Seçiminiz Realiteyi Değiştirecek – Gary M. Douglas



Eğer çoğu insan gibiyseniz, hayatınızı bu realitenin menülerinden seçim yapmakla harcıyorsunuz. Bu realitenin menüsü şudur: Doğrusun, yanlışsın, iyisin, kötüsün, kısıtlısın, kısıtlı değilsin. Bunların hiçbiri hatta daha göz önüne bile almadığınız gerçekten mümkün olanlarla ilgili değildir.

Hiçbir şeye doğruluk veya yanlışlık ya da iyi veya kötü olarak bakmam. Seçenek her ne ise, ben daima “Bu neyi yaratacak? Bu seçim nasıl farklı bir olasılık yaratacak? Bu seçim mümkün olduğunu henüz göz önüne almadığım farklı bir olasılığı nasıl yaratacak?” ona bakarım.

Ya seçimlerinize bu bakış açısından baksaydınız? Ya yaratmaya mümkün olan, henüz hiçbir zaman göz önünde bulundurmadığınız şeyden başlasaydınız? Ben bir seçeneğe baktığımda asla “Bu seçim bu realitede nasıl işe yarayacak?” diye sormam. Ben “Bu seçim şimdiye kadar bildiğim her şeyin ötesinde, mümkün olduğunu bildiğim her şeyin ötesinde, aslında şimdiye kadar dünya gezegeninde var olandan daha büyük bir şeyi yaratacak her şeyin ötesinde neyi yaratacak?” diye sorarım.


Seçimleriniz realiteyi değiştirecektir. Lütfen bunu anlayınız. Gerçek Seçim Krallığı seçtiğiniz her şeyin farklı bir dünya yarattığını kabul etmektedir. Farklı bir dünya yaratmak ister misiniz? O zaman seçiniz. Seçiminizin bununla alakası yokmuş gibi davranmayı durdurunuz. Bilinçlilik alanından seçiminiz herkesin realitelerin de bir değişim yaratacaktır.

Yaratmak istediğiniz şey bu mu? O zaman seçiniz!

İnsanlar her zaman özel olduklarını bilirler. “Ben özel olmalıyım, özel olmak zorundayım, özel olmak zorundayım” diye düşünürler, ancak aslında bunu talep etmezler. Ben de her zaman özel olduğumu biliyordum, ama başka hiç kimse görmedi, böylece ben de onu inkâr ettim. Ben farklı bir realite istiyorum, ama bu realiteyi başka hiç kimse göremedi, böylece onu reddettim. Dünya için bir değişim yaratacak, yapabileceğim bir şey olduğunu biliyordum, ama bunu bulamadım – çünkü değeri için kendi torbama bakmaktansa, başka herkesin torbasına bakıyordum.

Her birimiz, olduğumuz hediye olarak, sunacağımız her şeyi değiştirebilecek bazı şeylere sahibiz. Bütün hayatınız boyunca orada duran hediye için kendi torbanıza bakmak zorundasınız. Orada olduğunu biliyorsunuz. Ona sahip olduğunuzu biliyorsunuz. Ama onu talep etmek yerine, orada değeri olan bir şeyi bulmaya çalışmak için, daima başka birilerinin realitelerine bakıyorsunuz.

Siz dünyaya benzersiz bir hediyesiniz. Bunu hiç kabul ettiniz mi? Ne olduğunuzu, neyi yapmaya muktedir olduğunuzu ve eğer seçmiş olsaydınız her şeyi değiştirecek olan henüz seçmediğiniz neye sahip olduğunuzu kabul etmek için ne gerekir?

Sizin için, eğer kabul etmiş olsaydınız, dünyayı olmasını istediğiniz biçimde değiştirecek olan, kabul etmediğiniz kaç seçenek mevcuttur?

Hem Gary Douglas ve hem de Dr. Dain Heer dünyanın her tarafında Olasılıklar Seçimi seminerleri vermektedirler. Bu seminer hakkında daha fazla bilgi almak için videoyu izleyiniz!




Alıntıdır.
 Seçiminiz Realiteyi Değiştirecek – Gary M. Douglas


************************************************

KONTROL SENDE kitabımı satın alarak hayatınıza  katkıda bulunmak ister misiniz?

KENDİ KENDİNİZİN YAŞAM KOÇU OLUN


***********************************************


0 yorum: