Bereket Yasası

 

Birkaç yıl önce babamı ziyarete gittiğimde bana "Oğlum işler nasıl gidiyor?" diye sordu.

Ben de şöyle cevap verdim: "Ofisimi genişlettim, bu yüzden inşaat masraflarını ve vergileri ödemek zorunda kaldım ve şu anda sermayem kısıtlı. Eşim ve kendim için elmas yüzükler ve ayrıca yeni bir araba aldım. Ve Hawaii'ye tatile gittik ve yeni bir ev aldık.”





"Bir sürü şey oluyor ve sanki hepsi bir anda oluyormuş gibi görünüyor. Bütün bu harcamalardan dolayı her zamanki kadar paramız yok, bunalmış durumdayım, diş etlerim kanıyor ve dişlerimde gözlerim kaşınıyor; her parçam stresli.” Bana baktı ve kıkırdadı, "Oğlum, bu stres değil. Bu bir nimettir!"

"Ne demek istiyorsun?" Cevap verdim.

Şöyle açıkladı, "John, senin kısa sürede başardıkların benim 30 yılda başardıklarımın çok ötesinde. Annen ve ben hiç Hawaii'ye gitmedik. Hala elmas yüzüklerimiz yok; sadece basit altın bantlar. Sende bizden daha fazla elmas var. Bu arada, ofisini genişletme fikri inanılmaz. Ekstra vergiler falan... bunu bir lütuf olarak düşün, çünkü bu biraz para kazandığın anlamına geliyor."


"Stresli" olduğunu düşündüğüm her şeyi aldı ve hepsini kutsadı. Onun bilgeliği yüzünden gözlerim yaşardı: Olayı bir yönden gördüm ama o her şeye tamamen farklı bir açıdan bakmamı sağladı.

Annemin bu yasadan bahsettiğini duyarak büyüdüm ama günlük işlerime o kadar kapılmıştım ki onu unutmuştum. Neredeyse dört yaşıma geldiğimde beni yatağıma yatırırken bana şunu hatırlatırdı: "Oğlum, bu gece nimetlerini say, çünkü bunu yapanlar şükredecek daha çok şeye ve hayatlarında daha fazla fırsata sahip olacaklar, yapmayanlardan daha."


Bu basit öğreti o kadar güçlü ki, Bereketlerinizi Sayın kitabımda bunun hakkında ayrıntılı olarak yazdım. Şu anda nasıl hissettiriyor olursa olsun, sahip olduklarınızı fark etmeye ve şükretmeye zaman ayırırsanız hayatınızın kesinlikle değişeceğini hiç şüphesiz söyleyebilirim.

Her gün durup neye şükredebileceğinizi düşünün ve ardından bunu devam eden bir listeye kaydedin. Bu tür harikaların yalnızca uzun bir envanterini içeren koca bir kitabım var. Ne zaman kendimi biraz stresli hissetsem o cildi açıyorum ve bu bakış açımı değiştiriyor.

Bereket Yasası hayatınızda sahip olabileceğiniz en güçlü güçlerden biridir. Bu yüzden minnettar olun ve her gün nimetlerinizi sayın!

GÜÇ SÖZLERİ

Her gün kutsamalarımı sayıyorum.

Hayatım sürekli bir nimet akışıdır.

Ne kadar çok minnettarsam, o kadar çok şükretmem gerekiyor.

Ne kadar çok nimet sayarsam, o kadar çok engel çıkarıyorum. Ben kutluyum, bereketim sonsuzdur. Her şey bir hediyedir. Teşekkür ederim.


John DEMARTİNİ

You Can Have An Amazing Life In Just 60 Days

*****

 

Halis ŞAHİNER

 

Daha fazla bilgi ve yaratım araçları için online atölye

çalışmalarıma katılabilir veya kitaplarımı satın alabilirsiniz.

 

İletişim: 0 553 06 00 464




Kontrol Sende - Çekim Yasası ve Bilinçaltı Dönüşüm Rehberi Kitabı - 2019 - 2 nci Baskı


 KONTROL SENDE
İzin Ver GELSİN, İzin Ver OLSUN
Çekim yasası ve Bilinçaltı Kayıt Dönüşüm Rehberi

Düzenlemiş İkinci Baskı
Sayfa : 312

************************************************


Bilinçli Yaratma Sanatı Kitabı


Daha İyi Bir yaşam için

BİLİNÇLİ YARATMA SANATI


Sayfa : 256


******************************

Kitapları Temin İçin : cekimyasasi@hotmail.com

Tel/Whatsapp : 0 553 06 00 464

0 yorum: