Nereden Başlasam?


NEREDEN BAŞLAYABİLİRİM?
Yaşadıkları hayatla ilgili rahatsızlık hisseden ve hayatlarında değişiklik yapmak isteyen birçok insanın sorduğu bir soru var; 
“Yaşadıklarımı değiştirmek için ne yapabilirim?”  
 ”Nereden başlayabilirim?”

Benim konudaki cevabım basit. Önce kendinden başla derim. Çünkü dışarıda hiçbir şey yok, her şey içerdedir.


Önce kim olduğuna bak. Sen kimsin ve kendini nerede konumlandırıyorsun? Şu anda sahip olduğun ve yarattığın her şey bununla bağlantılıdır.

Senin kendine bakış açın, yaşama ve diğer şeylere bakış açının temelidir. Kendinle ilgili sıkıntın varsa dışarıda da onları ararsın. Gördüğün şey senin yansımandır. Senin canını yakan şey senin içindeki kendinle ilgili kabul etmediğin reddettiğin şeylerdir. 

Kendine olan bakış açını değiştirdiğinde yaşamındaki her şey kendiliğinden değişecektir.

Doğumumuzdan itibaren hayatta kalma adına anne ve babamızdan birçok bilgiyi satın alırız. Biraz daha büyüdükçe yakın çevremizden. Onları hayat hakkında her şeyi bilen sanırız ve onların düşüncelerine davranışlarına göre kendimize dünyada bir konum ve yer belirleriz. Aslında yaptığımız şey kendimizi güvende hissettireceğini sandığımız bir hapishane inşa etmek ve kendimizi oraya hapsedip saklamaktır. 


Ve sonra arada bir başımızı dışarı çıkartıp etrafa uyum sağlamaya çalışırız. Dışarıdaki insanlarla kendimizi yerimizi konumumuzu kıyaslayarak kendimize bir yaşam kurmaya çalışırız. Korkularımız bizi sürekli o kendi oluşturduğumuz kafese geri dönderir. Aslında bu kafese kapattığımız kuşun onu özgür bıraktığımızda kafesine geri dönmesi gibi bir durumdur.
Kafeste yaşayarak gerçek hayatın nasıl olduğu ya da olmadığı konusunda bilgi sahibi olamayız. Kafeste yaşadığımız sürece büyüyüp özgür olamayız. İçsel olarak kendimizi yeterli hissedemeyiz. Güçlü hissedemeyiz.

Kimsenin bizim kim olduğumuzu bilmelerini istemeyiz. Kimsenin kendimizle ilgili yargılarımızı bilmelerini istemeyiz. Kimsenin eksikliklerimizi yetersizliklerimizi bilmesini istemeyiz.
Odağımız kendimizdedir. Kendimizle ilgili yarattığımız kimliktedir. Eğer yeterince büyümemiz ve gelişmemiz için teşvik edilmediysek sürekli olarak kendimizle ilgili eksik ve yetersizlikler ararız. Herkesin insan olduğunu herkesin duygusal eksiklik ve zaafları olduğunu göremeyiz. Görsek te kendi eksiklik ve yetersizliklerimiz dolayısıyla sesimizi çıkartamayız.
Bu dünyadaki her şey yaratan tarafından yaratılmıştır. Ve onun nasıl olduğuna yaratan karar vermiştir. Ve yarattığı biçimde de en güzeldir.
Yapmamız gereken ilk şey tutunduğumuz kimliğimizin bir parçası olan bu etrafımıza ördüğümüz kalıplarımızı yıkmaktır. Bakış açımızdaki dünyayı algılamamızla ilgili sınırları kaldırmaktır. Bunu yaparak her şeye gördüğümüzden ya da olduğunu sandığımız şeyden farklı bir gözle bakmaya ve farklı bir şey olmasına izin veririz.
Her şeyi yargılamayı, bir kalıba sokmayı bırakıp her şeye olduğu şey olmasına izin vermek özgürlüğün ve rahat yaşamın ilk ve en önemli adımıdır.
Değişim için ilk şart kendimizle, yaşantımızla, etrafımızdaki insanlarla ilgili tutunduğumuz ne varsa önce onları bırakmaya gönüllü olmamız ve gerekirse bırakmamız gerekmektedir. Elinizde bir şey varken eliniz doluyken yeni bir şeyi alamaz yeni şeye tutunamazsınız.

Bunun çok zor olduğunu sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Bunun için komplike bir şeylere ihtiyacınız yok. Accessin kolaylıklar dünyasında bunun için harika bir araç var.

Yapmanız gereken tek şey aynanın karşısına geçmek ve aynadaki kişi olup aynadan kendinize bakmak. Gözlerinizin içine bakmak. Ve sonra aşağıdaki prosesi 5-10 dakika boyunca tekrarlamak.

"Seninle ilgili tüm bakış açılarımı, projeksiyonlarımı, yansıtmalarımı, yargılarımı, beklentilerimi, sınırlamalarımı, ayrımlarımı reddetmelerimin yaratımlarını yıkıp tümüyle iptal ediyorum."


POD and POC

Veya aşağıdaki prosesi kullanabilirsiniz.

"Seninle, bedeninle, düşüncelerinle, davranışlarınla, kim olduğunla, kim olmadığınla, yaptıklarınla, istek ve arzularınla ilgili tüm bakış açılarımı, projeksiyonlarımı, yansıtmalarımı, yargılarımı, beklentilerimi, sınırlamalarımı, ayrımlarımı, reddetmelerimin yaratımlarını yıkıp tümüyle iptal ediyorum."

POD and POC


Bunu bir hafta boyunca sabah akşam yaptığınızda kendinizle ilgili düşüncelerinizin değiştiğini, özgüveninizin arttığını ve hayata daha farklı baktığınızı fark edeceksiniz.

Ve çalışma sonrasında  istediğiniz şeyler talepte bulunun.

Bugün hayatımı tümden değiştirecek istediğim muazzam yaşamı yaratacak farklı olan neyi seçebilirim?

Bugün hayatımda neşe,  kolaylık ve özgürlüğü yaratabilmek için ben ve bedenim hangi enerji alan ve bilinç olabiliriz?

Bugün hayatımda daha fazla para, daha fazla sosyal ilişki yaratabilmek için  ben ve bedenim hangi enerji alan ve bilinç olabiliriz?

 Gerçekten hayatınızdaki birçok konunun kendiliğinden düzeldiğini hayatınızda sizin için geniş alanlar açıldığını ve özgürleştiğinizi gördüğünüzde şaşıracaksınız.

Yaşamanızda fark yaratmak istersiniz değil mi?

Ve bu çalışmayı mutlaka anneniz ve babanız içinde yapın.
 
Haydi, o zaman bunu yapın. Ve bunu hayatınızın bir parçası haline getirin.

Unutmayın her şeyin temelinde basitlik yatar. Bu basit çalışmanın hayatınızda yapacağı değişikliği tezahür edemezsiniz.

Yaşamını değiştirmek için daha önce seçmediğiniz başka hangi seçenekleri seçebilirsiniz? Ve bunun kolaylıkla olması için neler mümkün?

Bundan daha iyi nasıl olur?

Sevgiyle

Halis Şahin


POD and POC Accesin Lisanslı Enerji Temizlik cümlesinin kısaltılmış halidir. 
Enerji temizlik cümlesine aşağıdaki  linkten ulaşabilirsiniz. 


Access Consciousness® Temizleme Cümlesi - Access Consciousness



Beşer dakikalık peş peşe tekrarla oluşturulmuş ses kayıtlarını aşağıdaki linklerden indirebilirsiniz.



https://docs.google.com/file/d/0B98ejKf_SWphN2d2YzRRXzFSOUk/edit?usp=sharing



https://docs.google.com/file/d/0B98ejKf_SWphN2d2YzRRXzFSOUk/edit?usp=sharing






************************************************


 Daha fazla yaratım aracı ve bilgi için kitaplarımı satın alarak hayatınıza  katkıda bulunmak ister misiniz?



Kontrol Sende - Çekim Yasası ve Bilinçaltı Dönüşüm Rehberi Kitabı - 2019 - 2 nci Baskı


 KONTROL SENDE
İzin Ver GELSİN, İzin Ver OLSUN
Çekim yasası ve Bilinçaltı Kayıt Dönüşüm Rehberi

Düzenlemiş İkinci Baskı


************************************************


Bilinçli Yaratma Sanatı Kitabı


Daha İyi Bir yaşam için

BİLİNÇLİ YARATMA SANATI


******************************

Kitapları Temin İçin : cekimyasasi@hotmail.com

Tel/Whatsapp : 0 553 06 00 464

www.halissahiner.com


7 yorum :

  1. Yukarıda verdiğiniz çalışmayı ilişkimiz için yada sorun yaşadığımız başka kişileri başına ekleyerek yapabilir miyiz?

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  3. Bu çalışmayi kendime ve anneme çok rahat bir şekilde uyguladim ama sira babama geldiginde aglamaya basladim boyle bir durumda calismayi kesmek mi gerekir? Şimdiden tesekkurler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Duygu boşalması yaşamışsınız.

      Devam etmenizi tavsiye ediyorum.

      Sil
  4. Bu çalışmayı altında isminizle facebook sayfam Access Bars Çorlu Tekirdağ' da paylaşabilir miyim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabii ki Ad Soyad ve site ismimle paylaşabilirsiniz.

      Sil