Var Enerjisinden İstemek

 

Yaşamımızda istek ve arzularımızın gerçekleşmesini engelleyen durumlardan biri de yoksunluk enerjisiyle istemektir.

Yoksunluk enerjisini yaratan şey; arzu ettiğimiz şeyi isterken aynı zamanda, buna sahip olmayacağımız korkusu içinde olmaktır. Bu durumdayken, istek ve arzumuzun gerçekleşmeme ihtimali, gerçekleşme ihtimaline göre daha yüksektir.




Yaşamımızda ne zaman bir yoksunluk hissediyorsak, bunun tek sebebi, bir yerde veya bir şekilde bizde eksik olarak algıladığımız bu şeyi başka birinden almaya çalışmamızdandır.

Yoksunluk enerjisi içeren duygusal açlıklarımız tarafından yönetilen isteklerimiz, bizi tatmin olmak için aramakta olduklarımızın maddi ve dokunulabilir şeyler olduğuna - para, araba, ev, kariyer - inanmaya yönlendirir.


Ama bu, gerçek değildir. Aslında aramakta olduğumuz şey; bir nesne değil, ona sahip olmakla ilgili his ve duygudur. Enerji titreşimidir.

İstediklerimiz ve arzularımız için istek yapmadan önce, kendimize 'İstek ve arzuma sahip olmakla ilişkilendirdiğim his veya duygu nedir?' sorusunu sormalıyız. Ve sonra o hissi çağırıp onun titreşimini bedenimiz için bilindik yapmalıyız. Bedenimizi, o titreşim frekansında tutmalıyız.

Geçenlerde biri, tok satıcı olmakla ilgili bir anısını anlattı. Kendisi bir kuyumcudayken iki kişinin geldiğini, bazı mücevherlere bakıp fiyat sorduklarını, kuyumcunun malzemeyi tartıp fiyatını hesapladıktan sonra fiyatı onlara söylediğini ve ondan sonra herhangi bir yorumda bulunmayıp sadece beklediğini söyledi. Kişilerin de bir süre sonra, istenen fiyatı ödeyerek malzemeyi satın aldığı söyledi.

         

Orada bu durumu seyrederken bir süre önce çeyrek altın satın aldığı kuyumcuda yaşadıklarının zihninde canlandığını söyledi. Çeyrek altın fiyatını sorduğunda, geçmişteki kuyumcu önce bir fiyat söylemiş; kendisi hiçbir şey söylemediği halde iki kez kendi kendine fiyatta indirim yapmıştı.

İki kişinin davranışları arasındaki farkı net olarak görünce ‘sizin tok satıcı tanımızla neyi kastettiğinizi orada tam olarak anladım’ dedi.

İsteklerimizi tok satıcı enerjisiyle yapmak, nasıl bir ruh hali ve enerji durumu gerektirirdi?

Bunun için sonsuz olasılıklar nelerdir?





İstek ve arzularımızın bize kolaylıkla gelmesine izin verecek olan titreşimi yaratabilmek için neyi algılamalı, bilmeli, olmalı ve alıp kabul etmeliyiz?

Bundan daha iyi nasıl olur?

Daha başka neler mümkün?


BİLİNÇLİ YARATMA SANATI Kitabımdan

Halis ŞAHİNER


*****************************

Daha fazla yaratım aracı için kitaplarımı satın alabilirsiniz 



Kontrol Sende - Çekim Yasası ve Bilinçaltı Dönüşüm Rehberi Kitabı - 2019 - 2 nci Baskı


 KONTROL SENDE
İzin Ver GELSİN, İzin Ver OLSUN
Çekim yasası ve Bilinçaltı Kayıt Dönüşüm Rehberi

Düzenlemiş İkinci Baskı
Sayfa : 312

************************************************


Bilinçli Yaratma Sanatı Kitabı


Daha İyi Bir yaşam için

BİLİNÇLİ YARATMA SANATI


Sayfa : 256


******************************

Kitapları Temin İçin : cekimyasasi@hotmail.com

Tel/Whatsapp : 0 553 06 00 464


0 yorum: