Bize Engel Oluşturan Yedi Endişe -4

 4. Para kaybetme ya da para kazanamama endişesi

Bu gezegende para kıtlığı yok. Ancak para kazanmak için dışarı çıkıp, diğer insanların ihtiyaç duyduğu hizmetleri sunmak için yeterince motive olmamış insanlar var ve bu hizmetleri sunmak için ilham verici yöntemler bulmak konusunda yaratıcılık eksildiği var. Başkalarını çok önemseyen insanlar, onlara hizmet sunmanın bir yolunu bulurlar ve bunun karşılığında da neredeyse sınırsız para rezervine erişim sağlarlar.





Bol para kaynaklarını sizden uzak tutan hiçbir şey yok. Gerçek ve güçlü benliğinize bürünmeniz, parayı sizden uzakta tutmaz. Parayı sizden uzak tutan şey, bir hizmet sunmamanız,  paranın değerini ve amacını kavramamanız ve kendinize değer vermemenizdir. Ne kadar büyük hizmet sunarsanız, o kadar çok para kazanırsınız. Paraya ne kadar çok değer verirseniz, o kadar çok parayı idare eder ve biriktirirsiniz. Eğer tasarruf ve yatırım yapmıyorsanız, servet edinme hedefinizi değerlerinizle ilişkilendirmeniz gerekebilir. Para kazanmıyorsanız, kime hizmet sunmadığınızı öğrenmek isteyebilirsiniz.


Kendi değerlerinizle uyumlu bir hedef belirlediğinizde özsaygınızı artırırsınız. Dönüştüren Deneyim seminerimi verirken, hayatlarını senelerce sosyal ideallere ve gerçekdışı fantezilere göre sürdürmeye çalışmış olan kişilerle çalışıyorum. Hepsi de sonunda kaçınılmaz olarak kendilerini küçümsüyorlar. Onların kendi değerlerinin farkına varmalarını ve bu değerlerle uyumlu olan hedefler belirlemelerini sağlıyorum. Sonra birdenbire engellerini nasıl aşıp hızla ilerleyebileceklerinin farkına varıyorlar, çünkü onları gerçekte motive eden şeyin ne olduğunu anlıyorlar. İşte o zaman kendi değerleriyle bilinçli olarak daha uyumlu hale geliyorlar ve özsaygıları birdenbire artıyor. İstedikleri şeyi daha özgürce istiyorlar çünkü “hak etme seviyeleri”


genişliyor.


Değerler Prensibi Kitabından

 John DEMARTİNİ

 

*****

 

Halis ŞAHİNER

 

Daha fazla bilgi ve yaratım araçları için online atölye

çalışmalarıma katılabilir veya kitaplarımı satın alabilirsiniz.

 

İletişim: 0 553 06 00 464




Kontrol Sende - Çekim Yasası ve Bilinçaltı Dönüşüm Rehberi Kitabı - 2019 - 2 nci Baskı


 KONTROL SENDE
İzin Ver GELSİN, İzin Ver OLSUN
Çekim yasası ve Bilinçaltı Kayıt Dönüşüm Rehberi

Düzenlemiş İkinci Baskı
Sayfa : 312

************************************************


Bilinçli Yaratma Sanatı Kitabı


Daha İyi Bir yaşam için

BİLİNÇLİ YARATMA SANATI


Sayfa : 256


******************************

Kitapları Temin İçin : cekimyasasi@hotmail.com

Tel/Whatsapp : 0 553 06 00 464

0 yorum: