Kahramanınızın Gücü


 

Güney Afrika'daki seminerlerimden birinde, iç kahramanının özelliklerine sahip olma sürecinde olan 17 yaşındaki bir katılımcı vardı. Görüyorsunuz, katılımcılardan kahramanlarını belirlemelerini ve en takdire şayan özelliklerinin bir listesini yapmalarını istemiştim. Daha sonra, bu niteliklere zaten nerede sahip olduklarını bulmaları ve bunları kendi yaşamlarında nasıl ifade ettiklerinin benzersiz yollarını not etmeleri gerekiyordu.



Genç adam düşünme sürecini tamamladığında, Bir şey kaçırmıyorsun, bunu görebiliyor musun? - sadece öyle olduğunu düşündün.” diye sorarak bir fikre ulaşıp ulaşmadığını öğrenmek istedim.

Başını salladı ve biraz öksürmeye başladı. Hiçbir şeyi kaçırmadığınızı fark ettiğinizde olan budur. Bunu keşfettiğinizde, herkesi ve her şeyi kendiniz yaptığınız ölçüde tüm benliğiniz olursunuz. Hiçbir şey eksik!


Genç adama açıkladığım gibi, “Kahramanlara sahip olmanın amacı onları putlaştırmak değil. Asıl amaç, kendi yansımanızı onlarda, onların da sizde yansımasını görmektir. Başka bir deyişle, onlarda hayran olduğunuz nitelikler aynı derecede sizde de mevcuttur. Asıl meselenin, kim olurlarsa olsunlar, diğer insanlardan aşağı veya daha az hissetmek olmadığını görebiliyor musunuz?”

Evet dedi ama yine de çok duygusaldı. Ne düşündüğünü merak ederek, "Kahramanın kim?" diye sordum.

"Siz, Dr. Demartini."

Bu beni şaşırttı. "Ben senin kahramanınım?" Onayladı.

"Bende hayran olduğun her neyse, kendinde de olduğunu görebiliyor musun?"

"Evet."

"Hayalin nedir?"

“Uluslararası profesyonel bir konuşmacı olacağım.”

"Yani böyle bir görevi olan bir adamın bir mesajı olduğunu biliyor musun?"

"Kesinlikle."

Mesajını grubun önünde paylaşmasını istedim ve o konuşurken hayatımda duyduğum en ilham verici mesajlardan birini verdi. Ben dahil odadaki herkes gözyaşlarına boğuldu ve onu ayakta alkışladı.

Ertesi gün ulusal bir radyo programındaydım ve bu hikâyeyi anlattım. Ev sahibi etkilendi ve sonuç olarak, genç adam birkaç konuşma daveti aldı. Demek istediğim, bende gördüğü büyüklüğü, kendi içinde taşıdığını anladığı anda kapılar açılmaya başladı. Onu kendi ilhamlı kaderini gerçekleştirme yoluna sokan bu tanımaydı.

Başkalarında hayranlık duyduğunuz her şeyin içinizde de olduğunu görmek için zaman ayırdığınızda yapabileceklerinizin sınırı yoktur. 100.000$ kredi almak için bankaya giderseniz, banka sizden 100.000$ teminat isteyecektir. Elinizde yoksa banka size parayı vermez. Ama sahip olduğunuzu kanıtladığınız anda, krediyi alacaksınız. Aynı şekilde, dünya size zaten sahip olduğunuzu kabul ettiğiniz şeyi verir. Ona sahip olduğunuzu inkâr ettiğinizde, kendinizi geri tutar ve potansiyelinizi sınırlarsınız. Onların içlerinde algıladıklarınıza içinizde sahip olmasaydınız, kahramanlarınıza hayran olmazdınız.

INSPIRED DESTINITY

Dr. John DEMARTİNİ


*****************************

Daha fazla yaratım aracı için kitaplarımı satın alabilirsiniz 







Kontrol Sende - Çekim Yasası ve Bilinçaltı Dönüşüm Rehberi Kitabı - 2019 - 2 nci Baskı


 KONTROL SENDE
İzin Ver GELSİN, İzin Ver OLSUN
Çekim yasası ve Bilinçaltı Kayıt Dönüşüm Rehberi

Düzenlemiş İkinci Baskı
Sayfa : 312

************************************************


Bilinçli Yaratma Sanatı Kitabı


Daha İyi Bir yaşam için

BİLİNÇLİ YARATMA SANATI


Sayfa : 256


******************************

Kitapları Temin İçin : cekimyasasi@hotmail.com

Tel/Whatsapp : 0 553 06 00 464

0 yorum: