Dalga Etkisi

 

İnsanlar genellikle dünya üzerinde önemli bir etki yaratmak için birey olarak sahip oldukları gücü hafife alırlar. Yine de amacınız doğrultusunda hareket ettiğinizde, muhtemelen Dünya üzerindeki her insana ulaşana kadar mesajınızı yaymaya, vizyonunuz aracılığıyla insanlara hizmet etmeye ve onların ilgisini çekmeye devam etmek için güçlü bir istek duyacaksınız. İlham aldığınız amacınızdan etkilenen hemen bir destekçi grubunuz olabilir. Ve bu bireylerin hayatlarında yarattığınız güçlü farkı fark ettikten sonra, muhtemelen devam etmek ve ürününüzün, hizmetinizin veya fikrinizin başka kimlere fayda sağlayabileceğini veya hizmet edebileceğini öğrenmek için daha da büyük bir etki yaratmak isteyeceksiniz.






Mümkün olan en büyük etkiyi yaratmak için, görevinizi en yakın etki alanınızdan tüm gezegene genişletmeye devam edeceksiniz. Yaptığınız her şeyin insanları nasıl etkilediğini ve sevdiğiniz şeyi yaparak, yaptığınız işi severek ve bunu yapmak için finansal olarak ödüllendirilerek yaşam kalitelerini nasıl artırdığınızı gözlemlemek ve takip etmek sizin için akıllıca olacaktır. Hizmetiniz ne kadar büyürse, o kadar çok kişiye ulaşır ve ilham verirseniz, zihniniz ve kalbiniz o kadar çok açılır.


Bir keresinde Denver, Colorado'da Amerika Birleşik Devletleri'nde yüzlerce yeni evin yapımından sorumlu bir inşaatçıya çalışmıştım. Birlikte, şirketinin dünya üzerindeki etkisini araştırdık. Onun projeleri için ihtiyaç duyduğu kaynakları yaratan ve sağlayan diğer ülkelerdeki kadın ve erkekleri düşünene kadar, inşaatın köklerinden nihai sonuçlara kadar tüm farklı seviyelerden geçtik. Kullandığı metal, taş ve diğer malzemeleri ve bunların ihtiyaçlarına uygun olana kadar nasıl çıkarılıp rafine edildiğinden bahsettik. Mesleği, örneğin gezegenin bir bölgesinden arduvaz veya diğer bölgelerden mermer ve granit satın alarak dünyanın diğer ucundaki birçok insanı iş hayatına sokmaktı.



Daha sonra bir adım daha ileri gittik ve dolaylı olarak ailelerine sağladığı işler sayesinde okula gidebilen çocukları düşündük. Öğrencilerinin velilerinin de işi olduğu için iş sahibi olan öğretmenleri düşündük. Bir an sessizleşene kadar bunu tartışmaya devam ettik ve sonra sadece “Vay canına” dedik. Az önce gördüğü görüntünün büyüklüğü ve her gün yaptığı şeyin sayısız insanı nasıl etkilediği karşısında açıkça şaşkına dönmüştü.

Dünya çapında binlerce, hatta milyonlarca insanın hayatına dokunan bir fark nasıl yaratırsınız? Daha yüksek bir amacınız olduğunu fark ettiğinizde ve büyük resmi görebildiğinizde, vizyonunuza güç, ilham kaynağınıza yakıt eklersiniz.


INSPIRED DESTINITY

Dr. John DEMARTİNİ


*****************************

Daha fazla yaratım aracı için kitaplarımı satın alabilirsiniz 







Kontrol Sende - Çekim Yasası ve Bilinçaltı Dönüşüm Rehberi Kitabı - 2019 - 2 nci Baskı


 KONTROL SENDE
İzin Ver GELSİN, İzin Ver OLSUN
Çekim yasası ve Bilinçaltı Kayıt Dönüşüm Rehberi

Düzenlemiş İkinci Baskı
Sayfa : 312

************************************************


Bilinçli Yaratma Sanatı Kitabı


Daha İyi Bir yaşam için

BİLİNÇLİ YARATMA SANATI


Sayfa : 256


******************************

Kitapları Temin İçin : cekimyasasi@hotmail.com

Tel/Whatsapp : 0 553 06 00 464

0 yorum: