Yardımcı Olmak

 

İnsanlara yardım etme niyetiyle, aslında onların düşük öz-değerlerini destekler, onurlarını çalar ve kendi hayalleri için sorumluluk almalarını engellersiniz. Onları kurtarmayı bıraktığınızda, ya uyanırlar ve motive olurlar ya da o dersi öğrenmeye hazır olan bir sonraki kişiye göbek bağlarını takarlar. Her iki durumda da dersler alınır.






Kurtarmak çok baştan çıkarıcıdır. Pek çok insan, Bunu bedava yaparsam bir şekilde ödüllendirileceğimi düşünüyor ve bu bir efsane. Bedava bir şey vermeye çalıştığınızda, beleşçileri çekersiniz. Değerinizi kabul etmediğiniz ve hizmetlerinize bir ücret koymadığınız sürece, sevdiğiniz şeyi alamazsınız. Özgür iradenizi kullanarak "Evet, ben de biraz para ya da başarma duygusu için varım" ya da her neyse, o parçanızı sevin, yoksa evren onu size vermez. Bu, size ne istediğini söylemeyen bir arkadaşınıza doğum günü hediyesi vermeye çalışmak gibi bir şey. 


Tam olarak ne olduğunu biliyor, tıpkı senin hayatında bildiğin gibi, ama bunu söylemekten korkuyor, bu yüzden ona istemediği bir şey veriyorsun! Test, hizmetiniz karşılığında gerçekten ne almak istediğinizi kendinize ve dünyaya ilan edebilmektir. Berrak olduğunuzda ve ödülünüz hakkında hiçbir korkunuz veya suçluluğunuz kalmadığında, ödül görünmeye başlar.

Evren, kendinize bir ücret veya en azından bir değer koymanız için elinden gelen her şeyi yapıyor. Bunu fark ettin mi? "Değerim bu kadar" dedirtmeye çalışıyor çünkü siz bunu ilan edene kadar dünyadaki insanlar buna saygı göstermeyecek. Yaptığın an, ona sahip olabilirsin. Evren, siz sonunda ne yapmaktan hoşlandığınızı, bunu yaptığınız için ne elde etmekten hoşlandığınızı ve bu süreçte kim olmak istediğinizi açıklayana kadar size ders üstüne ders öğretecek.

Evren, size öğretmeye çalışan arkadaşınızdır ve öğrenmenizi sağlamak için ne gerekiyorsa yapmaya hazırdır. Gerçekten seveceğiniz ve gerçekten hak ettiğinizi hissettiğiniz her şeye sahip olabileceğiniz derin ilkesine sizi uyandırmak için size hayatınızın her alanında zorluklar ve dersler verecektir. Evren neden rahatsız olsun ki? Çünkü seviliyorsun ve kendini sevmek derstir.



How to Make One Hell of a Profit and Still Get to Heaven

John DEMARTİNİ


  *****************************


Daha fazla yaratım aracı için kitaplarımı satın alabilirsiniz 







Kontrol Sende - Çekim Yasası ve Bilinçaltı Dönüşüm Rehberi Kitabı - 2019 - 2 nci Baskı


 KONTROL SENDE
İzin Ver GELSİN, İzin Ver OLSUN
Çekim yasası ve Bilinçaltı Kayıt Dönüşüm Rehberi

Düzenlemiş İkinci Baskı
Sayfa : 312

************************************************


Bilinçli Yaratma Sanatı Kitabı


Daha İyi Bir yaşam için

BİLİNÇLİ YARATMA SANATI


Sayfa : 256


******************************

Kitapları Temin İçin : cekimyasasi@hotmail.com

Tel/Whatsapp : 0 553 06 00 464


0 yorum: