Sıkışmış Durumdan Çıkmak

 

Nilofer İşte dinleyicilerimden birinden gelen bir soru. Katkınız için teşekkür ederim, bedenim aniden şişiyor ve birkaç saat sonra aniden normale dönüyor. Genellikle bir arkadaşımla kavga ettiğimde oluyor, peki bu nedir, bununla ne yapacağım ve nasıl değiştirebilirim?

Michelle : Harika. Bedeninizin ne kadar harika olduğunu, böyle bir anda değişebileceğini kabul etmeye istekli misiniz? Peki ya bunu kendi zararınıza değil, avantajınıza kullanmaya başlarsanız? Bedeninizin balon gibi şişmesiyle birlikte sormanızı tavsiye edeceğim iki önemli soru var.



Birincisi “bu kime ait?” Bu, Access Consciousness'ın en temel araçlarından biridir ve Gary Douglas (Access Consciousness'ın kurucusu) bize düşüncelerimizin, duygularımızın ve hislerimizin %99'unun aslında bize ait olmadığını söyler. Onlar sadece insanlara değil, aynı zamanda yeryüzüne ve evrene de aittirler. Bu aracı kullanma şeklimiz, ortaya çıkan şeyin enerjisini almak (bedeninizin balonlaşması gibi) ve şunu sormaktır: Peki gerçek, bu bana mı, başka birine mi, yoksa başka bir şeye mi ait? Hangisi size en hafif ve en geniş geliyorsa, siz ve bedeniniz için doğru olan odur.


Yani eğer bu size aitse, harika, o zaman şu dört soruyu sormak bir sonraki adımınız olacaktır. “Bu nedir?, Bununla ne yapabilirim?, Değiştirebilir miyim?” ve eğer öyleyse, “Bunu nasıl değiştirebilirim?” Bu sorular, bunu yaratırken sahip olduğunuz hedefin ne olduğu ve eğer değiştirilebiliyorsa onu değiştirmek için neyin gerekli olduğu konusundaki farkındalığın kilidini açmak için harikadır. Bu yalnızca sizinse işe yarar!

Eğer başkasına aitse bedeninize sorabilirsiniz. “Bedenim, bu farkındalık için teşekkür ederim, artık gönderene iade edebilir miyiz lütfen?” Bedeniniz sizin farkındalık biriminizdir. Görevi size farkındalık kazandırmaktır, eğer size acı veya diğer fiziksel semptomlarla gösteriyorsa, diğer insanlarda neler olup bittiğini gösteriyorsa, bu yanlış mı? Yoksa işini mi yapıyor? “İyi iş! Teşekkür ederim beden! Şimdi başka ne mümkün?”

Ve eğer cevap yeryüzü ise, yaklaşık 1,2,3'lük bir katkı yaparak, yeryüzünün ihtiyaç duyduğu tüm enerjiyi, bedeninizde bu semptomu yaratan enerjiyi dağıtmanın harika bir yoludur.

Nilofer : Yeryüzü ile ilgili şu kısmı tekrar ele alabilir miyiz, 1,2,3 nedir, nasıl yapılır, sonra belki birlikte yapabiliriz.

Michelle: Bu harika bir fikir gibi görünüyor. Yani dünyanın özelliği şu ki biz psişik küçük sünger boblarız. Hepimiz bilinç yoluyla birbirimize bağlı olduğumuza ve hepimiz evrenin birliğinin parçası olduğumuza göre, aslında dünya için neler olup bittiğinin ve dünyanın neye ihtiyaç duyduğunun farkındayız. Bu ralitede bize bunun öğretilmediğini biliyorum ve bunu söylediğimde, bu hafif ve kapsayıcı mı? Eğer öyleyse bu sizin için doğrudur!



Yani genellikle yeryüzü için neler olduğunun farkına varırız ama bunun yeryüzüyle ilgili olduğunu kabul etmeyiz. "Bu kime ait?" sorusunu sorarak onun başka bir şey olduğunun ve %99 oranında başka bir şeyin yeryüzünün enerjiye veya katkıya ihtiyacı olduğunun farkına varırız. Yani devasa bir katkı sağlamak için, yeryüzüne katkıda bulunabilecek tüm enerjiyi çekiyoruz, bu enerjiyi bir araya topluyoruz ve onu 3'te yeryüzüne hediye ediyoruz. Kafanızın içine girip ne gerektirdiğini bulmaya çalışmayın ya da neden, tam anlamıyla enerjiyi bir araya toplamak ve onu 1-2-3'te hediye etmektir.

O halde sadece yeryüzüne dokunun ve katkıda bulunabilmeniz için onun ihtiyaç duyduğu enerjiyi algılayın. Onu algılamanıza, bilmenize, olmanıza ve almanıza izin vermeyen her şeyi şimdi yok edip yaratımını iptal eder misiniz? POD and POC,

Şimdi tüm bu enerjiyi, bedeninizde enerjiyi sıkıştırdığınız tüm yerleri toplayın çünkü onunla ne yapacağınızı bilmiyordunuz ve üçte onu dünyaya hediye edeceğiz.

1 - 2 - 3

Harika ve tekrar yapalım

1 - 2 - 3

Nilofer : Vay be!

Michelle : Yapmanın gerçekten harika olduğunu düşündüğüm şeylerden biri, eğer gününüz gerçekten riskli geçiyorsa ve hiçbir şey yolunda gitmiyor gibi görünüyorsa, dışarı çıkın ve dünyaya katkıda bulunmak için on adet 1 - 2 - 3 hareketi yapın. Ayrıca Dr Dain Heer geleceği değiştirmeye katkıda bulunmak için 1-2-3-4'ler yapmaktan bahsediyor. Öyleyse geleceğe dokunun ve gelecekte daha fazla kolaylık ve mutluluk yaratılmasına katkıda bulunalım, şimdi bunu 4'te hediye edebilir miyiz?

1-2-3-4

Yani eğer gününüz gerçekten berbat geçiyorsa …

Nilofer : Sende o yok değil mi? (güler)

Michelle : Hayır, hayır, asla, hayatım mükemmel. (güler)

Yani, eğer sadece 'ahhh' dediğiniz bir gün geçiriyorsanız, dışarı çıkın, 10 x 1-2-3 ve 10 x 1-2-3-4 yapın ve hala mutlu değilseniz, tekrar yapın ve yapmaya devam edin. Sıkışmış enerji içinde oturduğumuzda, 1-2-3'leri ve 1-2-3-4'leri yapmaya başladığımızda işler değişir ve artık kendimizi gömdüğümüz o sefil delikte sıkışıp kalmazız. Böylece şimdi ve gelecekte yaşamlarımızda daha fazla mutluluk yaratabiliriz.

Nilofer : Ve harika olan şey, sabah uyanıp bunu her gün yapabiliyor olman!

Michelle : Hayır, yapma bunu! Bunu yapma, çok daha mutlu bir insan olursun, bedenin daha neşeli olur, daha az acı ve ıstırap çekersin ve mutlu olduğun için insanlar seni etrafta istemez. Mutlu olmak çok kötü!


The Magic Of  Being 

Nilofer SOFDAR


(The Magic Of Being  Kitabını pdf olarak edinmek isterseniz 0 553 06 00 454 numaralı telefona WhatsApp üzerinden mesaj atabilirsiniz)


*****

 

Halis ŞAHİNER

 

Daha fazla bilgi ve yaratım araçları için online atölye

çalışmalarıma katılabilir veya kitaplarımı satın alabilirsiniz.

 

İletişim: 0 553 06 00 464




Kontrol Sende - Çekim Yasası ve Bilinçaltı Dönüşüm Rehberi Kitabı - 2019 - 2 nci Baskı


 KONTROL SENDE
İzin Ver GELSİN, İzin Ver OLSUN
Çekim yasası ve Bilinçaltı Kayıt Dönüşüm Rehberi

Düzenlemiş İkinci Baskı
Sayfa : 312

************************************************


Bilinçli Yaratma Sanatı Kitabı


Daha İyi Bir yaşam için

BİLİNÇLİ YARATMA SANATI


Sayfa : 256


******************************

 

0 yorum: