Kuantum sıçrama nasıl yapılır?

Kuantum sıçraması yapmanın  21 adımlık bir uygulaması var ancak ilk 5 adım en önemli uygulamaları içermektedir.
  Kendinizi geliştirmeye hazırmısınız. Kuantum sıcraması yapmak istiyormusunuz. Öyleyse elinize kağıt ve kalem alın ve kendinize sorun: "Ben nasıl bir yaşam içerisinde olursam gerçekten kendimi mutlu hissederim"
   Çünkü insanın yaşamındaki en büyük hedefi mutlu olmaktır. Çekim yasasıda mutlu olmak üzerine kuruludur. Çünkü mutlu olduğunuzda istediğiniz her şey size çok rahat bir şekilde akmaya başlayacaktır. Eğer mutlu değilseniz istediğiniz hiç bir şey olmayacaktır.
    Hazırsanız kuantum sıcramasının ilk 5 adımı ile ilgili çalışmaya başlayalım.

  1.Adım: Gözünüzü kapatın ve deyin ki ben nasıl bir yaşam istiyorum. Burada tüm kural “olsun”
“Beni seven bana değer bir eşim, evim veya işim olsun.” Tabi burada sizin için önemli olan özelliklerle niyetinizi detaylandırabilirsiniz.
“Ferah aydınlık huzurlu bir evim olsun” gibi..
  Ne istediğinizi bilen bir zihin sizi istediğiniz yere götürür.
Bazen şöyle yapıyoruz. İşte çok güzel bir evim olsun dubleks vesaire.. ardından nereden bulacağım ki!
Ne oldu iptal ettiniz. Kendi kendinize olmayacağına karar verdiniz. Kafanıza olumsuz bir düşünce bile geldiğinde onu sevgiyle uzaklaştırın. “ben bunu istiyorum” diyin.

  2.Adım: Bu hayatı gerçekleştirdiğinizde neler hissedeceğinizi yazıyorsunuz. {Yine gözlerinizi kapatın. Sıklıkla gözlerinizi kapatın diyorum çünkü dışarıda algılarımızdan dolayı isteğimize ulaşamıyoruz.}
Bu arada gözlerinizi kapattığınızda mutlu olmak istiyorum demeyin. Mutluluk bir durumun adıdır! Mutluluk bir his değildir. Bir insan başarılı bir iş çıkardığında kendini değerli hisseder bu yüzden mutluluk durumuna ulaşır.
 O yüzden gözlerinizi kapattığınızda mutluluk demeyin sadece; Sizi mutluluk durumuna ulaştıracak halleri yazın.
     Yani kendimi böyle bir yaşam içerisinde;
  • Güçlü hissederim,
  •  Güvende hissederim,
  •  Değerli hissederim,
  •  Sağlıklı hissederim,
  • Keyifli hissederim,
 Duygularımız bunlar.
Her düşüncemiz gerçekleşmiyor içerisinde sadece duygu olan düşünceler gerçekleşir. Bunu şöyle düşünün bir araba içerisinde yakıt olmadan gider mi, gitmez. O zaman ne yapmak lazım düşünceyi bir araba gibi düşünün, bu düşüncenin harekete geçmesi için ona mutlaka bir duygu verilmesi lazım. Bu nedenle korktuğumuz başımıza gelir sözünü sıklıkla duyarız. Çünkü korku güçlü bir duygu frekansıdır ve düşünceleri gerçekleştirir. O zaman ne yapıcaz korkuyu değil, yerine coşku, arzuyu hedeflerimiz gerçekleştiğinde duyacağımız duyguları yerine koyacağız.
  3.Adım: Bu arzu ettiğiniz hayat olabilirliliği olan bir şey mi bunu kendinize sormalısınız. Çok fazla uçmıycaz. Olasılığın biraz üzerine çıkacağız.
Eğer olabilir gelmiyorsa neden olduğunu yazın. İlk etapta daha olabilecek bir şey niyet edin. Zihin kas gibidir nasıl ki bir sporcu idman yaparak arzu ettiği performansa ulaşırsa zihinde aynı şekilde çalışacak.
   4.Adım: Hak etme. Bazı insanlar bu durumda kendi kendine ket vuruyor!
İşte sevgiyi hak etmediğini, parayı hak etmediğini… bunlar geçmişte yaşadığı deneyimlerle orantılı.
Belki geçmişte birilerini üzdükleri için sevilmeyi hak etmediğini düşünüyor. Paranın kötü bir şey, kirli olduğuna inanıyor.
Yine gözlerinizi kapatın ve "ben bunu hak ediyor muyum?" diye düşünün, değilse bile "mış" gibi yapın.
   5.Adım: Karar maddesi. Ben arzu ettiğim bu hayatı gerçekleştirmeye karar verdim!
  Ben tüm varlığımla bu hayatı gerçekleştirmeye karar veriyorum.
  Ve altına da imzanızı atın......
  İmza paraf şeklinde olmasın. Mutlaka açık adınızı yazın dilerseniz soyadınızda. Yukarı doğru atıyorsunuz. Altını çizmiyor, üstünü kapatmıyor ve üzerine karalayarak kendinizi sabote etmiyorsunuz!
Bunu neden yapıyoruz?
Bizim bilinçaltımızın dili bedenin diliyle, konuşmalarımızda kullandığımız sözcüklerde birde imzamızda ortaya çıkıyor.
  Ardından başka bir hedef kartı alın üzerine 6 ay sonra neler oldu, neler gerçekleşti bunu yazın... Bu defa "oldu" diliyle yazıyoruz!

21 gün boyunca her sabah uyandığınızda  yataktan kalkmadan beyniniz alfa dediğimiz modayken kayıt aldığı modda, hedef kartınıza yazmış olduğunuzu okuyorsunuz ve mutlaka gülümseyerek yataktan kalkıyorsunuz.

Akşamleyin yatağınıza girdiğinizde ise; gerekli olumlamalarınız varsa onları yoksa biraz evvel hedef kartında olan yaşam planınızda "oldu" diliyle oluşturmuş olduğunuz arzu ettiğiniz hayatı zihninizde canlandırmaya başlıyorsunuz.


   Yatağa uzanıyor, gözlerinizi kapatıyorsunuz... Neden gözlerimizi kapıyoruz? Çünkü beyin o esnada Alfa dediğimiz dalga boyuna iniyor. Bu dalga boyu bizi bilinçli zihinden bilinçaltı zihine geçiren, geçiş alanı yapan bir frekans.
  Bu frekans esnasında zihinde yapılan tüm canlandırmalar ve yapılan tüm telkinler nöronlar tarafından kayıta alınır!
   Bunu her gece yaptığınızda o nöronlar arasında ilişkilendirme örülmeye başlıyor. Yani varlılığına olabilirliliğine inanmaya dönüşüyor. "Mış" gibi yaptığımız çalışma bir süre sonra evet, ben bunu yapabilirim, ben bunu hak ediyoruma dönüşüyor. Her ne kadar egomuz bizi vaz geçirmeye çalışsada vazgeçmeyelim lütfen.
  21 günlük çalışma çok önemli. Neden?
  Çünkü 21 günün sonunda beyin hücreleri bölünmeye başlıyor. 1 nöron 2'ye... 2 nöron 4'e.... 4 nörona 16'ya bölünerek. kardeş hücreler ortaya çıkacak. Yani bu ne demek, hücrelere verilen bilgi çoğalacak...
  Bundan sonrasında bir hafta nadasa bırakıyorsunuz. O esnada bazı değişimlerin olduğunu görüyorsunuz. Ancak kesin sonucu ancak 3 aylık sürecin sonunda göreceksiniz.
  Sonra ikinci 21 günlük periyoda gireceksiniz. Ve sekiz gün nadas dönemi. Son olarak bir 21 günlük periyotla 3 aylık süreci tamamlayacaksınız.
  3 Aylık sürecin sebebi,  nörobioloji çalışmalar şunu gösteriyor. Bir düşünce sisteminin değişmesi ya da yeni bir düşünce sisteminin oluşabilmesi için olması gereken olmazsa olmaz süreçtir.
  Bu yüzden kesin sonucu ancak 3 aylık sürecin sonunda görebilirsiniz.


Kaynak: Nilda Ferhan Efeçınar



************************************************

KONTROL SENDE kitabımı satın alarak hayatınıza  katkıda bulunmak ister misiniz?

KENDİ KENDİNİZİN YAŞAM KOÇU OLUN


***********************************************
Kitabın kısa tanıtımını aşağıdaki linkten indirebilirsiniz


https://drive.google.com/open?id=1aWOJYsKbrusBAoV5xBfii50KHNVG75O5


*********************************************

50 yorum :

  1. çok iyi geldi bu yazı deneyeceğim, teşekkürler..

    YanıtlaSil
  2. ya ben bunların olacağına inanıyorum ama daha denemedim :)) en kısa zamanda denicem :) yardımlarınız için çok teşekkür ederim :))

    YanıtlaSil
  3. Tabi bu çalışmaları yaparken bilinçaltı kayıtlarına dikkat etmek lazım
    Bilinçaltındaki olumsuz kayıtları temizlemek lazım isteklerinize karşı içinizde bir direnç varsa bunlar bilinçaltındaki olumsuz kayıtlardır. Bunun için EFT yöntemini kullanabilirsiniz.
    İsteklerinizi gerçekten isteyip istemediğinizide kol testi ile test edebilirsiniz.
    başarılar dilerim

    YanıtlaSil
  4. Böyle güzel bir çalışmayı bizlerle paylaştığınız için size içtenlikle teşekkür ederim.Hayatımdaki bazı olayların beni değişim için zorladığı bugün en zor anımda,bana en büyük destek oldunuz.Burada yayınladığınız,paylaştığınız tüm yazılar ve çalışma metotları için tekrar ve sonsuz teşekkürler...

    YanıtlaSil
  5. Bir dönem bilmeden yaşadığım bir çok şeyi yazılı halde bir arada burada buldum ,çok ihtiyacımızın olduğu bir dönemde bu kadar kıymetlı birçok bilgiye ulaşmak beni çok mutlu etti. Eşime anlatmak istediğim fakat anlatamadığım herşeyi burada var.Ço teşekkür ederiz,herşey gönlünüzce ve hayırla olsun.

    YanıtlaSil
  6. teşekkür ederim. Hayatınızın kontrolünü elinize almaya karar verdiğiniz için tebrik ederim.

    YanıtlaSil
  7. Bende başlayacağım bakalım artık :) Yapıpta sonuç alanlar burada mı?

    YanıtlaSil
  8. nöronlar nasıl bölünüyor böyle bir şey mümkün değil farkında mısın dost?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bölündüğünü farzet dostum. Olaya bu kadar sınırlı bakma.

      Sil
    2. Bazı nöronların bölünme yetenegi var, beynin tamamı bölünmez hücrelerden oluşmuyor.

      Sil
    3. Vucumuz surekli kendini yeniliyor.

      Her yedi yilda bir tum vucudumuz yeniden olusuyor. Tum hucrelerimiz degisiyor. Bolunmez dedigin her sey bolunuyor.

      Sil
  9. ya arkadaşlar bu çekim yasası olayını çoğu kişi Allah'a şirk koşmak olarak algılıyor sizce bu durum nedir. Yani ben hayatımda şahit oldum çekim yasasının işlediğine fakat öbür dünyada çuvallamayalım niye Allah'tan değilde evrenden istiyoruz diye cevap veren olursa sevinirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bunun şirk koşmayla bi alakası yok allah bizi yarattı ve herşeyi direk önümüze sunmadı çalışarak kazanıyorsak buda onun gibi birşey bu bir yandan allahtan istiyoruz yani dua ediyoruz bir yandan da çalışıyoruz

      Sil
  10. Bu dünyada her şey yaratıcınındır. Biz insanlar yaratıcıya ait şeyleri kullanıyoruz. Kuranda her zaman yaratıcıdan istememiz ve şükretmemiz söylenir. Burdada yapılan şey aslında yaratıcıdan istemek. Yaratıcıdan istemek ama saf ve temiz kalple. Bu işlem batıda ve doğu karışık sentezde ortaya çıktığı için evren tabiri genel anlamda kullanıyor. Temel mantık sahip olduklarına şükretmek istemek ve eyleme geçmekten oluşuyor. Bu Üç konuda kuranda mevcut. Yaratıcıdan istemek, sana verdikleri için şükretmek ve mucizelerin hepsinin eylemle gerçekleşmesi.

    YanıtlaSil
  11. aslında mevzu inanmakla başlıyo ve sabırla devam ediyo .
    disiplinli bir şekilde yapılan uygulama başarı oranı çok yüksek kanatimce .
    yazı ve anlatım kısa ve öz olmuş ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  12. şirk koşmamak için Allahtan isteyip uygulayacağız bunları ama ben de kuantuma inanıyorum artık

    YanıtlaSil
  13. Bu yönteme dikkat ederseniz Allahın yani yaratıcının olmadığını aslında yaratıcının biz insanlar olduğunu söylüyor. Kuantum fiziğini çok iyi araştırmadan bu işe girerseniz ateist olursunuz ve yaratıcıya inanmazsınız.Fakat iyice araştırma yaparsanınz ve güvenilir kaynakları incelerseniz Yaratıcının varlığına ve kuantum fiziğinin çalışma prensibini öğrenmiş olursunuz.
    Bilim bir bardak su gibidir. İlk yudumda tanrıyı bulursunuz, bardağın ortasında ateist olursunuz ,bardağın sonunda ise tanrıyı ararsınız.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın bunlar çok gereksiz Allah herşeyin sahibi ve yaşadığımız ne varsa kaderimizde olduğu için yada sinandigimiz icin yalnzca sabır gerekiyor

      Sil
    2. Peki sana şunu sorayım.Allah korktuğun şeyi neden başına getirsin ? O korktuğun şeyi aklına getirip Allahına şükretsen bile o olayı kendine çekersin.Ama ben çekim yasası'nı Allah olarak isimlendirip ona şükrederim dersen senin kararın içinde yaşarsın.Burada önemli olan hangisi seni daha çok motive ediyorsa ona yönelmen.Mesela benim işime gelende bu isteklerimi tanrının karşılamış olması.

      Sil
  14. beyler bunlar depresyona sokuyorlar insanarı eğr bunlar iyi kşiler olsaydılar bu ülke için konserle bir araya gelip hep beraber bir çalışma yapılırdı sırf ülkenin gelceği için ama sizler sadece ben cil siniz hep ben diyorsunuz bu yüzden Allah size hiç bir şey vermiyor paranız olabilir ama ya ruhunuz için ne yapcaksınız..!

    YanıtlaSil
  15. Başladım bakalım 3 ayı dolu dolu geçiricem eğer olursa işe yararsa kesinlikle yorumumu yayınlıyıcam.
    Şimdiden çok teşekkür ederim...

    YanıtlaSil
  16. olduları ve olsunları anlamadım :( ne zaman oldu ne zaman olsun diyeceğim .

    YanıtlaSil
  17. Gerçekten çok faydalı ve kolay yöntemler iyiki böyle bir site kurmuşsunuz gerçekten sağolun fakat size bir sorum olacaktı hani demişsiniz ya gözlerinizi kapatınıca alfa modun ageçiyor ya hemen kapattığımızda ve her zaman her dakika yani istdeiğimiz bir zamanda gözlerimizi kapatırsak bu olur mu ? umarım anlatabilmişimdir

    YanıtlaSil
  18. Meraba Nöronlar bölünmez fakat sinir sisteminde bulunan bir diğer hücre glia hücreleridir. ve glial hücreleri sürekli bölünür. Einstein beyni incelendğinde nöronlarının normal bir insanın nöronlarıyla aynı sayıda olduğu bulunmuş fakat kat kat fazla olansa glial hücreler olduğu saptanmış, glial hücrelerin düşünmede ve nöron detoksifikasyonunan sorumludur.

    YanıtlaSil
  19. Gözlerinizi kapatıp zihninizi sakinleştirmeniz lazım. Zihni sakinleştirmezseniz alfa moduna inemezsiniz.

    YanıtlaSil
  20. Nöronlar için verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  21. ablam kuantum ile ilgili bir kitap okumuş. bendeki hızlı değişikliği görünce bana "sen farkında değilsin ama kuantum sıçraması" yapmışsın dedi. sonra araştırdım ablam haklıydı. hayatımda öyle çok şey değişti ki. ben bunu dua ederek başardım. çünkü dua ederken istediğimiz şeyler aslında bizim hedeflerimiz oluyor. "mesela allahım girdiğim hiçbir işte beni utandırma" dedim. Sonra nasıl başarılı olabileceğime odaklandım. her işi elimden gelen en iyi şekilde yapmaya çalıştım. çok çalışırsam çok kazanırım önergesi yerine iyi çalışırsam, sakin olursam çok kazanırım dedim. 3 ayda gelirim 4 katına çıktı.

    YanıtlaSil
  22. öyle çok şey değişti ki hayatımda hangisini anlatsam şaşırdım. gelir artışı çok net olduğu için önce onu söyledim. daha birçok şey var. kuantum sonucunu yaşayan biri olarak sorusu olanları çok rahat yanıtlayabilirim. öncelikle benim tavsiyem para istemeyin size paranın getirdiklerini isteyin. araba isteyin ev isteyin itibar isteyin güç isteyin bolluk bereket isteyin

    YanıtlaSil
  23. Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  24. Ben 4 satte 1 saat uyuyan bir insanın her 4 satte 1 gece/alfa moduna geçeceği için nöron bölünmesi denilen olayı daha kısa zamanda gerçekleştirip gerçekleştiremeyceğini merak ediyorum?

