Evrenin yasalarını Anlamak ve Refah İçerisinde Yaşamak-9

ETKİLİ BİR TEKNİK – AYNA GÖRÜNTÜSÜ – ÖNEMLİ TAVSİYE

Bilinçaltı, bilincin dikkat etmediği şeylere dikkat eden bir yapıya sahiptir. Bir partiye gittiğiniz zaman bilinciniz odadaki insanlara, konuşmalara, tanıdıklara odaklanırsa, bilinçaltı renklere, kokulara, seslere, halıya, duvarlardaki resimlere dair bilgileri kayıt etmeye başlayacaktır. Tam tersine siz bu ayrıntılara bilinçli olarak odaklanırsanız, bu defa bilinçaltınız, insanlara, tanıdıklara veya konuşmalara odaklanacaktır. İlginç bir şekilde, bilinçaltı, bilincin dikkat etmediği, konularla daha fazla ilgilenil' görünmektedir. Bu nedenle de bilincin fark etmediği şeyleri fark etme eğilimindedir. Bu noktada çok etkili bir teknikle bilinçaltımıza herhangi bir inancı kaydetmemiz mümkündür.

Bu teknikte öncelikle bilinçaltınıza girmek istediğiniz tekniği, bir kağıda doğru şekilde yazın. Örneğin; " Ben kolay bir şekilde para kazanıyorum ve refah içinde yaşıyorum" Daha sonra elinize bir ayna alın ve yazdığınız kağıdı aynaya doğru tutarak, aynada yazınızı okuyun, Yazının aynadaki görüntüsüne bakarak, bu görüntünün aynısını, beyaz bir kağıda yazın. Artık elinizdeki beyaz kağıtta Ben kolay bir şekilde para kazanıyorum ve refah içinde yaşıyorum afirmasyonu, ayna görüntüsü ile yazılmış şekilde var. Daha sonra bu kağıttan birkaç tane fotokopi çekin ve evde değişik yerlere asın. Özelikle sabah uyandığınız anda ilk gördüğünüz yere, banyoda, aynanın üzerine, yemek masanızda oturduğunuz yerden görebileceğiniz şekilde asmanız çok daha iyi olacaktır.

Tersten yazılmış bu yazı bilinç için bir şey ifade etmeyecektir. İşte bu noktada bilinçaltı devreye girecek ve yazıya dikkat edecektir. Bu çok etkili ve başarılı sonuçlar veren bir tekniktir.

PÜF NOKTASI: Bütün olumlamalarınızı cenin durumunda ( anne karnındaki gibi kıvrılarak) yapmanız çok daha etkili olacaktır. Bilinçaltı anne karnındayken gelişti ve anne karnında bilinç durumu yoktu. Bu nedenle cenin durumunda yapılan olumlamalar, bilinçaltı için daha kabul edilirdir. Yine aynı şekilde olumlamalarla çalışırken avuçların kapalı olması da etkilidir. Anne karnında bir çok bebek avuçlarını kapalı tutar ve bu pozisyonda bilinçaltını canlandırır, uyarır.

İNANÇ DEĞİŞTİRME ÇALIŞMALARI

Öncelikle değiştirmeniz gereken inançlarınızı tespit etmeniz gereklidir. Aşağıda parayla ilgili olumsuz inançlar ve yerine konulması gereken olumlu inançlar rehber olarak verilmiştir. Bu rehberden faydalanabilirsiniz.

Olumsuz inanc: Ben değersizim.
Olumlu inanc: Ben çok değerliyim
Olumsuz inanc: Ben para kazanmak konusunda başarısızım.
Olumlu inanc: Ben para kazanmak konusunda çok başarılıyım.
Olumsuz inanc: Ben para kazanmak konusunda yetersizim.
Olumlu inanc: Ben para kazanmak konusunda tamamen yeterliyim.

Olumsuz inanc: Gelecekten korkuyorum.
Olumlu inanc: Hayat bana her zaman güzel şeyler getirecek.
Olumsuz inanc: İyi ve güzel şeyleri hak etmiyorum.
Olumlu inanc: İyi ve güzel şeyleri hak ediyorum.
Olumsuz inanc: Suçluluk duygularım var.
Olumlu inanc: Kendimi tamamen affettim ve huzurluyum.
Olumsuz inanc: Parayla ilgili her zaman sorun yaşarım.
Olumlu inanc: Para konusunda her zaman şanslıyımdır.
Olumsuz inanc: Para zor kazanılır.
Olumlu inanc: Para kolay kazanılır.
Olumsuz inanc: Ben parayı sevmiyorum.
Olumlu inanc: Parayı seviyorum ve iyi şeyler için kullanıyorum.
Olumsuz inanc: Paranın değeri yoktur.
Olumlu inanc: Para değerlidir ve ben de değerliyim.

Olumsuz inanc: Daha fazla para kazanmayı hak etmiyorum.
Olumlu inanc: Ben daha fazla para kazanmayı hak ediyorum.

Olumsuz inanc: Daha fazla para kazanmayı hak etmiyorum.
Olumlu inanc: Ben daha fazla para kazanmayı hak ediyorum.

Olumsuz inanc: Para benim için pis ve kötü bir şeydir.
Olumlu inanc: Para bir enerjidir ve ben parayı kabul ediyorum.

