Hayaller

Sağlıklı sıhhatli, bolluk ve bereket içerisinde huzurlu, mutlu bir aile ortamına sahip olmak istiyorum veya daha iyisini seçiyorum.
Çocuklarımın hayatta başarılı ve mutlu olmalarını istiyorum. Derslerinde ve sınavlarda başarılı olmalarını, vatana millete hayırlı evlat olmalarını istiyorum. Sosyal yönlerinin güçlü olmasını, kendi ayakları üzerinde durabilmelerini ikili ilişkilerde başarılı olmalarını ve hayata atıldıklarında bolluk ve bereket içerisinde kolayca sevdikleri meslekte çalışmalarını, yaşamlarını sürdürmelerini istiyorum.
Kızımın ve oğlumun doktorluk veya daha iyisini kazanmalarını seçiyorum.
Geniş en az 140 m2 geniş balkonlu, şehir manzaralı, ara kat, ulaşımı kolay, önü açık ve iyi komşuluk ilişkisi olan site içerisinde bir lüks daire sahibi olmak istiyorum.
Yasemin park veya kükürtlü civarında olmasını veya daha iyi yerdekine sahip olmayı seçiyorum.
Meyve bahçeli, havuzlu, deniz ve orman manzaralı huzur veren ortamda 3 katlı villa sahibi olmak istiyorum.
Bademli veya güzelyalı civarında olmasını veya daha iyi yerdekine sahip olmayı seçiyorum.
Lüks ve prestijli araba sahibi olmak istiyorum.
BMW, Audi veya daha iyilerine sahip olmayı seçiyorum.
Yeni insanlarla tanışmamı sağlayacak, daha fazla kazanç ve özgürlük sağlayacak iş ya da ortam istiyorum. Dünyayı gezmeme imkân tanıyacak maddi güce ve zamana sahip olmak istiyorum. Her istediğime yetenden daha fazla param olmasını istiyorum.
2010 yılında yarbay olmayı, haftada en az 5000 dolar kazanmayı, bankadaki hesabımda en az 1.223.437 TL olmasını veya daha iyisini seçiyorum.
Kültürlü, sıcakkanlı, dost olabileceğim bana maddi ve manevi yönden katkı sağlayacak yeni insan ve gruplarla tanışmak istiyorum.
Klup üyelikleri veya daha iyi insan ve gruplar arasına girmeyi seçiyorum.

0 yorum: