Eş Zamanlı Hediye Verme ve Alma

 

Bu dünya hemen hemen verme ve alma pratiğine dayanıyor.

Ben sana bunu veririm, sen de bana bunu verirsin diyen bir bakış açısı. Eğer seni aşağılarsam, o zaman sen de beni aşağılamalısın. Bu, hepimizin içine düştüğü bir değiş tokuş yöntemidir. Öte yandan hediye vermek, birine verme yeteneğidir ve verirken eşit olarak alırsınız. Hediye ile gerçekleşen ayrı bir değiş tokuş yoktur. Hediye almaktır ve almak bir hediye vermektir, hepsi aynı anda. Buna sahip olduğunuzda, her şeyle gerçekten bir birlik duygusuna sahip olmanızı sağlayan unsurlara sahip olursunuz.

Enerji alışverişi fikrinden çıkın ve tüm enerjinin genişleyici olduğunu anlayın. Birine ne verdiğinize bakmanın farklı bir yolu. Onlara hediye veriyorsunuz ve bunu yaparken ... aynı anda alıyorsunuz.



Güzel çiçeklerle dolu bir çiçek tarhınız olduğunda, size onların kokularını ve güzelliklerini sunarlar ve karşılığında hiçbir şey istemezler. Sizden aldıkları, onlara verdiğiniz enerji ve ne kadar güzel oldukları için sahip olduğunuz şükrandır.

Doğaya çıktığınızda size hediye veriyor mu? Karşılığında bir şey bekliyor mu? Doğa sahip olduğu her şeyi her zaman hediye eder ve sonuç olarak her şeyden alır. Meyve ağaçları meyveyi yaratır ve tamamen size hediye eder. Hiçbirini geri tutuyorlar mı?

İstediğini elde etmek için partnerine hiç söz verdin mi? Bu aptalca bir bakış açısı. Sizi, almak için verdiğiniz bir al-ver pozisyonuna sokar. Hediye vermek kendinizi onurlandırmak olduğu için o kişiye hediye vermiyorsunuz; ticaret yapıyorsun Bir fiyat koyuyorsun. Sanki bir sonuç alacakmış gibi bunu yapmaya devam ediyorsunuz ama olmuyor çünkü insanlar ticaret yapmak istemiyor. Fahişeler bile kendilerini takas etmeye istekli değiller. Onlar da onurlandırılmak isterler.


Çoğumuz verme ve alma sürecine gireriz.

Bu süreç, "Tadını ve kokusunu sevdiğim ve her parçasını sevdiğim için seni aşağılıyorum ve vay canına, bu eğlenceli değil mi ve nasıl daha fazlasını elde ederim?"

Bu süreç değil, "Bu süreçte aldığım bu benim için çok eğlenceli." ... ama olabilecek olan bu.

İlişkilerdeki zorluğun bir kısmı, çoğunun "Bunu senin için yaparsam, o zaman sen de benim için bunu yapacaksın" ile ilgili olmasıdır. "Ben bunu verirsem, sen de bunu vereceksin." Yani, "Verirsem alırım." Alıp satıyorsun. Alıp verdiğinizde bu bir zorunluluk yaratır. Hediye verme ve almanın eşzamanlılığını onurlandırmaz ve gerçekten mümkün olan birliği yaratmanın yolu bu değildir.


Ver-al evreninde, yeterince verirseniz diğer kişinin de size geri vereceğini düşünürsünüz. Hayır! Hediye veriyorsanız, karşılığında size bir şey verip vermediklerini umursamazsınız. Hediye ettiğinizde, sadece birlikte olduğunuz kişiden değil, evrendeki her şeyden almaya kendinizi açarsınız. Alıp verdiğinizde, verdiğiniz enerjiyi geri verecek o kişiyi arıyorsunuz ki bu, mümkün olan geniş akışa kıyasla küçük bir akıştır. Bütünlük içinde hediye ettiğinizde kendinizi evrenin tamamını almaya açarsınız ve cinselliğin sonsuz yoğunluğu mümkün hale gelir.

Evrenin bütününden almaya istekli olmalısınız. Bu şekilde çalışır.


Sex Is Not A Four Letter 

Gary M. Douglas & Dr. Dain C. Heer


  *****************************


Daha fazla kişisel gelişim konusunda bilgi ve  yaratım aracı için kitaplarımı satın alabilirsiniz 







Kontrol Sende - Çekim Yasası ve Bilinçaltı Dönüşüm Rehberi Kitabı - 2019 - 2 nci Baskı


 KONTROL SENDE
İzin Ver GELSİN, İzin Ver OLSUN
Çekim yasası ve Bilinçaltı Kayıt Dönüşüm Rehberi

Düzenlemiş İkinci Baskı
Sayfa : 312

************************************************


Bilinçli Yaratma Sanatı Kitabı


Daha İyi Bir yaşam için

BİLİNÇLİ YARATMA SANATI


Sayfa : 256


******************************

Kitapları Temin İçin : cekimyasasi@hotmail.com

Tel/Whatsapp : 0 553 06 00 464

0 yorum: