Sahip Olduğumuz Düşünceler Ana Yaratım Kaynağımızdır.

 

Bugün size Bilinçli Yaratma Sanatı kitabımdan küçük bir pasaj paylaşacağım.

 

İçinde bulunduğumuz enerji durumu, bir sonraki halimizi yaratan referans noktasıdır. Neşe ve keyif hali genişletici, kapsayıcı ve rahatlatıcı hissettirirken, üzüntü ve keder hali daraltıcı ve küçültücü hissettirir.

Neşe ve keyif halindeyken yaşamımızda bir şeyleri yaratmak daha kolaydır. Bu nedenle, rahat ve kolay bir yaşam için ihtiyacımız olan şey; düşüncelerimizin ve düşünce biçimimizin farkında olmak ve onları bilinçli yöneterek, bedenimizin titreşim enerjisini yüksek tutmaktır.





Sebep ve sonuçtan oluşan nedensel bir dünyada yaşıyoruz. Şu an içinde bulunduğumuz durum, geçmişte sahip olduğumuz düşüncelerin yaratımıdır. Gelecekte oluşacak olan durum ise şu anda sahip olduğumuz düşüncelerin yaratımı olarak ortaya çıkacaktır.

Geçmiş düşüncelerimizin oluştuğu zamanla şimdi yaşadığımız zaman arasında mantıklı bağlantı kuramadığımızda, çoğunlukla yakın zamandaki olaylarla bağlantılama yoluna gideriz. Bu şekilde yapılan bağlantılama, davranışımızın ana kaynağı olan gerçek olayla yapılmadığı için bu olaylar üzerinde çalışmak, durumu düzeltmez ve bize istediğimiz şeyi vermez. Doğru kaynak olayı bulamazsak sürekli kendini tekrarlayan döngü içinde kalırız.

Sorunlarımızı, onları yaratırken düşündüğümüz gibi düşünerek çözemeyiz.

Bu nedenle, yapılacak ilk şey düşünme biçimimizin farkına varmak, mevcut düşünme biçimimizin dışına çıkmak ve onları kendi istediğimiz yaşamı bize verecek şekilde yeniden oluşturmaktır.

Bir şeyi yaratmanın sonsuz yolu vardır. İhtiyacımız olan şey; isteğimizi yaratmayan yolu takip etmek yerine, onu yaratacak yolu bulmak ve o yolda devam etmektir.

Her durumda farklı bir seçenek mevcuttur. Yapmamız gereken, zihnimizin bunu görmesini sağlamaktır. Bunu bize verecek olan şey ise farkındalıktır.

Bundan daha iyi nasıl olur?

Daha başka neler mümkün?

 

Bilinçli Yaratma Sanatı Kitabı  Sayfa : 12

 

Ben ışığım ve ışığımın parlamasına izin veriyorum.

 

Neşeli keyifli mucize bir gün diliyorum.

 

Daha fazla yaratım aracı için kitaplarımı edinebilir veya atölye çalışmalarıma katılabilirsiniz.

 

Yazarıyla birlikte bir kitabı okumak nasıl olurdu?

 

Halis ŞAHİNER’ le Online BİLİNÇLİ YARATMA SANATI Kitap Okuma ve Yorumlama Atölye Çalışması

Zoom platformu üzerinden toplam 10 oturum

Başlangıç Tarihi: İletişime Geçiniz.

İletişim : 0 553 06 00 464

www.halissahiner.com

 

 

0 yorum: