biraz hareketle, olayla ilgili ilk adımı atabilirsiniz. Ancak, aynı frekansta değilseniz, sadece uzaktan bakma, yaklaşamama, konuşamama, beğenilmeme, kabul edilmeme gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz. Bu, karşıdaki kişinin, özgür iradesi ile sahip olduğu enerjiyle alakalı bir durumdur. Sizinle aynı frekansta değilse, hiçbir şey yapamazsınız.

Bu konuda istek yapan tüm kişilere tavsiyem, “lütfen sahip olmak istediğiniz şeye sahip olma duygunuzu yaratmaya odaklanın bunu kimin yaratacağına değil” oluyor. Çekim yasasını kullanarak, istediğiniz türde bir ilişkiyi, hayatınıza çekebilirsiniz. Bunun için esnek olmalı ve yaşamak istediğiniz duyguya odaklanmalısınız. Enerji, duyguda saklıdır. Fiziksel konular geçicidir. Fiziksel konulara odaklandığınızda, devreye istemediğiniz birçok duygunun karışması sonucunda, hayal kırıklığına uğrama ihtimaliniz her zaman yüksektir.



KONTROL SENDE Kitabından

Halis ŞAHİNER


*****************************

Daha fazla yaratım aracı için kitaplarımı satın alabilirsiniz 



Kontrol Sende - Çekim Yasası ve Bilinçaltı Dönüşüm Rehberi Kitabı - 2019 - 2 nci Baskı


 KONTROL SENDE
İzin Ver GELSİN, İzin Ver OLSUN
Çekim yasası ve Bilinçaltı Kayıt Dönüşüm Rehberi

Düzenlemiş İkinci Baskı
Sayfa : 312

************************************************


Bilinçli Yaratma Sanatı Kitabı


Daha İyi Bir yaşam için

BİLİNÇLİ YARATMA SANATI


Sayfa : 256


******************************

Kitapları Temin İçin : cekimyasasi@hotmail.com

Tel/Whatsapp : 0 553 06 00 464

0 yorum: