Kişisel Başarı Telkini ve Ses Kaydı

İnsanların başarıyı tanımlamakta genellikle zorlandıkları her zaman gözlenmektedir. Oysa başarının ne olduğunu bilmiyorsanız, ona nasıl ulaşılacaktır. Bu yüzden sizin için anlam taşıyacak bir başarı tanımı ortaya koyalım: BAŞARI BİR YOLCULUKTUR.
Başarının elde edilmesinde yada bir hedefe ulaşmakta yanlış anlayışların bir kaçı şunlardır.
ZENGİNLİK : Başarı hakkındaki herhalde enyaygın yanlış anlama başarının parayla eş tutulmasıdır. Pek çok insan, para biriktirdikleri zaman başarılı olacaklarına inanır. Oysa zenginlik, kendiliğinden mutluluk yada başarı getirmez.
ÖZEL BİR DUYGU : Başka bir yaygın yanlış anlama, insanların kendilerini başarılı yada mutlu hissettikleri zaman başarıya ulaştıklarıdır. Ancak kendini başarılı hissetmeye çalışmak herhalde varlıklı olmaya çalışmaktan daha da zordur.
ÖZEL VE DEĞERLİ MALLAR : Bir şeyi çok fazla istediğiniz ve ona sahip olsaydınız yaşamınızın ciddi ölçüde değişeceğine inandığımız bir durum olmuştur. Oysa başarı bu şekilde ölçülmez ve ulaşılmaz, eşyalar olsa olsa geçici bir zevk verir.


************************************************

KONTROL SENDE kitabımı satın alarak hayatınıza  katkıda bulunmak ister misiniz?

KENDİ KENDİNİZİN YAŞAM KOÇU OLUN



***********************************************
GÜÇ : Güç bir karakter testidir. Abraham Lincoln dediği gibi “Herkes zor duruma düşebilir, ama bir insanın karakterini denemek isterseniz gücü onun eline verin.” Güç, kişisel bütünlüğü olan bir insanın ellerinde muazzam yarar sağlarken; bir başkasının elinde korkunç yıkımlara neden olur.
BAŞARI : Başarı birbiri peşi sıra yerine getirilmeye çalışılacak bir hedefler listesi değildir, gidilecek bir yere ulaşmak da değildir. Başarı bir yolculuktur.
Başarının elde edilmesinde yada hedefe ulaşmakta yapılması gereken şeylerden bazıları şunlardır.
Amacını bilmek, Potansiyelinize ulaşmak, Başkalarına yararlı olmak isteğidir.
AMACINI BİLMEK
Başarı bir yolculuktur Belirli bir yere vardığınız yada belirli bir hedefe ulaştığınız zaman birdenbire başarılı olmuş olmazsınız. Ama bu, varacak bir hedef saptamadan yolculuk yapmanız gerektiği anlamına da gelmez. Hangi yöne gitmekte olduğunuzu bilmezseniz amacınızı yerine getiremez ve potansiyelinize ulaşamazsınız. Gideceğiniz yeri saptayıp ona doğru yelken açmanız gerekir. Başka bir değişle, hayalinizi keşfetmeniz gerekir.
Hayali olan bir insan, yükselmek için nelerden vazgeçmek istediğini bilir. Hayalimiz bize yön kazandırır, potansiyelinizi arttırır, önceliklerinizi belirlememize yardım eder ve çalışmalarımıza değer katar.
Geleceğimizi yönlendirmek tutumumuzla yakında ilgilidir. Tutum, başarılı bir insana damgasını vuran ilk özelliktir. Olumlu tutumu olan, olumlu düşünen ve iddialı olmayla zorlukları seven bir insan, başarının yarısını elde etmiş demektir.
Başarı yolculuğunda gezinin ilk bölümü, son bölümü kadar önemlidir. Buradaki temel yön, gideceğin yere doğru sürekli hareket halinde olmaktır. Nitekim hedefleri belirlemek de bunun sürekliliğini sağlamanın en iyi yoludur. Hedefler amaç duygunuzu harekete geçirir ve size gidin der.
AZAMİ POTANSİYELİNİZE ULAŞMAK.
Gelişmezsek gerçekten yaşayamayız. Gelişmek, bilinen amaç sınırlayıcı kalıplardan güvenli ama ödül getirmeyen çalışmalardan, artık inanılmayan değerlerden, anlamını kaybetmiş ilişkilerden vazgeçmek anlamına gelir.
Bir şeyleri yaparken başarısızlığa uğramaktan korkmamalı. Tekrar tekrar başarısızlık yaşadığınız halde bu durumdan ders çıkarmaktan vazgeçmiyorsanız, hatalarınızın sizi yeniden yönlendirmesine olanak tanıyın. Belki gerçekten size göre olmayan bir yerde çalışıyorsunuz Bu sizin kötü yada yanlış birisi olduğunuz anlamına gelmez. Sadece yeni bir ayarlama yapmanız gerektiğini gösterir. Bir kapı yüzünüze tekrar tekrar kapanmışsa, açılıp açılmayacağını düşünerek orada çakılıp kalmayın. Başka bir açık kapı aramak için etrafınıza bakın.
Başarı yolculuğunda size karakterinizden daha iyi hizmet edecek olan başka hiçbir özellik yoktur. Robart Cock derki; “Karakterin yerin; hiçbir şey tutamaz. Beyin satın alabilirsiniz, ama karakter alamazsınız.”
Karakter yalnızca ilerlemenize yardımcı olmakla kalmaz, aynı zamanda yol boyunca doğru kararlar almanızı da sağlar.
BAŞKALARINA YARARLI TOHUMLAR EKMEK.
Bu bölümde kişilerin başarı yolculuğundaki önemli etkenlerden birinin de aile olduğu anlatılmaktadır.
İnsanların değerler konusunda doğru yoldan sapmalarının nedenlerinden birisi, ailelerinin onlara eskisi kadar özen göstermemesidir. Ortak değerler bir aileyi güçlendirir ve gelişme çağlarında çocuklar açısından özellikle yararlıdır. Ailenizle ortak değerleri paylaşma doğrultusunda çalışmaya başlamanın en iyi yolu, aşmak istediğiniz değerleri belirlemektir.

  **************************************************************


    Bu telkin tek başına bir hastalık tedavi yöntemi değildir. Ses kaydındaki tüm konuşmalar duyulabilir, açık ve nettir.
 Ses kaydını dinlerken rahatsızlık hissederseniz (nefes alamama vb.) telkini dinlemeyi bırakın. 
Uzun süre yüksek sesle dinlemek işitme bozukluklarına yol açabilir.
 Olabilecek rahatsızlıklardan dolayı tüm sorumluluk telkini dinleyen kişiye aittir.

  

 


Düzenli olarak gelişen ve Olgunlaşan bir kişiliğin var. İçinde sahip olduğun gücün ve yeteneğin farkına varıyorsun. Seçmiş olduğun hedefleri başarabileceğin için kendine güvendiğini hissediyorsun. Kendine inanmayı öğreniyorsun, kendine minnettarsın ve kendine iyi davranıyorsun. Üstesinden kendine güvenerek ve sakince gelebileceğin durumlar karşına çıkıyor hep.
Neyi, nasıl yapacağım bilmekle beraber güç ve bilgelikle temasın her zaman var .. Özgüven ile bütün söylediklerin ve yaptıkların gerçeğe dönüşüyor. Başın dik, mutlu ve kararlı bir şekilde yürüyorsun. Etrafındaki güzellikleri görüyorsun. İnsanlar sana saygı duyuyor, çünkü sen kendine ve onlara saygı duyuyorsun.
'Güvenilir ve dürüstsün, özeleştirini de dürüstçe yapabiliyorsun. Pozitif bir başarıdan diğerine geçebiliyorsun. İnsanlar onlardan hoşlandığının farkında ve onlar da senin maksadının iyi olduğunu hissediyorlar. Sen neşeli ve isteklisin. Arkadaşlarım etkiliyorsun çünkü arkadaş canlısısın. Samimi ve dürüstsün. Kişisel, doğruluğun, bütünlüğün tanıştığın kişiler tarafından hissediliyor. Her gün yeni arkadaşlarla ve ilginç insanlarla tanışıyorsun.
İnsanlarla ilk olarak bir araya geldiğin zaman yakınlık ve sıcaklık hissediyorsun. Gülümsemen ve arkadaşça yaklaşman onlara samimi geliyor. İnsanlarla bir arada olmaktan hoşlanıyorsun ve onlarla bir şeyler yapmak istiyorsun. İnsanların seni eşsiz buldukları için peşinde koştuklarım biliyorsun ve onların bu kabullenmeleri senin hoşuna gidiyor.
İnsanlar senin kişisel doğruluğuna, özel kişiliğine ve sana yakın olan insanlara arkadaş canlısı yaklaşımına mıknatısın demir parçacıklarım çekmesi gibi karşılık veriyorlar Sen, seni daha ileriye taşıyacak olan yaratıcı düşüncelere sahip mutlu bir insansın. Her geçen gün kendini daha çok sevecen, ilginç hissediyorsun ve başkalarının ilgi duyduğu birisin.
İnsanların sana önerdiği arkadaşlığı fark ediyorsun ve kabul ediyorsun, bunu gerçekten hak ediyorsun. Derinliğe sahipsin ve kendine samimi bir saygın var.
İnsanlardan ve onlarla olmaktan hoşlanıyorsun. Yeni dostlarla eş dostla konuşurken dengelisin ve kendine güveniyorsun.
İnsanlar ile beraberken güvenli ve rahatsın. Özellikle insanlarla konuşmaktan hoşlanıyorsun. İnsanlar senin onlardan hoşlandığının farkında ve onlarda buna karşılık veriyorlar. İnsanlar senden hoşlanıyorlar. İnsanlar sen konuşurken dinlemeyi seviyorlar. İnsanlar senin grubundan hoşnutlar. İnsanlarla beraberken huzurlusun.
Bir grup insandan önce ayağa kalktığında onlara karşı içinde dostluk hissi uyanıyor, onlar için bir şeyler yapmak istiyorsun.
Onların dostluğunu da hissediyorsun. İzleyicilerin sıcaklığım ve dostluğunu hissediyorsun.
Senin tarafında olduklarını hissediyorsun. Onlarla ilgilenip onlar için bir şeyler yapmak istiyorsun. Sen onlarla ilgileniyorsun ve onlardan her birine karşı kişisel bir dostluk hissediyorsun. Konuşurken ifadelerinde tamamıyla özgürsün, rahatsın ve dengelisin. Huzurlusun ve fikirlerini net ve doğru bir şekilde ifade ediyorsun. Fikirlerin hemen anlaşılıyor ve hemen kabul ediliyor. Aklın net ve zekânı çabuk işliyor. Dudakların esnek ve ağzın nemli. Nefes alışın derin ve diyaframdan. Ellerin dengeli ve sakin. Jestlerin mimiklerin kendiliğinden ve özgürce oluşuyor. Kolaylıkla konuşuyorsun ve aktarmaya çalıştığın düşüncenin resmini kolaylıkla sözlerinle gösteriyorsun. Dengelisin ve durum senin kontrolünde. Ayakların yere sağlam basıyor. Huzurlu ve rahatsın.
Konuşurken kendine güveniyorsun ve rahatsın. Doğal, özgürce ve samimi konuşuyorsun. Herhangi bir büyük grup veya küçük gruba karşı konuşurken her zaman neyi kastettiğini ve ne hissettiğini net bir şekilde belirtiyorsun. Konuşmana başlarken dinleyicilerine karşı sıcakkanlısın ve dostça hissediyorsun. Onların da ayın hisleri sana yansıyor. Tamamen kendine güveniyorsun ve huzurlusun. Sen konuş maya başladığında izleyiciler dikkat kesiliyor ve bu sana kendini iyi hissettiriyor. Senin yeteneğinin ve ustalığının verdiği rahatlıkla rahatça ve akıcı konuşuyorsun. Sen seyircilerine karşı konuşmaktan hoşlanıyorsun.
Yeni bir bakış açısı ya da ilginç bir olguya değineceğinde net ve kendine güvenir bir şekilde konuşuyorsun. Her zaman etkili ve güçlü bir iletişim kuruyorsun. İnsanlar çeşitli konular arasında senin fikrini arıyorlar ve sen fikrini esprili ve ilginç bir yoldan iletiyorsun.' Fikirlerini akılda kalacak ve seni duyan herkesin sana karşı hayranlık duymasını sağlayacak bir şekilde iletmek konusunda bir yeteneğin var. Diğerleri konuşurken dinliyorsun ve onlardan bir şeyler öğreniyorsun. Ana noktayı görebiliyorsun. Fikirlerini mümkün olduğu kadar pozitif bir yoldan aktarıyorsun.
Sen konuşurken sesin güçlü, sakin ve canlı. Aklın güçlü düşünceler aktaracağın zaman kısa ve net cevaplar veriyor.
Sesin, duyu1ması hoş bir ses. İnsanlar seni duymak için çok istekli çünkü sen çok çok canlı ve hareketlisin. İçindeki dostluk dokunabildiğin ve seninle temas kuran herkese ışığını saçıyor.
Tamamen anlamadığında sorular soruyorsun ve onlar her sorduğunda sen fikirlerini aktarıyorsun ya da ne zaman senin için uygunsa o zaman aktarıyorsun. İnsanlar senin fikirlerini kabul ediyorlar çünkü onlar fikirlerinin doğruluğunu ve dürüstlüğünü fark ediyorlar. Sen net, samimi ve kendiliğinden konuşuyorsun. Söyleyeceğin bir şey olmadığında, sadece ışığını yayıyorsun ve dürüstlük sempati gösteriyorsun. Konuşmandan önce insanları fikirlerini tamamen aktarmaları konusunda uyarıyorsun. Kelimelerin yetersiz kaldığında hislerinle hareket ediyorsun, olgunluğunu ve eşsiz anlama yeteneğini gösteriyorsun.
Bir daveti yönetmen için çağrıldığında rahat davranıyorsun ve durumu kontrol ediyorsun.
Senin yüzün sakinlik ve kendine güven hissini yansıtıyor. Senin söyleşin açık ve gerekli bilgileri verecek kadar iyi ve canlı güçlü hafızan sana iyi hizmet ediyor. Geniş kelime haznen, konuşmandaki akıcılık, izleyenler üzerinde sessiz bir otorite yaratıyor
Konuşma tarzın diğerlerine güven esinliyor, senin hakkında iyi düşünmelerini sağlıyor. Fikirlerin her biri bilinçaltında derin ve sürekli bir iz bırakıyor ve her geçen gün bu güçlü fikirlerinin daha fazla farkında oluyorsun.
Şimdi 3'ten l'e kadar sayacağım, sonra "kişisel başarı" diyeceğim. Senin kişisel başarını hazırlayacak olan bölümleri programlamanın tam zamanıdır. Senin kişisel başarın anlamına gelen özel bir yolla hareketlerini görmenin hissetmenin tam zamanıdır.
Şimdi hazır ol: 3 .. 2 .. 1 .. "Kişisel başarı!" Bundan sonra artık kişisel güvenin, o harika hissin daha çok farkında olacaksın.
Gerçekte güven senin her geçen gün kişisel hedefine daha yakın olmanı sağlayacak. Her gün problemlerine çözüm bulmada hayata dair bir adım atacaksın ve seni daha yüksek bir potansiyele taşıyacak davranışların için motivasyonun gelişecek. Yani sen şimdi dopdolu, zengin ve değerli bir hayatın tadını çıkaracaksın.


Telkin metni Ali Eşref Müezzinoğlu’nun Bilinçli Hipnoz kitabından alınmıştır.




16 yorum :

  1. Merhabalar, kişisel başarı telkin kaydnı indirmeye çalışırken hata olusuyor ve inmiyor. Bilginize. Sevgiler xx

    YanıtlaSil
  2. Linkler çalışıyor. Dosya google drive da bulunuyor.
    İki aşamalı indirim var. İlk gelen sayfada indir tuşuna tıkladığınızda ikinci sayfaya yönlendiriyor. İkinci sayfa virüs tarama sayfası. Ses dosyası için virüs taraması yapılmadığını bildiriyor. Yinede indir tuşuna tıkladığınızda dosya inmeye başlıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Meraba ben eski sevgilimi unutamadim onun bana geri dönmesi için nasıl bir çalışma yapabilir yardım edermisiniz lütfen

      Sil
  3. Bilinçaltı ile ilgili yapacağın çalışmalar sadece senin algına senin düşünecelerine etki eder. Yapacağın çalışmalar sonrasında enerjin değişecektir. Enerji değişimi sonrasında hayatına hayırlı olan gelecektir. Eğer o kişi hayırlıysa hayatına geri gelebilir. ancak Kendi özgür iradesi olmadan o kişi sana geri dönmez. Bu konuda sitemdeki çekim yasası yazılarını okumanı tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim ilginiz için bişey daha soracaktım birisinin rüyasına girebilirmiyiz bu konu hakkında bilginiz varmi şimdiden teşekkürler telkin lerindenizide uyguluyorum çok tskler

      Sil
    2. Teşekkür ederim ilginiz için bişey daha soracaktım birisinin rüyasına girebilirmiyiz bu konu hakkında bilginiz varmi şimdiden teşekkürler telkin lerindenizide uyguluyorum çok tskler

      Sil
  4. Rüya konusunda bilgim yok. Ancak rüyada o kişinin özgür iradesi olduğunu düşünüyorum.. O izin vermedikçe olacağını sanmıyorum.

    YanıtlaSil
  5. Çok teşekkürler. ... telkin olduğu için 21 gün dinlemeye karar verdim. Bugün 16. Gün ve etkisini görmeye başladım bile. .. çok çok teşekkürler. ..

    YanıtlaSil
  6. Çok teşekkürler. ... telkin olduğu için 21 gün dinlemeye karar verdim. Bugün 16. Gün ve etkisini görmeye başladım bile. .. çok çok teşekkürler. ..

    YanıtlaSil
  7. Katkıda bulunmasına sevindim.
    Keyfini çıkart

    YanıtlaSil
  8. Bir telkini dinledikten sonra hemen ardından başka bir telkin dimlemenin bir zararı olur mu ard arda farklı telkunler dinlenebilir ki sayın Halis bey...

    YanıtlaSil
  9. Tek konuya odaklanmanızı tavsiye ederim

    YanıtlaSil
  10. Halis bey merhabalar
    Öncelikle tüm yazılarınız ve telkin çalışmalarınız için çok teşekkürler. Çok keyifle okuyor ve dinliyorum. Başarlarınız her daim olması temennisiyle..
    Benim sizden bir ricam olucak. Yaşım 39 iş ve evlilik hayatım yok malesef.iş konusunda çok iyi eğitimler aldım ama bir türlü iyi bir iş sahibi olamadım.sürekli bir mücadele ama sonuç yok.keza özel hayatımda öyle. Acaba bana ne önerenilirsiniz yada yardımcı olabileceğiniz birşeyler var mı?? Çok teşekkürler..

    YanıtlaSil
  11. Merhaba iletişim bilgileri sayfamda mail adresim ve telefonum mevcut oradan bana ulaşbilirisniz.

    YanıtlaSil
  12. Kayıtları indirdim, hakkınızı helal edin, emeğinizin karşılığını verebilmeyi niyet ediyorum, bireysel çlışabilelim en doğru zamanda. Sevgiler

    YanıtlaSil