Suçlama, Utanç, Pişmanlık Ve Suçluluk Çeldirici İmplantları

 


Çağrı Katılımcısı: Olmak ve yapmakla ilgili bir kafa karışıklığım mı var?

Gary: Hepimiz olmak ve yapmak konusunda bir kafa karışıklığına sahibiz çünkü olduğumuzu kanıtlamak için yapmamız gerektiği öğretildi. Ama olduğunuzu kanıtlamak için yapmanıza gerek yok çünkü eğer oluyorsanız, yapacak çok şeye sahip olursunuz. Ve bir şey yaptığınızda, bir kalp atışı içinde yaparsınız. Örneğin, Avustralya'ya göndermek için bir kutu antika eşya hazırlıyordum. Bu çok büyük bir iş. Brendon bana yardım etmeye geldi ve iki gün içinde her şeyi başardık. Göndereceğim bir pano vardı ve arkasının kaplanması gerekiyordu. Sabah saat onda döşemeciye götürdüm ve o akşam saat altıda geri aldım. Tamamlandı! Döşemeciler normalde bunu yapmaz.

Siz kendiniz olduğunuzda, dünyadaki her şey, bir şeylerin anında gerçekleşmesine izin vermekle hizalanır ve kabul eder. Bu gitgide daha fazla oluyor - daha az değil. Yapmaktan çıkıp, olabildiğiniz olma yerine girdiğiniz zaman, her şey anında ve kolaylıkla gerçekleşir.



Bu çeldiricilerin her biri, suçlama, utanç, pişmanlık ve suçluluk, “Yanlış yaptım. Bunu yapmamalıydım." hakında. O, yanlışlık bakış açısından yapıyor. Seçimde olmak tamamen farklı bir evrendir. Hayattaki çalışma şeklinizi değiştirir. Sizi kendiniz olabileceğiniz yere götürmeye çalışıyoruz ve ne yaparsanız yapın o kadar kolay ve keyifle oluyor ki aslında hiçbir şey yapmıyormuş gibi hissediyorsunuz. Hareketsiz durduğunuzu hissediyorsunuz ve diğer herkes sizi alan hızında hareket ederken görüyor.

Çağrı Katılımcısı: Seçmek yerine yapıyor muyuz? Ve eğer seçersek, gerçekten yapmak zorunda mıyız?


Gary: Şimdi, "Yapmak zorunda değilim" çeldirici implantına girdin.

Çağrı Katılımcısı: Lütfen bunu açıklayın.

Gary: Eğer oluyorsan, yapmak sadece olmanın bir parçasıdır. Size sunulan birçok seçenekten sadece biri. Yapmanın, yapmak istemediğin bir şey olduğunu düşünüyorsun. Seçim yapmak istediğinizi düşünüyorsunuz, böylece yapmak sadece gerçekleşecek. Pek öyle değil. Tanımladığınız şey, olmanın yapmanızı gerektirmediği fikriyle uyum ve anlaşmadır - ve bu implantın size bağlanmasına izin verir.




Dain:İlginç bir bakış açısı, ben bu bakış açısına sahibim” aracının ortadan kaldırdığı şey budur. Bunu altı ay boyunca yapacak olsaydın, özgür olurdun. Bu çeldiricilerin her biri, bir şeyle aynı hizada olduğunuz ve aynı fikirde olduğunuz veya bir şeye direndiğiniz ve tepki gösterdiğiniz bir sınırlamadan işlev görür, bu da “ilginç bir bakış açısı” olmadığınız anlamına gelir.

İlginç bir bakış açısı, ben bu bakış açısına sahibim” ile çok daha kolay hale geliyor. Gary'nin işaret ettiği gibi, öfke ve güç arasında kıl payı fark vardır. Ve eğer “ilginç bir bakış açısı” olmaya istekliyseniz, gücünüz artıyor. Ve gücünüz arttıkça kızgınlığın dikkat dağıtıcı implantına sıkışıp kalamazsınız.

Bu yüzden Access Consciousness'ın en başında “ilginç bakış açısı” ve izin vermeyi tanıtıyoruz. İzinli olduğunuzda, hizalanmaz ve aynı fikirde olmazsınız ya da direnmez ve tepki göstermezsiniz. Her şey sadece ilginç bir bakış açısıdır. İnsanları sınırlı bir bakış açısı olan her şeyden etkilenmeyecekleri bir yere götürmeye çalışıyoruz.

 

Living Beyond Distraction

Gary Douglass


  *****************************


Daha fazla kişisel gelişim konusunda bilgi ve  yaratım aracı için kitaplarımı satın alabilirsiniz 







Kontrol Sende - Çekim Yasası ve Bilinçaltı Dönüşüm Rehberi Kitabı - 2019 - 2 nci Baskı


 KONTROL SENDE
İzin Ver GELSİN, İzin Ver OLSUN
Çekim yasası ve Bilinçaltı Kayıt Dönüşüm Rehberi

Düzenlemiş İkinci Baskı
Sayfa : 312

************************************************


Bilinçli Yaratma Sanatı Kitabı


Daha İyi Bir yaşam için

BİLİNÇLİ YARATMA SANATI


Sayfa : 256


******************************

Kitapları Temin İçin : cekimyasasi@hotmail.com

Tel/Whatsapp : 0 553 06 00 464

0 yorum: