İstedikleriniz değil isterken hissettikleriniz gerçekleşir.

 

Evrendeki her şey enerjiden oluşur. Yaşam içerisindeki her şey enerjinin farklı formlarıdır. Farklı formları yaratan şey onları meydan getiren şeylersin farklı frekanslarda titreşmesidir. Yani her şeyin titreştiği bir frekans vardır. Aynı frekansta titreşen enerjiler birbirlerini çeker.






İnsan bedeninde enerjinin bir formu olan maddeden oluştuğu için bedenimizin de bir titreşim frekansı vardır. Diğer nesne ve canlılardan farklı olarak bedenimizin titreşim frekansını değiştirebilen varlıklarız. Bu değişimi düşüncelerimizle yapıyoruz. Düşüncelerimizle bedenimizin titreşim frekansını değiştirebiliyoruz. Düşüncelerimiz bedenimizde his olarak ortaya çıkar. Bu hisse yüklediğimiz anlam ise titreşimin frekansını belirler.

Bu olma halidir. Düşündüğünüz şeyin enerjisi ile uyumlu olmadır. Onun frekansında olmaktır.

O nedenle bir şeyi elde etmenin ilk adımı o şey olmaktır. O şey olmaktaki kasıt onun enerjisini bedenimiz için bilindik hale getirerek onun enerjisi ile aynı frekansta titremektir.


O şeye sahip olma düşüncesinden yola çıkarak o şeye sahip olma titreşimini bedenimizde oluşturmak ve onun hissini hissetmektir. Bu o şeyin enerjisine girmektir. Enerjiye girdiğimizde iki şey olur ya o enerji bize kendimizi iyi hissettirir veya bize kendimizi kötü hissettirir.

İyi hissetmek o enerjiyi alıp kabul etmekle eş değerdir. Yani o şey hayatımızda olmasına olumlu tepki verme ve o şeyle rahat hissetme halidir. Kötü hissetmek ise onu olmanın veya ona sahip olmayı alıp kabul etmemek demektir. Yani o şeyle rahat hissetmeme halidir.  

Hissetme hali geçmiş bir durumun referans alınarak cevap verilmesidir. Geçmiş durum bilgisi bilinçaltımızda kayıtlı olan bilgidir. Sonucu belirleyen şey de bu bilgidir. Bilinçaltımızdaki bilgi olumsuzsa sonuç olumsuz olacaktır. Bedenimiz o titreşimi yaratmak istemeyecektir. Ve o şey hayatımızda ortaya çıkmayacaktır.

Bu aslında bilincimizle olan bilgilerle bilinçaltımızdaki bilgilerin uyumsuzluğu halidir. O nedenle yaşamımızda bilinçle olarak istediğimiz şeylere gerçekten sahip olmak istiyorsak onun bilinçaltımızdaki karşılığının farkında olmalı ve onu o şey yaşamımıza gelecek şekilde değiştirmemiz gerekir.

O nedenle de yaşamımızda istediğimiz şeyin ortaya çıkmasının ilk adımı bilinçaltımızın o şey hakkındaki bakış açısını anlamaktan geçer. Ve onu istediğimizin oluşmasını destekleyecek şekilde değiştirmekten geçer.

 Kişisel gelişim konusunda kullanılan bütün tekniklerin temel hedefi bilinçaltımızdaki o bilgileri değiştirme üzerinedir. Çünkü sonucu belirleyen bilinçaltımızdaki bilgidir.

Unutmayın; *İstedikleriniz değil isterken hissettikleriniz gerçekleşir.*


Bundan daha iyi nasıl olur?

Daha başka neler mümkün.


Halis ŞAHİNER

************************************************


 Daha fazla yaratım aracı ve bilgi için kitaplarımı satın alarak hayatınıza  katkıda bulunmak ister misiniz?



Kontrol Sende - Çekim Yasası ve Bilinçaltı Dönüşüm Rehberi Kitabı - 2019 - 2 nci Baskı


 KONTROL SENDE
İzin Ver GELSİN, İzin Ver OLSUN
Çekim yasası ve Bilinçaltı Kayıt Dönüşüm Rehberi

Düzenlemiş İkinci Baskı


************************************************


Bilinçli Yaratma Sanatı Kitabı


Daha İyi Bir yaşam için

BİLİNÇLİ YARATMA SANATI


******************************

Kitapları Temin İçin : cekimyasasi@hotmail.com

Tel/Whatsapp : 0 553 06 00 464

www.halissahiner.com

0 yorum: