Bilinçaltı Kayıtlarını Değiştirme- İçsel Temizlik-2

Bilinçaltı kayıtlarından kurtulmak için bir çok teknik mevcut. Daha önceki yazımda bunlardan bahsetmiştim. Şimdi ise biraz daha detaya girip yapmış olduğum uygulamadan bahsedeceğim.
Kendi içsel temizliğim için EFT Duygusal Özgürleştirme Tekniği, Reiki çalışmaları yapmış olamam rağmen Çekim yasası adımlarını uygulamaya başladığımda isteklerimi sıralamaya tasarlamaya başladığımda içimde bir direncin farkına varmıştım. Çözemediğim bir direncti bu.
Geriye baktığımda istediğim bir çok şeyi elde ettiğimi görüyorum. (Bugün baktığımda bu işe başladığım zamana göre maddi anlamda daha fazla kazanıyorum. Ve buna bağlı olarak daha fazla harcıyorum.) Özellikle son bir senedir isteklerimi daha bilinçli yapmaya başladım. Bunun sonucunda da elde ettiklerime yansıdı. Bakış açımı değiştirdiğimde bunları fark ettim.  Tabi gözlemlediğim konulardan biriside şuydu;  ben bir şey istiyorum onunla ilgili çalışma yapıyorum, bazen kendimce bununla ilgili oluşma koşulları düşünüyorum Ama istediğim farklı bir yerden geliyordu.

Ancak çekim yasası kapsamında istekte bulunduğum, zengin olma, villa sahibi olma, BMW 5.20d arabayı almak istediğimle ilgili imgeleme içimde bir şey bana “sen zenginliği hakketmiyorsun” diyordu. Kendimi hayal ettiğim arabaya binerken düşündüğümde arabaya binmeye utanıyordum. Eğer o arabaya binersem sanki birilerine hava atacakmışım gibi geliyordu. Ve inip binmeye utanıyordum. Garip bir durumdu. Yada yine sahip olmayı istediğim evi hayal ederken o eve girip çıkarken kendimi o dünyaya ait hissedemiyordum. İnsanlarla iletişim kuramıyor, utanıyor dışlandığımı hissediyordum. Yani ben o dünyaya ait değildim. Her ne kadar dilim “ben o eve sahip olmayı seçiyorum” dese de kalbim “sen o dünyaya ait değilsin” diyordu.  Yani bilinçaltımdaki kaydı fark etmiştim  ama onu çözemiyordum.

İçsel temizlenme tekniği ile çalışmaya başladığımda birden gördüm ki, çocukluğumda yaşamış olduğum olaylar ( başkasının yardımları ile geçinme, yoksulluk, annemin anlattığı kıtlık hikayeleri )  bilinçaltımda yer ettiği için dilim lüks yaşam isterken,  kalbim “sen o dünyaya ait değilsin” diyordu. Yani benim çocukluğumda ben başkalarının atmış olduğu malzemelerle zorluklarla büyüdüğüm için bugün lüks yaşam dünyasında yaşamayı hak ettiğimi kalbime inandıramıyordum. O dünyaya ait olamıyordum. Çünkü ben başkalarının istemediği attığı malzemelerle büyümüştüm. Ben bunlara layıktım. Zenginlik benim için ulaşılmazdı. Ve ben milletin artıkları büyüdüğüm için lüks yaşam dünyasında kendime yer bulamıyordum. Ben o dünyaya yabancıydım. Hak etmediğimi düşündüğüm bir dünyayı kendime çekmem mümkün değildi tabii ki. İçimdeki direncin kaynağı buydu.
 Bunları keşfetmem benim için bir dönüm noktası oldu. Ve şimdiye kadar aslında yaptığım çalışmalarla evin kaba temizliğini yaptığımı derine inemediğimi fark ettim.  Ve bu teknikle çalışmaya başladım. Kendime  neden böyle hissettiğimi sordum. Bunu sormamla birlikte, bir anda kendimi annemle birlikte bulunduğum ilçenin varoşlarında fabrikanın yanmış kömür cürufunu döktüğü yerde kömür toplarken buldum. Sanırım 5-6 yaş civarı idi. Kendimi aciz, değersiz hissettim.
Önce değersizlik sonrada acizlik korkusunu çalıştım.
Benim acizlik korkum var.
Ben acizlik korkumu kabul ediyorum.
Ben acizlik korkumu şu anda sevgiye dönüştürmeye niyet ettim.
Ben acizlik korkumu seviyorum.
 Kalbimden pembe ışıklar çıkartım ve korku enerjisinin vücudumdan çıkıp sevgi enerjisinin tüm hücrelerime yayılmasına izin verdim. Devamında aşağıdaki olumlamayı tekrarladım.
 Ben her halimle yeterliyim.
Ben her halimle yeterli olduğumu biliyor ve inanıyorum.
Ben her halimle yeterli olduğumu kabul ediyorum.
Ben her halimle yeterli olduğum için kendimi takdir ediyorum.
Ben her halimle yeterli olduğum için şükrediyorum 

************************************************

KONTROL SENDE kitabımı satın alarak hayatınıza  katkıda bulunmak ister misiniz?

KENDİ KENDİNİZİN YAŞAM KOÇU OLUN


***********************************************
     Devamında ben bu duyguyu daha önce nerde yaşadım diye kendime sordum. Gözümün önüne sırtımda kömür çuvalı taşırken insanların bana bakışı geldi. Ben kömür çuvalı altında eziliyordum. Hemde ne ezilme, hem kömürün ağırlığı hemde psikolojik olarak. Acizlik, çaresizlik, utanma, adam yerine konulmama daha önce aklıma gelmeyen ne kadar korkum varsa gözlerimin önüne geldi. Önce acizlik korkumu devamında diğer korkularımı çalıştım.
 Benim çaresizlik korkum var.
Ben çaresizlik korkumu kabul ediyorum.
Ben çaresizlik korkumu şu anda sevgiye dönüştürmeye niyet ettim.
Ben çaresizlik korkumu seviyorum.
 Kalbimden pembe ışıklar çıkarıyorum ve Devamında aşağıdaki olumlamayı tekrarladım.
Ben çareyi içimdeki sevgide buluyorum.
Benim çarem benim içimde.
Ben çaremin benim içimde olduğunu biliyor ve inanıyorum.
Ben çaremin benim içimde olduğunu kabul ediyorum.
Ben çaremin benim içimde olduğunu bildiğim için kendimi takdir ediyorum.
Ben çaremin benim içimde olduğunu bildiğim için şükrediyorum.
 Devamında
Benim kömür taşıdığım için utanma  korkum var.
Ben kömür taşıdığım için utanma  korkumu kabul ediyorum.
Ben kömür taşıdığım için  utanma  korkumu şu anda sevgiye dönüştürmeye niyet ettim.
Ben kömür taşıdığım için  utanma  korkumu seviyorum.
 Kalbimden pembe ışıklar çıkarıyorum ve Devamında aşağıdaki olumlamayı tekrarladım.
 Yaşadığım ve yaptığım her şeyi ben olduğu gibi kabul ediyorum.
Yaşadığım ve yaptığım her şeyi ben olduğu gibi kabul ettiğimi biliyor ve inanıyorum.
Yaşadığım ve yaptığım her şeyi ben olduğu gibi kabul ettiğim için kendimi takdir ediyorum.
Yaşadığım ve yaptığım her şeyi ben olduğu gibi kabul ettiğim için şükrediyorum
Devamında;
Benim adam yerine konulmama  korkum var.
Ben adam yerine konulmama  korkumu kabul ediyorum.
Ben adam yerine konulmama  korkumu şu anda sevgiye dönüştürmeye niyet ettim.
Ben adam yerine konulmama  korkumu seviyorum.
 Kalbimden pembe ışıklar çıkarıyorum ve Devamında aşağıdaki olumlamayı tekrarladım.
 Benim her halimle tam ve bütünüm..
Ben her halimle tam ve bütün olduğunu biliyor ve inanıyorum.
Ben her halimle tam ve bütün olduğunu kabul ediyorum.
Ben her halimle tam ve bütün olduğunu bildiğim için kendimi takdir ediyorum.
Ben her halimle tam ve bütün bildiğim için şükrediyorum
 Devamında derin bir nefes alıp verdikten sonra gözlerimi kapatıp ben bu durumu başka nerde yaşadım dediğimde sahneler peş peşe gelmeye başladı.
 Ekonomik durumumuzun kötü olması nedeniyle yeterli paramız yoktu. Ailem çok çalışmak zorundaydı, yokluk içerisindeydik ve tabiî ki yaşamımızı sürdürmek için her fırsatı değerlendiriyordu ailem. Buğday tarlalarında buğdaylar biçilip toplandıktan sonra kalan buğday başaklarını toplarken buldum kendimi bir anda. Annemle beraber kendimi o tarlalarda buldum, devamında soğan tarlasında, patates tarlasında buldum.  Bir anda büyük şaşkınlık içerisinde kaldım benim çocuklukta yaşadıklarım şimdi bana diyordu ki sen zengin olamazsın. Sen hayatını ancak başkalarının artıkları ile geçindirebilirsin. Ben o dünyaya nasıl ait olabilirdim ki? Hep başkalarından izin alarak bir şeylere sahip olmuşum. Hep tarlalarda  başkaları ne der diye o stres içerinde mücadele içinde olmuştum. Ancak başkaları izin verirse bir şeylerin sahibi olmuştum. 
 Yukarıda yapmış olduğum çalışmalarla bilinçaltındaki kayıtlarımın büyük bir kısmını temizlediğimi düşünüyordum. Ama içimde hala o sahnelerle ilgili bir yerlerde çözemediğim konu vardı. O yaşlardaki kendime bu çalışmaları yaptırıyordum ama oradaki çocuk hala mahzun ve hüzünlü durmaktaydı. Büyük bir kısım temizlenmişti. Diğer çalışmalarımdan tecrübem oradaki sahnede gerekli tüm temizlikleri yaptığımda sahnedeki olumsuz durumun değişmesi farklı bir şeyler algılamamdı. Ama onu halledemiyordum. Bu konunun ne olduğunu bugün para ile yapmış olduğum çalışmada yakaladım. Aslında yapmam gerekenin çok basit olduğunun farkındaydım ama ne yapmam gerektiğini bir türlü bulamıyordum. Çalışmalar sonrasında oradaki çocuğa ne hissettiğimi sorduğumda çocuk sadece bakıyordu bir şey söylemiyordu. Ama bugünlerde okumuş olduğum EFT ile parasal blokajların çözülmesinde kullanılan cümlelerden birisi kafamda bir ışık yaktı ve hemen oradan öğrenip kendime uyarladığım cümle ile olumlamalar yaptım. Normalde olumsuz kelimeler içeren cümleler olumlama için tavsiye edilmezdi ama ben kullanmayı denedim.

Benim kimsenin artığına ihtiyacım yok.
Ben kimsenin artığına ihtiyacım olmadığını biliyor ve inanıyorum.
Ben kimsenin artığına ihtiyacım olmadığını kabul ediyorum.
Ben kimsenin artığına ihtiyacım olmadığını bildiğim için kendimi takdir ediyorum.
Ben kimsenin artığına ihtiyacım olmadığını bildiğim için Allah’a Şükrediyorum..
Devamında; 

Ben kendi kendime yeterliyim.
Ben kendi kendime yeterli olduğumu biliyor ve inanıyorum.
Ben kendi kendime yeterli olduğumu kabul ediyorum.
Ben kendi kendime yeterli olduğum için kendimi takdir ediyorum.
Ben kendi kendime yeterli olduğum için Allah’a Şükrediyorum.

Ben değerliyim.
Ben değerli olduğumu biliyor ve inanıyorum.
Ben değerli olduğumu kabul ediyorum.
Ben değerli olduğum için kendimi takdir ediyorum.
Ben değerli olduğum için Allah’a Şükrediyorum.
Birden oradaki sahneler değişmeye başladı. Oradaki çocuk sırtından çuvalı bıraktı. Sonra arkadaşları ile oynamaya gitti. Mutlu ve huzurlu şekilde sokakta oynarken gördüm. Bu olayı yakalamamla birlikte devamında diğer sahneleri çalıştım, buğday, soğan ve diğer tarlalardaki sahneleri yukarıdakine benzer çalışmayla temizledim ve sonrasında garip bir şekilde bir anda gözlerimin önüne Bursa'da daha önce gezmiş olduğum maddi durumu iyi olanların oturduğu villaları ile ünlü bir semtte bir sokak geldi ve o sakaktaki evlerden birine araba ile girdiğimi gördüm.   Daha önce orayı imgelediğimde o cadde ve sokaklarda gezmeye utanırken şimdi çok rahat bir şekilde o evlerden birisi gözümün önüne geldi. Hatta orda villa tarz evlerin bulunduğu başka yerleri neden gezmediğimi kendime sorgulamaya başladım. Benim için kritik olan bir sahneyi değiştirmeyi başarmıştım.
Şu anda bile yazdıklarım karşısında nasıl bir girdabın içerisinde  yaşamış olduğumu hayret ederek bakıyorum.  Bu sahip olduğum olumsuz kayıtlara rağmen elde ettiklerimin benim için oldukça büyük başarı olduğunu fark ettim. Bunun nedenini düşündüğümde  son çocuk olmam nedeniyle bazı konularda ailemin gözüne girmek için yapmış olduğum davranışlardan elde ettiğim alışkanlıklar olduğunu fark ettim. Göze girmek için onlarda daha zeki olduğumu aileme göstermek zorundaydım. Ve benim okul hayatım ağabeylerimden çok daha iyiydi. Kısa yoldan ben hayata atılma şansına sahip oldum. Aile ve çevremde zeki, çalışkan ve efendi bir çocuk olarak biliniyordum ve örnek olarak gösteriliyordum.
Ancak daha sonra fark ettim ki bu bilinçaltı kaydı bana ilerleyen yaşamımda farklı bir şekilde dönmüş olarak hayatımı etkilemiş. Onu da yine korku çalışmaları sonrasında tespit ettim.  Ben kontrolü kaybetmek istemeyen, hatayı kabul etmeyen, mükemmeliyetçi bir yapıya sahip olmuşum. Başkaları ne der korkusu oluşmuş. Yaptığım iş için birilerinden onay almamın beni rahatlattığını, sorumluluk almayı sevmediğimi fark ettim. Kalıpların dışına çıkamayan, içine kapanık, kurallara uyan, pısırık birisi olduğumu fark ettim. Kural dışı bir şey yaparsam birileri tarafından yakalanacağımı, suçlanacağımı, kendimi kötü hissedeceğimi sahip olduğumu düşündüğüm saygınlığı kaybedip bir anda hiç olacağımı sanarak yaşamıştım. Geçmişten gelen bu duygularla aslında işte sahip olduğum makamın bana vermiş olduğu avantajları bile sahiplenemediğimi fark ettim.
Ben sahip olduğum makamın avantajlarını ve yetkilerini sahiplenemiyordum. Hep birilerinin desteğine ihtiyaç duyuyordum. Bu çalışmaları yapana kadar bu olayın nedenini bilmiyordum. Sadece kişilik yapım böyle diyerek insanlara hoş görünme adına kendi imkan ve yetkilerimi kullanmıyordum. İnsanların beni kullanmalarına müsade ediyor, bu durumdan rahatsız olmama rağmen bu yapımı değiştiremiyordum. 
Bu siteyi yaklaşık 3 yıl önce kurmuş olmama rağmen kendi adıma hiçbir yazı yazmadım. İnternet bilgime ve teknik altyapımın avantajını kullanarak internetten bir çok yazıyı toplayım sitemde yayımladım. Kendimi hep gizledim. Farklı isimle, kod isimle insanlar ekledim. Ve Cevap verdim. Şu anda bu yazıyı yazıp sitemde yayımlamak benim için oldukça büyük değişim.
Siteme kendi resmimi koydum. İsmimi, mailimi, facebook adresimi yayınlamaya başladım. İnsanlara gerçek ismimle yardımcı olmaya başladım. Artık kendi fikirlerimi rahatça açıklayacak bir duruma geldim.
Bunların hepsini yapmış olduğum içsel temizlik çalışması sayesinde elde ettim. Ve bu çalışma dokümanlarını da burada paylaştım. Bu konuda dokümanı paylaştığım kişilerden olumlu  geri dönüşümler aldım. Bundan sonraki günlerde bu konuda yaşadığım deneyimleri anlatmaya devam etmeye karar verdim.
Ben korkularımla yüzleşme cesaretini göstererek içsel temizliğimi yapmaya başladım. Hala da çalışmalara devam ediyorum.  Bu sistemin gerçekten güzel bir çalışma olduğunu kalben inanıyorum.  Sahip olduklarımızın paylaştıkça daha da çoğaldığını farkına vardım. Daha önce parasal zenginlik olan odak noktamı şimdi mutluluğa çevirdim. Ben temizliğimi yaptıkça, mutluluğu hedef aldıkça, parasal anlamda istediklerim zaten kendiliğinden gelecek şeyler olduğunu biliyorum.
 Düşüncelerimin sizlerinde yaşantısında fark yaratması dileğiyle.
Herşey gönlünüze göre olsun. Saygı ve sevgilerimle .  

Halis Şahiner

************************************************

KONTROL SENDE kitabımı satın alarak hayatınıza  katkıda bulunmak ister misiniz?

KENDİ KENDİNİZİN YAŞAM KOÇU OLUN


***********************************************
Diğer yazılar

 Çekim Yasasının Sırrı
 Bilinçaltı Kayıtlarını Değiştirme- İçsel Temizlik
 Bilinçaltı Anlamak ve Temizleme çalışmaları
 Bilinçaltı Kayıtlarını Değiştirme- İçsel Temizlik-2
Bilinçaltı Kayıtlarını Değiştirme- İçsel Temizlik-3
 İlişkilerde Çekim Yasası

11 yorum :

  1. teşekkür ederim yazdığın bu harika yazı için, gerçekten yeni bir içsel bakış açısı kazandırdı bana gerçekten bu anlattıkların işin ''satır araları'' takipçinim bundan sonra :)

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim.
    Faydalı olması dileğiyle
    allahın sevgisi, bolluk ve berekti üzerinize olsun

    YanıtlaSil
  3. Halis Bey,

    Paylastiginiz bu guzel yazi icin cok tesekkur ederim. Yaziniz benim gibi bu yolda ilerlemek isteyen bir cok arkadasa yol gosterici nitelikte...

    Bu yazinizi da arsivime aliyorum. Basarilarinizin devamini diliyorum.

    En kalbi selam ve saygilarimla

    Zulfikar

    YanıtlaSil
  4. Esim beni en yakin arkadasimla aldattigi icin aldatilma kirkum var.. vee hic bizaman esi gibi sahiplenmedi hep irtalik mali gibi hissettim kendimi.. 9aydir piskologa gidiyorum banamisin demiyor.. ne zaman iyilesecegim ben. Gittigim restoran da bile hemen arkami sagimi solumu kolluyorum birisiyle bakisip yine beni enayi yerine koyup aldatacak mi diye.. icim komur madeninden de kara.. imdat diyorum.. yardim et allahim.. esra..

    YanıtlaSil
  5. Halis Bey sitenizden bugüne kadar çok faydalandım, çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız, kömür toplayan küçük Halis'i de sevgiyle kucaklıyor, öpüyorum, ailesi de onunla gurur duyardı mutlaka.

    YanıtlaSil
  6. Bundan daha iyi nasıl olur?
    Daha başka neler mümkün?

    YanıtlaSil
  7. Merhaba Halis Bey, paylasimlariniz gercekten cok guzel, boyle guzel faydali bilgiler paylastiginiz icin tesekkur ediyorum, benim sorum hata yapma korkusuyla ilgili bu korku icin nasil bi olumlama olmali, olumlamanin icinde hata yapmayi kabul ettigimiz de olmali mi? Cevabinizi bekliyorum, simdiden tesekkurler, saygilar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba herkesin bilinç altındaki kendine özeldir.
      Hata yapmakla ilgili sizi rahatsız eden durumun sorgulanması gerekiyor.

      Ondan sonra size özel olumlama ortaya çıkar.

      Sil
  8. Ben kazakistandayim burada bu sistem super ego adi altinda master kit olarak var.ruscasida sizin anlattilarinizla ayni ve sizin yazilarinizi okuduktan sonra simdi dahA iyi anliyorum.
    Cok guzel anlatmissiniz cakralari kirmak sart...
    Tesekkuederiz....

    YanıtlaSil