Nasıl Para Olunur Çalışma Kitabı - Garry M.Douglas



     Bu kitap, Access Consciousness®’ın kurucusu Gary M. Douglas’ın kanallık yoluyla elde ettiği bilgileri, sizlere parayla ilgili daha çok netlik ve kolaylık sağlamak için amaçlı sunduğu bir çalışma kitabıdır. 
      Çalışma yapılmış bir workshopun çözümlenmiş halidir.

    Para konusunda yeni bakış açılarına sahip olmak ve DAHA FAZLA paraya sahip olmak için basit adımlar! 
     Ya para sadece dünyayı değiştirmek için bir araç ise? 
     Ya sınırsız miktarda parayı alıp kabul etmeye gönüllü olsaydınız?
      Parayla ilgili bakış açılarınızla yüzleşmeye hazırmısınız?

Gary Douglas'ın bu konudaki maklesini aşağıda okuyabilirsiniz.


Para insanların sürekli kendi kendilerini çılgına çevirdiklerini gördüğüm o alanlardan biri. İnsanların bunu seçtiklerini görmek gerçekten oldukça komik, çünkü bakın yani bu bir seçimdir. Paraya sahip olmak ya da olmamak bir seçimdir.

Şimdi, bunu söylediğimde belki de benim saçmaladığımı düşünen ilk kişi siz olmayacaksınız. Ama yıllar boyu kendimin parayla ilgili yaşadığı onca dram ve travmadan sonra, paranın çevresinde hangi bakış açısına sahip olduğuma bakmak zorundaydım. Buna dürüstçe bakmaya gönüllü olduğum, para için kendimi yargılamadığım ve bunu değiştirdiğim zaman para hayallerimin çok ötesinde yollardan hayatıma akmaya başladı. Ve harika olan şeyse para durumum şimdi bile değişmeye devam ediyor.

Pek çok insan para kazanmak için formüller olduğunu söyler; doğrusu ben para kazanmak için ‘denenmiş ve gerçek’ bir formül olmadığını gördüm. Kendiniz olmak için denenmiş ve gerçek bir formül var mı? Yoksa siz benzersiz misiniz? Öyleyse ya parayla ilgili gerçeğinizde benzersizse? Sadece ilginç bir bakış açısı.

Kaçımız ‘Eğer sadece şu kadar param olsaydı, sorunlarım çözülürdü’ diye düşündük? Yine de, bunu düşünen çoğu insanın aniden paraya kavuşması garip değil mi, örneğin loto kazananlar, kazandıklarını 4 ila 7. senesi arasında önceki finansal durumlarını yeniden yaratıyorlar. Bu neden oluyor? Burada değiştirmedikleri temel bir şey var – parayla ilgili bakış açıları. Görünen o ki bir sürü paranın aniden ortaya çıkışı dramı, azalmayı ve paranın etrafında kendinizle ilgili yarattığınız yargıyı iyileştirmiyor. Paranın problemlerinizin çözümü olmadığını fark etmek iğrenç değil mi? Yoksa öyle mi? Ya çözüm çok daha ilginç bir şeyse – sizseniz.

Doğrusu şu ki şu anda ne kadar paraya sahip olursanız olun ya da olmayın, parayla ilgili görüşlerinizi değiştirebilir ve finansal realitenizin gözlerinizin önünde değiştiğini görebilirsiniz. İşte buna rağmen size bir püf noktası ve belki de bunu beğenmeyeceksiniz – parayla ilgili kolaylık ve neşeye sahip olmaya gönüllü olmalısınız, hemen şimdi, para ortaya çıkmadan önce. Parayla ilgili, onun hayatınızın zor, imkânsız alanları olduğuna bağlandığınız o harika bakış açılarından vazgeçmek zorundasınız.

Access’in mantrası ‘Hayatın tümü bana kolaylıkla ve neşeyle ve ihtişamla gelir!” şeklindedir. Kolaylık, Neşe, İhtişam. Bütün bunlar gerçekten kendiniz olduğunuz zaman olduğunuz şeylerdir. Siz Kolaylık, Neşe ve İhtişamsınız. Acı, ızdırap çektiğinizde ve korkunç olduğunuzda, kendiniz olmuyorsunuz. Şimdi eğer bu kavramı bir saniye için göz önüne almaya gönüllü olursanız, belki de aniden kendiniz olmayarak çok fazla zaman harcadığınızı fark edebilirsiniz. Aşırı derecede çok fazla zaman! Boş verin, tekrar seçebilirsiniz.

Hiç paranın bir esiri olduğunuzu hissettiniz mi? Şöyle bir şey var: bakış açılarınız realitenizi yaratır, realiteleriniz bakış açılarınız yaratmaz. Ayrıca realitenizin yaratıcısı kendiniz olduğuna göre, eğer bakış açınızsa buysa, yaratacağınız realite o olacaktır. Şimdi farklı bir realite yaratmayı seçebileceğinizi düşünüyor musunuz?

Parayla ilgili tümüyle huzur içinde olmanın değeri nedir? Hayatınızda parayı, neşe, olasılık ve kolaylıktan yaratmaya istekli olduğunuz zaman, hayat çok daha eğlenceli olur. Ve garip olan şudur, para hiç beklenmedik şekillerde de ortaya çıkabilir. Hayatınızın neşesini seçmek, kendiniz olmayı para ya da diğer başka herhangi bir şeyden daha muazzam yapıyorsunuz demektir. Bu, para sizin hizmetkârınız olabilir demektir, bunun tam tersi değil.

Ben finansal olarak veya ilişkilerinde ya da işlerinde köşeye sıkışmış ve bundan çıkış olmadığını hisseden yüzlerce belki de binlerce kişiyle karşılaştım. Benim için neşe, bu değişimin böylesine hızlı ve kolay olduğunu görmektir. Hayatlarında onlar için yeni, daha büyük ve çok daha neşeli olasılıkların duygusuyla gözleri parladığında, onlara ‘Dikkatli olun – buna ayak uydurun üstelik sadece mutlu bile olabilirsiniz’ derim.

Gary Douglas
      
************************************************


 Daha fazla yaratım aracı ve bilgi için kitaplarımı satın alarak hayatınıza  katkıda bulunmak ister misiniz?



Kontrol Sende - Çekim Yasası ve Bilinçaltı Dönüşüm Rehberi Kitabı - 2019 - 2 nci Baskı


 KONTROL SENDE
İzin Ver GELSİN, İzin Ver OLSUN
Çekim yasası ve Bilinçaltı Kayıt Dönüşüm Rehberi

Düzenlemiş İkinci Baskı


************************************************


Bilinçli Yaratma Sanatı Kitabı


Daha İyi Bir yaşam için

BİLİNÇLİ YARATMA SANATI


******************************

Kitapları Temin İçin : cekimyasasi@hotmail.com

Tel/Whatsapp : 0 553 06 00 464

www.halissahiner.com


5 yorum :

  1. Kitap ingiluzceyse ben ingilizce bilmiyorum.

    YanıtlaSil
  2. Kitap ingiluzceyse ben ingilizce bilmiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kitabın Türkçeside mevcut.

      Onu sipariş edebilirsiniz

      Sil
  3. Nasıl para olunur ve kendin ol dünyayı değiştir kitaplarının Türkçe çevirileri çok kötü.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiçbir çeviri yazarın yazdığı ve anlatmak istediklerini tam olarak aktaramaz.

      Sil