Bilinçaltı Anlamak ve Temizleme çalışmaları

Bilinçaltını anlamak için çalışma ilkelerini, bilinçaltı yasalarını ve bunları hazırlayan içsel dinamikleri bilmek gerekir.
Bilinçaltını bir bilgisayarın hard diski olarak düşünebiliriz. Ekranda görülenler sizin gerçeğiniz veya yaşantınızdır. Yani bilinçaltınızdaki olumlu, olumsuz inançlarınızın hayatımıza yansımalarıdır.
Nasıl bir bilgisayar programında direkt emir şeklinde komutlar veriliyor ise bilinçaltımız da komutlarımızı alır ve gerçekliğimize uyarlar.
Başaramayacağımıza inanıyorsak başaramayız. Değişeceğimize inanıyor isek değişiriz. Mali, malı şeklindeki ifadeler bilinçaltımızda mulaklık yaratır. Örneğin sigara içmemeliyim dedikçe sigara içmek isteriz. Çok yememeliyim dedikçe yemek isteriz. Size sakın kırmızı bir mercedes düşünmeyin veya şu an annenizi düşünmemelisiniz diyecek olursam her ikisi de akınıza gelecektir. Korkmayın diyecek olursam o ana kadar böyle bir duygu taşımasanız bile korkmaya başlarsınız. Bilinçaltımıza ne istediğimizden emin olarak, net ve şimdiki zaman üzerinden komutlar vermeliyiz. Geleceğe yönelik ifadeler istediklerimizin bir şekilde ötelenip, gerçekleşmesine engel olur.
“Aklınız neyi kabul edip inanıyorsa, onu gerçekleştirebilir” der. Napoleon Hill’
Evren yasalarla yönetilir. Bilinçaltlarımız da tıpkı evren gibi yasalarla yönetilir. Bilinçaltımızın yasası inanç yasasıdır. Bilinçli aklınızın kavrayıp, bilinçaltınızın inandığı şeyler gerçekleşir. Böylesine büyük bir güce sahip olduğumuzun çoğu zaman farkında değilizdir.
Bilincimizin gücünü bir fikri kavramak için, bilinçaltımızın gücünü ise sonuca ulaşmak için kullanırız. Birçok kişi bunun tersini yapar. Bilinçlerini neticeye ulaşmak için kullanırlar, bu da genellikle stres ve endişe yaratır. Bu durum bilinç gücümüzle, bilinç altı gücümüzün kullanımındaki farktır. Örneğin bir bayan danışanım içinde bulunduğu gerçekliği kendisinin yarattığına inanmıyordu. Evlenmek istiyordu ancak karşısına uygun kişinin çıkmamasından ve birlikteliklerinin kısa sürede bitmesinden yakınıyordu. Bilinç üstü seviyede bir hayat arkadaşı istiyordu ve kendince uygun standartları belirlemişti. Yaptığım çalışmalarda fark ettik ki ! bilinçaltı seviyede evliliğin özgürlüğünü kısıtlayacağı inancı, çevresinde gördüğü mutsuz evlilikler ve kendisinin de böyle olabileceği korkusu, karşısına daha iyi biri çıktığında evliliğinin bu birlikteliğine engel olacağı endişesi taşımaktaydı. Bu kadar yoğun bilinçaltı dinamikleri ile isteğine ulaşması mümkün değildi. Bir ipi düşünelim iki tarafından aynı anda iki kişi çekiyor. İpin gerilmesi gibi kişide gerginleşir.
Bilinçaltımız mıknatıs gibidir. Kendi inançlarını yansıtan şeyleri çeker. Bilinçaltımızda belli bir inanç varsa, bilinçaltımız bu inanca uygun titreşimler yaratır ve bunu yansıtan veya buna uyan olayları ve insanları kendine çeker. Buna son dönemlerde adı çokça duyulan çekim yasası denmektedir. Yerçekimi yasasının varlığının kesin olması gibi çekim yasasının varlığı da kesindir. Eğer bilinçaltınız yaşamınızın zor geçeceğine inanırsa, gerçekten yaşamınız zor olacaktır. Karşılaşacağınız olaylar ve insanlar hayatımızı zorlaştıracaktır. Eğer bilinçaltımız paranın zor kazanılacağına inanırsa, para zor kazanılır. Karşınıza çıkan fırsatlar para kazanmak için insan üstü çaba göstermeniz gerekenler olacaktır. Sizin gerçeğinizi yaratan inancın ne olduğuna siz karar veremezsiniz, bilinçaltınız verir.
İstemediğimiz bir durum karşısında bu durumu hazırlayan içsel sebepler ne olabilir ? Bu durum çoğu zaman bilinçaltı korkularımızın bir sonucudur.

Birçok insan kendini sık sık aynı senaryonun içinde bulur. Ne yaparlarsa yapsınlar aynı sorunlarla karşılaşırlar. Böyle bir durumda dışsal şartları değiştirmek yerine içimizdeki bilinçaltımızdaki engelleyici inançlarımızı değiştirmek, korkularımızla uyumlanıp, onların varlığını kabul edip, bu korku dinamiğinin ikincil çıkarlarına saygı duyup, kişiye daha fazla fayda sağlayan, olumsuzluk taşımayan, mutluluk, huzur ve sağlık veren sevgi enerjisine dönüştürmek gerekir. Bu şekilde bilinçaltımız yeniden programlanır. Bilinçaltı virüslerimizin farkına varıp olumlama çalışmaları ile temizlemeliyiz.
Bilinçaltımız sezgilerimiz aracılığıyla bizimle konuşur. Bilinçaltımızdan rehberlik veya yardım istediğimizde, bir dürtü, ilham veya önsezi hissederiz. Bilinçaltımızı programlarsak, rüyalar şeklinde cevaplar da alabiliriz. Sezgisel olarak, bir mesaj olduğunu anlarız.
Hayatınızda bir şeyi gerçekleştirmek istiyorsak önce kavramak yani ne istediğimizi tam olarak tespit etmek, sonra olmuş gibi inanmak ve daha sonra da bunun için şükretmek gerekir. Kendiniz için olmasını istediğiniz şeyi bir yere yazın. Bilgisayarınızdaki ekran koruyucuya, cep telefonunuzun açılış mesajına, veya gün içinde sıkça görebileceğiniz bir yerlere koyun. Her gece, aynı yaratıcı imgelemeyi düşünün, gördüklerinizi görün, duyduklarınızı duyun ve hissettiklerinizi hissedin… istediğiniz yerlerde değişikliklerinizi yapın. İstediğiniz şeyin gerçekleşeceğine güvenin…
BİLİNÇALTI PROGRAMLAMA ARACI (ONAMALAR)
Bilinçaltımızı, yeniden programlamanın en temel yollarından biri onamadır.
Onama; basitçe bilinçaltımıza yerleştirmek istediğimiz hedeflerimizi veya yeni inançlarımızı tekrarlama sürecidir. Bu süreç, söylem bilinçaltına yerleşinceye kadar devam etmelidir. Bazı onama yöntemleri;
• Kendi onamalarınızı yüksek sesle veya zihnen tekrarlamak,
• Onamalarımızı yazmak,
• Kayıt ettiğiniz kendinden telkin bantlarını dinlemek
• Olmak istediğiniz kişi gibi davranmak, (hayran olduğunuz bir kişi yerine kendinizi koymak ve onun gibi davranmak )
• Kitap ve makaleler okumak

************************************************


 Daha fazla yaratım aracı ve bilgi için kitaplarımı satın alarak hayatınıza  katkıda bulunmak ister misiniz?



Kontrol Sende - Çekim Yasası ve Bilinçaltı Dönüşüm Rehberi Kitabı - 2019 - 2 nci Baskı


 KONTROL SENDE
İzin Ver GELSİN, İzin Ver OLSUN
Çekim yasası ve Bilinçaltı Kayıt Dönüşüm Rehberi

Düzenlemiş İkinci Baskı


************************************************


Bilinçli Yaratma Sanatı Kitabı


Daha İyi Bir yaşam için

BİLİNÇLİ YARATMA SANATI


******************************

Kitapları Temin İçin : cekimyasasi@hotmail.com

Tel/Whatsapp : 0 553 06 00 464

www.halissahiner.com




***********************************************
Hayattan şikayet ettiğinizde bilinçaltımız şikayet ettiğiniz hayatı size vermek için talimatlarınızı sadakatle yerine getirir. Ne söylediğimize ,özellikle ‘tekrar ,tekrar’ söylediklerimize dikkat edelim.
Bilinçaltı virüs programınızı çalıştırmadığınızda dışarıdan gelen olumsuz telkinlerin etkisi altında kalabilirsiniz. Her gün arkadaşlarınızdan çok gülersek çok ağlayacağımızı, çocuğu olanın derdi olduğunu, paramız olunca düşmanlarımızın çok olacağını, hayatın zor olduğunu vs.. duyuyorsunuzdur. Devamlı dinleyince bilinçaltımız onun doğru olduğuna inanmaya başlar sonra da (çekim yasasından ötürü) gerçekliğinizde onun doğru olduğunu görürsünüz.
Kendimize verebileceğimiz telkin örnekleri ; her gün, her şekilde daha iyi oluyorum, her şey bana kolay ve zahmetsizce geliyor, sevgi ile dolu, neşe saçan bir varlığım, keyif aldığım her şey şimdi burada, hayatımın patronu benim, ihtiyacım olan her şey zaten bende var, hepimiz için bolluk var, sonsuz zenginlikler şimdi hayatıma özgürce akıyor, daha çok verdikçe daha çok aldıkça daha mutlu hissediyorum,
Bu onamaları uyurken veya yataktan kalkmadan önce yazabilir, okuyabilir veya kaydedip dinleyebilirsiniz.
Onamada başarının anahtarı tekrardır. Bilinçaltımız kaslarımız gibidir. Onu istediğiniz şeylerle onamanız gerekir. Onamaları her gün yapmakta tembellik ederseniz, onu sizin yerinize başkaları yapacak, sonuçlar da her zaman sizin istediğiniz gibi olmayacaktır
Gandi derki “Söylediklerinize dikkat edin, düşünceleriniz olabilir. Düşüncelerinize dikkat edin, davranışlarınız olabilir. Davranışlarınıza dikkat edin, alışkanlıklarınız olabilir. Alışkanlıklarınıza dikkat edin kaderiniz olabilir.”
BİLİNÇALTI   ONAMA   MEDİTASYONLARI:
Belli başlı korkularımız; değersizlik, güvensizlik, parasızlık, yalnızlık, başarısızlık, esir olma, suçlanma, acı çekme, dışlanma, çaresizlik, ayrılık, aşağılanma, güçsüzlük, yokluk, kaybetme, yetersizlik, yok olma, hastalık, incitilme, sevilmeme, reddedilme, acizlik, terk edilme, onaylanmama … korkusu
Korku enerjisini sevgi enerjisine dönüştürmek gerekir.
Bilinçaltı Onama Örnekleri
Benim………..……….korkum var.
Ben…………..………..korkumu kabul ediyorum.
Ben…………..………..korkumu şu anda sevgiye dönüştürmeye niyet ettim.
Ben…………..………..korkumu seviyorum.
Ben…………..………..korkumu sevgiyle gönderiyorum.
Olumlaması
Ben……………………yım.
Ben her halimle…………………olduğumu biliyor ve inanıyorum
Ben her halimle…………………….. olduğumu kabul ediyorum.
Ben her halimle ……………………olduğum için kendimi takdir ediyorum.
Ben her halimle……………………..olduğum için şükrediyorum
DEĞERSİZLİK
Benim………..(değersizlik)……….korkum var.
Ben…………..(değersizlik)………..korkumu kabul ediyorum.
Ben…………..(değersizlik)………..korkumu şu anda sevgiye dönüştürmeye niyet ettim.
Ben…………..(değersizlik)………..korkumu seviyorum.
Ben…………..(değersizlik)………..korkumu sevgiyle gönderiyorum.

Ben yalnız ve tek başıma çok değerliyim.
Ben yalnız ve tek başıma çok değerli olduğumu biliyor ve inanıyorum
Ben yalnız ve tek başıma çok degerli olduğumu kabul ediyorum.
Ben yalnız ve tek başım çok degerli olduğum için kendimi takdir ediyorum.
Ben yalnız ve tek başıma çok degerli olduğum için şükrediyorm.

Ben her halimle çok değerliyim.
Ben her halimle çok değerli olduğumu biliyor ve inanıyorum.
Ben her halimle çok değerli olduğumu kabul ediyorum.
Ben her halimle çok değerli olduğum için kendimi takdir ediyorum.
Ben her halimle çok değerli olduğum için şükrediyorum.

Ben kendime değer veriyorum.
Ben kendime olduğum gibi değer veriyorum.
Ben herkese değer veriyorum.
Ben herkese olduğu gibi değer veriyorum.
Ben herkesin olduğu gibi olmasına izin veriyorum
Ben kendime değer veriyorum.
Ben kendime olduğum gibi değer veriyorum.
Ben herkese değer veriyorum.
Ben herkese olduğu gibi değer veriyorum.
Ben herkesin olduğu gibi olmasına izin veriyorum
Ben kendi değerime sahip çıkıyorum.
Ben kendi değerime sahip çıktığımı biliyor ve inanıyorum.
Ben kendi değerime sahip çıktığımı kabul ediyorum.
Ben kendi değerime sahip çıktığım için kendi mi takdir ediyorum.
Ben kendi değerime sahip çıktığım için şükrediyorum.
Kendi gerçeğimi sevgiyle yaratıyorum.
Ben içimdeki değere ulaşıyorum.
Kalbinizden çıkaracağınız en güzel pembeliği çıkarın, pembe ışıklar,
Pembe tüller..korkunuzun karanlığını pembelik içinde yok edin.
Şu an korku enerjisinin sevgi enerjinse dönüştüğü çok değerli bir an
Bilinçaltımız aynı zamanda duygularımıza ve hislerimize renkler verebilir. Genelde çalışmalarımda insanlar olumsuz hisleri koyu, karanlık renkler ile tarif ederler. Pembe evrende sevgi rengini temsil eder. İnsanlar bu rengin yanında karamsar düşünmezler. Kendi içinde olumlu, iyileştirici bir enerjiye sahiptir. Beş duyumuzla algılarımızın da ötesinde çok farklı titreşimlere sahip pembe renkler vardır. Bilinçaltı onama çalışmalarında da pembe renk kullanılır.
SEVGİ
Ben kendimi seviyorum.
Ben kendimi olduğum gibi seviyorum.
Ben kendimin olduğu gibi olmasına izin veriyorum.
Ben herkes seviyorum.
Ben herkesi olduğu gibi seviyorum.
Ben herkesin olduğu gibi olmasına izin veriyorum.

BOLLUK
Evren bolluk içinde.
Evrenin bolluğu bana akıyor.
Para bana çoğalarak geliyor.
İhtiyacım olan her şeyi ihtiyacım olduğu anda evren bana verir.
Ben çok parayı hak ediyorum.
Ben çok paraya layığım.

BEREKET-BOLLUK
Evrenin bana vermek istediği tüm bolluk ve bereketi ayırım yapmaksızın olduğu gibi kabul ediyor ve istiyorum.
Bu bilinç ve sorumlulukla onu paylaşmak için elimden geleni yapacağım.
Çok parayı hak ediyorum.Çok paraya layığım.
Ben MUTLUYUM.
Ben SAĞLIKLIY
Ben HUZURLUYUM.
Ben GÜÇLÜYÜM.
Ben BAŞARILIYIM.
Ben GÜVENDEYİM.
Ben ÖZGÜRÜM.
Ben DEĞERLİYİM
Ben YETERLİYİM

GÜÇSÜZLÜK
Benim güçsüzlük korkum var.
Ben güçsüzlük korkumu kabul ediyorum.
Ben her halimle çok güçlü olduğumu biliyor ve inanıyorum.
Ben her halimle çok güçlü olduğumu kabul ediyorum.
Ben her halimle çok güçlü olduğum için kBen güçsüzlük korkumu şu anda sevgiye dönüştürmeye niyet ettim.
Ben güçsüzlük korkumu seviyorum.
Ben güçsüzlük korkumu sevgiyle gönderiyorum.
Kalpten pembe ışık çıkarılır.

GÜÇ
Ben yalnız ve tek başıma çok güçlüyüm.
Ben yalnız ve tek başıma çok güçlü olduğumu biliyor ve inanıyorum
Ben yalnız ve tek başıma çok güçlü olduğumu kabul ediyorum.
Ben yalnız ve tek başım çok güçlü olduğum için kendimi takdir ediyorum.
Ben yalnız ve tek başıma çok güçlü olduğum için şükrediyorum.
Ben her halimle çok güçlüyümendimi takdir ediyorum.
Ben her halimle çok güçlü olduğum için şükrediyorum.
Ben kendi gücüme sahip çıkıyorum.
Ben kendi gücüme sahip çıktığımı biliyor ve inanıyorum.
Ben kendi gücüme sahip çıktığımı kabul ediyorum.
Ben kendi gücüme sahip çıktığım için kendi mi takdir ediyorum.
Ben kendi gücüme sahip çıktığım için şükrediyorum.
Kendi gerçeğimi sevgiyle yaratıyorum.
Ben içimdeki güce ulaşıyorum.

DEĞİŞİME GÜVEN
Gelecekte her şeyin iyi olduğunu bilerek güven ve huzurla ilerliyorum.
Geçmişi kolayca ve rahatça bırakıyorum.
Yeniyi sevinçle karşılıyor ve kabul ediyorum.
Evren güvende ben güvendeyim.
Ben kendimi tam olduğum halimle seviyor, beğeniyor, onaylıyorum.
Ben herkesi tam olduğu haliyle seviyor, beğeniyor, onaylıyorum.
Ben kendi hayat yolumu kendim açıyorum.
Ben kendi hayat yolumu kendim açtığımı blilyor ve inanıyorum.
Ben kendi hayat yolumu kendim açtığımı kabul ediyorum.
Ben kendi hayat yolumu kendim açtığım için kendimi takdir ediyorum.
Ben kendi hayat yolumu kendim açtığım için şükrediyorum.
Gerçekleşmesini istediğiniz hayalinizi bu şekilde imgeleyebilirsiniz.

GÜVENSİZLİK
Benim güvensizlik korkum var.
Ben güvensizlik korkumu kabul ediyorum.
Ben güvensizlik korkumu şu anda sevgiye dönüştürmeye niyet ettim.
Ben güvensizlik korkumu seviyorum.
Ben güvensizlik korkumu sevgiyle gönderiyorum.
Kalpten pembe ışık çıkarılır.

GÜVEN
Ben yalnız ve tek başıma güvendeyim.
Ben yalnız ve tek başıma güvende olduğumu biliyor ve inanıyorum
Ben yalnız ve tek başıma güvende olduğumu kabul ediyorum.
Ben yalnız ve tek başım güvende olduğum için kendimi takdir ediyorum.
Ben yalnız ve tek başıma güvende olduğum için şükrediyorum.
Ben evrende güven içindeyim.
Ben herkese güveniyorum.
Bütün insanlar bana güveniyor.
Ben kendime güveniyorum.
Ben yaşamın akışına güveniyorum.
Ben güvendeyim.
Evren güvenli.
Evren beni seviyor,onaylıyor ve destekliyor.
(başarısızlık,başarı sevilmeme,sevgi,esaret,özgürlük…..)
BAĞIŞLAMA (AFFETME) MEDİTASYONU
Kendimize ve başkalarına karşı duyduğumuz; öfke, kızgınlık, kırgınlık, nefret, suçluluk… duygularımız enerjimizi tüketip, geleceğe umutla bakmamızı ve sağlıklı bir yaşam sürmemizi engeller. Bağışlamak geçmişin günümüz üzerindeki olumsuz etkisini ortadan kaldırır ve geleceğe umutla bakma özgürlüğünü verir. Ruhsal iyileşme sürecinin doğal bir ürünüdür. Geçmişten gelen olumsuz duygu yükünden özgürleşmektir. Bağışlamak hayatımızın en özgürleştirici ve zenginleştirici yatırımıdır.
BAŞKASINI BAĞIŞLAMA (Afettme): Bağışlamaya karar verdiğiniz ve niyet ettiğiniz kişinin görüntüsünü imgeleyin.Ona bakarak yüksek sesle tekrarlayın.
Ben seni bağışlamaya niyet ettim.
Ben seni kendi iyiliğim için bağışlıyorum.
Ben kendimi sevdiğim için seni bağşlıyorum.
Sana en güzel düşüncelerimi yolluyorum.
Seni serbest bırakıyorum.
Sen özgürsün.
Ben özgürüm.
Seni bağışlıyorum.
Seni seviyorum.
Kalbinizden çıkaracağınız pembe ışığı onun kalbine yolla ve yüzündeki değişimleri gözlemle.
KENDİNİ AFFETME: Kendi görüntünü imgele,gözünün önüne getir.Ona bakarak yüksek sesle
Yaşadığım ve yaptığım her şeyi seviyorum.
Tüm Yaşadıklarımı yaşanması gerektiği için yaşadım.
Yaşadığım ve yaptığım her şey için KENDİMİ ONAYLIYORUM.
Beni bir başkasının onaylaması gerekmiyor.
Ben kendimi onaylıyorum.
Ben kendimi seviyor,beğeniyor ve onaylıyorum.
Yaşadığım her şey benim kendi seçimim.
Verdiğim her karar benim kendi seçimim.
Ben tüm kararlarımı ve yaşadığım her şeyi onaylıyorum.
Ben kendimi onaylıyorum.
Ben kendimi bağışlıyorum.
Ben kendimi tümüyle seviyor ve takdir ediyorum.
Hayatı seviyorum.
Yaşamayı seviyorum.
Kalbinizden çıkaracağınız pembe sevgi ışığını kendi kalbinize yollayın.Işıklar gittikçe yüzünüzdeki değişimleri takip edebilirsiniz.
OLUMSUZ HUYLARI TEMİZLEME MEDİTASYONU:
ÖRNEK-İNATÇI
Ben ……….(inatçıyım.)….
Ben ……….(inatçı)……….olduğumu kabul ediyorum.
Ben………..(inatçılığımı)…sevgiye dönüştürmeye niyet ettim.
Ben………..(inatçılığımı)…seviyorum.
Kalpten pembe ışık çıkarılır.
*Meditasyonun gayesi bedenimizdeki korku enerjisini sevgi enerjisine dönüştürmektir.Günde 1 kere sizde var olan korkular için bu meditasyonu yüksek sesle yapabilirsiniz.
*Gün içinde korku duygusunun yükseldiğinin hissedilmesi durumunda önce derin bir nefes alıp verin.Ardından mümkünse yüksek sesle aşağıdaki cümleyi tekrarlayın.
Bu benim…………………..duygum.
Ben kendimi……………….duygum olduğum halimle seviyor ve kabul ediyorum
Odağımı,ruhsal gelişimim için,özgürce,kolayca ve sevgiyle yönlendiriyorum

Alıntıdır.



************************************************

KONTROL SENDE kitabımı satın alarak hayatınıza  katkıda bulunmak ister misiniz?

KENDİ KENDİNİZİN YAŞAM KOÇU OLUN


***********************************************

41 yorum :

  1. merhaba ;bu korkuyu sevgiye dönüştürme çalışmaları için sizin verdiğiniz kalıplara göre kendi korkularımızı dbulup dönüştümemiz yereli mi ,yoksa bunlar sadece başlangıç kalıpları ve bizim kalan kısmı öğrenmek için seminerlere katılmamız ve ya bu konuda kitap ,cd,dvd vb rinden konuyu öğrenmemiz mi gerekiyor?

    YanıtlaSil
  2. Konu ile ilgili sitede yazılmış uygulama yazılarım var. O yazıları okursanız konu hakkında daha fazla bilgi sahibi olursunuz. Yapmanız gereken şey sadece korkularınızı tespit edecek yöntemle korkularınızı tespit edip korku çalışması yapmak.

    yazılar aşağıdaki başlıklar altındamayıs ve haziran aylarında yayınlamış durumdadır.

    Bilinçaltı Kayıtlarını Değiştirme- İçsel Temizlik
    Bilinçaltı Kayıtlarını Değiştirme- İçsel Temizlik-2
    Bilinçaltı Kayıtlarını Değiştirme- İçsel Temizlik-3

    Ancak maddi anlamda imkanınız varsa İstanbulda Nil Avunduk hanım tarafından bu konuda verilen seminerlere katılabilir DVD lerini satın alabilrsiniz. Ben yazılarımda temel mantığı uygulamalı olarak anlatmaya çalıştım.

    daha fazla detaylı bilgi için mailimden bana ulaşabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  3. yazılarınızın hepsini okudum ve bana umut verdi,sizin gösterdiğiniz yöntemlere göre çalışmalarada başladım ve etkilerini hayatımda görüyorum,daha önceleri sadece EFT yapıyordum,gerçekten bilinçaltı temizliğin daha etkili olduğunu farkettim.yazılarınızdaki yönlendirmelerden nil avundukun içimdeki yolculuk sitesini de inceledim. orada 4-5 adet cd satışa sunulmuş ve yöntemleri nasıl uygularım sorusuna nihai cevap olarak bu cdleri almalısınız yazoyor,ben de sizin gösterdiğiniz temel yöntemden çok farklı şeyler mi var ki 5 adet cd çıkarılmış diye merak ettim,cdleri alma imkanım var ama gösterdiğiniz yöntem bana kolay ve eğlenceli geldi,o yüzden tıkanıp kaldığm bir yer olmadığı sürece bu yöntemle devam etmeye kara rverdim,çok teşekkür ederim:))

    YanıtlaSil
  4. Hayatınızın kontrolünü elinize alma kararını verdiğiniz için sizi tebrik ederim. Bende bu sistemi Nil Avundukun anlatımları ile öğrendim.Sistemin anlatımını yazıya çevirdim. Temel mantığını yazdım. DVD ki seminerler genelde soru cevap şeklinde oluşuyor. Orada Nil avundukun kişilerin sorularına yaklaşım ve cevap verme şeklini farkedebiliyorsunuz. İnsanların bir çok farklı sorunu olduğu için sorunlara pratik yaklaşımları var. Ama dediğim gibi temeli benim anlattığım şekilde bu konuda mailimden bana ulaşırsanız size ilave dokumanda gönderebilirim.
    Çalışmalarınızda başarılar dilerim

    YanıtlaSil
  5. merhabalar yazilarinizi okoyurum ve su ana kadar okudugum yazilar icinde anlatimi ve uygulamasi cok kolay ,uygulama tekniklernizi uygulamaya basladim ama hala cozemedigim bir cok sey var mesela hala bir busluk icinde olman bir seyleri hala yerine otmamasi ben de sizim yasadiginiz daha onceki yasamisliklarinizla aynisini bende yasadim ve su anda madi acidan cok buyuk sikintilarim var lutven bana bu konoda yardimci olurmuzunuz yurt disida yasadigim icim sizile seyas yapma olosiligi varmi ? simdiden tesekkurler yuksel carroll

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mailden Ulaşırsanız. Neler yapabileceğimiz konusunda yazışabiliriz

      Sil
  6. Merhabalar,
    Ben gösterdiğiniz yöntemlerin işe yarayacağına ikna oldum, gerekli önemi vererek uygulamayı düşünüyorum. Yalnız bazı çekincelerim var; biz bu tür olumlamaları her gün tekrar ettiğimiz zaman ve onların bir kısımı gerçekleşmediğinde artık içten içe kendimize yalancı, güvenilmez, sözü pek önemli değil gözü ile bakmaya başlamaz mıyız? Diğer bir husus bu değişim isteklerimizden gerçekleşmeyenlerden ötürü mutsuz olmaya başlamaz mıyız? Mesela "ben konuşurken heyecanlanmam, hitabetim çok iyidir" diye her gün kendimizden emin bir şekilde konuşmak sonra da bunu gerçek hayatımızda da görmeme neticesinde bu bizi bir mutsuzluğa sürüklemez mi?
    Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  7. Neye inanırsanız elde edeceğiniz sonuç o olur. Çekinceniz varsa elde edeceğiniz sonuç çekinceniz olur.
    Buradaki mantık şu neye sahip olmak istiyorsanız ona sahip olduğunuzu inandırmak. Çünkü sahip olduğumuzu şeyde sahip olmadığımızı konusu tammamen zihinle alakalı bir durum. Kendimizi yıllarca sahip olmadığımıza nasıl inandırdıysak bunu tersine çevirip sahip olacağımıza inandırmamız gerekir.
    Bunun için yapman gereken tek şey sahip olduğunu düşündüğün nesne yada özelliği nasıl tanımlıyor yada hissediyorsun. Sahip olduğumuz şeyi deneyimlemeyi tüm duyularımızla hissetiğimiz için bizimdir.
    Hayaller sadece görseldir ve tek duyumuzua hitap eder.İmgeleme dediğimiz konu ise hayallerden farklı olarak tüm duyularımızla hissederek yaşayarak istediğimiz şeyi gözümüzde canlandırmadır. Ona dokunmak hissetmek sesini duymak. Senin konunla ilgili olarak kendini konuşma öncesinde öncesinde bu konuda hazırlık yaparken görmek, devamında insanların karşısına çıkıp akıcı şekilde konuştuğunu görmek, ve konuştuğun sözleri işitmek, davranışlarını hareketlerini ve zemini hissetmek ve seyirciden gelen tepkiyi duymak yada onlarla göz temasını sağlamak ve konuşmayı akıcı bir biçimde bitirip onların alkışını duymak ve görmek. Bunu kesintisiz yaşayarak imgelediğin gün o sahneye çıkmak senin için sıradan olacaktır.
    Olumlamaları yukarıda bahsettiğim anlamda imgeleme ile desteklediğinde başarısızlık diye bir şey kalmaz.

    YanıtlaSil
  8. Ne demek istediğinizi çok iyi anladım. O halde bu çekincelerim varken bunu uygulamak sakıncalı olur. Önce bu çekincelerden kurtulmalıyım anladığım kadarıyla.
    Bu noktada aklıma bir soru daha geliyor; Biz de olmasını istediğimiz bazı özellikler aslında bizde var ve biz bu tür olumlamalamalar ve imgelerle bizde olmayan şeylerin istemenin yanında olanların pekişmesini, artmasını da isteriz. Burada şöyle bir sorun ortaya çıkmaz mı ; biz, "bende olmayan şeyleri istiyorum, ona kendimi inandırmaya çalışıyorum" diye aslında olayın farkındayken, bizde olan özellikleri de pekişmesi için her gün olmayanlarla zikrettiğimizde bu sahip olduğumuz şeyleri de, 'bizde olmayan ve istediğimiz, inanmaya çalıştığımız' kategorisine itme tehlikesi ile karşı karşıya kalmaz mıyız? Mesela bizde olan veya olduğuna inandığımız bir özelliği belirten "ben sağlıklı ve isabetli düşünme yeteneğine sahibim" cümlesini bizde olmayan ve olmasını istediğimiz olumlamalar arasında zikretmemiz o özelliğimizin yavaş yavaş diğer kategoriye girmesine, "aslında şuan öyle bir yeteneğin yok sen olmasına kendini inandırıyorsun" düşüncesiyle bu özelliğimizin gerilemesine sebebiyet vermez mi? Bu durumda bizde olduğuna inandığımız şeyleri bu olumlamalar arasına koymamız tehlikeli mi?
    Son olarak bu çekincelerimden kurtulmam için önerileriniz nedir?
    Umarım kendimi ifade edebilmişimdir. Zaman ayırdığınız için teşekkürler Halis Bey.

    YanıtlaSil
  9. merhaba bende bişeyleri temizlemek istiyorum.olumlamalr yapıyorum ama olmuyo.hayatımda herseyi gec elde ediyorum edersemde kaybediyorum..özllikle ilişkilerde n yapmam gerekiyo hiç bilmiyorum nasıl temizlemem gerekiyo bilinç altımı..bastan beni çok seviyolar sonra bişeyler oluyo..ben hep korkuyorum sanırsam onları kaybetmkten ama sonra gidiyolar..gerck bir ilişkiye cesaret edemiyorum..ilk önce ben onları bırakıyorum..onlar beni bırakmada ben onalı bırakıyorm sonra pisman oluyorum ama kendimi engelleyemiyorum yardım edermısınız

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hakkımda sayfasında mailimden ulaşabilirsiniz

      Sil
  10. mrb ben bu siteyi dün gece tesadüfen buldum ve çok hoşuma gitti bir arkadaşımın 2 ay önce bana önerdiği hoponopono yöntemiyle bu konulara ilgim arttı araştırmaya başladım ve çok şanslı olduğuma hep inanmışımdır bu sayfa çıktı karşıma yazınızı okudum kendimce notlar aldım uygulamaya geçmeden önce mantığını anlamaya çalışıyorum.öncelikle ne istediğimi belirlemekten başlayacağım neler istemiyorum ve bunları nelere dönüştüreceğim ikinci olarak olumlama cümleleriyle bilinçaltımı temizlemek yalnız burada takıldığım bir nokta var örneğin inatçıyım ,güvensizim,vs böyle devam eden uzun bi listem var bu olumlamaları her birine ayrı ayrı yapsam günüm biter belirli aralıklarla mesela bir hafta güvensizlik için sonraki hafta ne inatçılık için vs. yapsam daha etkili olurmu acaba yada sizin bu konuda bi öneriniz olabilir mi şimdiden çok teşekkür ederim bide bazı yorumlarda mailden ulaşın demişsiniz facede takip bölümüne ekledim sizi ordan yazmamın sakıncası olurmu ? sevgiyle kalın ....

    YanıtlaSil
  11. iyi umutlarla, sevgiyle, ozunuzu bulma adina imkaniniz varsa kabe (hac) ziyareti yapin, diskinizi sifirlayip gelin kisa bir zamanda. Altin ateste saflasir. Burdaki saflasma teknigide cok guzel, Beyninize saglik.

    YanıtlaSil
  12. Faceten ekleyip yazabilirsiniz.
    Bilgim dahlinde cevap yazarım.
    Bilinçaltı Kayıt temizlik Rehberi
    bu sayfada çalışma için bir rehber var.
    Sevgiyle

    YanıtlaSil
  13. merhabalar siteyi yeni incelemeye başladım çok faydalı bilgiler var öncelikle bunun için teşekkürler.benim bir sorum olacak olumsuz cümleler kurulursa bilinçaltı ve çekim yasası o yönde harekete geçer deniyor.peki burda yalnızım derken yalnızlığı çağırmış olmuyormuyuz..bu kısımda kafam karıştı mesela hasta olmak istemiyorum derken aslında hastalığı çekiyormuşuz bunun yerine iyi olmak istiyorum diyoruz..peki burda bu cümleyi kurarsak yalnızlık,güvensizlik,korku gibi cümleleri kurarken onları çağırmış olmuyormuyuz.belki saçma bi sorudur yeni başlıyorum kafamda netleşsin istiyorum teşekkür ederim..

    YanıtlaSil
  14. Burada kabul var. Korkumuzdan kaçmak yerine kabuldeyiz.
    Korkumuzu kabul ediyoruz. Korkuna direndikçe onu hayatına çekersin çünkü direndiğin sürece odağındadır.
    Kabul ettiğin herşeyin enerjisi biter. Çünkü kabul ettiğin şey odağından çıkar.

    YanıtlaSil
  15. bu harika bir şey gerçekten ya yukarıda yazılı olanları sadece bir kez tekrar etmem yetiyor kalbim içim öyle bir ferahlıyor öyle bir mutluluk hissi geliyor ki anlatamam acaba sadece banamı bu duyguları veriyor gerçekten merak ediyorum :)

    YanıtlaSil
  16. gercekten harika hissettiriyor cok guzel

    YanıtlaSil
  17. Sevdiğim insanlar, ya bana rol yapıp beni sevmediği halde kısa bir süre yanımda oluyor ya da bana yakın davranıp isteklerine karşılık bekliyorlar, reddedince hakaret edip kaba davranıyorlar ve beni asla sevemeyeceklerini söylüyorlar..

    Sevemediğim, hoşlanamadığım insanlar da beni seviyor ve onları anlasam da karşılık veremiyorum. Genellikle kendilerine değer vermeyen insanlar seviyor.. bu kısırdöngüden bıktım.

    Bilinçaltımızı EFT ile olumlama yaparak temizleyemez miyiz? @Halis Bey

    YanıtlaSil
  18. Tabiki EFT yi her konuda deneyebilirsiniz. İnanarak yapacağınız her çalışma faydalı olacaktır.

    YanıtlaSil
  19. Bende kekemelik sorunu var. Kendi başıma olunca rahat konuşuyorum. Ama dışarıda takılacağım korkusu oluşuyor. Bu korkuyu bu teknikle temizleyebilir miyiz?

    YanıtlaSil
  20. Kekemeleğe neden olan olayın kökenine inilerek bu konuda çalışma yapılabilir.

    YanıtlaSil
  21. merhaba halis bey. Sitenizi bugün keşfetttim. Bu yöntemi daha önce de duymuştum. Aklıma geldikçe yapıyorum fakat bende değersizlik duygusu var ve sürekli kendime hasta olduğumu söylüyorum. Bunu bilerek yapmıyorum. Kendime söyledikçe aksini iyi sağlıklı mutlu olduğuma ikna etmeye çalışıyorum. ve sürekli heyecanlanıyorum çabuk sinirleniyorum. Hiç bir şey fayda etmiyor. Sadece buna benzer denediğim yöntemler kısa süreliğine iyi hissettiriyor hepsi bu.

    YanıtlaSil
  22. Profesyonel destek almanızı tavsiye ederim

    YanıtlaSil
  23. merhabalar, insanin kendini keşfetmesi kendi gemisinin kaptanı olması cok güzel, okumak ögrenmek keşfetmek cok güzel ve paylaştıklarınız çok değerli kendi adıma cok teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  24. Teşekkür ederim.
    Bundan daha iyi nasıl olur?
    Daha başka neler mümkün?

    YanıtlaSil
  25. İnsanlar bu çalışmaları kendileri için yaparlar.
    Kendinizi yeterince sevmiyor ve değerli görmüyorsanız sizi ileriye götürecek her çalışmayı sabote edersiniz.
    Yaşınızın ne olduğu önemli değildir.
    bende sizin yaşlarınızda başladım.

    Çalışmalar sonrasında hayatınızda ne gibi değişiklik olmasını bakledinizi net bir şekilde sorgulamak gerekiyor. Ve bundan sonrada o değişikliğe sahip olduğunuzu tüm duyularınızla hissederek imgelemek gerekiyor.
    Bunu yaptığınızda içinizdeki değişime karşı dirençleri görebilir. Kendinizi hangi nedenlerden dolayı sabote ettiğinizi görebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  26. Paylaşımlarınızda ki içtenlik ve akıcılık beni de etkiledi,bende gerçekden temizlenmek isteyenlerdenim..eminim çok faydalanacağım sitenizden,tşk ediyor ve başarılarınızın devamını diliyorum.. :)

    YanıtlaSil
  27. Sedona yontemi hakkinda bilginiz varsa yazarsaniz sevinirim.

    YanıtlaSil
  28. Sedona yöntemi hakkında bilgim yok.

    YanıtlaSil
  29. Halis bey sayfanizi tesadufen kesfettim. Dikkatimi cekti. Yasanilan travmalar veya olumsuz olaylari zihnimizde daha etkisiz hale getirebilmek icin bir tedavi yada terapi yonteminiz varmi?

    YanıtlaSil
  30. Sitemde bu konuda kullanabileceğiniz bir çok teknik hakkında bilgi var.
    EFT, regresyon, Hooponopono , Access gibi tekniklerden birini kullanabilir veya profesyonel destek alabilirsiniz.

    cekimyasasi@hotmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  31. Ben aşiri derecede kendimden nefret ediyorum .Kendimi çirkin buluyorum.
    Hiç birşeye layik görmüyorum.
    Hayata karşi umutlarim sevgim ve isteğim kalmadi.
    Çok hirçin ve agggresiv oldum cevreme karşi.Böylece ben bir tek seven eşimide kendimden soğuttum.
    Oysaki gercek sevgiye ,ellimden tuttup bana destek olan insana ihtiyacim var.
    Tekniklerinizi denemek istiyorum fakat içimde olumsuz sesler geliyor.
    Olmayacak,birşey değişmeyecek veya başaramazsin diyor bana .
    Bir türlü inanamiyorum ,güvenmiyorum.

    YanıtlaSil
  32. merhaba halis bey,Ben 10 senedir panik atak ve kaygı bozukluğu tedavisi gördüm.Ancak ilaçlar rahatsızlığımı sadece hafifletti iyileşme göstermedi gün içinde olumsuz düşüncelerden ve korkularımdan kurtulamıyorum bana nasıl yardımcı olursunuz Teşekkürler

    YanıtlaSil
  33. Profesyonel destek almanızı tavsiye ederim

    YanıtlaSil
  34. Merhaba halis bey.Ben borçlanmaktan korkuyordum hep ve son 20 senedir hep borçluyum krediler kartlar şimdi de dükkan açtım gene borçlandım ama açarken gene borçlanma korkusu vardı bunu nasıl yenebilirim yardım ederseniz sevinirim Halis bey teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Herkesin bilinç altındaki kendine özeldir.
      Para ile ilgili sahip olduğunuz kısıtlayıcı bakış açıları nı temizlemeniz gerekiyor.
      Hayatında niye daha fazla paraya sahip olmayı seçmediğinizi sorgulamak durumundasınız.

      Bir çok insan istiyorum desede gerçek çok.fazla paraya sahip olmayı istemezler.

      Paranın getireceği yükten, durumlardan, azıp yoldan çıkmaktan korkarlar.

      Bir çok insan da şuda vardır aile de en çok paraya sahip olurlarsa diğerlerinin yükü üzerine kalır.
      Bunun yerine param yok, borcum çok demeyi seçerek sorumluluktan kaçarlar.

      Sil
  35. Merhabalar efendim , benim bir olumlama çalışmam var 21 yapıcam. 21 gün yapmam şart mı? Kendi ses kaydımı yaptım her akşam uyumadan önce yapıyorum. olumlamalarım şöyle; Ben memur olma yolunda hızla ilerliyorum. Memur olmak için gereken tüm koşullar hazır. Ben memurum . Ben çok başarılı ve çok mutlu bir memurum. Şükürler olsun. Bunun öncesinde bir ön çalışma yani bilinç altı temizliği yapmadım. kaç senedir atanmaya çalışıyorum :) Sizce doğrumu yapıyorum .Şimdiden teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Atanmaktla ilgili sınırlayıcı kalıplarınızı sorgulamanız daha iyi olacaktır

      Sil
  36. Nasıl yani ? ne gibi bir çalışma önerirsiniz efendim.Bu arada en kısa sürede cevap vermişsiniz ayrıca teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  37. Atanma konusunda neden atanmaya tabi tutulamayacağınız konusunda kendinize hangi telkinlerde bulunuyorsunuz bunları sorguladıktan sonra bunlara neden inandığınızı sorgulayın, devamında bunlar yerine kolaylıkla atanabileceğiniz konusunda olumlamalarıonların yerine koyun.

    YanıtlaSil