Olumsuz inanc: Para geldiği gibi gider
Olumlu inanc: Para bana her zaman bol bol gelir ve paramı doğru kullanırım.

Olumsuz inanc: Çok paramız olursa eşim beni terk eder
Olumlu inanc: Eşim ile birlikte refah içerisinde yaşıyoruz ve çok mutluyuz.

Olumsuz inanc: Çok param olursa gerçek dostum olmaz
Olumlu inanc: Refah içinde gerçek dostlarımla birlikte hayatın tadını çıkartıyorum.

Olumsuz inanc: Çok fazla paraya haram karışır.
Olumlu inanc: Ben parayı kolaylıkla ve dürüst olarak elde ediyorum.

Eğer hayatınızda yeteri kadar bolluk, bereket yoksa yukarıdaki olumsuz inançların bir ya da birkaç tanesine sahipsinizdir. Bu durumda bu inançları olumlu olanlarla değiştirmeniz gerekir.

İNANÇ DEĞİŞTİRME ÇALIŞMALARI- MUTLAKA YAPIN

- Öncelikle değiştirmek istediğiniz inancınızı seçin. Bu inancın yerine koymak istediğiniz inancı belirleyin

- Sol üst yönünüze doğru bakın, kafanızı çevirmenize gerek yok, sadece gözlerinizle sol üst tarafınıza rahatsız olmayacak bir şekilde bakın.

- Olumlu inancınızı sesli olarak yada içinizden bir kere söyleyin. Sonra sağ elinizin işaret parmağı ile sol elinize yavaşça vurun. Tekrar olumlamanızı söyleyin ve tekrar parmağınızla elinize vurun. Bu işlemi en az 30-40 kere yapın. Bu çalışma süresince sol üst tarafa bakmaya devam edin.

- Bu çalışmayı bir gün bile atlamadan 21 gün boyunca yapın. Bir gün bile atlarsanız baştan başlamanız gereklidir, aksi halde faydasını göremezsiniz.

- 21 gün sonra ise her gün 1 kere parmağınızIa elinize vurmanız ve bir kere olumlamanızı söylemeniz yeterli olacaktır. Yine sol üst tarafa bakmanız iyi olur.

- Bir günde birden fazla olumsuz inanc ile çalışabilirsiniz. Ancak her biri ile 21 gün çalışmanız gerektiğini unutmayın.

İSTEKLERİ GERÇEKLEŞTİRME REHBERİ
Evrene Sipariş Verme
Bu teknik son derece kolay ve etkilidir. Ancak tek önemli nokta siparişi verdikten sonra bunu unutmanız ve üzerinde düşünmemenizdir. Bunu şu şekilde düşünün. Bir lokantaya sipariş verdiğiniz zaman sürekli telefon açıp nerede kaldı benim siparişim demezsiniz. Siparişinizin geleceğini bilerek beklersiniz. İşte bu tekniğin püf noktası budur. Siparişi verdiğimiz zaman, isteğinizin geleceğini bilerek, kendinizden emin bir şekilde bekleyin. Eğer bu kuralı yerine getiremeyecekseniz bu tekniği uygulamayın

- İstediğiniz şeyi açık ve net bir şekilde kâğıda yazın,

- Sonrasında evrene şu şekilde sipariş verin: “Sevgili evren ,……….yı sana benimle ilgili herkesin ve bütününü hayrına olacak şekilde sipariş ediyorum. En kısa zamanda bunu bana gönder.” Cümlesini sesli bir şekilde okuyun. Sonra siparişinizi unutun.

(Makale Yazarının Notu : Benim kişisel tercihim gece saati camdan dışarı bakarak siparişi vermektir. Ancak size uygun gelen başka bir şekilde siparişinizi verebilirsiniz.)

Günlük Tutma

Günlük tutma ulaşmak istediğiniz amaçlarınızı, sanki bunlara ulaşmış gibi şimdiki zamanda yada geçmiş zamanda yazmanızla ilgili etkili bir çalışmadır. Aşağıda buna bir örnek vermek istiyorum.

" Sevgili Günlük, bugün çok istediğim evi sonunda buldum. Salonu tam istediğim gibi çok geniş ve güney cepheye bakıyor. Salonun dışında 3 tane de odası var, hepsi çok biçimli ve geniş. Banyosu ve mutfağı da oldukça geniş ve bakımlı. Evin yeri de tam istediğim yerde, hem merkezi, hem sessiz hem de komşularla ilgili ilk izlenimim çok iyi . Evin önündeki ağaçları çok sevdim, kahvaltımı mutfak balkonunda yaparken, ağaç manzarasını seyretmek beni çok mutlu edecek. En güzeli ise fiyatı .... TL. Emlakçı komisyonda da yardımcı olacağını söyledi. Bugün anlaşmamızı yaptık ve evi artık aldım sayılır. Çok mutluyum, bugün harika bir gün"

    Bu şekilde detay vererek, günlüğünüze ulaşmak istediğiniz amaçlarınızı ulaşmış gibi yazabilirsiniz. Burada duygularınızı belirtmeniz ve istediğiniz tüm detayları yazmanız önemlidir. Bir konuda bir kere yazmanız yeterli olacaktır. Ancak günlüğünüzü başkalarına okutmayın ve yazdıklarınızı sürekli okumayın.

Kaynak : http://www.reikiturk.com/

0 yorum: