Kolaylıkla Yaratmak

 

Nilofer : Başka bir dinleyici şöyle yazmıştı: Son birkaç aydır çok fazla Access yapıyorum ve hayat çok daha kolay ve kapsamlı hale geldi ama yaratmak istediğim şeye odaklanırsam hiçbir şey yapmıyorum.

Michelle : Evet burası kesinlikle insanların çok fazla POC & POD yaptıklarında ulaştıkları bir alan. Gary bile kanepede hiçbir şey yapmadan oturduğu zamandan bahsediyor ve bu tam olarak ne yaratmak istediğinizi seçip onu yapmaya başlamanız gereken zamandır. Orada kanepeye uzanıp kahve yapacağımı düşünmek ve aslında kalkıp kahve yapmak kadar küçük bir şeyle başlayabilir. Bu, bir şey yaratmayı ve onu yapmayı ya da o olmayı seçme alışkanlığını kazanmakla ilgilidir. Seçimlerden kasıtlı olarak yaratmaya başladığınızda, bu seçimi genişletmeye başlayabilirsiniz.



Başta bahsettiğim listeye geri dönelim. Hayatınızda olmasını istediğiniz şeylerin bir listesini, gitmek istediğiniz yerlerin bir listesini, olmak istediğiniz enerjilerin bir listesini, etrafınızda olmasını istediğiniz insan türlerinin bir listesini yazın. Listeyi ".... istiyorum" listesi şeklinde değil, "Hayatımda daha eğlenceli insanların olması için ne gerekirdi? Hayatımda seksi bir erkeğe sahip olmak benim için ne gerektirir?”  gibi bir soru şeklinde yazın. (kocam az önce yanından geçti. Bundan daha iyi nasıl olur?).


Bunu bir soru olarak sorarak, evrenin bu ortaya çıkışına gerçekten katkıda bulunmasını talep ediyorsunuz ve siz bunu isteyene kadar aslında onu almaya istekli değilsiniz. Sanki sahip olmak isteyeceğiniz şey ormanın diğer tarafındadır ve POC & POD'lama, içinden geçebilmeniz için yolunuzdaki tüm ağaçları ve böğürtlenleri kesen bir makine gönderir. Gerçekten bir adım atıp, adım adım yaratmaya başlayana kadar, hedefe ulaşabilecek misiniz?

Bir Access işine sahip olmayı çok isterim gibi şeyler söyleyen birçok insanla konuşuyorum. “İşimi yaratmaya katkıda bulunmak için bugün kiminle konuşabilirim? Sınıflarımda düzenli olarak 100 veya daha fazla kişinin bulunması benim için ne gerektirir?” sormak yerine “sınıflarımda daha fazla kişinin olmasını isterim” diyorlar

Bu listeyi soru olarak oluşturmak sadece ağaçları kesmekle kalmıyor, aynı zamanda yaşamak istediğiniz geleceğe doğru da ilerliyorsunuz. Bu kişinin sorusuna gelince, bazılarımız kendimiz için seçim yapmayı o kadar bıraktık ki, “bir içki ister miyim?” ile başlamamız gerekiyor. “Evet” derdim.. “Ne içmek isterim?” ve bu 10 saniyelik artışlarla seçerek “bir kahve istiyorum!” Harika, git ve kendine bir kahve yap. Kahveyi yaptığınızda “Kahveyi içmek ister miyim?” ve bir seçim yapın ve tekrar seçin ve tekrar seçin ve büyük şeyleri seçin ve küçük şeyleri seçin ve bu seçimi uygulamaya devam edin; bu, yaşamak istediğiniz geleceği yaratabilmeniz için sizi tüm POC & POD'lamalardan şu anda bulunduğunuz yerden ileriye taşımaya başlayacaktır.

Nilofer : Diğer bir şey ise, aslında "OOh" seçeneğini seçerek, listeme koymasam bile hayatımda bazı şeylerin ortaya çıkmaya başlamasını isterim. Access derslerini dinlerken, insanların ne zaman bir şeylere sahip olduklarına ve bir enerji olduklarına bakıyorum ve ben bunu istiyorum ya da alıyorum ki, bu şeyleri istiyorum.

Michelle : Kesinlikle! Az önce bana hatırlattığın diğer şey ise hayatı 10 saniyelik artışlarla yaşamak ve 10 saniyeliğine de olsa enerji olmaya istekli olmaktı. “Peki, benim böyle olmam ve benim buna sahip olmam için ne gerekir?” Seçin ve görünecektir! “Bu kadar cömert bir ruha sahip olmak benim için ne gerektirir? “Harika bende var, ben olurum VE sonra sen onu seçmeye devam edersin. “Sonsuzluk boyunca olacağım ve yapacağım her şeyde bu cömert ruha sahip olmak benim için ne gerektirir?” ve onu seçmeye devam et, seçmeye devam et ve seçmeye devam et. Ayrıca mesele sadece 10 saniyelik bir an değil, onu hayatınıza eklemektir.

Benim listem şöyle görünüyordu:

Paraşütle atlamak isterim

Su kayağına gitmek isterim

Deri koltuk almak istiyorum

Beyaz bir çit ve 2,5 çocuğum olsun istiyorum.

Bu şeyler ortaya çıkıyor ve sonra başka ne olacak?

Nilofer : Ve işin diğer kısmı da, istediğiniz şey karşınıza çıktığında bazen daha fazlasını istemeyi unutursunuz, başka ne olabilir ki?

Michelle : Kesinlikle liste yazmak bir kere oturup yapacağınız bir şey değil, sürekli üzerine ekleme yaptığınız bir şey ve fiziksel olarak yazılmış bir liste olmasına da gerek yok, Olabilir, bu teşekkürlerden bazılarını ben alacağım ve sen de alacaksın. Ayrıca ortaya çıktığında da kabul ediyorum “Ah, işte ben böyleyim, bundan biraz daha alabilir miyim lütfen. Ah, deri salon takımı geldi, ne kadar harikayım?" ve "başka ne seçebilirim"? Geleceğin sürekli yaratımıdır ki, eğer seçmeye istekli olursak, bu çok eğlenceli, çok geniş ve neşeli olabilir!

Geçenlerde kötü bir haber alan bir arkadaşım vardı ve aşağıda bir yerde oturuyordu ve ona "Bunun ötesine geçmek için ne yaratabilirsin?" diye sordum ve o, "Ah, bunu yaratabilirdim ve bunu seçebilirdim" demeye başladı ve anında tüm enerjisi değişti ve aldığı haberin ötesindeki olasılıkları görmeye başladı. "Sadece küçük deliğimde oturmak istediğimi düşünmek istemiyorum" demedi, "Ah harika, ben ne yaratabilirim?" bu da kendinize sormanız ve bir gelecek yaratmanız için harika bir sorudur: "Kendimi yaratmak için bugün ne olabilirim veya ne yapabilirim?"

Nilofer : Az önce söylediklerinin çok zekice olduğunu biliyorsun ve bunun benim için doğru olduğunu biliyorum ve belki de birçok insan için doğrudur, yaratım enerjisi benim için çok heyecan verici, çok neşeli, çok kapsamlıdır. Ben çöplerin altındayken ve neler yaratabileceğime dair ve “Ben Yahooo gibiyim!” gibi bir fikir ediniyorum Birçok Access Consciousness kolaylaştırıcısıyla ilk kez röportaj yaptığım zamanı hatırlıyorum, bunu 3 günlük bir süre boyunca yaptım ve onlar eğlencenin ve neşenin enerjisinden bahsediyorlardı ve içlerinden biri bana şunu sordu: “Sizin için eğlencenin ve neşenin enerjisi nedir?” ve ben “yürüyüşe çıkmak, ....  gitmek” dedim.. ve sonra şunu fark ettim: "Şu anda yaptığım şeyi yapmak benim için eğlenceli, peki bundan daha iyisi nasıl olabilir?"

 The Magic Of  Being 

Nilofer SOFDAR


(The Magic Of Being  Kitabını pdf olarak edinmek isterseniz 0 553 06 00 454 numaralı telefona WhatsApp üzerinden mesaj atabilirsiniz)


*****

 

Halis ŞAHİNER

 

Daha fazla bilgi ve yaratım araçları için online atölye

çalışmalarıma katılabilir veya kitaplarımı satın alabilirsiniz.

 

İletişim: 0 553 06 00 464




Kontrol Sende - Çekim Yasası ve Bilinçaltı Dönüşüm Rehberi Kitabı - 2019 - 2 nci Baskı


 KONTROL SENDE
İzin Ver GELSİN, İzin Ver OLSUN
Çekim yasası ve Bilinçaltı Kayıt Dönüşüm Rehberi

Düzenlemiş İkinci Baskı
Sayfa : 312

************************************************


Bilinçli Yaratma Sanatı Kitabı


Daha İyi Bir yaşam için

BİLİNÇLİ YARATMA SANATI


Sayfa : 256


******************************

 

0 yorum: