Zayıflama Telkini ve Ses Kaydı



Faydalı olduğunu düşündüğüm bir trans telkinini paylaşmak istiyorum.
Bu telkini sağlıklı bir kiloya ulaşmak amacıyla kullanabilirsiniz.

Telkin ses kaydında önce tüm vücudun gevşetme telkinleri devamında ise transa geçirme telkinleri bulunmaktadır. Trans telkinlerinden sonra ise aşağıda metni bulunan ideal kiloya ulaşma telkini bulunmaktadır. Devamında ise transtan çıkarma telkinleri bulunmaktadır.

Verimli bir çalışma için sessiz, sakin bir ortamda bir sandalye ya da koltukta oturarak dinlemeniz etki için daha uygun olacaktır. Uzandığınız zaman uykuya dalabilme olasılığınız vardır. İster uzanmış, ister oturmuş olun herhangi bir pozisyonda bacak bacak üstüne atmamanız ve/veya kollarınızı kavuşturmamanız sizi çalışma sırasında sizi en rahat pozisyonda tutacaktır.
En az yarım saat kadar dingin kalabileceğinizden emin olun!
Başlangıçta düşüncelerin akınına uğradığınızı düşünebilirsiniz. Size huzur vermediklerini hissedebilirsiniz. Onlardan kurtulmaya çabalamayın. Direnmeyin. Bırakın ve Sadece izleyin. Bir süre sonra akıp gideceklerdir.
Seans sonrasında, daha önce sizi rahatsız eden olayla ilgili olarak yaşamında bir olayı canlandırıp ve tepkilerinize bakmanız telkinin etkili olup olmadığının kontrolünü sağlayacaktır.  Olayı tüm duyularınızla hissederek canlandırma yaptıktan sonra içinize dönüp tepkilerinize bakın.  Ne hissediyorsunuz. Sizi rahatsız eden duygularınızda azalma var mı?
Bu telkin tek başına bir hastalık tedavi yöntemi değildir. Ses kaydındaki tüm konuşmalar duyulabilir, açık ve nettir. Ses kaydını dinlerken rahatsızlık hissederseniz (nefes alamama, panik atak vb.) telkini dinlemeyi bırakın. Uzun süre yüksek sesle dinlemek işitme bozukluklarına yol açabilir. Olabilecek rahatsızlıklardan dolayı tüm sorumluluk telkini dinleyen kişiye aittir.

  Dikkat : Tibbi tedaviye ihtiyaç duyan Şeker ve psikolojik rahtasızlığı olan (Panik Atak vb.) kişiler için uygun olmayabilir.

Sevgilerle
Halis Şahiner



*************************************************************************
Aşağıdaki telkin Gerald Kein'a aittir. Tek seansta zayıflama amacıyla kullanılmak­tadır. 
*************************************************************************
'Bildiğin gibi burada bulunmanın nedeni bedenindeki fazla yüklerden kurtul­mak... İşte bunu nasıl başaracağını söyleyeceğim. Yarın sabahtan başlayarak, günde üç öğün yemek yiyeceksin. Sabah kahvaltını, öğlen öğle yemeğini, akşam akşam yemeğini yiyeceksin.
Bu düzenli yemeklerini yedikten sonra, fark ediyorsun ki, miden o kadar dolmuş, o kadar dolmuş ki, bu doygunluğuna daha fazla ekleme yapılamaz. Ve yine fark ediyorsun ki, bu mükemmel tokluk ve doygunluk bir daha yemek zamanına ka­dar aynı güçte sürüyor. Eğer herhangi bir nedenle yemek aralarında açlık hisse­dersen tüm yapman gereken, bir an dur, 'GÖZLERİNİ KAPA VE DERİN BİR NEFES AL'. Sen derin nefesi verirken, bu duygu, bu arzu 'ERİYECEK VE YOK OLACAK' ve mideni tekrar 'O KADAR DOLU VE TOK' hissetmeye başlıyorsun ve yine bu mü­kemmel tokluk ve doygunluğa ekleme yapma gereği duymuyorsun.
Sen, hayatın ve yiyeceklerin seni kontrol etmesi yerine, kendi yaşamının kontro­lünü eline almaya karar verdin. Günlük düzenli yemeklerinden herhangi birini yemek için sofraya oturduğunda, yemek tam senin Önündeyken, yemeğe başla­ma dışında başka yapacak bir şey kalmamışken, kısa bir an gözlerini kapa ve içinden sessizce ama kuvvetle kendine 'YARISI' diye bağır. YARISI kelimesini söy­ledikten sonra gözlerini aç yemeğini yemeye başla. Tabağının yarısını bitirdikten sonra, şaşkınlıkla ve hayretle fark ediyorsun ki miden o kadar doymuş, o kadar doymuş ki, artık bit lokma daha yemen mümkün olamıyor. Mükemmel bir doy­gunluk ve tokluk bedenini sarıyor. Tabağını yansı doluyken tabağını itiyorsun ve kendi içinde kendine karşı mükemmel bir gurur geliştiğini fark ediyorsun, kendin­le de gurur duyuyorsun, çünkü artık yiyecekler seni kontrol edemiyor, sen yiye­cekleri kontrol etmeye başladın.
Şu andan itibaren aklının ve senin zaten bildiğin, sağlıklı yaşamak ve kilo vermek için gerekli olan yiyecekleri yemeye başlıyorsun. Bu sözün gerçek anlatmak iste­diği, sen yemek aralarındaki her türlü zararlı atıştırmalardan, yani nedir bunlar; böreklerden, simitlerden, dondurmalardan, cipslerden, patates kızartmaların­dan, hamur işlerinden ve tüm diğer ıvır zıvır yararsız yiyeceklerden uzak durma­ya başlıyorsun. Tekrar ediyorum, o güzel aklının yararlı olduğunu bildiği yiyecek­leri yiyorsun. Seni sağlıklı, güzel ve zayıf yapacak yiyecekleri.
Korkma, sevdiğin yiyecekleri yine seveceksin. Amacım seni sevdiğin yemeklerden uzaklaştırmak değil, istediğin kiloya ulaştığında, bu güzel, ince, sağlıklı bedeninin korumak için gerektiği kadar, tekrar ediyorum gerektiği kadar yiyebilirsin.

Bildiğin gibi kilolarından kurtulmanın tek bir yolu var. Kullandığından daha az enerji almalısın. Bunu sağlamak için sürekli olarak yeme alışkanlığını kontrol etmelisin. Sürekli kontrol. Sürekli kontrol. Sürekli kontrol için iki şey yapman, mutlaka yapman gerekiyor. Birincisi kendini beğenmelisin. Kendini sevmek zo­rundasın. Birçok, ama birçok insan bilinçaltında kendisini sevmez. Gerçek ya da hayali, değişik nedenlerden dolayı. Kendilerini sevmedikleri içinde arzu ettikleri kiloya ulaşmalarına değer bir şey görmezler.
Bir şeyi çok İyi anlamalısın. Sen çok özel ve eşsiz bir insansın. Bu milyarlarca insanın yaşadığı dünyada seninle aynı olan başka birisi yok. Bu dünyadaki tüm insanlığın tarihinde de seninle aynı olan başka bir insan yaşamadı. Eğer olsaydı, senin şu anda burada bulunmana gerek kalmazdı. Gelecekte de seninle aynı olan başka bir insan yaşamayacak. Eğer böyle bir şey gerekli olsa, senin şu anda bu­rada bulunmaman gerekirdi. Sen eşsizsin. Eşsiz bir insansın. Seni yarattıktan sonra kalıbını toprağa gömdüler. Bu nedenle, sen de herkes kadar değerlisin ve iyisin ve istediğin kiloya ulaşmayı herkes kadar hak ediyorsun.
Buna ek olarak, şimdi bedenini fark ediyorsun. Çoğu insan bedeninin nasıl gö­ründüğünü, nasıl yürüdüğünü, nasıl konuştuğunun farkında değildir. Şimdi sen, nasıl göründüğünün farkında oluyorsun ve istediğin hedefe ulaştığında nasıl görüneceğini biliyorsun. Şimdi hayal etmeye başlıyorsun. Kendini İstediğin kiloda göründüğün şekliyle bayal ediyorsun. Gerçekten canlı, capcanlı hayal ediyorsun. Bu hayali sürekli zihninin sağ üst köşesine yerleştiriyorsun. Tamam mı?
Bu İki önemli şeyin, yani kendini sevmenin ve bedeninin farkında olmanın arzu ettiğin kiloya ve görüntüye ulaşmak İçin gerekti olan yeme alışkanlığını sana sağladığını göreceksin.
Şu andan itibaren istediğin kiloya ulaşmayı bir numaralı önemli işin yap. Bu öncelik yemek yediğin zaman oluşan yalancı zevkin ve sahte güven duygusunun yerini alsın. Bu yalancı tatmin, anlayacaksın ki, sadece geçicidir. Sadece yediğin sürece geçerlidir. Yemek bittikten sonra uçar gider. İnsanlar neden sürekli yiyor­lar? İşte bu yüzden. Bu yalancı zevkin ve güven duygusunun süresini uzatmak için. Kendilerini kandırmak için. Zevkli olabilir ama senin yok etmen gereken bir alışkanlık.
Tekrar söylüyorum. Hedef kilona ulaşmayı bir numaralı önceliğin yapıyorsun. Şu anda yalancı zevk ve tatminleri geriye atıyorsun. Terk ediyorsun. Şu anda, za­manın şu anında, bu bir numaralı öncelik, çok ama çok önemli oluyor senin için. Tekrar söylüyorum, istediğin kiloya ulaştığında. Sadece yeteri kadar yiyeceksin. Bedeninin ihtiyacı kadar. Bu güzel, ince, sağlıklı vücudunun ihtiyacı kadar yiye­ceksin. Sürekli yeni bedeninin ve yeni kilonun farkında olacaksın. Böylece hedef­lediğin ağırlıktan 2-3 kilo sapma olursa, beninin sana bu sapmayı hemen söyle­yecek. Bunu fark eder etmez, yine yeme alışkanlıklarına dikkat edeceksin. Böyle­ce arzuladığın ağırlığa, kendiliğinden     ve kolaylıkla döneceksin.

Birazdan, V den 3'e kadar sayacağım. 3 deyince ağzının kurumaya başladığını fark edeceksin. Dudakların kurumaya başlayacak. Bu hissetmeye başladığın kuruluk bedeninin doğal susamışlığı. Temiz, renksiz, berrak, saf taze suya olan özlemi ve bu susuzluğunu tatmin edecek, giderecek tek şey su. Temiz, berrak, saf, renksiz, taze su.
Bu andan itibaren, ağzında bu susuzluğu, kuruluğu, huzursuzluğu, ya da bir şeylerin boğazından geçebilmesi arzusunu duyduğunda, susadığını anlıyorsun. Hemen ve duraksamadan bedeninin taze, renksiz, temiz, berrak, saf suyu arzu­ladığını anlıyorsun. Ve tüm gün boyunca bedeninin bu arzusunu bol bol, istediğin kadar, tazeleyici, yenlleyicl, sağlık verici, enerji verici, lezzetli, temiz, renksiz, saf su ile gideriyorsun. Bol bol su içiyorsun ve su o kadar taze, o kadar tazeleyici ve lezzetli ki... Bedeninin her zaman ihtiyaç duyduğu, şiddetle aradığı bir İçecek ve su o kadar temizleyici ki, tüm zehirleri, tüm bozulmuş yağları vücudundan alır, uzaklaştırır.
Gün be gün... Sürdürdükçe... Bedenine taze, renksiz, saf suyu verdikçe... Bedenin çok daha düzgün çalışıyor. Vücudunda sıvı toplanmıyor. Bedenindeki birikmiş sular, eski, sular, sıvılar yerini taze, güzel hoş suya bırakıyor. Kendini harika, sağlıklı, özgür hissetmeni sağlıyor. "



************************************************

KONTROL SENDE kitabımı satın alarak hayatınıza  katkıda bulunmak ister misiniz?

KENDİ KENDİNİZİN YAŞAM KOÇU OLUN


***********************************************

38 yorum :

  1. Merhabaa böyle bir blog bulduğuma çokk sevindimmm :D ben de bu alanda amatör olarak ilgileniyorum ama hedefim, profesyonelliğe taşımak bu hobimi ve ilgi alanımı! Telkinler konusunda inanılmaz etkiler yarattığı konusunda çok inançlıyım fakat bugüne kadar karşıma pek bu inancımı destekleyecek güvenilirlikte bir cd çıkmadı. İnancım hala tam tekrar böyle blog gördüğüme sevindiğimi söylemek isterim , o kadar çok kozmetik , alışveriş , dekorasyon bloğu var ki faydalı olma çabalarınızı çok iyi görüyor ve anlıyorum , umarım bu yolda çok güzel şeyler yapmaya devam edersiniz, insanların dışını değil içini kurtarmaya ve dönüştürmeye katkılarınız hep sürer umarım sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim faydalı oldumsa ne mutlu bana

    YanıtlaSil
  3. Bence telkinler kadar bilinçaltını yönlendirebilecek muhteşem bir çözüm yok.
    Emeğinize teşekkürler ....

    YanıtlaSil
  4. kilo aldıracak bir telkin yok mu? hep kiloluları konuşuyorlar birazda zayıfları konuşalım....................

    YanıtlaSil
  5. bu telkini kaç gün ve günde kaç saat dinlemek gerekiyor acaba. çok teşekkürler

    YanıtlaSil
  6. Normalde odaklandığında tek seanslık bir telkin ama 21 gün dinlemek etkisini artıracağını düşünüyorum

    YanıtlaSil
  7. İnsallah etkisini gorurum.....zayiflamaya cok ehtiyacim var......tesekkur ederim.....

    YanıtlaSil
  8. Ben işim itibariyle öğle yemeği yiyemiyorum bu telkini dinlemem nasıl etki eder ?

    YanıtlaSil
  9. Halis Bey benim için düzenlemiş olduğunuz zayıflama telkini ile iki haftada 5 kilo verdim.
    Benim ısrarımla elinizde var olan bir telkin kaydına ek yaptınız ama bu gerçekten çok işe
    yarıyor.Buna psikolojide şartlanma deniyor.
    Bu zayıflama işini başarıyorum değerli katkılarınızla.
    Çok teşekkür ederim.
    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  10. Sizin adınıza sevindim.
    Kendinize güvenin.
    Sevgilerle

    YanıtlaSil
  11. Telkinden çıkmak için ne yapmak gereklidir?

    YanıtlaSil
  12. Benim icinde telkin hazirlarmisiniz bir turlu kilo veremiyorum vok acikiyorum

    YanıtlaSil
  13. Telkin öncesinde kilo alımının nedenlerinin tespit edilmesi ve bunların çözümlenmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu nedenle bilinçaltı kayıt temizlik çalışması yapılmasını tavsiye ediyorum. Hakkımda sayfasından mailim üzerinden ulaşabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  14. Merhaba
    bilinçaltı temizleme ile ilgili telkin arıyorum yardimci olabilirseniz sevinirim

    YanıtlaSil
  15. Sitemdeki Regresyon telkinlerini dinleyebilirsin.
    Telkin yazı linklerini aşağıdaki sayfadan bulabilirsin


    Halis sahiner yazı İndeksi

    YanıtlaSil
  16. Halis bey zayıflama telkini ni indiremiyorum yardimci olurmusunuz

    YanıtlaSil
  17. Link çalışıyor. Sayfa açıldığında zaman zaman hata çalınamıyor uyarsı gelebiliyor.

    Ancak aynı sayfadaki İndir butonuna basarak tıklayarak indirebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  18. kaç kez dinlemek gerekiyor?

    YanıtlaSil
  19. hayatınızdaki yansımalara bakın.
    Değişiklik hissedene kadar telkinleri zihinsel kabul edene kadar dinlemeniz daha iyi olacaktır.

    YanıtlaSil
  20. telkini dinledikten sonra bitince direk gözleri açıyoruz yapmamız gereken herhangi farklı bişey yok değil mi?

    YanıtlaSil
  21. MERHABA BU SES KAYDINI YUKLEYEMIYORUM ACABA KALDIRILDI MI :(

    YanıtlaSil
  22. MERHABA BU SES KAYDINI YUKLEYEMIYORUM ACABA KALDIRILDI MI :(

    YanıtlaSil
  23. Link çalışıyor.
    Açılan sayfada üst taraftaki indir tuşuna basınız.

    YanıtlaSil
  24. zayıflama telkinini kişye göre mi düzenliyorsunuz? yoksa zaten bu telkin gerçekten işe yarar mı . Ben biraz iradesi zayıf biri olduğumdan merak ettim de

    YanıtlaSil
  25. Herkesin bilinçaltı kendine özeldir. Buradaki telkin genele yöneliktir. Herkes dinleyebilir. Kimi kişide çok hızlı etki eder kimisinde etki etmeyebilir. Bu tamamen kişinin kilo konusundaki bilinçaltındaki sınırlamalarına ve kayıtlarına bağlıdır.

    Telkin kişiye özelde yapılabilir. Kişiye özelde kişinin ismi geçer. Ayrıca içinde bulu8nduğu duruma göre eklemeler yapılır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba halis bey kişiye özel de yapılabiliyor demissiniz ben istiyorum ama nasl olcak

      Sil
    2. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

      Sil
    3. Ben telkin yerine bireysel seansı tercih ediyorum.
      Altta yatan nedenler sorgulanıp çözülmeden telkine direnç oluşuyor.

      İnterneti araştırırsanız içinde sizin isminizin geçtiği telkin oluşturan kişiler mevcut onlardan ücreti karşılığında satın alabilirsiniz.

      Bireysel danışmanlık için hakkımda sayfasındaki iletişim bilgilerimden bana ulaşabilirsiniz.

      Sil
  26. Halis şahiner bey kişiye özel yapınca ne kadar para tutuyor

    YanıtlaSil
  27. Bireysel çalışma yapmadan ben telkin yapmıyorum. İnterneti araştırısanız bu tarz telkin hazırlayan kişilere ulaşabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  28. Emziren anneler için olumsuz etkisi varmıdır?

    YanıtlaSil
  29. Olamayacağını düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  30. Merhaba bu telkini 20 gün dinleyebilir miyiz

    YanıtlaSil
  31. Yanıtlar
    1. Mevcut değil.

      Para ile ilgili çalışmalar var onlara katılabilirsiniz.

      Sil