    YanıtlaSil
  25. Merhaba,
    Bende uyguladım. Bu sene mart ayında 3. ayımıda bitirdim.Şuanda neticelerini bekliyorum. Ve bazı şeyler olmaya başladı. Allah 'danda istiyorum, bunuda yapıyorum. Bence ikisininde yeri ayrı. İnanılmaz bir huzur ve mutluluk var içimde. Resmen çocukluğuma döndüm. 5 yaşındaki çocukluğumda yaşadığım gibi mutluluk duymaya başladım hayatımda. Kesinlikle deneyin. Hayattan mutluluk ,sağlık ve hayallerinizi isteyin . Kesinlikle ilahi zamanlama ile gelecektir.

    YanıtlaSil
  26. buradaki zamanla ilgili bilgilere katılmıyarum ,3 ay çok uzun, bilinç altınızı bıktırmayın.o aptal değil, ne istediğinizi ona inançla söyleyın o yerine getirsin. Kural şu isteğiniz ,eski bilinçli ya da bilinçsiz isteklerinizle çelişmemeli.

    YanıtlaSil
  27. Bende uygulamak istiyorum fakat uygulayan arkadaslar net bir dille ifade etmelerini yazmalarınıda istiyorum nasıl baslıyorlar bana çok karışık geldi :(

    YanıtlaSil
  28. 21 günde yeterlidir diye biliyorum

    YanıtlaSil
  29. Bir de şu "de" bağlacını doğru yazmayı öğrenseniz!!!

    YanıtlaSil
  30. Bütüne bakalım, ayrıntıya takılmayalım bence.

    Yazı Alınrıdır.
    Saygılarımla

    YanıtlaSil
  31. Kuantum sıçraması, elektronların hadron etrafındaki orbitalleri aniden atlayarak değiştirmesidir. Bu durum atomların enerjilerinin değiştiği zaman meydana gelir. 21 adımda kuantum sıçraması diye başlık açacağınıza keşke kişisel gelişim ile alaka kurulabilecek bir cümle kursaydınız, zira kuantum sıçraması tabirinin başka alanlarda bir açıklaması yok. Kuantum fiziğinin de kişisel gelişimlerle alakası yok

    YanıtlaSil
  32. 6. Nesil Kuantum Sıçrama Jeneratörü'nü aratıyorum böyle saçma sapan siteler çıkıyor karşıma.Türkiye'de bilim-astronomi anlayışı bu mudur !

    YanıtlaSil
  33. :)
    Bu soruyu buradaki kişilere değil arama motoru Google sorman gerekiyor sanırım.

    YanıtlaSil
  34. arkadaslar ümidinizi kırmak istemem ama ben bunda 1 yıl kadar önce the secret adlı bir kitapta karsılaştım bu çekim yasasıyla bir yıldır deniyorum değişen hiç birsey olmadı arkasından beş vakit namaza basladım ve allahtan istemeye başladım gene değişen bişey olmadı galiba kaderi değiştiremiyoruz

    YanıtlaSil
  35. :)
    Senin kayak yapamaman başkalarınında yapamayacağı anlamına gelmez.
    Sadece sen o konuda yeterince çaba sarfetmemiş yada öğrenmek istememişsindir. Yada kayak yapmayı sevmiyorsundur.
    Bunu genelleyemezsin.

    YanıtlaSil
  36. Ben yaptım oluyor ama hastalanıyorum bu konuda bilgi veren olursa çok sevinirim.

    YanıtlaSil
  37. Hayatınızda ortaya çıkacak şeylere direniyorsunuzdur

    YanıtlaSil
  38. ben bir cismi odaklanarak kendime çekmek istiyom bunlar işe yararmı yaramasa ne yapabilirim nolur bilgi lütfen

    YanıtlaSil
  39. Denemen lazım bunu başaracağına önce zihinsel olarak kendini inandır.
    Bunu yapamayacağına dair içindeki tüm dirençlari yok et
    Başarırsın

    YanıtlaSil
  40. Denicem yazarım sonucu

    YanıtlaSil
  41. yapan tanıdıklarım var ve sonucu mukemmel.ben de başlamaya karar verdim sonuçlardan sonra .siz de kesin yapın.

    YanıtlaSil